2008 Ekim Anneleri

düzeltin len siteyiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offfffffffffffffffffffffffffffffffff bu ne işkenceeeeeee nihayet girebildim.rabbim bu mübarek gecede bebiş özlemiyle yananlara en kısa zamanda o güzel haberi almaya,bizim gibi hamiş olanlara da sağlıklı sıhhatli doğumlar,evlatlarımızı güzel ve hayırlı rvlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip et ALLAHIMMM:Saruboceq::Saruboceq:

valla msj yazmaya korkar oldum ha!!!göndere basınca sil bastan yapıo!!!!sorun ne ki??nerde bu millet nerde bu devlet!!!!

klava:ayy bu ne ya işkence gibi.
kac defa denıyorum günde gırebılmek ıcın.. anasayfayı bıle acamıyorum ya.
bu sabah düzelmiştir inş dedım Allahım dualarımızı kabul ettı mubarekkkk gecede.kafamçokkarıştı
inş bırdaha boyle bır sey yasamayız kızlarr.hepücünüzü çook ozeldım valla yaa..kaydirigubbakcemile5
nasıl bebişler kızlar?
bız evelı gun gıttık doktora.hersey yolundaymış ole dedı dr.
33 haftalık gözüküyormuş.
43 cm olmuş boyu.
2 kılo olmuş sıpaa doktor ıyı beslemışsin dedi:)
tek olumsuz nokta bebişim hala dönmemiş.ayaklar asağıda yani.
dr 32. haftadan sonra genelde donerler merak etme dedı ama bana hıc donmeyecek gıbı gelıyor.:çok üzgünüm:
umarım doner ve sezaryen olmak zorunda kalmam.
kızlar kızım döndüğünde nasıl anlayacağım bılen var mı acepp??
sızınkıler ne durumda donmüşler mi ?:1rolleyes:

düzelmişşşşşşşş çokk şükür valla neydi bu işkence yaaa.kafamçokkarıştı
çıtırım maşallah bebişine valla ben de merak ediyom dönünce nasıl oluyo diye.ama normal doğum yapabilir miyimmm:uhm: bilmiyomm ben çookk korkuyom yaa:1no2:

ayyy bir kutu daha atlamışımmm.ne güselll ben bunları hayal bile edmezdimmmm çok şükür rabbim.Allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık versin.yine duygulandımm:çok üzgünüm:

valla nisacığımm su 2. kutucukta olduğumu dün gibi hatırlıyorum bendesenağlama
hamıleyımmmmm diye bağrınıyordum..hihoyyyt
daha cok var gecmez dıyordum sımdık gün sayıyoruz baksana..

evet çıtırım yaa çok şükür.son kutucuğa geldik ama şu isim konusu beni illet etti.bi isim bulamıyom.nisanın yanına bişey bulamadık.kimse de böle beğenmedi.kuzucuğum isimsiz kaldı.şuan berra isminde yoğunlaştım yanına güzel bişey bulursam koyarım bulamazsam da berra kalsın napim bulamıyom offf.berra nisa koysam söylenişi zor berraaaaaa nisaaaaa diye çağırana kadarrrr.eşim de ahsen ismine takmış.-tatlicadiarzu-ya isime karar ver ya da ben yazdıracam nasıl olsa ahsen yazdırırım diyo anammm kızlarr yardım edin bana herkes bulduğu isimde kararlı galiba isim konusunda başka sornu olan yokmu.gelin bi halleşek dertleşek haayerimseniben

niye sadece nisa yı ıstemıyorsunuz bence gayet guzel. illa ıkı ısımlı mı olmak zorunda??
berra da guzel ama hangısını koyacaksan tek basına koy bence.

çıtırım maşallah kıs bebişe bu kidişle zaten o kilolu diye sen normal yapamazsınnaniknanik
benimde geçen ay tersti bebek yani ayaklar aşağıda kafa yıkarıda ama bence döndü zaten salı günü randevum var anlarız.
bikere kafa yukarda olduğu için mideme korkunç bi baskı yapıyordu sürekli kusma vaziyetinde geziyodum o düzeldi..bide benimki hap solumda oynardı şimdi sağdada hissediyorum..bide sağ tarafta bazen böyle sert bişiy toplanıyo ayaklarıdır diye düşünüyorummhihoyyyt

nisanın anlamı -kadın -demek tek başına anlamsız oluyo.berra dürüst hayır sahibi kimse demek.anlamı konusunda çift olsun istedim.valla eşime kalmaması lazımm bu isim işi.aaaaa şimdi haberlere bakıyodum şu zekai tahir hastanesinde 25 bebek daha ölmüş ve enfeksiyondanmış

çtırım pıtırım maşallah leenn:1hug:allahım nazarlardan esirgesin hepsiniŞeniz
nisacım bizim dayı kızının cocuğu oldu.o da senn gibi nisayı cok istiyordu ama kısa dendi sonra basına gül'ü eklediler ve kızın adı gülnisa oldu.bitişik yazılıo kimliğede.bize cok gzl ve samimi bir isim gelmişti.

cuma günü iş çıkışı başlayan ve cumartesi öğlene kadar süren romantik bir yıldönümü kutlaması yaptıkkkk, kociş sağolsun manzarası güzel olan bir otelden yerimizi ayırtmış , ikinci bir balayı yaptık :asigim: cumartesi de saat 2 de dr teyzemisdeydik bebişimiz büyümüş maşallah 2100 gr olmuş başı aşağıda , sezeryan günümüzü de aldık ,bir aksilik olmazsa 15 eylül kaydirigubbakcemile2 bol su içmem çok işe yarmış bebişin suyu çok iyimiş, yaz aylarında suyu bu kadar iyi olan nadir hastalarımdansın dedi dr cumm :Saruboceq: ayyyyyyyy saçları bilem çıkmış bebişiminnnnnnnnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…