herkeslere merhabaaaaaa:sm_cool:
bi bakayım dedim.kociş gelcek birazdan çok mutluyum.adam dün sabah gittiydi işe.özledim ve sıkıntıdan patladım.annemlerde kuşadasında.offf çok yalnızımneyseki önümüzdeki hafta bizde gitcez inşallah.zaten 1 haftada anca hazırlanırım benkaydirigubbakcemile3zaman çabuk geçer inşallah
yok anam benneyaptımkiokumadımbenneyaptımkiama aklıma gelmiyo değil.uyutup yatağına aldım.10 dk.geçmedi uyandı..bidaha salıncak,bidaha yatak ve sonunda salıncakta karar kıldım.bel fıtığı olcem zati oraya buraya taşımaktankaydirigubbakcemile3herzaman orda uyutmıyım doğru söylüyosun ayvayı yerim valla
ama 10 gün önce öyle yapıyodu beyfendi.2 saat geçtimi kafayı kaldıramıyodu.hemen parmak ağıza,kafa yana düşüyodu.2 sa.uyuyup tekrar 2 saat oynuyodu.tamam sürekli huy değiştiriyolar ama ben en çok bu düzenini sevmiştim ne yalan söyliyim:1rolleyes:yemeğimide yapıyodum,evi de temizliyodum.uyuduğum bile oluyodu..şimdi hepsi yalan oldu
canım geçmiş olsun.ihmal etme bence.herhangi bişey varsa erkenden tedbirini al sağlık bu ihmale gelmez.bu arada hiç kıskanmadım buluşmanızı:dilcikar:
ayy canım benim yaa..ne diyeceğimi şaşırdım.sinir olmamak elde değil.nasıl bi düşüncesizlikmiş bubende senin yerinde olsam bişey diyemezdim ama eşime bunu değiştirmesi için baskı yapardım herhalde.zaten gülçeyle yolculuk çok zor olur.kalabalık ta daha da zorlanırız falan desin:uhm:keşke hiç senide götürelim demeseydi ya.bence hata yapmış sormakla..işi halletmesi gereken eşin.ama kavga gürültüyle yapmayın tabi bu işiCADIARZUoff zor bi durum..son çare nereye gideceğinizi bilmiyorum ama yol boyunca katlanıp,gittiğiniz an akrabasına silkelemekfisfisfis
slm herkeslere napıyosunuz nasılsınız arkadaşlar bebişler nasıl
katil o0lmak üzereyim .............. kadın beni delirtecek . boşluğu dolduramadım çünkü onu niteleyebilecek bir sıfat bulamadım tatile gideceğimiz için eşim anne ya biz gelince gel ya da biz gitmeden seni geri gönderiririm deöişti. bu da tamam demişti. dün de eşim nezaketen soriiiim dedinezaketten habersiz kadına. seni de götürelim mmi dedi daha der demez tamam bende gelirim dedi. tabi eşim şok ama otelde yer yok seni götüremeyiz dedi. ya bu kadar yüzsüz olunmaz ama benimorda akrabam var ben orda kalırım eve gitmeyecem bende sizle gelecem diyo ayyy deli olacam ben de çok saygılıyımdır ağzımı açıp bişey diyemedim ama kafayı yicem. eşim de çok zor durumda kaldı zorla mı kovim napim diyo. hanfendinin orda kocasının babasının teyzesinin kızı varmışmış mış da orda kalırmış ayyy bu nasıl düşüncesizlik yaaa gerçekten çok moralim bozuk kızlar bana bi akıl verin nolur imimden acaip derecede katil olmak geliyo[/QUOT
moralini bozma dicem ama sinir olmamak elde değil canım.sabret elbet bir gün gidecektir ama düşüncesizmiş napacan canım büyüğümüzdüür deyip hep susuyoz görmemezlikten gel sıkma canını:teselli:
valla benimkinin bugün agresiflik günü sanırım oda da yalnız kalınca bağırıyo duruyo:sm_confusednun yüzünden iş yapamadım bitmedi işlerim:1no2:
yaa havada sıcak haklılar ama uyuycaklar ki büyüycekler canım yaa.
sen nereye taşınmıştın bu arada
valla canım biz burda donuyozzz ama genede uyumuyor benim cadıı.biz giresunun doğankent diye bir ilçesine taşındık canım sürekli yağmur yağıyor hiç güneş çıkmıyor :gitme:bunaldım burda delikafadulden ama napalım burda yiyecek ekmeğimiz varmışş:kedi:
olsun canım yaa sağlık olsun sıcaktan iyidir diycem ama o da lazım dimizemuszemus
şanlıurfadan sonra epey bir serindir oralar ama güzeldir ya yemyeşil
Kizlar bu kiz cok zilli az once gitmis tv sehbasindaki vcd yi cekmeye calisiyo bikackez cekip yere atmisti nasil gucu yettiyse bende baktim bi gozumu kararttim haceer gel burayua dokunma ona gel cabuk bak kiziyorum felan diye kizdim cekti elini ve hic kipirdamandan duruyo banada bakmiyo tavana ve perdelere bakiyo kendine bakmadigim zaman bana cevirdi kafasini goz goze gelmemeye calisiyo zilli bende guldum anneemm dedim hemen sirtti ve aninda geri vcd ye saldirddi tekrar kizdim geri cekti elini ve aglayacakmis gibi yapiyo guluyom hemen soda bana gulup vcd yi cekiyoo hic yuz vermeye gelmiyoo
Zambakk inanmiyorum yaa nasi yapmiss lenn yok anam gulcenin cadiligini limse gecemez masaalahh yaa ayy cok dikkat et besignden nasil cikmis ve sizin yataga ziplamis cok seker yaa normalde hacer uyanir ve hemen ayaga kalkar bizim besik ahsap tutar bekler oyle ben icindeki yatasi felan cikarttimki ici iyce cukur olsun sarkip yere dusmesin diye simdi hacer ayaga kalkinca gogus hizasinda cikamaz yani bazen oda isim oluyo almiyom besigin 4 yanini dolaniyoo hem sallip hem yuryo tutunarak
cık cık cıkKizlar bu kiz cok zilli az once gitmis tv sehbasindaki vcd yi cekmeye calisiyo bikackez cekip yere atmisti nasil gucu yettiyse bende baktim bi gozumu kararttim haceer gel burayua dokunma ona gel cabuk bak kiziyorum felan diye kizdim cekti elini ve hic kipirdamandan duruyo banada bakmiyo tavana ve perdelere bakiyo kendine bakmadigim zaman bana cevirdi kafasini goz goze gelmemeye calisiyo zilli bende guldum anneemm dedim hemen sirtti ve aninda geri vcd ye saldirddi tekrar kizdim geri cekti elini ve aglayacakmis gibi yapiyo guluyom hemen soda bana gulup vcd yi cekiyoo hic yuz vermeye gelmiyoo
leylacım bizimki de büyük karyola beşik zaten göğsüne ancak geliyo ama ellerini yatağa doğru iyice uzatıp yatağa dokunduktan sonra takla atarak atıyo kendini yatağımıza denedik şimdi durmadan yapıyo öğrenmiş hiç merak etme hacer arkasından geliyo bir aya kalmaza hacer de aynısını yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?