2008 Ekim Anneleri

ahanda girdim işte beni öslediniz mi bilmiyom ne çok sayfa birikmiş bak okuyamıcam da şimdik merak ettim ama:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile5 anam bunlar da ne şeker şeylerkaydirigubbakcemile2
kıslar şuan laptoptan ceple bağlantı kurduk kontörler gidiyor am özetle şöle söliyim
oğluşla tam gaz tatile devam bol bol yüzdük karardık
alışveriş de tamam gibi halımız ve perdemiz tamam onunkaydirigubbakcemile2 dışında ufak ıvırlar da var hpsini eve dönünce fotolıcam
hepnizi öpüyom koca göbüşlüler haftaya salı evimdeyim beni öslemeye devam edin

kimler gelmişşşşşş ama gecekuşu herkesler uyuduktan sonra gelmiş yine, neyse tatil yarasın bebişinize de size de, çabuk dönnnnnnnnnnn

günaydın kızlar bugn bi değişiklik yapıp erken girelim dedik daha doğrusu gezmeye yani oturmaya gitcez de:))kajocum gözün aydın bak bişey yokmuş bebişte de erken doğma ihtimalini nerden anladı ki dr. ben de doğum iznimi nasıl ayarlayacağım konusunda düşünüyorum da

bu arada biz dün dalinin bebek deterjanıyla yumuşatıcısını da aldık deterjan çok pahalıydı 15ytlydi sanırım sabun tozlarına baktım makinede yıkanmıyomuşki ben elde yıkarken çok yoruluyorum arkadaşlar gidince hepsini yıkıycam hastane çantamı hazırlayıp diğerlerini de hurca koyup çekmecelere yerleştireyim diyorum şimdi deneyimli anneler dün saydım 0-3 aylık çıt çıtlı badisi 6 tane olmuş 2 ayaksız tulum var(benim kızın uzun olma ihtimaline karşı ayaksız aldım) zıbınları iki tanede ayaklı pijaması var kıyafaet olarak ne alayım fazla abartmak da istemiyorum ama daha çok lazımmış gibi geliyo

günaydın herkese!daha doğrusu tünaydın..2 saattir siteye girmeye çalıştığım için ben günaydın diyene kadar öğlen oldukötükedihüso bi türlü açılmıyo ya sinir oldum

bu arada kajocum gözün aydın..bebişinin gelişimi gayet iyiymiş..benim bebişimde ters duruyo.moralini bozma. sağ salim doğsunlarda hangi yöntem hayırlısıysa artık..

nisanurcum en çok çıtçıtlı body lazım oluyomuş sanırım.kullanış açısından rahat ya bide..ama bende abartmak istemiyorum.bazı şeyleri 2-3 defa giydiremeden küçülüyomuş.hem doğsunlar bi boylarını poslarını görelim alırız nasılsa:smiley-cool:
hediye gelcekleride düşünmek lazım..

Son düzenleme:
herkese günaydın demek isterdik ama siteye anca girebildiğimiz için tünaydın oldusiteye bi gün girebiliosak ertesi gün giremiyoruz ha neyse bugun cuma sinirlenmeyelim:1rolleyes: napıonuz uleeeyynn:1hug:

günaydın valla herkes aynı dertten muzdaripp..
ben 3 gundur falan yasıorum bu sıteye gırememe problemını neden kaynaklanıyorsa artıkk..
bugün saat 4 te dr randevumuz var 1 aydan fazla oldu kızımı görmeyeli tatılden dolayı anca...
cok özledim ve ne kadar buyudü çok merak edıyorum sabırsızlıkla beklıyorum kızlarr.
ben artık kıyafet alımını kestim. neye ıhtıyacı olursa onu alırım daha sonra...

Tünaydın arkadaşlar ya off sinirden doğurcam şimdi bu ne ya girilmiyo bütün yollar kapalı neyse bende şu detarjan işini danışcaktım tecrübeli bayanlara, ne kullanmak gerek dalin diyorlar bi de sabun tozu diyorlar makineler oluyo mu sabun tozları bide güzel koksun istiyorum en güzel hangisi kokuyo acep

Slm Millet boşverin siteye şuan girebiliyoruz bu gün Cuma :dance:hem mübarek gün hem haftanın son iş günü yaşasın :sm_cool:yarın yatacaz kızımla melekler gibi oohhhh hiç kakmayacam tabi Allah nasip ederse :Saruboceq:dün geceki dumurumdan sonra.....senağlama

KISLARRRRRRR

Bu ne rezalet ya siteye giremedik bi türlü uğraş ta uğraş hayret bişey ya:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookNeyse barim çok ta muhabbetiniz olmamış KAJO ne erken doğumu ne diyon neye dayanarak dediler ay kıslarrr ya ben fena korkmaya başladım aslında baksanıza ya bende de şu şeker çıktı ya 32.hft dan itibaren haftada 1 görecekmiş dr bendede şüphelendiği bir durummu var acep???bana mı bişey demiyo yafisfisfis

ÇAKILIMMMMMMMMM

Bugün senin güzel bi günün değil mi bakıyorum hiçte bahsetmemişsin yine dalga geçeriz felan diye mi korktun leynnnnnnn eeeeee artık bugün jübile yaparsın :roflol:yassakk felan tanımıyon sen ama BIZDIK,CELEN bugün ailemizin uslu mu uslu masum mu masum hatununun evlilik yıldönümü yaaaaaaa bilmem anlatabildim mi???Neyse canımmmmmmmm ALLAH nice güsel senelere kocişinle,bebişinle erdirsin inşallah çok ama çokkkkkkkkkk mutlu olun inşallah...Şeniza.s.

EDHAKKKKKKKK

Dün akşam bi ceh demiş gitmiş sonra neyse salı kavuşuyonuşuz denizlere de girmiş arkadaşımız yanmışta oh oh gel artık ösledik seniiiiiiiiiiŞeniz

çakıltaşım evlilik yıldönümünüzmü gı:uhm:
nice senelere kızınla eşinle mutlu ve sağlıklı bir ömür dileğiyleeŞeniz

anammmmmmmmmmmm bu ne yaaaaaaa sabah beri siteye girmeye uğraşıyorummmmmmmmmmmm

Çakalım sağlıkla mutluluukla hayırlarla kızınla,eşinle ve gelecek çocuklarınla nice mutlu senelere inşallah canımmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…