2008 Ekim Anneleri

kızlar ben çıkıyorum. hazırlanmam lazım.
17.30 da dr randevum var. bebişimi görücem :teytey: geç gelirim. fırsat olursa nasıl geçtiğini bu akşam yazarım. ama zaman olmazsa yarına anlarırım. görüşürüz

OLCAYYY yeter yedinnnn nasıl diyet qıı bu:uhm:
bak destinada yok gelde foruma analık et :CüvCüv:

Bencede canım turuncu 3lü set daha güzel duruyor ama nebileyim internetten hiç alışveriş yapmadım ya iyi bişey çıkmazsa diye düşünüyorum bide bunun markası babyland mış Ankaradayım acaba burlarda mağazalarda varmıdırki hani gitsemde görerek elleyerek alsam bikaç yere bakmıştım hiç hoşuma giden bişi olmadı nerelerde bulabileceğimide bilemiyorum kocam çarşıya pazara çıkmama izin vermiyo:dilcikar: zaten izin versede bu halimle sıcakta en fazla 100 metre öteye gidebiliyom iyice ağır vasıta oldum:CüvCüv: sadece alışverişmerkezlerine götürüyo oralardada hiçbi halt bulunmuyo

oooooof çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmm, annemle öğlen yemek yedik sonra da çarşıyı alt üst ettik, sonunda bi beşik beğendik , galiba ben park yataktan vazgeçtim onu alacam gibime geliyo........bakiim resmini bulursam nette size de gösteriimmm

SELAM KIZLAR

Geldim gelmesine yazdıklarınıza bi baktım fena bozdunuz leyn bugün h.bezleriyle ben bugün acayip yoğunum KAJO' cum ,muhasebeci olanlar bilirler 15-24 yoğunluk vardır hep bu bizde biraz daha erkenden başlıyor ayın 10' u gb kıslar ondan pek yazamıyom maalesef ama okuyorum meraklanmayın...İnşallah iyi haberlerle gel KAJO' cum...Kızlar ben burdayım meraklanmayın ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ve iki satır karalıyorum idare edin beni emi benim canlarım iyi ki de varsınız a.s.:enbuyukkk:

kimsecikler benimle ilgilenmiyo mu ne yani şimdi kocaaaaa sitede bi başıma mı kaldım senağlama

ÇAKILIM güzelmiş ya bende oda takımı alıcam ama birde yanımda yatırmak için geceleri fiyatı uygun bişey arıyorum yatağına yatırmak istemiyorum sepet düşündüm ama kullananlar pekte memnun değil yani işlevsel olmadığını söylüyorlar canım ya çocuk 6 aya kadar yatıyor diyor satıcılar ama kullananlar hareket başladımı kaldır at diyorlar ama bu seninkinin hem fiyatı uygun hemde uzun süreli kullanımı var söylediğine göre bi de ne dicem dışı kumaş mı bunun?

evet canım kumaş, içinde yün yatak var, elyaf yorganı ve yastığı var, işte kenar koruyucuları filan aynen resimdeki gibi, çok şık buldum , aslına bakarsan park yatakların görüntüsü çok cazip gelmiyordu bana yani içime çok sinmedi, gezdim baktım filan ama bunu görünce pek bi içim ısındı

babişkomuz da o sepetlere hayran ama kullanışlı değil , 6 ay diyorlar ama bunu 2 sene kullanbilirsin dediler

Ben pembesini bulamadım resimde ama çok güzelmiş.Acaba mağazalardada satılıyomıu?

ben nette değil zaten mağazada beğendim, pembesi vardı mağazada........ nette de bu sitede bulabildim resmini size fikir olsun diye koydum sadece yeşilini koymuşlar , gerçi yeşili de çok tatlı

ölüyoom anaammm..bu epilasyon işi ammada işkence haline dönüştü kızlar yaa..saat 2 den beri uğraşıyom.anca bittikafamçokkarıştı 8 köşe oldum valla..off son ayı düşünemiyorum..

çakılcım şimdi baktım beğendiğin beşiğe.gerçekten çok güzel duruyor.pembesi daha da şirindir eminim...içine sindiyse al canım.a.s

epilasyon sonrası milletin yaptığını yap unutursun yorgunluğunu :smiley-cool:

phatoshcuğum valla ben de senin gibi iki saate bitiriyorum canım.valla hamilelikle ilgisi yok normalde de ben 2 saatte yapardım.tek fark göbüşümden oramı buramı görememem.geçmiş olsun diyelim.bir daha az çıksın inşallah.ama nerde?milletin hamilelikte dökülür.benimki çoğaldı kardeşim.göbeğimde falan ince tüyler çıkmış.sinirim bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…