2008 Ekim Anneleri

cxakılımm gecmiş olsun canımın içi.evet canım doktorun buyuk ihtimal magnezyum vericek sana.ben kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra bide akşam yatarken içiyorum-ki uykuda rahat ediim.ama arada bi yokluo kramp.gecekten cok feci bişey...

valla kızlar haklısınız ne deyim , artık işyerine de yakışmıyorum zaten karnım burnumda ................ama haftaya çarşambaya kadar gelmem lazım ,sonra uzatıp ayaklarımı yatacam......................gerçi yatınca da hasta oluyorum , iki haftadır kadını ben evdeyken alıyorum temizliğe , en sonunda dövüştük anlayacağınız evde huysuz oluyorum iş yapamadıkça

günaydın herkese!
çakılcım geçmiş olsun.bende bu sabah feci bi krampla uyandım..sağ bacağım zonkluyo resmen.eşim işe gitmeden baya bi masaj yaptı ama bikaçgün ağrır şimdikafamçokkarıştı
üstelik ben magnezyum kullanıyorum.ama dün içmeyi unutmuştum..belki ondandır..

kızlar bu arada dün akşam saatlerce dolaştık eşimle ama şu gecelik pijama takımını halledemedim hala..deli olacam yaaakötükedihüsopijama beğeniyorum..sabahlık ve geceliği olmuyo..olanların boyu bana diz altı oluyo..lohusa takımı yapmışlar güya çoğu kısacık..öyle giyememki hastanede ben yaa:uhm:istanbul avrupa yakasında oturan arkidişler böyle 3lü takım nerlerden buldunuz ya?

Fatoşcum aynen bende gecelik takımı maduruyum bulamıyorum :teselli:, bide portbebe seti almak istiyorum ama renkleri gıcık gıcık oluyo hep bildiğiniz önereceğiniz var mı bu konuda:uhm:

ben aslında bi pijama takımı aldım ama hastanede sanırım gecelik istiyorlarmış ,sezeryan olanlara pijama giydirmiyorlarmış, bir de geceliğim var ona sabahlık alıyım diyordum şimdi fikrimi değiştirdim........ bugün öğlen çıkıyım da bakınıyım en iyisi bir de sabahlık ve gecelik takım alıyım , hastaneye de 2 gecelik bir de sabahlık götürüyüm , pijamayı evde giyerim

bende mi ayrı alsam acaba:uhm:bi pijama takımı..bide sabahlığıyla birlikte gecelik..ama aynı renk olsun istiyorum hepsini.ben sanırım hastanede pijama giyebilcem,pansumanlarımı eşim yapacakmış..beni kandırmıyosa tabikii..
bide geçen gün sormuştum ama arada kaynadı sanırım,sezaryen yapan bi arkadaşım bu aldığımız gecelik takımlarının yanına bikaç tanede pazardan çok kaliteli olmayan gecelik almamı önerdi..kanama çok fazla oluyomuş ve sürekli üstündeki batıyo dedi:uhm:
destinaaa senin kanamanda bu kadar çokmu olmuştu?bukadar çok gecelik götürmeye gerek varmı?off sanki hiçbişeyi yetiştiremiycem gibi geliyo:1no2:

kızlra bu kajo nere kayboldu ya, dün sabah dışarda işlerim var dedi bi daha gelmedi galiba , yoksa geldi de ben mi görmedim :1ninca: olcayla bızdıkın da sesi çıkmıyo bugün .................nisa ve nisanur geç geliyorlar ......................destina neden yoklama almıyorsun şekerim, bunlar boş bırakmaya gelmiyor bak dağılıyorlar hemencek :1no2:

e hasta bezi kullanıcaz ya, neden gecelikler batsın ki, koca bezlerde mi yetmeyecekkkkk :uhm: anammmmmm ben doğurmaktan cayacam heee bu söylentileri duydukcaaaaa

yok be hayatım yeter iktane..zaten ameliyattan ilk çıktığında hem yatağa hasta bezi seriyolar..hemde altına ped kayuyolar kendine gelene kadar bisüre geceliğin etek kısmı beline siıyrılı kalıyo..

