2008 Ekim Anneleri

hee valla 30lusu 8 bucuktukafamçokkarıştı

celencim ben magnesyumu 3 güne bir falan içiyorum yada günde yarım çünkü hergün içersem ishal yapıyo test ettim onayladım zaten içeriğinde de yazıyo sende öyle bi etkisi yok mu?

tünaydın kızlar kajocum ve çakılım geçmişler olsun size kramp bana 2 defa oldu magnezyum içmeye başladıktan sonrada hiç olmadı ama drum çokğu hamilede magnezyumun işe yaramadığını söylediydi kajo sen de çok yoruyosun kendini yüksek lisanas işini nerden çıkardın bu ara çok dinlenmen lazım zaten bi de dut pekmezi iç kuru üzüm falan

gülşencim çok güzel bencede aynı benim setime benziyomuş benimki ni alınanlar bölümüne koymuştum içinde sallanan ayarlanabilen anakucağı ve altaçmasıyla yastğı da var bebetonunkini 100e aldıydım ben

http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1948

hele suna bi bakıverin len?fiyatı kullanımı nasıl?

celencim bence pahalı. tamam kullanışlı olabilir belki ama çok daha ucuz ve kullanışlı şeyler var. örneğin chicconun bakım çantasıda bence kullanışlı. çok fazla gözü var. sadece birass küçük gibi geldi.

pahalı bişey alana kadar o fiyata 2-3 tane kullanışlı ve markalı çanta alırsın.

bu arada hasta bezi işine bu kadar kafa yormayın ya hastaneler veriyomuş zaten altınıza sermeye hiç gerek yok bence orası hastane mutlaka serilir zaten alta bişeyler benim hasta bezi bebek bezinin büyüğünden yanları çırt çırtlı yani komşum doğumhanede masadan kalkınca bacaklarımı açtım hemşire taktı sonrada üstümü değiştirip odama çıktım dedi bilmem bizim olay nasıl olcek artık

napiim yüksek lisans düşünüyodum zati fırsat bu fırsat dedim ama kaydımı 1 dönem dondururum heralde. yoksa ales puanım yanıcak.
bu arada her gün pekmezli süt içiomm

selam arkadaşlarr..nasılsınız bakimmm???
kajo cumm ne buyuk bır hata yapıyorsunnnn
bılıyorsun süt ve süt ürünleri demir emilimini yok edıyor .pekmezden alacağın tüm demırı sütle bırlıkte ıctığın için alamazsın.boş yere içiyorsun

yavv bütün teferruatıyla düşünüyosunuz.valla ne güzel.ben de saftirink oturuyorum.ne gecelik,ne sabahlık,ne bez,ne göğüs pedi.iyiki buraya üye oldum da bazı şeyleri kafama vura vura hatırlatıyosunuz.artık misafirlerimiz gitti.biz de bu işlere bakmaya başlayalım.daha bizim cünyırın bi zıbını bile yok.bir tek beşik aldık.o da mağazada bize gel gel yaptığı için.biz galiba analı babalı tembeliz.ama bakalım.valla bebişime geceliğine kadar alacam.ama ben hala hasta bezi değil de orkid falan götürüyüm diyorum.ama destinacığım hasta bezi daha iyi diyo.ya destina bişi sorcam.sezeryandan çıkınca hani uyuyosun ya.o zaman noluyo.yani altında bişi de olmuyo galiba.yatak falan batmıyo mu?sen de sezeryansın ya engin tecrübelerinden yararlanalım azıcık

hadi yaa :uhm:

anacım okadar pekmezli süt boşamıydı?
bağırsakları iyi çalıştırıyodu. pekmezli süt içmeye başladığımdan bu yana kabızlık problemim yok olmuştuu. içmiimmi qııı?

kajocum nasıl pekmezli süt içersin hayatım..
pekmez gibi içinde yüksek oranda demir barındıran yiycekleri tükettikten ancak iki saat sonra süt ve ürünlerini tüketmelisinki demiri vucudun emebilsin..

