2008 Ekim Anneleri

ayyy canım benim kıskanma ya senlede buluşuruz inşallah en kısa zamandaopuyorumnanaktan

valla benimkinin bugün agresiflik günü sanırım oda da yalnız kalınca bağırıyo duruyo:sm_confusednun yüzünden iş yapamadım bitmedi işlerim:1no2:

benimkide aynıı canım uykusu var ama uyumuyorrr bağırıp duruyorr sürekli ilgi istiyorrr demekki hepsi aynı bebişlerin.napalım annelik böyle bişey galiba sabrını veriyor Allah.kaydirigubbakcemile3

yaa havada sıcak haklılar ama uyuycaklar ki büyüycekler canım yaa.
sen nereye taşınmıştın bu arada

valla canım biz burda donuyozzz ama genede uyumuyor benim cadıı.biz giresunun doğankent diye bir ilçesine taşındık canım sürekli yağmur yağıyor hiç güneş çıkmıyor :gitme:bunaldım burda delikafadulden ama napalım burda yiyecek ekmeğimiz varmışş:kedi:

olsun canım yaa sağlık olsun sıcaktan iyidir diycem ama o da lazım dimizemuszemus
şanlıurfadan sonra epey bir serindir oralar ama güzeldir ya yemyeşil

Kizlar bu kiz cok zilli az once gitmis tv sehbasindaki vcd yi cekmeye calisiyo bikackez cekip yere atmisti nasil gucu yettiyse bende baktim bi gozumu kararttim haceer gel burayua dokunma ona gel cabuk bak kiziyorum felan diye kizdim cekti elini ve hic kipirdamandan duruyo banada bakmiyo tavana ve perdelere bakiyo kendine bakmadigim zaman bana cevirdi kafasini goz goze gelmemeye calisiyo zilli bende guldum anneemm dedim hemen sirtti ve aninda geri vcd ye saldirddi tekrar kizdim geri cekti elini ve aglayacakmis gibi yapiyo guluyom hemen soda bana gulup vcd yi cekiyoo hic yuz vermeye gelmiyoo

canımm benimm maşallah hacere benim kızımda aynı yaramazlık yapıyor emeklemeye başladı her yeri karıştırıyor kızıncada anlıyor ama yüz verince hacer gibi aynı şeyi tekrar yapıyor.demekki hepsi aynı yaa:ecrin_bebek:çok şeker oluyolar ama o zamanlrr yaa opuyorumnanaktan

biraz önce gülçeyi uyutttum ve beşiğine koydum 15 dk sora falan bi ses geldi gittim baktım bizim yatakta uuyo beşikle bizim yatak arasında 7-8 cm vardı kalkkmış beşikten çıkmış sonrada bizim yatağa yatmış :1shok:

Zambakk inanmiyorum yaa nasi yapmiss lenn yok anam gulcenin cadiligini limse gecemez masaalahh yaa ayy cok dikkat et besignden nasil cikmis ve sizin yataga ziplamis cok seker yaa normalde hacer uyanir ve hemen ayaga kalkar bizim besik ahsap tutar bekler oyle ben icindeki yatasi felan cikarttimki ici iyce cukur olsun sarkip yere dusmesin diye simdi hacer ayaga kalkinca gogus hizasinda cikamaz yani bazen oda isim oluyo almiyom besigin 4 yanini dolaniyoo hem sallip hem yuryo tutunarak

En gicik oldugum seye herseye herkese vuruyo yaa kucagima liyim yuzumu gozumu parcaliyo sanki oyle kime giderse aninda o kisinin saftini kaydiriyo basinda esarp varsa cekiyo gozlugu varsa cikarip atiyo saci aciksa yolu gozune parmani sokuyo ah bide yemegini agzina gotururken kasiga vurmasa az bi vuruyo kasiktakiler saciliyo sirf buyuzden sinirim oynadigi icin kac kere eline vurdum aglamiyo ama siinir oluyo oda bana vuruyo

leylacım bizimki de büyük karyola beşik zaten göğsüne ancak geliyo ama ellerini yatağa doğru iyice uzatıp yatağa dokunduktan sonra takla atarak atıyo kendini yatağımıza denedik şimdi durmadan yapıyo öğrenmiş hiç merak etme hacer arkasından geliyo bir aya kalmaza hacer de aynısını yapar

Bizim yatagin arasinda bosluk var anamm yandik yere duser o zaman besigin ucunda komedin var onu ustunde ne varsa uzanip aliyo ozaman bunuda onun ustunde bulursan sasirmayim hee

cık cık cık lmaz: yanlıs lmaz: bi hareketi yapmasısnı istemiyorsan onu yanlıs buluyorsan tavrını belli et ve bir dahada bozma lmaz: öteki türlü önünü alamazsın leylsum

:1shok: hayretler içinde okuyorum :1shok: taklamı atıo :1shok: bunu doktoruna sordunmu?cok ama cok erken bu dönemdeeee :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…