2008 Ekim Anneleri

sizlerde ne var ne yok bakiim , herkes iyi mi , özledim sizleri yaaa,bağımlılık yapıyo bu site

merhabalar foruma pek giremiyorum eğitimde olduğum için cmrtsi ankarada kontrole gittim bebek nasıl diye kafası biraz irice, normal düşünmesen iyi olur dedi doktor biraz iri kıyım bi bebekmiş ama kilosu 1760 çok da almamış 1ayda 300gr almış ben 2 olmuştur diodum gitmeden. yüzünü gördüm yanakları tombik tombik uyyodu kerata
bol protein ağırlıklı beslen, günde yarım litre süt iç , günde 1 öğünün mutlaka et olsun

bakalım bursaya dönünce kendi doktorum ne diycek doğum konusunda

ankaradan sevgiler

canım maşallah bebişine eğitim filan derken istirahati unutmuyorsun değil mi, doktorum artık bu haftalardan sonra istirahat çok önemli, kesinlikle yorulmak yok dedi dün bana

o bebeiş gelmeden son kaçamağınızı yaptınız demekkk..
ee kapanışıda yapmışsındır artık doğurcan kısım yakındasırnaşık şey
hay tüü tüü maşallah kilosuna..demek 15 eylül az kaldı leennŞeniz

eğitim rahat geçiyor kaldığım otelle siemens 2dakika yürüyerek. 9.15de ders başlıor. güsel açık büfe kahvaltımızı yapıoruz öğle arası 1.5saatten fazla otele gelip dinleniyorum zaten en geç 4de de çıkıoruz yani çalışsam daha uzun süre masa başında olacaktım.
11gün kaldı bakalım sağ salim döneriz inşallah evimize 1eylül itibari ile de doğum iznine ayrılcam inşallah

bu haftalardan sonra dınlenmek cok onemlı ama benım asıl haftaya başlıyor tempo..
yatılı mısafırım var haftaya gıdecekler.
sonra ben artık temizliğe girişeceğim.halılar falan kalktı zaten yıkamaya gıdecek.
camlar perdeler,,,vs... bırsuru iş benı beklıyor.
kadın tutucam ama ben yıne duramam. başkasının yaptığını beğenmem kı benn ılla kendım yapıcam.

ee çık doğum izninede bol bol sohbet edelim özlemcim tecrübeyle sabittir son haftalar hiç bitmiycek gibi geliyoo insanaa..burda birbirimizin sıkıntısını azaltalımmŞeniz

he şeker artık yasak delmek filan yok, jübileyi yaptık :roflol:

:mymeka:sakın haa..
perde cam işleri sakat...allah korusun çok uzanırsın yükseklere tehlikeli bebeğin eşi ayrılıyomuş erken doğum başlıyomuşş..tut kadını başında dur beğenmessen bi daha yaptır.. hem beğenme kısım nolucak bebişlerden önemlimi dikkat edin kendinize Şeniz

yıldönümünüz kutlu olsun çakılım.valla bizimki yıldönümümüzü atlattı.bi de misafirler oluncaneyse.seninkinin güzel geçtiğine çok sevindim.çakılım sen günde kaç litre su içiyosun.valla ben 2.5 lt bazen geçiyo,bazen altında oluyo.ölçerek içiyorum.suyun çok iyiymiş ya ondan sordum.bi de neden sezeryan oluyosun?ben çok soru soruyorum ama ben 4 gün sonra kontrole gidecem.senin 29 haftalıkken bebişinin kilosu ne kadardı?çakılım az da kalmış be.Allah yardımcın olsun.benim de sezeryan oluyo.böylesi bence daha iyi.:teytey:

ne yatılı misafiri len :mymeka: hamile kadın yatılı misafir mi alır iş yapmak yok, kadının yaptığı iş konusunda da haklısın, ben her hafta alıyorum ama kendim de onunla yoruluyordum, iki haftadır karışmayım diyorum iş istediğim gibi olmuyor en sonunda kavga ettik benneyaptımki

evet ramazan boyunca evde olcaz bol bol sohbet ederiz artık normalde doğumum 5ekim görünüo ama bizim koca kafalı yüzünden sezeryan olacaksa eğer heralde eylülün 3.haftasına kadar olur. ya benmki acayip tekmeliyor sizlerin bebişde öyle mi dövüo sanki beni gerçi iyimiş hareket etmesi kasları gelişiomuş

29 haftalıkken 1400 gramdı canım, suyu ölçmüyorum ama günlük sıvı tüketimim 3 litrenin altına hiç inmiyor fazla olabiliyor , sezeryan konusunda da şöyle sölüim : teknolojiden faydalanmak lazım diye düşünüyorum ( normaline yüreğim yetmiyo demeyim de )

aynen katılıyorum çakılım.normal doğumda bi doğururken o kadar ağrı çekiyosun.bi de doğurduktan sonra acı çekiyosun.hiç değilse sezeryanda uyuyosun o sancıyı çekmiyosun.sadece uyandıktan sonra canın acıyo.benim de 26 haftalıkken 938 gr dı.iyi demi ya kızlar kilosu?:uhm:şimdiyi merak ediyorum.bakalım.yazarım size siz de engin tecrübelerinizle bana cevap verirsinizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…