selam kızlar.
ben çok kötüyüm 3-4 gündür. acaip bi halsizlik var. geceleri uyuyamıyorum.
inanın siteye girip bişeyler yazmaya bile dermanım yok. bende kansızlık vardı. heralde iyice kansız oldum. çok halsizim. bide herşey üst üste geldi. habire evrak hazırlıyoom.
tayin için yarın zonguldağa gidicem. bugün yüksek lisans başvurumu yapıcam.
bide bugün doktora gidicem 4 hafta sonunda kızımı görücem inşallah :)
bunların hepsi nasıl olacak yaa. benim yürümeye bile dermanım yokken. az sonra da sevk almaya gidicem . uffff...
şimdiye kadar yine rahatdım ama bu böyle son haftaya kadar çekilmesss valla gözüm korkmaya başladı.

hazırlıklı olmakta fayda var ama şimdi düşündümde fazla mı evham yapıyoruz ne? bişey lazım olsa tedarik etmek yarım saati alır, heryer mağaza çarşı pazar alışveriş merkezi herşeye ulaşmak çok kolay, tecrübesiz olduğumuz için sanki bişey eksik kalsa orada kalakalacaz gibi geliyo bize dimi ama

yok be hayatım yeter iktane..zaten ameliyattan ilk çıktığında hem yatağa hasta bezi seriyolar..hemde altına ped kayuyolar kendine gelene kadar bisüre geceliğin etek kısmı beline siıyrılı kalıyo..

a.s.Şeniz:1hug:
DESTİNA SEN BİZİM HER-ŞE-Yİ-MİZ-SİNhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Çakılcım belki kişiye göre değişiyodur.arkadaşımda hasta bezi kullanmış ama geçti falan dedi.belki hastane kalitesiz bi bez vermiştir..CADIARZU
bu arada doğurmaktan vazgeçmek için artık çok geç değilmi:jeyyar:

kısslar ben bu defa doktora gitmayede korkuyomm. son 2 aydır hep dioki bebek 1 hafta küçük diee. en son 28+0 da gittim 1000 gr dı. ya acaba şimdi ne kadar oldu yine küçükmüdür?. gerçi annenin kansız olmasıda bebeğin gelişimini etkiliyomuşş.
dr kontrolüm 17 30 da bakalım ne diycek

canımcım geçmiş olsun..bugün dr.a gittiğinde anlat bakalım durumunu niye bu kadar halsizsin..tam dinlenme döneminde yoğun bi tempoya girmişsin canım Allah kolaylık versin.bugün bebişini görünce herşeyi unutcan nasıl olsaa.s.

kajocum korkmaaa büyümüştür bebişin, bu arada sen kan ilaçlarını ve vitamini ihmal etme, ben sabah içiyorum doping oluyor ama akşam tüm enerjim tükeniyor ................................
ayyyy bu arada ben doğurmaktan caymaktan caydım :)))))) az önce bir fıstık gördüm bennnn , tam bi çitlembik he minicik, paytak paytak yürüyor ama annesi minik bir şort , üzerine de askılı giydirmiş, saçları da tepesinde topuz yapmış bayıldım maşallah yaaaaaa

ya ciciler bu hasta bezi yatağa serilendenmi olucak yoksa kilot gibi olanlar var ondanmı olucak?yoksa herikisimi olucak?bide destinacım gecelik ayılana kadar sıyrık kalıo diosun alt tarafta bişe yokmu?bide sezeryandan cıkınca onlar giydiriyorlarmı?yeşil ameliyat kıyafetiyle gelmiomuzm odaya??

günaydınnnnn kıslaaaaaaarrr evet şu hasta bezlerine bi karar verip alalım bi arkadaşım canbebenin varmış ondan alabilirsin dedi ama ben size de danışayım dedim.bu arada prensesimin çamaşırlarını yıkadım astım.akşamda ütü işine başlayacam.bence çok erken ama bi kere gözüm korktuuu herşey hazır olsun da ne bilem işte..

elindemi yıkıosun makinenin hassas programınamı attın?hadi küçükler hallorda battaniyesi falan?nevresimi?bide sonra nasıl muhafaza edicen nisacım?bi hurca falanmı koyucan yoksa bohcalıycanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…