2008 Ekim Anneleri

Seninki kız ya nazlıdırkaydirigubbakcemile2
benimki erkeç olduğu için şimdiden alışın diyor, zaten kayınvalidem hep söylüyo babasıda öyleymiş kızım senin işin zor diyo herzaman:jeyyar:

bnmkide şimdiden babası.inadı inat:mymeka: sıcağı sevmez soğuğa bayılır.bende tam tersi inat deilimdir soğuğu sevmem sıcağı severim.nede olsa onlar tipik teraziler:dilcikar: bende tam bir ikizlerkaydirigubbakcemile3

ya herkes nerde:sm_confused:
destinacım?
cakılım?
olcayım?
nisacım?
nisanurcum?
yadecim?
bugun neden kimse gelmedi:çok üzgünüm:

arkadaşlar bişey sorcam aranızda çatı muayenesi olan var mı ya da kaçıncı haftalarda yapılıyo teşekkürler herkese

merhabalar ben gelmek için çok uğraştım gündüz bi ara ama site beni sinir etti pes ettim kapattım eşim maça gidince de pcnin başına koşuverdim bugün bebek bezi aldık molfixin 3-6kgyi aldım yenidoğan küçük olur diye düşündüm de sonra pamuk aldım koca bi paket bebek yeni doğduğunda ıslak mendil kullanmamalıymışız ılık su ve pamukla temizlemeliymişiz diye duymuştum gece pedi falan da aldım alırken bi tuhaf oldum adet olmayalı ne kadar uzun süre olmuş meğer

bannucum bu arada sana cevap vereyim çatı muayenesi için bize çoook erken daha bu doktora göre de değişiyor kimisi son hafta çatının dar mı geniş mi olduğuna bakmak için yapmak istiyoki sezeryen mı normal mi diye karar veriliyomuş ona göre kimisi de doğum sancıları başladığında yapıyomuş genelde sancı başladığında yapıyo burdaki dr.lar zaten sancı süresi de çok kısa olmadığından gerekligörürlerse o zaman sezeryan diyolarmış

ve bizim halımız da geldi bugün serdik turduk kızımızn odasında biraz babasıyla yer minderi yaptırdıydım anneme onları da doldurdum yerleştirdim çook güzel oldu Rabbim işallah bebeğimin kokusuyla sesiyle doldursun odamızı tabi hepimizin

nisanurcum ii günlerde sağlıkla mutlulukla zaman gecirin bu şirin odada inşallah:)

bugün hıçkırık muhabbeti yapılmış benimki şimdi de hıçkırıyo baya zaman dır farketmiştim ben bi başlarsa 5 dk falan sürüyo bu arada ben oturamıyorum yatamıyorum bu saatler olunca hanfendi neresiyle itiyosa gene kaburgamı zorluyo yav sağ taradım acımaya başladı artık

buarada ben azönce şokta dalinin göğüs pedini gördüm 30 lu.8 bucuk ytlydi.ama ööle bi girmişinizki beynime size sormadan alamadım yawkafamçokkarıştı:1hug:

canım ben nukinkini aldıydım 30lusu naormal fiyatı 6,5 du iki tane alana biri 5 e geliyodu ben de 2 tane aldım 10ytlye zaten çok gerekiyomuş sonra derste falan memişler ıslak ıslak dolaşmayalım rezil oluruz haa

ben de markette bebek dalinin deterjanını aradım bulamadım çarşıya gidip bakmak lazım herhalde bi de bahsedilen bebek yumuşatıcıları varmış onlardan gördüm ama almadım ben bir an önce yıkayıp hazır etmek istiyom herşeyi gerçi pijamayla geceliği koyunca çanta epeyce doldu valizle gitmasek iyidir

kimse yok bari bugün yaptıklarımı yazayımsırnaşık şeysabah kalkkınca malum karnımız çok şiş olmuyo epilsyonumu yapıyım dedim ama haşım çıktı ya heryerim ağrıdı herhalde bundan sonraki ağdamı kendim yapamam neyse sonra hazır şöyle temizlenmişken herüfü gaza getirip olayı tamamladık:lepi: bizde milli olduk yani ama bunda sonra bilmem olur mu kızım içimde kıvıl kıvıl oynarken acayip oldum yaaa

nasilsiniz ekim anneleri :) nasil gidiyor. birsey sorucam size ben su an 28 haftamdaym ve son bir aydir istahsizlik basladi bende sizdede oldumu yoksa bi benmi boyle oldum

slm kızlar..sayfalar baya bi ilerlemiş.bugün gelemedim çünkü kayınvalideme gittik.bu arada alışveriş yaptık.yaa bişey sorcam bugün ilk bezini aldık bizim zillinin ama kafamı karıştırdı kardeşim.ben 1 no yeni doğan aldım 56 tane vardı içinde.2-5 kilo yazıyodu.kardeşim onlar çok küçük keşke 2 nosunu alsaydın dedi şimdi değiştireyim mi sizce.yumuşatıcı aldım yumoş baby çok güsel kokuyo
.celencim chicconun göğüs pedini almıştım ben 60 lığı 10 ytlydi.bir de uni baby nin ıslak mendilini aldım içinde hiç katkı maddesi yok parfümsüz 3 paketini 9 ytl ye aldım.valla korkudan hazırlıklara başladım bile.ama hasta bezi neyinkini alacam hangisi kullanışlı napmam lasıımmm onu bilmiyooomm.bilen varsa aydınlatsın haa canlarrr..

nasilsiniz ekim anneleri :) nasil gidiyor. birsey sorucam size ben su an 28 haftamdaym ve son bir aydir istahsizlik basladi bende sizdede oldumu yoksa bi benmi boyle oldum

canım benim bu hafta başladı yemekte hemen oyuyorum mesela kahvaltıya canım istemeyerk orutuyorum yarım ekmek bile yemiyorum (öncelri 1 e yakın giderdi desırnaşık şey)be bunu rahmin yukarıya çıkp mideye baskı ypmasına bağlıyorum midenin yeri daraldıkça daha az yiyorum ben çok da iyi oluyo yani

nisacım hoşgeldin ya çıkacaktım ayrılamadım aldıkların hayırlı olsun ben de bez aldım 2 numarasını da şimdi bi küçüğünü mü alsam diye düşünüyorum hasta bezini de bilmiyorum ki ablam gönderdi bana kocemen bişey hastaneye sorcam belki onlar da veriyodur ona göre koycam çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…