nisacım hoşgeldin ya çıkacaktım ayrılamadım aldıkların hayırlı olsun ben de bez aldım 2 numarasını da şimdi bi küçüğünü mü alsam diye düşünüyorum hasta bezini de bilmiyorum ki ablam gönderdi bana kocemen bişey hastaneye sorcam belki onlar da veriyodur ona göre koycam çantaya
aynen benim oğlanda öyle:mymeka: biraz hareketleniyo gerçi arada ama bazen çok bekletiyo..demekki hıçkırınca öyle oluyo.. benimkide hıçkırdı bugünn:dance:daha doğrusu ben o hareketi hissediyodum ama ne olduğunu anlayamıyodum..hıçkırıkmış demekkii..çok mutlu oldum yaa..pıt pıt pıt nereye vuruyo bu diyodumsırnaşık şey
ya bu hıçkırık nasıl oluyo anlamadım ben.bana da olsa acaba hissedermiyim.bana bi anlatın bakalım
nasilsiniz ekim anneleri :) nasil gidiyor. birsey sorucam size ben su an 28 haftamdaym ve son bir aydir istahsizlik basladi bende sizdede oldumu yoksa bi benmi boyle oldum
Herkese günaydın her nekadar artık gece uykularım olmasa da güne güzel başlıyorum hihoyyyt:CüvCüv:
günaydınlarrrrrr, ben çok kötüyüm , gece krampları artık çok arttı, sabaha kadar bi sağ bacağıma bi sol bacağıma ama en son sol bacağıma giren kramp çok fenaydı, hala yürüyemiyorum................... inatla işe geldim ama :))
Ayy canım ya geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şu kramplar doktor bi ilaç falan verdimi kramplar için?
günaydınlarrrrrr, ben çok kötüyüm , gece krampları artık çok arttı, sabaha kadar bi sağ bacağıma bi sol bacağıma ama en son sol bacağıma giren kramp çok fenaydı, hala yürüyemiyorum................... inatla işe geldim ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?