Celencim gösterdiğin espritin bebek bakım çantası bence gereksiz ve pahalı tek kullanışlı olabilecek kısmı biberon yani sıcak tutması o da başka çözüm bulunur o parayı vermeye gerek yok hem onu kullanacağına laptop çantanı kullan daha iyi ötekine gelince kışın sen bebeği onun içine mi koyup taşıcan bana kanguruu ve portbebe gereksiz geliyor evden pek dışarı çıkarmayı düşünmüyorum kışın :1no2:
Gelelim Gulşencim sana benim henüz bebeğimin hiçbişeyi olmadığında bilgisizim bu konularda ve kendimi o kadar geç kalmış hissediyorumki burda oturmuş hastabezini tartışırken hiç bişeyim yok yaaaaaa senağlama
Neyse dediğim gibi 40 küsür ytl olan dandik gibi geldi öteki daha iyi ille alacaksan onu ala.s
kızlar ben çıkıyorum. hazırlanmam lazım.
17.30 da dr randevum var. bebişimi görücem :teytey: geç gelirim. fırsat olursa nasıl geçtiğini bu akşam yazarım. ama zaman olmazsa yarına anlarırım. görüşürüz
OLCAYYY yeter yedinnnn nasıl diyet qıı bu:uhm:
bak destinada yok gelde foruma analık et :CüvCüv:
ÇAKILIM güzelmiş ya bende oda takımı alıcam ama birde yanımda yatırmak için geceleri fiyatı uygun bişey arıyorum yatağına yatırmak istemiyorum sepet düşündüm ama kullananlar pekte memnun değil yani işlevsel olmadığını söylüyorlar canım ya çocuk 6 aya kadar yatıyor diyor satıcılar ama kullananlar hareket başladımı kaldır at diyorlar ama bu seninkinin hem fiyatı uygun hemde uzun süreli kullanımı var söylediğine göre bi de ne dicem dışı kumaş mı bunun?
http://www.nebbu.com/index.php?p=show&pid=200531&k_id=2062&kn=Bebek+Yataklar%FD
işte bunun pembesine bayıldımmmmm, 2 yaşına kadar kullanılabilirmiş e ben zaten 1 yaşına kadar yanımda yatıracam işimi görür diye düşündüm , bakın bakalım beğenecek misiniz
Ben pembesini bulamadım resimde ama çok güzelmiş.Acaba mağazalardada satılıyomıu?
ölüyoom anaammm..bu epilasyon işi ammada işkence haline dönüştü kızlar yaa..saat 2 den beri uğraşıyom.anca bittikafamçokkarıştı 8 köşe oldum valla..off son ayı düşünemiyorum..
çakılcım şimdi baktım beğendiğin beşiğe.gerçekten çok güzel duruyor.pembesi daha da şirindir eminim...içine sindiyse al canım.a.s
çakilim yavrum kime küstün yine.bu ekim anişleri d amma da nazliymiş haaaa
bak küsünce hepiniz geldiniz , küsmesem yazan yoktu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?