2008 Ekim Anneleri

biz bugun eski komsularımlan denize gittik cesmeye lülülülülülü coook ama coook eğlendik acaip gzl gecti..denizin kumu bembeyazdı bu maldiv adalarındaki gibi :lepi: ayağına yapışmıodu alkisalkisalkis tek orun cok rüzgar vardı.burası kapatılmıs bir camping yeriydi.bekciye rivca ettik bizi içeri soktu.bizden baska sahilde kimseler yoktu :lepi: çam ağaöçlarının altında dinlendik güneşlendik.cemrecik rüzgardan dolayı üşüdüğü için ağladı dneize girince.ha bide ortalıklarda dolaşan tilkimiz vardı kaydirigubbakcemile3 calılıkların arasında kayboldu spnra lülülülülülü
kamptan cıktık ceme carsıya gittik..of havası bile gzl be cemrede kangurudaydı.bu gülüo azını aca aca.bide ne görim :1shok: minicik ufacık tefecik bir pirinç tanesi delikafadulden o kalabalıkta kocaman cesme carsısında hüngür hüngür ağladım mutluluğumdan mafoldumben cok mutluum ben yaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: haftaya ctesi diş buudayı yapıciz hihoyyyt belkim babamızda gelicik :asigim: :kedi:

canım ellerinin üzerine düşünce poposu da takla atıyomış gibi öbür taraf düşüyo yani istemli olarak yapamıyo tabi

hayırlı olsun canım :dance: gözünüz aydın :sm_cool: inci gibi sıra sıra dizilsinler inşallah

amaniiiiiiiinnnnnnnnnnnn haydi hayırlı olsun canımm.
herkese günaydıııııııııııııııııııııııııın bu arada opuyorumnanaktan

günaydın canımkaydirigubbakcemile5

herkeslere günaydıııııınnnnnopuyorumnanaktan
güzel bi haftasonu olması dileğiyleee
benim bam bam ım hiç durmuyo ya.bişeyle en fazla 10 sn.oyalanıyo.sonra sinirlenip atıyo elinden.zorlanmaya başladım oyalama konusunda.bu arada beni öpüyo ve çooooook tatlı oluyo:asigim:elleriyle kafamı kavrıyo ve dudaklarını yanağıma yapıştırıp,emme-öpme arası bişey yapıp çekiyo kafasını..daha öncede yapıyodu ama artık daha belirgin ve daha sevimli yapıyo:asigim:
şuan uyuyo ama salıncağına koymadım.ayağımda sallıyorum.beşiğine yatırcam birazdan.celen haklı.salıncağa alışmamalı:1no2:
yağızın kız versiyonu hacerkaydirigubbakcemile3 1 dk.da adamı eşekten düşmüş karpuza çevirebiliyo.eli de o kadar ağırkii..hiç bebek vuruyo gibi değil.kime vursa aynı şeyi söylüyolar zaten.çok güçlü olacak bu diye.ee boşuna bam bam demiyorum ben ona
ayyyyyyyy çok sevindim canım benim.hayırlı olsun inciniz:teytey::teytey:artık mamalarr bütün bütün çıkmıcak kakasındanalkisalkisalkis
darısı bizim başımızaa.ama sanırım çok az kaldı çünkü sağ alt dişi patlayacak gibi şişmiş.kaşırken ağlıyo..bakalım tam tatile denk gelcek herhalde

zambakcım inanki yazdıklarını hayretler içinde okuyorum.yağız da çok hareketli ama ben gülçeyi okuyunca oğlumu kaplumbağa gibi görüyorumkaydirigubbakcemile3senin bizden daha fazla dikkat etmen gerekiyo bence..uyurken bile göz önünde olcak baksana takla olayı falan ben korktum vallaa:1shok:

kaydirigubbakcemile3 cok atlı yaaaaa :1hug: minik bam bam demek öpüo heee :asigim: geleceğin minik ve yakısıklı capkını şakkıdı
cok şükür dişimiz cıktı teezesi :Saruboceq: bizimde sol alt cıkmıs..inşallah ötekilder hemen sorunsuz gelir :Saruboceq: darısı basınıza a.s.

Celenn gozun aydinn hiyirli olsdun leen darisi bize cemre agzina tukursub hacerin bidene daha ne gelen var ne gidenn yagizlan hacer kaldii tembeller

amiiin canım:Saruboceq:evet ya gitgide daha sevimli oluyolar.yükseleni akrep olur da çapkın olmazmı hiçsengözlerimebaksanabyandık valla erkenden kaynana da yapar bu velet benikaydirigubbakcemile3
ben kaçtım oğluş uyandıopuyorumnanaktan

