ben öyle yaptım canımsırnaşık şeyhayatımda giymeyeceğim kadar büyük model 1.5 ytl ye bi sürü külot aldım..yıkayıp ütüliycem henüz hepsi poşette..sonrada kullanıp atıcam.hastanede o durumda külot düşünemicem bide valla
bende bebedorun 40 lık göğüs pedini altım metro gross marketten..5-6 ytl civarıydı sanırım.dalininki daha pahalı
bunu bilmemde ben portbebe seti istiyorum ya yardım etsenize koca göbekliler:mymeka:
hiç alan yokmu yada bişi bilen
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=2265 bu nasıl?benm gösterdiğimle tamamladığnda süper olur:1closedeyes:
cxakılımm gecmiş olsun canımın içi.evet canım doktorun buyuk ihtimal magnezyum vericek sana.ben kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra bide akşam yatarken içiyorum-ki uykuda rahat ediim.ama arada bi yokluo kramp.gecekten cok feci bişey...
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1948
hele suna bi bakıverin len?fiyatı kullanımı nasıl?
tünaydın kızlar kajocum ve çakılım geçmişler olsun size kramp bana 2 defa oldu magnezyum içmeye başladıktan sonrada hiç olmadı ama drum çokğu hamilede magnezyumun işe yaramadığını söylediydi kajo sen de çok yoruyosun kendini yüksek lisanas işini nerden çıkardın bu ara çok dinlenmen lazım zaten bi de dut pekmezi iç kuru üzüm falan
selam arkadaşlarr..nasılsınız bakimmm???
kajo cumm ne buyuk bır hata yapıyorsunnnn
bılıyorsun süt ve süt ürünleri demir emilimini yok edıyor .pekmezden alacağın tüm demırı sütle bırlıkte ıctığın için alamazsın.boş yere içiyorsun
celencim ben magnesyumu 3 güne bir falan içiyorum yada günde yarım çünkü hergün içersem ishal yapıyo test ettim onayladım zaten içeriğinde de yazıyo sende öyle bi etkisi yok mu?
nisanurcum prospektüsünde ishal yapar demiyor ama dıskı yumsatır yazıor.ben bunu günde 2 defa yediğim muzla dengeliyordum(muzda bilirsin ishali keser)ama şekerden sonra muzu hayatımdan cıkarınca hakkaten baya bi yumusadığını gördümkafamçokkarıştı napiiim içmezsem cok kötü kramplar giriyor.biri bitiyor ötekline geciyor.şimdi 2 günde bir sol ayağıma giriyor.artık onu engelleyemiyorum.doktora söölesem gene ilaç vericek.o yuzden söölemeyip cekiyorum-katlanıyorum:çok üzgünüm:
Celencim magnesium için şuan telde eczacım ile konuşuyorum başka bir şekilde tavsiye edilmedikçe günde bir tane diyor benim doktorum hiç tavsiye etmedi ben aile doktorumun tavsiyesiyle içtim 1 hafta kullandım şuan kullanmıyorum bak bunun bebek hareketleriyle ilgisi olabilir dikkatini çekeyim benim kullandığım hafta azaldı sonra arttı sen bir başka doktora eczaneye danışsana bence iki tane günde fazla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?