2008 Ekim Anneleri

hoşbulduk canımcım.ya ne bileyim bez konusunda ablan 2 numarayı mı al dedi.bi de bu hastabezlerinin markası falan vardır dimi eczaneden soracam ama yine de celenin dediği gibi önce size sormadan bişey yapmak istemiyom.ayrıca prensesinin odası hayırlı uğurlu olsun kahkahaları yankılansın hep,mutlulukla büyüsün inşallahh.a.s.

ya bu hıçkırık nasıl oluyo anlamadım ben.bana da olsa acaba hissedermiyim.bana bi anlatın bakalım

nisanurcum bende sikayetci degilim az yedigim icinde bebegimi dusunuyorum o yeterli besin aliyormu diye ne bilim onceki aylar doymak nedir bilmiyordum gunde alti ogun yemek yiyiyordum meyve abur cuburu saymiyorum ha ama simdilerde ise dedigim gibi istah hic olmayinca beni dusundurdu CADIARZU

kimse kalmamis beni bugun uyku tutmuyor geceleride yanliz olunca acayip bunaliyorum yokmu sesimi duyan :)

kalkın uleeeyyyynnnn uyuya uyuya büzüştünüz gari:mymeka: biz prensesimlen yürüyüşümüzü yaptık şimdide mama yiyicez.
buarada iiki almamısım o pedlerden kazık yiyeceemişim.baksanıza siz 60lıları kaca almısınız.
ha bide nisanurcum epilasyondan sonraki olay için al sana:mymeka: daha benm şafağa cok var klava: bu konu öteki cumaya kadar kapatılmıstır.acanı vururumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ya bu hıçkırık nasıl oluyo anlamadım ben.bana da olsa acaba hissedermiyim.bana bi anlatın bakalım

Bende de oluyo elimi karnıma koyuyorum pıt pıt pıt yavaş yavaş bazen düzensiz , ben de korkuyordum yoksa kalp atışları mı yavaşladı falan diye yoksa öyle tekme vuramaz arka arkaya. demek ki hıçkırıyormuş yavrum benim kaydirigubbakcemile3

nasilsiniz ekim anneleri :) nasil gidiyor. birsey sorucam size ben su an 28 haftamdaym ve son bir aydir istahsizlik basladi bende sizdede oldumu yoksa bi benmi boyle oldum

Canım doğuma yakın fazla yiyemiyorsun şişkinlik yapıyor, arkadaşımdan biliyorum. Midemiz daraldığı için fazla almıyor artık.

günaydınna.s. nedense bende de bi iştah kabarması oldu ne yiyeceğimi bilmiyorum :icecream:sürekli bişiler yiyiyorum ama nafile kiçbiri beni kesmiyor cokacimcoookumarım geçici bir durumdur yoksaaa:bbo:

günaydınlarrrrrr, ben çok kötüyüm , gece krampları artık çok arttı, sabaha kadar bi sağ bacağıma bi sol bacağıma ama en son sol bacağıma giren kramp çok fenaydı, hala yürüyemiyorum................... inatla işe geldim ama :))

Ayy canım ya geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şu kramplar doktor bi ilaç falan verdimi kramplar için?

Ayy canım ya geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şu kramplar doktor bi ilaç falan verdimi kramplar için?

bu kadar şiddetli olmamıştı hiç, o yüzden ben doktoruma söylememiştim ama son günlerde çok arttı, c.tesi görüş günümüz o zaman söylerim belki, ayyyy ilaç içmekten de bıktım , nefret ederim düzenli ilaç içmekten

çakılcım geçmiş oılsun canım ama artık destinanın dediği gibi dinlen artık...bu arada benim bildiğim kramp için magnezyum veriyorlarmış..doktoruna bir sor istersen çok iyi geliyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…