kendi oğlumun ismini ben koyamadım ama yinede güsel bi ismi oldu benim şeçeneklerimde
DEMİR
ÇINAR
ALP
GÖKALP
ANIL
idi:1closedeyes:
slmm kızlarrr demek buluşup bizi çekiştireceniz ha:dilcikar:yaaa bızdık hadi isim alternatiflerini paylaş gııı.yoksa bizim zillinin adı pıtırcık kalacak.nisayı kimse istemedi zaten ondan nerdeyse vazgeçtim.üffff isim düşünmekten kafam şişti nette de hiç güzel isim yok yaa.gülşencim ben de enis ismini çok beğenirim oğlum olsydı koyardım.kesin onu da beğendiremezdim ya neyse:1closedeyes:
yadecim ben de bu ismi seviyodum ama benim ailemde ve eşimin aile tarafındaki bizden sonra evlenenler bizden önce çocuk sahibi oldular ve nerdeys herkes zeynep taktı bebişlerin isimlerini.zeynep sude,zynep elif zynep iclal yaniiii isim kapıldı anlayacağın.benim de görümcem yusuf kaan taktı bebişinin ismini.yusuf bebekler çok güzel oluyo bence.ne kadar yusuf tanıdıysam yakışıklı ve de öğrencilerim de çok güzldi.görümcemin oğlu da ay yüzlü maşallahh.senin de bebişin çokkk tatlı olacak inşallahhhhhhh
canım benimm çok teşekkür ederim. ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah...ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?
kıs kalbimiz ne temizmiş yade aynı anda aynı isimleri yazmışızŞeniz
bende severim o iki ismi
NİDA:sesleniş
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası
çok güsel yadecim yusuf ismini kim sevmezki yusuf yüzlü apak bi oğluşun olur inşallah..
taha isminide severim ama büzüm herüf söylenmesi zor deyi istememiştiÇok üzgünüm çoook
bugün 19 :15 te randevum bakalımm ne durumda bamyacıkk..:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?