Celenn gozun aydinn hiyirli olsdun leen darisi bize cemre agzina tukursub hacerin bidene daha ne gelen var ne gidenn yagizlan hacer kaldii tembeller

ee ben diyom sana yağız ın kız versiyonu hacer diyeekaydirigubbakcemile3
özellikler benziyo.dişleri bile çıkmayan tek ikisisırnaşık şey

gözün aydin canim inci gibi siralanir insallah hepsi

selam herkesea.s. nasilsiniz kizlar benimki babasiyla gezmeye gittisositososito buara babasina düstü babasinin anahtari aldigini görünce bacagina yapisiyor ben diyorum götürme:jeyyar: diye ama beni dinlemiyorki dermisimsositososito benimde isime geliyor tabi buraya rahatca takiliyorum kizlarsırnaşık şey benimki bir banyo düskünü oldu cikti nezaman ortaliktan kaybolsa dusakabinin basinda buluyoruz bende mutlaka banyonun kapisini kapali tutuyorum cok fena olucak anam bunlar benim gözüm korkmaya basladi valla:1no2: haaaaa buarada bu vurma isi bizdede varkafamçokkarıştı valla ben yagmurdan yedigim dayagi ne babamdan ne kocamda yedim birde eli agirki sormayinsenağlama-tatlicadiarzu-senağlama

maşşallah yağıza çok tatlı oluyolar dimi gülçe de aynısını yapıyo kafamı tutup öpüyo gibi yapıyo :asigim:
bugün de gülçe beşiğine kendi girmeyi öğrendi yatağımızda oynuyodu emziği de beşiğin içindeydi aynı yine takla atar gibi beşiğin içine attı kendini nasıl yapıyo anlamıyom acaip bişey oldu ya yataktan sabah kaltığımda ölü gibi oluyorum gece uyanmış bi baktım üstüme atlıyo allahtan beşiğin diğer tarafı boş o tarfa atlamıyo
bu arada salonda bir istediği yere yürüyerek gidebiliyo artık koltuklara da yan tarfaında cep gibi bişey var oraya basıp tırmanıyo çıkıp koltuğa oturuyo

yağmur hanım suyu çok seviiii demek gülçe de sevmeye başladı ama haftada bir ancak yıkıyorum o da mecburen artık yoksa soğuktan ben bile banyoya girmek istemiyorum

leyla hacer napıyo konuşuyo mu gülçe hala bişey demiyo ya 1-2 gün dede dedi ama unuttu sadece geveleniyo hiç bişey demiyo ama elimi veriyom ısıro sonra acıdı diye bağırıp çekiyom elimi üflüyom ağzını elime yaklaştırıp o da üflüyo kaydirigubbakcemile3

yağmur hanım suyu çok seviiii demek gülçe de sevmeye başladı ama haftada bir ancak yıkıyorum o da mecburen artık yoksa soğuktan ben bile banyoya girmek istemiyorum

niye soguk olsun kiz agustosa giriyoruz yanlis biliyorsam düzelt sen erzurumdaydin dimi belki ondan olabilir yagmur suyu seviyor bende genelde aksam yikiyorumki rahat yatsin diye:ecrin_bebek: bende 2 güne bir yikiyorum ama bazen mokunu cooook yaptsiysa tümden giriyoruz banyoya ama simdi kapali havuza götürüyorum yagmuru ayda 2 defa gidecez seviyor suyu hic degilse orda suyla oynuyor yoruluyor eve gelince cabuk uyuyor cok öptükŞeniz

al işte hacer ve giray birbirinin kopyasıdelikafaduldenbenimkide dün temizlik yaparken 1 dakika yalnız kaldı oturma odasında mini müzük seti var tv sehpasının altında önce kumandasını almış oynamış atmış sonrada altındaki örtüyü çekmiş yarısını çıkarmış allah korumuş geldimki ayağının üzerine düşecekmiş az kalsın 1 dk lık fırsat düşkünlüğükaydirigubbakcemile3giray dedim gözlerini kırpıyo kısıyo gülüyo beni tavlıyacak aklı sıra çok tatlılar ama bir o kadar da yaramaz oluyolar artık

amannnnnnnnnnnnn anacım seninkide az değil hani gözü karalardan biri daha çok dikkat et zambakcım seninkide pek uslu olmayacak sanırımkaydirigubbakcemile3

saol lelosum opuyorumnanaktan cok şükür cıkardık :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile3

:1shok:cemrede yükselende akrep Çok üzgünüm çoook
gözün aydin canim inci gibi siralanir insallah hepsi
tskr ederük anam :smiley-cool:
kız şunun resmini koysana o haldeyken kaydirigubbakcemile3 cok merak ediyorum bi cekte koy

bende istanbula dönünce bakıcam bi havuz.cemrede cok sevio.ve suan yüzme refleksi cok kuvvetli.aklınızda olsun kızlar.her bebek bu refleksle doğar.ve 2 yasından sonra kendiliğinden kaybolur desteklenmezse.bebeği denize sokanlar gömüştür bacaklarını nasıl attırdığını.bende bu refleksi kaybolmadan suda devam ettirmek istiyorum.

ayyy okuyunca birden kendimi orda hissettim şimdi sağolasın celenimopuyorumnanaktançeşme çok güzeldir bende çok severim zaten izmiri çok severim eee kanımda ege kanı var nede olsayerimseniben
oyyyyyyyy cemreme aferin giray arkadaşı gibi sırayla dizilsinler inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq: sende benim gibi sulugözsün herhalde çabuk ağlayanlardan heeeeeesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…