aynen kısmetcim memişle uyuyodarisi basimiza allahim neolur kizima bol bol uyku ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebekleriniz kendi kendinemi uyuyor yoksa siz bir caba sarf ediyormusunuzCADIARZU mesela benim cadi sadece beni emerken uyuyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısizler nasil yatiriyorsunuz ?
bunada aynenlülülülülülü ilk zamanlar bende alıştırdıydım kendi kendine uyumasına :lepi: ama sonra noldu bilmiom vazgecti o huyundan kafamçokkarıştı şimdi hacer gibi emerek uyuyo ve dalmadan memeyi cıkaramıyorum bende uyanıo cunku :çok üzgünüm:Canim bizimki bebekken ayakta sallamayla uyudu sonra ben bunu alistirdim besigine birakip odasindan cikiyodum kendi uyuyodu simdi kudurdu hic bi turlu uyumuyo uyudugu zamanlarda da yagmur gibi meme emerken uyuyo agzindan cekersen uyaniyo cok dalirda kandirir memeyi cekip hemen emzik verirsem sonrun yok
kıslar ekim anneleri nerdesiniz doğumdan sonra kimseler uramamışmı.....hadi 2008 ekim anneleri bekliyorum..
iyi geceler güzel hatunlaropuyorumnanaktan
dünkü moktan günden sonra bugün daha iyi geçti çok şükür.koca gün eski düzenimizi yakalamak için uğraştım.2 saat uyanık tutup salıncağında sallaya sallaya uyuttum tüm gün ve uyurken hep başında salladım.yoksa uyuyacağı yoktu.belki bikaçgün böyle yaparsam eskisi gibi düzene girer..geçmişe bakayım dedim bikaç sayfa okudum.ama uykum geldi.çok duramıcammirmirmirmir
birazcık daha gezineyim de gidip yatayım.uykuya hasretiz zaten
aminnn canım.bak yarında aynı bu satte uyutursan bikaç günde düzene girer belkiopuyorumnanaktan11bucuga geliyodu uyuduk beraber sonracima 1 de uyandi yanima aldim emzirirken tekrar uyudu 3 e kadar yanimda yani 4 saat araliksiz desekte olur kendime geldim yavv simdide yikadim tekrar uuyuttum bugun hacer kebap yerim omu ben yerimm allahim tum bebislerin guzel guzel uyusun mamasini yesin basina kaza bela gelmesin saglik li huzurlu hayirli evlat olsun aminn
ohhhhhhhhh ana oğul sefanız olsun.hamam keyfi haa.bu arada çocuğu keseliycem diye biyerini neyim çıkarma heeekaydirigubbakcemile3aminnnn kaydirigubbakcemile3 biz de yıkanaceyük, öğleden sora sıcak basıyo buraya, banyoya girip azık serinleyek ana oğul kaydirigubbakcemile3 bu arada siz banyonuzu nasıl yapıyonuz yaa, ben başedemiyom bununla, mecbur bende giriyom oturuyom banyo teknesinin içine, ikimiz de cıbıl cıbılkaydirigubbakcemile3 diğer türlü tepinirken heryerimize sıçratıyo ardından yine duş alıyorum zaten, en güzeli böle oldu, babasıyla birlikte yıkarken bile ikimizi birden mahfediyo, tekneye oturuyom sıpacanımı da bacaklarımla kıstrıyom köşeye, bi güzel keseliyom, annem de kurbaa şeklinde kukla keselerden alıvermiş onunla oynaşa oynaşa yıkanıyoz kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelaeşekerim nereye baktında göremedin bizikaydirigubbakcemile3kıslar ekim anneleri nerdesiniz doğumdan sonra kimseler uramamışmı.....hadi 2008 ekim anneleri bekliyorum..
