günaydın herkeslereelülülülülülü
fulyacım maşallah bebişedoğumla ilgili konustunuz mu hiç?tarih falan?suara tarihler belli olmaya basladı:dance:
bu kajo nerelerde acep, kaç gündür sesi çıkmamış
GÜNAYDINNNNNNN
Neyse kızlar iyi görünüyorsunuz şöyle biraz okumaya çalıştım herşey yolunda gb...ÇAKILIM demek 15 EYLÜL cnm ya bişey kalmamış desene ayyy kıs heyecanlandım 1 ay bilem yok dr.kim senin kardeşim GÜLBİN hn.gidiyorduda...Bu arada demek jübilede yaptınız h.sonukısım yeter artık dur bea yakında da d.günün var senin ama sakın bak o gün bişey yapayım deme klava:Yoksam çocuk 15 EYLÜL beklemeyecek aaaaaaaaa....Bu arada neydi cuma günü bu sitenin hali gerçi bugünde pek farklı değil gb sinir etti beni cmt.girememişiniz bakıyorum...
Bu arada kıslar bizde de badana vardı h.sonu.Kociş oğluşun odasını boyadı cuma akşamı astar yaptı sonra cmt badanasını yaptı perdeleri için alt tertibatı hazırladı valla çok güsel oldu ama çok yorulduk bende y.odamızı temizledim buzdolaplarını sildim cmt günü dünde paso çamaşır yıkadım makinam hiç susmadı ama çok yoruldum ya fakat kıslar ayaklarım baya indi h.sonu bunları yaparken fakat bugün yine davul gb...ALLAH kısmet ederse bu akşamdan itibarende oğluşumun kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım...Yıkayıp hurca kaldıracağım sonra sıkışmayayım çünkü maalesef ayın 26 sında AVUSTRALYA' dan kocişin arkadaşı geliyor en az 1 ay kalırbirde kardeşim bayrama geliyormuş yatılı ben napcam ya o zaman çok ağırlaşmış olacağım ben ya...senağlama :jeyyar:Yanlış anlamayın misafiri sevmiyorum değil sadece nasıl kaldırırım diye düşünüyom yaÇok üzgünüm çoook
Celen ve Destina ha ayrıca çıtır pıtır size bir teklifim var benimde kayınvalidemler izmirde oturuyor ve alışverişimi kemer altından yapmamı öneriyorlar var mısınız bir gün ayarlıyalım hep beraber bir yerde hem tanışır hemde alışveriş falan yaparız bence çok hoş olur varsa başka izmirli onlarıda alırız aramıza bu arada ben Manisa'dan gelicem haftasonu uygunum:içelim:
Gelelim Nisa77cim sana aynı dertten muzdaribiz senin bir Nisa'n var benim o da yok zaten henüz ne koyacağıma karar veremedim. Berra ismini bende çok düşündüm bende başka alternatiflerde var birbirimize yardımcı olabiliriz bence:lepi:
Çakalııııııııım sen gene yapacağını yapmışım canım Allah bereketini versin valla balayı tadında hemde manzaraya karşı kızım valla kocanı öp başına koy süpermiş. Bizimkilerde nerde o romantiklik...Bu arada 15 Eylül'e kadar yolun var tam gaz devam bi bakmışın normal doğum yapmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?