2008 Ekim Anneleri

celencim makinanın hassas programında yıkadım.penye battaniyeleri ve kıyafetlerini yıkadım nevresimi falan onları yıkmadım.onları yaklaşınca yıkıycam.hastane çıkışını zaten çantaya koycam.diğerlerini de çekmeceye beyaz bi örtü serip yerlerştirdikten sonra üstlerini örtecem.veeeee kıslarrr bu yumoşun baby yumuşatıcısı okadar hoş kokuyokiiiii mislerrr gibii.

kojocum bebek hiçte zayıf değil..1 hafta küçük demesi sat ve usg ölçümlerinin tutmaması ki doktorlar 1 haftayı hiç bi zaman veri kabul etmezler ve 3 haftalık bir gerilik söz konusuysa değerlendirme yaparlarr..benim kızım tam 4 hafta geriden geliyodu şimdi çok sağlıklı yaşıtlarından çok daha uzun ve beni zorlayacak kadar zekii-tatlicadiarzu-
sen bunları kafaya takma bebiş iyi merak etme işlerinide kendini çok yormadan hallet hava çok sıcak bol bol su iç zorlandığını anladığın anda bırak evine dçn hiç bişi bebişten önemlideğilŞeniza.s.

kızım ne kilot gibi normal hasta bezi alcan işte..var bişi güselim iç çamaşırını giydiriyolar altınada gazlı pez ve pamukla hazırlanmış bi ped koyuyolar hemşire onu gelip gidip bi kaç defa değiştiriyoo..evet ameliyat kıyafetiyle geliyosun odana ve odanda hemşireler giydiriyooŞeniz

bende onu almayı düşünüyorum canım..deterjan olarak bide omomatik baby çok güzel kokuyomuş ama sabun tozumu alsam yoksa dalinin deterjanınımı 3 ü arasında kararsızım:uhm:dalinin deterjanı sıvıydı dimi kızlar..yanlış hatırlamıyosam.kullanan olursa deneyimlerini paylaşsın bizlerde ona göre alalım.sen neyle yıkadın canım?

Tünaydın Kızlar beni merak eden herkesi öpüyorumŞeniz
Ya ben Çakılımla Kajoya üzüldüm senağlama
Çakalım geçmiş olsun benimde bu aralar sabahları kalkarken bi gerneşme gibi bişey oluyor ama böyle sanki belden aşağısı ve anında diz kapağının alt arka kısmı tutuluyor ilaç kullanmıyorum doktorum vermedi diye bi süre kullandım iyi geldi ama neyse tavsiye ediyorum sanada magnesium...
Kajocum bebişin gelişme mevzusunu ne olur takma güzelim bizim bu haftalarda normalmiş bak ben bunun için ne kadar üzüldüm tahmin bile edemezsin ama normalmiş dur bakam bu defa ne dicek doktora sor kendi kafandan yorum çıkarma yok boyu yok kilosu diye ayrıca halsizliğin için vitaminine ve dinlenmene dikkat et bence birazda kafan doluya onunla ilgilidir.Allah seninde cümlemizinde yardımcın olsun:Saruboceq:
Celencim bitanem sen magnesiumu günde iki doz mu içiyorsun bence çok doktorun mu dedi ki:1shok:

yaa hakkat şu hastabezi olayı kafamı karıştırdı , ben daha hiç bakmadım bilmiyorum ki nasıl oluyorlar ama sanırım kilot gibi olan sağlam tutar , e yatağa serilenden de alsak fena olmaz, acaba ikisinden de mi alsak ki

yok bı<dıkım doktorum sabah ööle aksam dedi.ama ben rahat edemedim sabah aksam alıyorum.buna rağmen iki günde bir girer kramplarım saolsunlar beni bırakmaya niyetleri yok:1hug:

GÜNAYDIN

Kıslar ya bugün hiç keyfim yok ayaklarım çok şiş dün akşam tuzlu suya koydum kociş masaj yaptı ama sızısından yasenağlamaYazdıklarınızı okudum dün site beni delirtti ö.sonra giremedim sonunda pes ettim bende...ÇAKILIM ve de CELENİM merakta ederlermiş beni o zaman bende size a.s.gönderiyim bi deŞenizYa CELEN külot şeklinde olan hasta bezlerini ben hiç görmedim hangi markanın bence bunlar daha akıllıca madem o kadar çok kanama oluyor hiç değilse daha güvenli olur bi yazıver markasını ya bu arada kim sordu hatırlamıyorum ama tek kullanımlık külotlar e-bebekte var canım ben gördüm kağıt gb garip bişi ben onlardan da alıyım diyorum kullan at eve çıkıncada bi dönem iyi gider bi de külot paklamayalım değil mi???

hee bende ikisini almaya karar verdim.baksana kızım yataga gecio diolar:1shok: hem yatakta olsun koca bi bez hem bendea.s

canım ben hacışakirin sabuntozuyla yıkadım.gayette güzel oldu.diğer yumuşatıcıları bilmiyorum ama yumoş baby i tavsiye ediyorum ben beğendim:lepi:

hee bende ikisini almaya karar verdim.baksana kızım yataga gecio diolar:1shok: hem yatakta olsun koca bi bez hem bendea.s

ya şükür geçen hamileliğimde acayip kanamam olmuştu, öyle ped pamuk filan yetişmiyordu ama hiç vukuatım olmadı, kürtaj olunca da kanamam oldu ne üstümdekilere ne yatağa bişicik olmadı .........................öyle sanıyorum ki benim sezeryan sonrası aşırı kanamam olmayacak ama tedbirli olmakta fayda var

yaa arkadaşlar yatağa serilenden almamıza gerek yok bence zaten hastanede seriliyo ve de çarşfların altı naylonlu yatağa geçmesin diye.zaten kirlenince çağırıp değiştirtiyosun.ve de bu bahsettiğim devlet hastanesi

olcayım valla markasına bakmadım.üstünde resmi vardı.koca bi kilot.dısı naylon içibez işte.bebek bezlerinin yapıskansızı.şok ta migrosta vardı.
ya bence bu kullan atlara hiç gerek yok.pazardan alın 1 ytl ye dandirik külotlardan kaynatın kızgın ütüde ütüleyin kullandıktan sonrada atın.içiniz rahat olur.ben ööle düşünüyorum ama sizede sormadan onay almadan bişecik yapamıorum.işte dün şok ta dalinin göğüs pedi vardı.size sormadan alamadım:1rolleyes:

olcayıcım ve celenim bu ara kahvaltıma yeni yiyecekler ekledim.bıktım artık hergün aynı kahvaltı.diyabetikler için helva ve reçel var koskanın ondan aldım valla hiç normallerinden farkı yok.eğer şekerli bişeyler öslediyseniz alın prenseslerimiz de bayram etsin dimi amaaa

Ben bebedor'un 40lık paketini almıştım eczaneden sanırım 6 ytl idi

ben öyle yaptım canımsırnaşık şeyhayatımda giymeyeceğim kadar büyük model 1.5 ytl ye bi sürü külot aldım..yıkayıp ütüliycem henüz hepsi poşette..sonrada kullanıp atıcam.hastanede o durumda külot düşünemicem bide valla

bende bebedorun 40 lık göğüs pedini altım metro gross marketten..5-6 ytl civarıydı sanırım.dalininki daha pahalı

biraz işim var tatlişkolarım hasta bezinin hangisini alacağınıza karar verirseniz yazın olur mu sonra ben de ondan alırım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…