iyi geceler güzel hatunlaropuyorumnanaktan
dünkü moktan günden sonra bugün daha iyi geçti çok şükür.koca gün eski düzenimizi yakalamak için uğraştım.2 saat uyanık tutup salıncağında sallaya sallaya uyuttum tüm gün ve uyurken hep başında salladım.yoksa uyuyacağı yoktu.belki bikaçgün böyle yaparsam eskisi gibi düzene girer..geçmişe bakayım dedim bikaç sayfa okudum.ama uykum geldi.çok duramıcammirmirmirmir
birazcık daha gezineyim de gidip yatayım.uykuya hasretiz zaten
leyylaaa bugünkü uyku yaradı herall.ne işin var davetiyelerde mavetiylerde.senden geçtü kuzummm.hadi gitte yat
Zambakk bacim ne diyeceemi bilmiyom gari duzgun bisey olsa gelsin siz keyf uyapin oda gulceye baksin diyecemde agzindakini cocuga yedren bi kari bu ne denir ki sen anlatinca gozumde hep yaprak dokumundeki fikretin kaynanasi varya cevriye onun gibi biri canlaniyo bir derdim vara baslik ac bakalim kk hatunlari ne akil verecek killitmalik olursun
yok anam benneyaptımkiokumadımbenneyaptımkiama aklıma gelmiyo değil.uyutup yatağına aldım.10 dk.geçmedi uyandı..bidaha salıncak,bidaha yatak ve sonunda salıncakta karar kıldım.bel fıtığı olcem zati oraya buraya taşımaktankaydirigubbakcemile3herzaman orda uyutmıyım doğru söylüyosun ayvayı yerim vallapatoşum sevindim şükür ii gecmiş opuyorumnanaktan yanlız özlemin daha önce yazdıklarını okkudunmu bilmiyorum keremde salıncaa cok alısmıstı bu seferde ondn baska bi yerde uyumuyodu yasakkelime aman buna dikkat et yerimseniben
ama 10 gün önce öyle yapıyodu beyfendi.2 saat geçtimi kafayı kaldıramıyodu.hemen parmak ağıza,kafa yana düşüyodu.2 sa.uyuyup tekrar 2 saat oynuyodu.tamam sürekli huy değiştiriyolar ama ben en çok bu düzenini sevmiştim ne yalan söyliyim:1rolleyes:yemeğimide yapıyodum,evi de temizliyodum.uyuduğum bile oluyodu..şimdi hepsi yalan olducanım 2 saat azbir süre değilmi.malum büyüdüler artık.uyanık kalma süreleri uzadı.feyza sabah 8de uyanırsa geri11de uyuyor12 de 1 de uyanırsada 5 te falan uyuyor.sonrada 10da falanda gece uykusukaydirigubbakcemile2iyiyce yorulursa yastığı görünce bile gözünü kapatıyorkaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun.ihmal etme bence.herhangi bişey varsa erkenden tedbirini al sağlık bu ihmale gelmez.bu arada hiç kıskanmadım buluşmanızı:dilcikar:ayyy topic ne güzel şenlenmiş yaa çok şükür.kızlar 2 gündür yazamıyorum kısmen okuyabildim sorun yok herkes iyi çok şükür arada göremediğim resimler olmuş neyse kısmet değilmiş demekki:))
dün hastane işim vardı giray ağır ben hafif olduğum için sağ bacağımda duyu kaybı var sanırım dr mr istedi inşallah günün birinde çektiririm sevmiyorum hastaneleri napiyim:))
bugünde ben başka bir klübe daha üyeyim orda bizden 4 gün büyük kız ve 19 gün küçük erkek arkadaşlarımız vardı onlarla buluştuk valla benimkinden edepsizi yok çocuğun elinden oyuncağı bir kaptı o istiyo benimki vermiyo:))kucağıma aldım hırslandı:))annemde vardı ananesine bir baktı niye onu seviyorsun der gibi:))erkekle bir sarıldılar sevdiler birbirlerini:))kızın elinden tutmuş benimki gülüyo bide:))
ama çok hoşuma gitti ne yalan söyleyim beni çok seviyo oğluşum:))minik kuzum o benimmmmmmmm
allahım hepsini koruyup saklasın iyi günlerini görelim inşallah:))
