ben aslında bi pijama takımı aldım ama hastanede sanırım gecelik istiyorlarmış ,sezeryan olanlara pijama giydirmiyorlarmış, bir de geceliğim var ona sabahlık alıyım diyordum şimdi fikrimi değiştirdim........ bugün öğlen çıkıyım da bakınıyım en iyisi bir de sabahlık ve gecelik takım alıyım , hastaneye de 2 gecelik bir de sabahlık götürüyüm , pijamayı evde giyerim
bende mi ayrı alsam acaba:uhm:bi pijama takımı..bide sabahlığıyla birlikte gecelik..ama aynı renk olsun istiyorum hepsini.ben sanırım hastanede pijama giyebilcem,pansumanlarımı eşim yapacakmış..beni kandırmıyosa tabikii..
bide geçen gün sormuştum ama arada kaynadı sanırım,sezaryen yapan bi arkadaşım bu aldığımız gecelik takımlarının yanına bikaç tanede pazardan çok kaliteli olmayan gecelik almamı önerdi..kanama çok fazla oluyomuş ve sürekli üstündeki batıyo dedi:uhm:
destinaaa senin kanamanda bu kadar çokmu olmuştu?bukadar çok gecelik götürmeye gerek varmı?off sanki hiçbişeyi yetiştiremiycem gibi geliyo:1no2:
yok be hayatım yeter iktane..zaten ameliyattan ilk çıktığında hem yatağa hasta bezi seriyolar..hemde altına ped kayuyolar kendine gelene kadar bisüre geceliğin etek kısmı beline siıyrılı kalıyo..
selam kızlar.
ben çok kötüyüm 3-4 gündür. acaip bi halsizlik var. geceleri uyuyamıyorum.
inanın siteye girip bişeyler yazmaya bile dermanım yok. bende kansızlık vardı. heralde iyice kansız oldum. çok halsizim. bide herşey üst üste geldi. habire evrak hazırlıyoom.
tayin için yarın zonguldağa gidicem. bugün yüksek lisans başvurumu yapıcam.
bide bugün doktora gidicem 4 hafta sonunda kızımı görücem inşallah :)
bunların hepsi nasıl olacak yaa. benim yürümeye bile dermanım yokken. az sonra da sevk almaya gidicem . uffff...
şimdiye kadar yine rahatdım ama bu böyle son haftaya kadar çekilmesss valla gözüm korkmaya başladı.
günaydınnnnn kıslaaaaaaarrr evet şu hasta bezlerine bi karar verip alalım bi arkadaşım canbebenin varmış ondan alabilirsin dedi ama ben size de danışayım dedim.bu arada prensesimin çamaşırlarını yıkadım astım.akşamda ütü işine başlayacam.bence çok erken ama bi kere gözüm korktuuu herşey hazır olsun da ne bilem işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?