2008 Ekim Anneleri

bızdığım ebrarla berra nın anlamı hemen hemen aynı onedenle ben berra yı daha çok sevdim.ebrar sanki söylenişi kaba gibi geldi bana.ben de birkaçtane çıkarmıştım ama hiçbiri onay almadı.dur yazayım
nisa
büşra müjdeli sevinçli haber
selen.
sena
zümra
belinay
tuana
ece
bengisu
ecrin
bi araya getirip iki isim de yapabiliriz ama dediğim gibi sadece berra biraz beğenildi

sen haftada ir mi gidion kız doktoraaa:1shok: nasıl yaptın leenn:bbo: taktiği ne bu işin:uhm:

Haa birde Yazel var o nasıl Gazel yada Gazal gibi demi manası da ayetlerde geçiyor Günahsız insan demek yanılmıyorsam bak bende senin gibi Zeynep,Şevval,Betül vb benzeri birsürü isim düşünemiyorum yakın akrabalarımda var

belinay cennette peygamber çiçeğiymiş anlamı ama bunu eşim beğenmedi.nerden bulursun böle isimleri dedi.kimin beli ay gibiymiş diyede dalga geçti sıpa

bak gel sen beni dinle GÜLNİSA koy kızının adını:1closedeyes: cok gsl:mymeka:

ya bişi sorucam soğuk buhar makinesimi ii sıcak buhar makinesimi??

soğuk daha iyi diye biliyorum ama..aslında benim bebğin odasında klima var klimanın özelliğindede nemlendirme var ama klimayı takan çocuk buhar makinelerindeki kadar faydalı olmaz demiştii..

bızdıkcım tabiki faydalı bişiy kış bebeği olacak bunlar camları açıp havalandıramıycaksınn ve ya kalorifer ya soba ya klima bi şekilde ortamı sıtmak zorundasın ve ısınan havada nem olmaz yani kapalı alnda eskilerde hep ıslak havlu bırakırlarmış çocukların odasınakii nem olsun..
ben chicconunkine baktım ama biraz pahalı ya 130 ytl..gerçi e bebekte kampanya yapmışlar chicco travel sistem bebek rabası alana ücretsizmiş ama sette saten 480 ytl..
çıtırcımın geçen gösterdiği güseldii..daha karar vermedim ben ama mutlaka alıcam bi tanee..

Valla Nisacım ben en son ne yapacam biliyor musun tek tek hepsini birer küçük kağıta yazıp babasına kura çektirecem ve onu koyacam ama asıl isim koyma hakkı babanınmış bunuda hatırlatayım gerçi hoş bizimkine kalsak tatilde denizin ortasında Esma olsun diye tutturdu ama tek başına Esma nın anlamı yok ki isim demek aynı Nisa nın kadın demek olduğu gibi yani

sen haftada ir mi gidion kız doktoraaa:1shok: nasıl yaptın leenn:bbo: taktiği ne bu işin:uhm:

celencim ben 15 günde 1 gidiyorum..iş yerime yakın bir hastane var özel birde evime yakın var oda özel ama 32. haftada izne ayrılıyorum.doğum yapacağım yani evime yakın olan hastaneye gidicem artık.:CüvCüv::CüvCüv:neyin taktiği anlamadımCADIARZU.

Nisacım gel sen Celenin dediği gibi Gülnisa,Nisanaz ya da Hayrünnisa koy valla heç beğenmemezlik yapma Türkiye'nin first lady sinin adı yaneeeee

bnm doktorum ayda 1 verio randevuyu.taktik diyerekte haftada 1 gitmenin bi sırrı falan varmı dedim.yani doktora bişe sööledinm,i :uhm: ben bazen daha erken gitmek için ay suram ağrıyo yok buram ağrıo diyorum.adamcağız gel dio ama o da zevkli olmuo

destinacım ahanda burda chicconun byuhar mknesi var.75 ytl.ama sıcak.bide kraftın var.soğuk o 69 ytl
http://www.irembebe.com/productDeta...39&name=Chicco+Sıcak+Buhar+Makinesi+ŞOK+FİYAT!!

Yaaaaa kıslar bu isim konusunda bende dertliyim aslında DERİN diyorum ben oğluşuma ama babada tık yok bilenler DERİN bebek kesinleştimi diye soruyolar yine cevabı ben veriyorum ben çok istiyom bu ismi nedense benimle pek bi özdeşleşiyo...Ben sevincimi de hüznümü de çokkkkkkk derinlerde yaşarım.Geçen benimküne sorayım dedim bana cevabı daha iyi bişi bulamazsak o olur dedi ya hödük insan öyle mi der ya bu arada daha iyi bişide aramıyoruz maalesef...yanim benimkide tam bişi demiyo ne desem sizce bu konuda kesinleştirmek istiyom artık bu ismi ben he BIZDIK,CELEN,DESTİNA,YADE,ÇAKIL ,KAJO,PHATOSH ve de ismini sayamadığım güsel ekim annişleri hadin bir fikir verin bana... Ne şekilde sorayım ki kocişe ismi kesinleştirip oğluma öyle seslenmek istiyommmmmmmm artıkkkkkkkkkkkk

amannnnn siteye girmek kabus oldu hee, site düzeldi derken de elektrikler gitti kötükedihüso

daha iyi bişiy bulamassak dediğine göre seninki sevmemiş canım o ismi..senin istediğin bi isim varmı diye sor iki isimde koyabilirsiniz ama mutlaka gönlü olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…