Celen ve Destina ha ayrıca çıtır pıtır size bir teklifim var benimde kayınvalidemler izmirde oturuyor ve alışverişimi kemer altından yapmamı öneriyorlar var mısınız bir gün ayarlıyalım hep beraber bir yerde hem tanışır hemde alışveriş falan yaparız bence çok hoş olur varsa başka izmirli onlarıda alırız aramıza bu arada ben Manisa'dan gelicem haftasonu uygunum:içelim:
Gelelim Nisa77cim sana aynı dertten muzdaribiz senin bir Nisa'n var benim o da yok zaten henüz ne koyacağıma karar veremedim. Berra ismini bende çok düşündüm bende başka alternatiflerde var birbirimize yardımcı olabiliriz bence:lepi:
Çakalııııııııım sen gene yapacağını yapmışım canım Allah bereketini versin valla balayı tadında hemde manzaraya karşı kızım valla kocanı öp başına koy süpermiş. Bizimkilerde nerde o romantiklik...Bu arada 15 Eylül'e kadar yolun var tam gaz devam bi bakmışın normal doğum yapmışın
saat geç oldu ama günaydın diim yinede:sm_cool:
fulyacım maşallah bebişe bizim senle tarihlerimiz aynı bu gün minik bamyamla randevum var bakalım benim sıpamda okadar olmuşmu:asigim:
kıslar durdunuz durdunuz son ay hamaratlığınızmı tuttu kıs hadi melsa çalışıyo ya sana ne demeli yeşim hanım erkenden çıkarcanızz çocukları yormayın kısım kendinizi yaww..
nisacım bi evhamsız sen vardın senide kendilerine benzetti bunlar kuzu iyidir merak etme itifar et herüfümü özledim de çocuğa bulaşmakaydirigubbakcemile
celen bugünkü sıkıntında bu demekkkCADIARZUsen şimdiden zeytinyağı veya bebe yağıyla masaj yap uçlarına ozaman bebiş emmeden öncede kendi sütünle ucunu nemlendir..o yara oldu diyenlerin çoğu ya elektirkli pompolarda haldır haldır süt sağıyolar yada bebeği yalnış emziriyolarr..tabi bunların dışındada olabilir ama tedbirli olabilirsinŞeniz
ya uzun oldu biras ama kıslar dün ben rüyamda normal doğum yaptımm..nisanın deyimiyle bırtlattım çoçuğu ay ne sancı çektimm-tatlicadiarzu-sabaha yorgun uyandım valla bide bebek kız doğuyodu aa hemen kıslara yazimm gülelim diyodumm hayırlısı :uhm:
Kızım ne korkuyorsun ben bir sürü dua buldum doğumu kolaylaştıracak onları okuyunca yağ gibi çıkıyormuş bebek emin ol ben senden daha çok tırsıyorum ama bu kadar uğraşmışız normal doğursak fena mı olur aynı gün ayağı kalkanlar varmış ve haftasında turp gibi oluyorlar vücutları da süper temizleniyormuş bebekte daha dirençli oluyormuş ya sezeryan öyle mi bu arada kızım biz kaç çocuk yapacaz ikinci kırkımızdan sona değil mi e üçüncü yapmicaz mı olur mu düşün bak biraz
ÇAKILIM GÜLBİN HN' ı bende görmüştüm tatlı bir dr.ama benim doktorum daha tatlı ya.....Kardeşime çok söylemiştim gel doğumu İSTANBUL da yap diye ama sevgili eniştem istemedi laf aramızda biz eniştemle pek sevmeyiz birbirimizi eniştem AMASYALI benim kim olduğunu söylesem tanırsın belkide aman neyse boşverrrrrrrrrr
kıs olur bızdık ama ben hafta sonu gelememküü büzüm herüfe bağlıyımmm..
şimcik galiba sanırsamki fükrini değiştirmesse yarın veya çarşamba gelicez bis en fazla iki gün kalır dönerizz..
evet alışverişi hepimiz çeneden yapamayızda biyerde oturup bi kahve neyin içerdik yaa..
bu celen benim oğlanı istemiyo ama daha karnımda nasılolsa kaynatırdık accıkk..
çakılı olcayı nisaları falan çekiştirirdik gı bunlarda burda çatlardı bea
Kıslar ben bi lavaboya ordanda yemeğe gider bu arada DESTİNA demek bir araya gelip ÇAKILI beni çekiştireceğiniz gözümden kaçmadı bende AMASYA' ya gidince ÇAKALIM' a giderim bizde sizi çekiştireriz değil mi ÇAKILIM
Destina maşallah doğru hatırlıyorsun ama ben uyumlu olsun derdinde değilim zaten eşimin babaannesi Ayla diye tutturmuştu bi ara daha atlatamadık gelince bakalım ne dicek ben 1. Dini manası olsun 2. güzel bir manası olsun 3. Nadir bulunan bir isim olsun 4. Anlaşılmaz öyle ha hı neydi anlamadım denilecek kadar zor ve bilinmedik bişey olmasın anlıdn mı Destinacım ya birde kendim koymak istemiyorum eşim ve ailelere seçtirecem topluyorum bakalım listemi bildiğiniz varsa yardım edin
Kızlar şu isim konusu benimde canımı sıkıyo nerdeyse doğurmalık oldum bebeğe bi isim bulamadık:uhm:, hiç bi ismi beğenemiyom, eskiden hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bir kız birde erkek ismi ayarlayıp hazır ederim diyodum ama öyle olmadı kocam zaten isim aramıyo sadece benim söylediklerime güzel ya da güzel değil diye yorum yapıyo top bende yani bebeğim erkek buarada
burda paylaşsak aklımızda isimleri belki fikir olur :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?