kıslar bu hasta bezine çok takmayın en fazla iki gün kullanıcaksınız..ben ilk gün kullandım sadece..öyle sular seller gibiakmıyvak ya..

hadtaneden gazlı bezle ve pamukla hazırlanmış pedler vericekler işte onlar çok kullanışlı 1 hafta falan kullandım ben ..

eylülcüm ne zaman çıplak kalıcan bebeğim ameliyat elbisesiyle seni odaya alıyolar hemen giydiriyo hemşireler..merak etme..bizim hazırlıklara hız vermemizin sebebide ekim annelerinden bi arkadaş erken doğum yaptı sen gözden kaçırdın heralde bizde vitesi 5 e taktık gidiyoz

kıslar ben kaçıyorumm benim prensesin gezme günü bugün erken gelirsemm yazarımm tekrar öpüyorum hepiciniziiŞeniz

celencim ben magnesyumu 3 güne bir falan içiyorum yada günde yarım çünkü hergün içersem ishal yapıyo test ettim onayladım zaten içeriğinde de yazıyo sende öyle bi etkisi yok mu?

nisanurcum prospektüsünde ishal yapar demiyor ama dıskı yumsatır yazıor.ben bunu günde 2 defa yediğim muzla dengeliyordum(muzda bilirsin ishali keser)ama şekerden sonra muzu hayatımdan cıkarınca hakkaten baya bi yumusadığını gördümkafamçokkarıştı napiiim içmezsem cok kötü kramplar giriyor.biri bitiyor ötekline geciyor.şimdi 2 günde bir sol ayağıma giriyor.artık onu engelleyemiyorum.doktora söölesem gene ilaç vericek.o yuzden söölemeyip cekiyorum-katlanıyorum:çok üzgünüm:

bılmıyoum canım sen bılırısn ama bırlıkte almamanı tavsıoye edıyorum..
ben hasta bezi aldım dün marketten. canped diye bır marka orta boyunu aldım.kılot gıbı değil ya bebek bezinin buyuğu gıbı işte ama daha ınce oyle cok kaba goruntusu yok benımkının.
eğer çok kanama olura dıye aldım olmazsa zaten normal gece için olan pedlerden kullanacağım.
bır suru alışveriş yaptım. bır ara çekeceğim fotoları gostereceğim size inş..

Celencim magnesium için şuan telde eczacım ile konuşuyorum başka bir şekilde tavsiye edilmedikçe günde bir tane diyor benim doktorum hiç tavsiye etmedi ben aile doktorumun tavsiyesiyle içtim 1 hafta kullandım şuan kullanmıyorum bak bunun bebek hareketleriyle ilgisi olabilir dikkatini çekeyim benim kullandığım hafta azaldı sonra arttı sen bir başka doktora eczaneye danışsana bence iki tane günde fazla gelir

benim dr.umda günde 1 tane verdi..suda eriyenden dimi sizinkilerde..yarım bardak suya bi poşet atıp içiyorum hergün.ama ben bebek hareketlerini etkileyeceğini sanmıyorum.benim oğlan magnezyumdan öncede tembeldi

Celencim gösterdiğin espritin bebek bakım çantası bence gereksiz ve pahalı tek kullanışlı olabilecek kısmı biberon yani sıcak tutması o da başka çözüm bulunur o parayı vermeye gerek yok hem onu kullanacağına laptop çantanı kullan daha iyi ötekine gelince kışın sen bebeği onun içine mi koyup taşıcan bana kanguruu ve portbebe gereksiz geliyor evden pek dışarı çıkarmayı düşünmüyorum kışın :1no2:
Gelelim Gulşencim sana benim henüz bebeğimin hiçbişeyi olmadığında bilgisizim bu konularda ve kendimi o kadar geç kalmış hissediyorumki burda oturmuş hastabezini tartışırken hiç bişeyim yok yaaaaaa senağlama
Neyse dediğim gibi 40 küsür ytl olan dandik gibi geldi öteki daha iyi ille alacaksan onu ala.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…