2008 Ekim Anneleri

Hepinize teşekkür ederim kizlarrrrrrrrrrrr yasak filan delemem bugün birincisi yarin görüş günümüz ikincisi de bebişim dün akşamdan beri az hareket ediyo sanki, sanirim dün öğlen çok yoruldum onunla alakali ama yine de evham yaptim işte

onun etkisi var elbette ama vuruşları pek bi sert oluyordu göbüşüm resmen dışarı fırlıyordu ama akşamdan beri böyle bi halsiz halsiz vuruyo sanki, sonra vuruş sayısı da bayaa azaldı

onun etkisi var elbette ama vuruşları pek bi sert oluyordu göbüşüm resmen dışarı fırlıyordu ama akşamdan beri böyle bi halsiz halsiz vuruyo sanki, sonra vuruş sayısı da bayaa azaldı

canım o seninle ilgilidir yorgunluk dediğin gibi yediğin içtiğin daha bi sürü şey takma kafana eve git dinlenmeye başla gece bir dinle bakalım ya tamam sen bu gün için heyecan yaptın çocukta heyecan yaptı sesi çıkmıyor garibimin ne yapsın

ÇAKILIM

Merak etme yoktur bişi bana dr um dedi ki son gittiğimde haftalar ilerledikçe hareketlerini şu ana olduğu kadar hissetmeyeceksin şimdi küçük alanıda büyük dönüp duruyor ama ileriki haftalarda bebiş büyüyecek alanı daralacak hareketleri azalacak o yüzden şimdi tadını çıkar diye BIZDIK' ın dediği gb bebişin büyümüştür...Ayyyyyyyyyy kaç kilo oldu acep

BUGÜN SİTEYE GİREMEDİM, GECE NASIL GİRERİM BİLEMİYORUMMMMM sositososito SANIRIM GİREMEM :jeyyar: YARIN GÖRÜŞ GÜNÜMÜZ hihoyyythihoyyyt

İyi hadi bakalım bak alıcam diyince süprizi de ortaya çıkarmış oldunuz ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin bıcırığımızın sesi kahkaları bol olsun yatağında analı babalı büyümeyi nasip etsin tüm bebeişlere RABBİM...Yarın da gör bakalım kuzumuzu iyi haberlerle gel inşallah...

Güle güle kullanın Çakılım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah ama ben daha uzun ve genişlerden istiyorum bakalım bulabilirsem

çakılım çok güselmişş..
istanbuldayken bizde kardeşimle bakmıştık ben dönünce oda bise sürpriz yapıp almış bu teyzoşlardan allah razı olsun ama onun çoçuğu olsa bende ona neler alırım teyze anne yarısı demişler valla çok severim yğienlerimi ama bizimkilerin evlenmeye niyetleri yok ben 25 yaşındayım ikinciyi doğurcam ablam 29 yaşında hala bekarr..-tatlicadiarzu-bi evlensede yeğen sevsem yaa..:CüvCüv:ufak kız kardeşim daha 22 de ama o galiba ablamdan önce evlenir bu işler sıraya bakmıyo..

Bu siteyle bugün başımız belada çıkıyorum ben kendinize ve bebişlerimize iyi bakın hepinizi oğluşla çok öpüyoruz byŞeniz:a015:

ekim anneleri ben bugun 29. haftama girdim ve bugun ilk defa sancilandim sizce normalmi?????????????

bugün mümkün değil siteye giremedim yaaa neler oluyor bu kadınlar kulubune ???? bağımlılık yapmış giremeyincede sinir oluyorum-tatlicadiarzu-kötükedihüso bu arada bi kare daha atlaşım 8. aya mı girdim nedirkaydirigubbakcemile2

herkese günaydın kandiliniz mübarek olsunbu sanırım 5. yazısımdüzeltin su siteyi yaw:mymeka:Çok üzgünüm çoook
buarada herkesin kandili kutlu tüm duaları kabul olsun:Saruboceq:
cakılım gecmiş evlilik yıldönümün kuytlu olsuna.s.dün kutlamak istemiştim ama ne müümkünkötükedihüso

Herkeslere günyadın, çekemeyenler siteye sabotajmı yapıyor nedir yahu girilmiyo
Hepinizin kandili mübarek olsun, dualarımız kabul olsun, bebişlerim sağlıkla neşeyle gelsin

heyyttt noluyoo leennn iki gündür giremiyorum:mymeka:
herkesin kandili mübarek olsunn..rabbim bebeklerimizi sağlıkla ve zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin imşallah:Saruboceq:

Düzeldi sanırım, girebiliyorummmhihoyyyt
Bebişimin kıyafetleri yıkanıyor, artık valiz hazırlama zamanı eksiğimizde kalmadı :CüvCüv:
gel bebecik gel:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…