aynen katılıyorum çakılım.normal doğumda bi doğururken o kadar ağrı çekiyosun.bi de doğurduktan sonra acı çekiyosun.hiç değilse sezeryanda uyuyosun o sancıyı çekmiyosun.sadece uyandıktan sonra canın acıyo.benim de 26 haftalıkken 938 gr dı.iyi demi ya kızlar kilosu?:uhm:şimdiyi merak ediyorum.bakalım.yazarım size siz de engin tecrübelerinizle bana cevap verirsinizŞeniz
ya çakılım şimdi sen eylül annesi mi oldun?bana 3 ay önce falan 18_24 ekim arası dediler.ben de mi senin gibi eylülde olacam?yani doktor tam günü en son ayda mı veriyo?:uhm:
ya kızlar biz daha ev taşıyacaz biliyo musunuz?sizin bebişlerinize aldıklarınızı gördüm de imrendim yalan yok.ev inşaattan yeni çıktı ve temizlenmesi gerekiyo.kayınvalidem,görümcem falan kabasını aldılar ama dedim ya inşaattan yeni çıktı.tekrar bi temizlik lazım.hem de iyi bi temizlik.napcam bilmiyorum.dedim ya bebişe daha hiç bişi almadık.bi tek beşik.aldıklarımı koyacak yer yok.evi toparlamaya başlayacaz.çok zor bizim işimiz ya.üff sıkıntı geldi bana.
ya bende bir akıntı ama ööle bööle deil.giysimin dısına cıkmıs şimdi( bide acaip bir basdönmesi, ve mide bulantısı cekmekteyim (( nieki yaaa (
normal yavyum ben altıma bile kaçırıyom artıkk
mide bulantısı bendede varda baş dönmesi bilemiycem belki dediğin gibi yeniden hamilesindir:jeyyar:
kıs celen haftaya izmire geliyom alışverişe kemeraltımıydı şimdi herşeyi bulabileceğim yerin adııCADIARZU
bu buhar makınesini aldım kızlar. hem cok ucuz hemde özellıklerı cok ıyı geldi.bakın bakalım nasıll??
http://www.istanbultoptan.com/fract...goryId=3463&pBrandId=17998&pInstanceId=393909
şimdi çıkıyorum.aksam gırıp bakıcam yazdıklarınıza. öpüldünüz canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?