katil o0lmak üzereyim .............. kadın beni delirtecek . boşluğu dolduramadım çünkü onu niteleyebilecek bir sıfat bulamadım tatile gideceğimiz için eşim anne ya biz gelince gel ya da biz gitmeden seni geri gönderiririm deöişti. bu da tamam demişti. dün de eşim nezaketen soriiiim dedinezaketten habersiz kadına. seni de götürelim mmi dedi daha der demez tamam bende gelirim dedi. tabi eşim şok ama otelde yer yok seni götüremeyiz dedi. ya bu kadar yüzsüz olunmaz ama benimorda akrabam var ben orda kalırım eve gitmeyecem bende sizle gelecem diyo ayyy deli olacam ben de çok saygılıyımdır ağzımı açıp bişey diyemedim ama kafayı yicem. eşim de çok zor durumda kaldı zorla mı kovim napim diyo. hanfendinin orda kocasının babasının teyzesinin kızı varmışmış mış da orda kalırmış ayyy bu nasıl düşüncesizlik yaaa gerçekten çok moralim bozuk kızlar bana bi akıl verin nolur imimden acaip derecede katil olmak geliyo
ya ben anlamadım kadın sana ne yapıyor.oğlu nasıl desin annesine sen bizimle gelme git diye.ne bileyim yaa ben anneme diyemem öyle bişey ne kadar patavatsız ve yüzsüz olsada.hem oda onun annesi değilmi o yıllarca onun kahrını çekmiş büyütmüş ve ne kadar zor bişey olduğunu daha yolun başında olduğumuz halde öğrendik.katil o0lmak üzereyim .............. kadın beni delirtecek . boşluğu dolduramadım çünkü onu niteleyebilecek bir sıfat bulamadım tatile gideceğimiz için eşim anne ya biz gelince gel ya da biz gitmeden seni geri gönderiririm deöişti. bu da tamam demişti. dün de eşim nezaketen soriiiim dedinezaketten habersiz kadına. seni de götürelim mmi dedi daha der demez tamam bende gelirim dedi. tabi eşim şok ama otelde yer yok seni götüremeyiz dedi. ya bu kadar yüzsüz olunmaz ama benimorda akrabam var ben orda kalırım eve gitmeyecem bende sizle gelecem diyo ayyy deli olacam ben de çok saygılıyımdır ağzımı açıp bişey diyemedim ama kafayı yicem. eşim de çok zor durumda kaldı zorla mı kovim napim diyo. hanfendinin orda kocasının babasının teyzesinin kızı varmışmış mış da orda kalırmış ayyy bu nasıl düşüncesizlik yaaa gerçekten çok moralim bozuk kızlar bana bi akıl verin nolur imimden acaip derecede katil olmak geliyo
katil o0lmak üzereyim .............. kadın beni delirtecek . boşluğu dolduramadım çünkü onu niteleyebilecek bir sıfat bulamadım tatile gideceğimiz için eşim anne ya biz gelince gel ya da biz gitmeden seni geri gönderiririm deöişti. bu da tamam demişti. dün de eşim nezaketen soriiiim dedinezaketten habersiz kadına. seni de götürelim mmi dedi daha der demez tamam bende gelirim dedi. tabi eşim şok ama otelde yer yok seni götüremeyiz dedi. ya bu kadar yüzsüz olunmaz ama benimorda akrabam var ben orda kalırım eve gitmeyecem bende sizle gelecem diyo ayyy deli olacam ben de çok saygılıyımdır ağzımı açıp bişey diyemedim ama kafayı yicem. eşim de çok zor durumda kaldı zorla mı kovim napim diyo. hanfendinin orda kocasının babasının teyzesinin kızı varmışmış mış da orda kalırmış ayyy bu nasıl düşüncesizlik yaaa gerçekten çok moralim bozuk kızlar bana bi akıl verin nolur imimden acaip derecede katil olmak geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?