2008 Ekim Anneleri

valla olabilir bızdıkım.ama alısveriş gününe denk gelmesin özel bulusalım bizhihoyyyt yanlız destinam izmirde oturmuyo ki:uhm sadece bu hafta gelip gidicek.o da hafta içiymiş:uhm:.
buarada bende katılıyorum cakıl bu gidişle normal doğurur pekte kolay doğurur:roflol:

Kızım ne korkuyorsun ben bir sürü dua buldum doğumu kolaylaştıracak onları okuyunca yağ gibi çıkıyormuş bebek emin ol ben senden daha çok tırsıyorum ama bu kadar uğraşmışız normal doğursak fena mı olur aynı gün ayağı kalkanlar varmış ve haftasında turp gibi oluyorlar vücutları da süper temizleniyormuş bebekte daha dirençli oluyormuş ya sezeryan öyle mi bu arada kızım biz kaç çocuk yapacaz ikinci kırkımızdan sona değil mi e üçüncü yapmicaz mı olur mu düşün bak biraz

ÇAKILIM GÜLBİN HN' ı bende görmüştüm tatlı bir dr.ama benim doktorum daha tatlı ya.....Kardeşime çok söylemiştim gel doğumu İSTANBUL da yap diye ama sevgili eniştem istemedi laf aramızda biz eniştemle pek sevmeyiz birbirimizi eniştem AMASYALI benim kim olduğunu söylesem tanırsın belkide aman neyse boşverrrrrrrrrr

nerdesin len sen:mymeka: saat kaç oldu tembel teneke:mymeka: cezalısın kapının arkasına gec ve tek ayak üstünde bekleklava:

kıs olur bızdık ama ben hafta sonu gelememküü büzüm herüfe bağlıyımmm..
şimcik galiba sanırsamki fükrini değiştirmesse yarın veya çarşamba gelicez bis en fazla iki gün kalır dönerizz..
evet alışverişi hepimiz çeneden yapamayızda biyerde oturup bi kahve neyin içerdik yaa..
bu celen benim oğlanı istemiyo ama daha karnımda nasılolsa kaynatırdık accıkk..
çakılı olcayı nisaları falan çekiştirirdik gı bunlarda burda çatlardı bea

kaç çocuk mu yapacaz CADIARZU 1-3-5-8 allah ne verdiyse :jeyyar:

ne kim biri amasyalamı dedi:uhm: benm kocamda merzifonlu laf edeni fururum haaaklava: oooyyyy öleemm öleeemm gurbaaan olaaammm tırnağının kök hücresineeeeesenağlama

e ramazana ayarlarız ozaman.hem bızdıkta izne cıkmıs olmazmı ozamanakaydirigubbakcemile5 ayyy ne dedikodu yaparız kızzzkaydirigubbakcemile3
hem ben senn oğlunu istemio deilim.şimdi gzl izmirliyi buldumu cıkası falan gelir sonra senn yuzunden deme yani:dilcikar:

kıs bızdık senin adın leyla idi demi
bebekte annesine uyan bi isim olsun

asya
ayla
sena
lale
yaren gibi gibi ne bilim işte bul şu çoçuğun adını artıkın

CELEN' im ne o kıs gerçekten mi kocişin MERZİFON lu mu hadi ya bakın şu işe bişey değil az daha konuşsak akraba çıkacağız...Benim rahmetli annem-babamda MERZİFON luydu kızım ama orda şimdilerde kimsemiz yok dayımın kızı ordaydı o da bu yıl SAMSUN' a taşındı kimsemiz kalmadı yanim ama işte kader gel gör ki kardeşimi AMASYA' ya gelin gönderdik e şimdi de gurbet çekiyos sevmiyom eniştemi işte sevmiyom acayip bi adam ya hayatı arıza aman neyse kardeşimi ve de teyzesinin kuzusunu pek seviyom o şimdi 5,5 aylık yaaaaaaaaaaa

Destinacım olmadı yaw başka zaman gelemez misiniz kaynanamlar Çarşamba erzincandan gelecekler Perşembe benim abimin sünneti var bilmemki nasıl yapsak ya kızım ya birazcık daha kalın ya da Cumartesi olsun ya da ne bilim ben zaten perşembe nasıl izin alcam onuda bilmiyorumki çalışıyorum ya ben hala

Kıslar ben bi lavaboya ordanda yemeğe gider bu arada DESTİNA demek bir araya gelip ÇAKILI beni çekiştireceğiniz gözümden kaçmadı bende AMASYA' ya gidince ÇAKALIM' a giderim bizde sizi çekiştireriz değil mi ÇAKILIM

he canım çekiştiririz tabiii, çatlatırız da onları yerimseniben

Destina maşallah doğru hatırlıyorsun ama ben uyumlu olsun derdinde değilim zaten eşimin babaannesi Ayla diye tutturmuştu bi ara daha atlatamadık gelince bakalım ne dicek ben 1. Dini manası olsun 2. güzel bir manası olsun 3. Nadir bulunan bir isim olsun 4. Anlaşılmaz öyle ha hı neydi anlamadım denilecek kadar zor ve bilinmedik bişey olmasın anlıdn mı Destinacım ya birde kendim koymak istemiyorum eşim ve ailelere seçtirecem topluyorum bakalım listemi bildiğiniz varsa yardım edin

çok şey mi istiyorsun ne neyse madem ailelere bırakacaksın o işi ne düşünüyorsun ki bu isteklerini söyle ona göre ismi onlar bulsunlar işte

ama anlaşılmaz isim konusunda haklısın benim ismim şebnem ve bazılarına anlatmak o kadar zor oluyor ki , binbir şekle giriyor güzelim ismim

HEH neyse yav merak ettim gitti sandımda burdaymış şükür nerdesiniz leyn hepiciğiniz dağıldınız bakıyorummmmmmmmm

Kızlar şu isim konusu benimde canımı sıkıyo nerdeyse doğurmalık oldum bebeğe bi isim bulamadık:uhm:, hiç bi ismi beğenemiyom, eskiden hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bir kız birde erkek ismi ayarlayıp hazır ederim diyodum ama öyle olmadı kocam zaten isim aramıyo sadece benim söylediklerime güzel ya da güzel değil diye yorum yapıyo top bende yani bebeğim erkek buarada
burda paylaşsak aklımızda isimleri belki fikir olur :içelim:

elinizi cbk tutun len artık:mymeka: doğacaklar az kaldı:asigim:
gülşencim eğer benm oğlum olsaydı listemde emir haktan veya cem vardı.tavsiye ederim.bu 3üde cok asil isimlerdir:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…