2008 Ekim Anneleri

kendi oğlumun ismini ben koyamadım ama yinede güsel bi ismi oldu benim şeçeneklerimde

DEMİR
ÇINAR
ALP
GÖKALP
ANIL

idi:1closedeyes:

slmm kızlarrr demek buluşup bizi çekiştireceniz ha:dilcikar:yaaa bızdık hadi isim alternatiflerini paylaş gııı.yoksa bizim zillinin adı pıtırcık kalacak.nisayı kimse istemedi zaten ondan nerdeyse vazgeçtim.üffff isim düşünmekten kafam şişti nette de hiç güzel isim yok yaa.gülşencim ben de enis ismini çok beğenirim oğlum olsydı koyardım.kesin onu da beğendiremezdim ya neyse:1closedeyes:

slm kızlarr inşallah hepiniz iyisinizdirr...sıcaklardan mahvoldum kızlarrr...ben oğlumun adını yusuf taha koyucam inşallah eşim önceleride yusuf ismini çok istiyordu..hayırlısı bakalım öpüyorum hepinizi birazcık yoğunuzda :)

nisacım bende zeynep ismini çok seviyorum ama yinede sen bilirsin..kaydirigubbakcemile5

yadecim ben de bu ismi seviyodum ama benim ailemde ve eşimin aile tarafındaki bizden sonra evlenenler bizden önce çocuk sahibi oldular ve nerdeys herkes zeynep taktı bebişlerin isimlerini.zeynep sude,zynep elif zynep iclal yaniiii isim kapıldı anlayacağın.benim de görümcem yusuf kaan taktı bebişinin ismini.yusuf bebekler çok güzel oluyo bence.ne kadar yusuf tanıdıysam yakışıklı ve de öğrencilerim de çok güzldi.görümcemin oğlu da ay yüzlü maşallahh.senin de bebişin çokkk tatlı olacak inşallahhhhhhh

canım benimm çok teşekkür ederim. ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah...ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?

güzel isimler çıkıyor:CüvCüv: kızlar ben bi kalem kağıt alıp liste yapıcam benim de aklımda olanlar:
BORA
YAĞIZ
BATUHAN
ARDA
BERKAY
ondan sonra bu tasarıyı cumhurbaşkanına sunucam içinden birinde karar kılsın yoksa kendim karar kılıcam lülülülülülü
ay doğum valizinden daha önemli bişey ya dimi ama sonra çocuk ansızın çıkıp gelcek haydiii bide ona isim düşün hep kızardım ismini doğduktan sonra koyanlara 9 ay boyunca hiçmi akıllarına bi isim gelmemiş diye nekadar kınadysam artık başıma geldi iştemirmirmirmir

canım benimm çok teşekkür ederim. ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah...ozaman sana bir isim daha nida veya tuana nasıl?

kıs kalbimiz ne temizmiş yade aynı anda aynı isimleri yazmışızŞeniz
bende severim o iki ismi
NİDA:sesleniş
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası

kıs kalbimiz ne temizmiş yade aynı anda aynı isimleri yazmışızŞeniz
bende severim o iki ismi
NİDA:sesleniş
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası

öylemiş destinacım:1rolleyes: teyzeleri benim oğlumun ismini nasıl buldunuz yusuf taha olcak inşallah

çok güsel yadecim yusuf ismini kim sevmezki yusuf yüzlü apak bi oğluşun olur inşallah..
taha isminide severim ama büzüm herüf söylenmesi zor deyi istememiştiÇok üzgünüm çoook

çok güsel yadecim yusuf ismini kim sevmezki yusuf yüzlü apak bi oğluşun olur inşallah..
taha isminide severim ama büzüm herüf söylenmesi zor deyi istememiştiÇok üzgünüm çoook

canım benim inşallah hepimizin bebekleri öyle olur.sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah....benimde kayınvalidemler zor söyleniyor diyorlarfisfisfisfisfisfis

bugün 19 :15 te randevum bakalımm ne durumda bamyacıkk..:asigim:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..biizmkide en son gittiğimizde(28+3) yüzünü göstermedi bize babasıda ilk defa gelmişdi.elini yüzüne koydu açmadı hiç ama pipisini gösterdi terbiyesizbirde diğer eliyle bay bay yaptı..yaramazz....

Çakalım adınla bir bütünsün biliyor musun bu arada Şebnem i de beğenirim.
Nisacım ben
Zeren:Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.,
Zümra:1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.,

Berraoğru sözlü, hayır işleyen kimse.,
Ebrar:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.,
Kayra: Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet. Erkek ve kadın adı olarak kullanılır.
ve ayrıca
Bera:1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti. ismini de istiyorum ama Bera erkekmiş ya ne biliyim bazıları unisex bazıları kız falan benim kafakarışıkkafamçokkarıştı

Nisa bak daha araştırmadım ama hepsi dini imiş Reyyan, Belinay,Yüsra,Süheda,Arnisa,Sükeyna...
Celencim nedir buhar makinası gülüm ya geçin bu işleri ben o makinaların astıma sebep olduğunu duymuştum araştırın bakalım ortamdaki oksijeni mi,nemi mi tam tersine iyice kurutuyormuş sanırım öyle hatırlıyorum yani ne derece sağlıklı bence en iyi doktorunuza sorun öyle ödeyin o kadar parayı o makinalara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…