2008 Ekim Anneleri

çok iyi maşallah kilosu

ya çakılım şimdi sen eylül annesi mi oldun?bana 3 ay önce falan 18_24 ekim arası dediler.ben de mi senin gibi eylülde olacam?yani doktor tam günü en son ayda mı veriyo?:uhm:

ya çakılım şimdi sen eylül annesi mi oldun?bana 3 ay önce falan 18_24 ekim arası dediler.ben de mi senin gibi eylülde olacam?yani doktor tam günü en son ayda mı veriyo?:uhm:

yok canımcım enim zaten beklenen doğum tarihi 1 ekimdi ama sezeryan olacağı için 10-15 gün erken alabiliyorlar bebişi geçen ay 15-20 arası alırız demişti doktorum dün konuştuk 16-20 arası bi seminere katılacakmış 12 sinde görüyüm eğer aksilik yoksa 15 inde alalım dedi , benim de işime geldi :1rolleyes:

ya kızlar biz daha ev taşıyacaz biliyo musunuz?sizin bebişlerinize aldıklarınızı gördüm de imrendim yalan yok.ev inşaattan yeni çıktı ve temizlenmesi gerekiyo.kayınvalidem,görümcem falan kabasını aldılar ama dedim ya inşaattan yeni çıktı.tekrar bi temizlik lazım.hem de iyi bi temizlik.napcam bilmiyorum.dedim ya bebişe daha hiç bişi almadık.bi tek beşik.aldıklarımı koyacak yer yok.evi toparlamaya başlayacaz.çok zor bizim işimiz ya.üff sıkıntı geldi bana.

sıkma canını taşınınca içindeyken yaparsınız ince temizliği, kadın alırsın 1-2 gün, kayınvalidenler filan yardım eder , olur bişeyler dert etme, hem de olduğu kadar olsun nolcak , bebişin sağlıcakla doğsun da sonra yaparsın temizliği

ya bende bir akıntı ama ööle bööle deil.giysimin dısına cıkmıs şimdi( bide acaip bir basdönmesi, ve mide bulantısı cekmekteyim(( nieki yaaa(

aa bu ne kısım ya hamile hamile evi kırkladın kaynananla 3 ay yatılı misafir ağırladın ...
yeter artık ne temixliği yahu canını yoldamı buldun valla bana artık okdar zor geliyoki herşey..fazladan 10 dk temizlik yapsam ayaklarım başlıyo ağrımayaa..
eylülcüm ufak tefek kolileleme yerleştirme işlerini yapabilirsin ama sakın öyle ovalamaymışş kaldırmaymış zor işleri yapma bırak incesinide görümcen yapsın tok yapmıyosa bi kadın tut gülüm yaa.kıslar valla bak çok güveniyonuz kendinize bu temizlik konularında anlıyorumda bebiş doğunca zaten 3-3 saatlik uykularla idare edeceksiniz enerji depolatyınnhihoyyyt

ya bende bir akıntı ama ööle bööle deil.giysimin dısına cıkmıs şimdi( bide acaip bir basdönmesi, ve mide bulantısı cekmekteyim(( nieki yaaa(

normal yavyum ben altıma bile kaçırıyom artıkk
mide bulantısı bendede varda baş dönmesi bilemiycem belki dediğin gibi yeniden hamilesindir:jeyyar:

kıs celen haftaya izmire geliyom alışverişe kemeraltımıydı şimdi herşeyi bulabileceğim yerin adııCADIARZU

merhabalar upuzun geldi şu siteye giremediğim günler off ya neydi öyle
çakışım öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun aferin enişteye ne güzel süpriz yapmış bebişine de maşallah azcık kaldı buarada ben senin ilk baktığın beşiğe çarşıya çıktığımda baktıydım biraz küçüktü ve yerden yüksekliği de vardı çocuk hareketlenince düşerdi gibi geldi bana kardeşinnin aldığı çok güzel güle güle kullan bizim kızlar hep park yataklarda büyüycek herhalde
çıtırım senin de bebişe maşallah

celen hiç hafayı takma benim de akıntı pantolaonlardan çıkıyo dr. kan dolaşımın arttığı için hiç kafana takma normal dediydi
nisa ve çtır çu isim konusu yok mu?ben başta nisanur dedim eşim beğenmedi sonra elifnaz dedim eşim çok sevdi bi ismi sonra ben soğudum bi sürü isim buldum adam elifnaz diye tuttrdu şimdi beyzaya ses çıkarmıyo ama pek de sevmedi ben de onun da içine sinsin istiyorum herhalde önüne Elif koymayı kabul etcem ama evde o Elif ben Beyza mi diycem Elif beyza da uzun oluyo offf bakalım doğana kadar vaktimiz var

destina ne alcan kıı sen aldın zati bi sürü şey ben de çok eksiğim var diye düşünüp duruym
bu arada kızlar bugün eşim gidiyo eskişehire düğüne arkadaşım geldi şehir dışından onla gezcez artıkın herüfsüz koskoca 7 gün geçcek (

kısım göndedr gez accık sizi herüf budalaları sizi ulenn acık kafanızı dinleyin boş verin gitsinler beaaa.
nisacım ne aldım kı al al bitmiyoki küvetini bakım setini göğüs pompası biberon uyku yastığını falan alıcam işte..aslında görümcem ev değiştirdi ona hayırlı olsuna gidiyozda ben gitmişken eksikleride ordan alım diyom e malum burası kasaba gibi herşey pahalıı..

yok ben zten gelme diyorum ya yemek yapmaktan bıktım yaz boyunca annesi doyursun azcık da biricik oğlunu zaten hergüne bi gezme ayarladım bu hafta gecem dedğin gibi

hangi gün leeenn:dance: bende ctesi gitmeyi düşünüyorum o gün doktor kontrplumuz var ordan cıkısta herüfü kandırabilirsem(buarada şafak 5:teytey:) gitmeyi düşünüyorum.kıyafet deil ama dediğin gibi banyosu benm gecelik ve diğer zartzurtlar kaldı.evet canım kemeraltı.birsürü bebek mağazaları var.genelde arka taraflarında.iki 3 katlı koca koca mağazalr.yok yok..genelde mina bebeyi tavsiye ediolar.ben bi kere gezmiştim orayı henuz hamiş deildim.çeşit felaket derecede coktu.ama fiyatlara bakmadım.ayy belkim karsılasırız leenn:1hug: yakana kırmızı laranfil tak:içelim:

:mymeka:sen şuşutarafagittiifadeyi yazıcıdan çıkart yakana iğnele bende seni tanırım ...sırnaşık şey
gülüm tam gününü bilmiyom valla herhalde sanırsam çarşamba veye perşembe gelecemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…