2008 Ekim Anneleri

gelenleri çokkkkkk sefiyom, gelmeyenleriiii de sefiyommmmmmmmm kıyamadım onlara da

kızlar destina kızını gesmeye götürdü.bizimki kış bebişi olacak.yaza da yürür herhal.alır biz de gesmeye götürürüz.destina bize şimdi hava mı atmış oluyo yaaa:uhm:

epilasyon sonrası milletin yaptığını yap unutursun yorgunluğunu :smiley-cool:

iyi fikir:jeyyar: ben bu akşam çiçekleri sulıyım en iyisi..ama takatimde kalmadı be hayatım..heryerim tutuldu.
eylülcüm benimde göbüşte tüylerde bi artma oldu..çok değil ama hafif.takmıyom pek kafama.ama öbür iş çok sinir cidden..ya kızı olcak vatandaşlar kızlarınıza bebişken karınca yumurtası yağı v.s sürmeyi düşünüyomusunuz..etkili oluyomu hiç bilmiyom ama bazıları denediğini bebişin o bölgelerinde ilerde tüy çıkmadığını falan söylüyo da..:uhm:

selam kızlar çakılım o beşiği ben de biliyorum komşum doum yapcak bu ay abisi hediye getirmiş çok da güzel duruyo park yataklar gibi de fonksiyonel bana onunki biraz küçük gibi geldiydi büyüklüğü de içine siniyosa al bence de oda takımı da alsan o gene yanında kalır emmeyi kesene kadar

fatoşcum bu yumurta yağı meselesini ben ciddi ciddi düşünüyorum benim hamilelikten öncede göbek bölgemde kıllar vardı bizde ırsi ne yazıkkı o yüzden kızıma süreyim diyorum bana çok dua eder ama geçen bu meseleyi eşime dedim o da yan etkisi olmadığını nerden biliyosun hadi kıllaı toptan engellerse ter gözeneklerini falan kapatırsa gibi bi şeyler söyledi off bu mesele de dr.a sorulmazkı

Sen sula bu akşam çiçekleri bencede ama istersen yarın sula bi de tahrişe felan yol açmayasın sonra:roflol:Kanımca 1 gün dinlendirsen iyi olur...Bak zaten halinde kalmamış sen uyma hayatım tahriklere sen beni dinle dinlen bu akşam:teselli:Karınca yağını bilmem ama bende şey duymuştum bebek doğduğunda tuzlanırsa ilerde hiç ter kokmazmış:roflol:

Bugün çooook yoğundum yazamadım pek bişey ama bende hepinizi çooook seviyorum :asigim:ayriyeten sizi amaaaaa önce bebişlerinizi öpüyorum.Şeniz Herkese Hayırlı Akşamlaaaar. :a015ün akşam Nisanur milli olmuş :lepi:yarın öncelikle ben sonra hepinizi milli bekliyoruuuuuuuuum:roflol:

yok anam zaten öyle yapacam..kendimi çook bitkin hissediyorum..tüm akşam ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatcam vallamirmirmirmir
evet o tuzlama olayı bizde de var..ilk yıkadığında yapıyosun.annem bizlerde yapmış..bende oğluma uygulıycam kısmetse

nisanurcum aynı şey benimde aklıma geldi..kızım olsa kesin sürerim diyodum..ama bi yandan da düşünüyosun bi zararı olurmu diye..ben bide şey duymuştum,yarasa kanıkafamçokkarıştı onu da sürünce çıkmıyomuş güyaa...ama bebişleri riske atmaya değmez yinede tabi..ancak dr.okey verirse..

KISLAR

Bana müsade ufak ufak kaçayım ben kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyommmmm....Bunlar bizden sizea.s.:icecream:ŞenizBu arada BIZDIKCAN dikkatl ol anladın sen benikaydirigubbakcemile3

bende kaçtım kızlar..kociş gelcek..salata falan yapayım.acıktık oğluşumla..kendinize ve bebişlere iyi bakın..bugün herkes tebrik kartı gibi sevgi mesajları yolluyo,bizde oğluşumlan sizi çok sefiyozyerimsenibenözellikle oğluşum tatlı kızlarınızı öpüyomuşŞenizöle söyledi:roflol::roflol:
byeeeeeeeee:CüvCüv:

ben geldüm herkes gitmiş asıl ben küsücem:dilcikar: o kadar uykum varki gözlerim kapanıo.acım ama yemek yemek istemiyorumsenağlama bunlar erken doğum belirtismi acaba:uhm: annnaamm doğurmayım kız tek basıma buralarda:1shok: 2 gecedir karnım top olmus uyanıyorum offf sanırım deprsyon belirtiside olablirsenağlama
nisa77iiiiii nirdesin bacııımmsenağlama cok bunalım takılaım var.
arabayı azönce servise bıraktım yıllık bakım zamanıymıs.ya gece sancılanırsam allah korusun ayyy napıcam ben.sanki o benm garantimdi kapının önündesenağlama kocam yoksenağlama araba yoksenağlama burdaki zilliler yok açımdasenağlama

dur kıs ne doğurması ,önce büyüklerrrrr kızına söyle sırasını beklesin a.s

merhabalar kıslarr..
çakılım beşik çok güselmiş canımmm resimde sallanır vaziyette sanırım sabitleme durumu varsa al tabi çok şirinnn.
kıs celen denyocum canım bebeğim araba garantisiymiş garının sanki allah korusun sancısı falan tutsa arabayı kullanabilecekte..
kısım rahat ol biras ya aa bişiy olmuycak zamanında gelicekler inşallah rabbim onları ne zaman göndreceğini bilir kaderimizi zaten değiştiremeyizz..
ama sakin ve happy olkaydirigubbakcemile3

sositososito slm kısslar ben geldim. bebiş 1770 gr çıktı. herşey normal dedi tek bişey hariç.. bebiş ters duruyoo. plasenta aşağıda olduğu içinde dönme ihtimali çok azmış. bu yüzden sezaryen olma ihtimalimde yüksek. seviniimmi üzüleyimmi bilemedim. kendimi normal doğumada hazırlıyodum. bu arada 32+0 lık raporumu alırken dediki bence izne ayrıl çünkü iznin yanabilir. erken doğum yapma ihtimalinde var dedi.. işte böyle.... bende eylül 1 de izne ayrılıcam inşallah.

bak boşa üzdün kendini çok iyiymiş bebişin kilosu..maşallah
üzülücek bişi yok kajocum normal olmuyosa sezeryan olucaksın takcak bişi yok bunda..
sağlıkla gelsinlerde detaylar artık önemli değill..
ama erken doğum tehliken varsa kontrollerini 15 te yada 20de 1 e düşürdümü:uhm:

ama erken doğum tehliken varsa kontrollerini 15 te yada 20de 1 e düşürdümü:uhm:

evet eylül 5 gib bi daha gidicemm...

kıslar gizli gizli girdim. kocişimi kandırdım şuan yemek yaptırıyom ben uzanıcam dedim. :roflol:beni burada görmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…