2008 Ekim Anneleri

Celen şunlara baksana benimde kocam gececi hemide mantarım var yasak :1no2:yine taktik muhabbeti açtılar ama yaaaaaaaa senağlamabana bakın bir daha açanını furururm heeekötükedihüso yok işte geceleri yalnızım ben dostlarım yalnızım yalnızsenağlama

anam karının içi fesat.ben ne sordum o nereye cekti..görmemezlikten geldim ben bızdıkım.diye diye bi tarafımda tüy bitti.dahada demem.zaten şafak bugunu saymmazsak döööörrrttttt:)))

:uhm:
Seni anlıyorum bende aynı durumdayım olcaycım,
şunu duymuşmuydunuz hiç erkekler doğmamış bebeği bile kıskanırlarmış:uhm: ben anneme anlatıyom eşimin hareketlerini diyorki aynı babanda öyleydi saklamaya çalışırlar ama içten içe de kıskanırlar diyo, mesela benim beynim patlıyo hergün bi isim düşünüyorum ama sevgili kocam çok rahat ve "hele bi ogün gelsin buluruz bişiler" havasında hiç oralı bile olmuyor, oysaki kocam çok evhamlı ve hemen herşey hazır olsun hiç bişey eksik kalmasın tarzında düşünenlerdendir bu konudaki umursamazlığı kıskanıyo düşüncesi veriyo bana:sm_confused:

bence onun tavrı şundanda olabilir senin beğenmiyeceğini düşündüğü ve mutlaka koymak istediği bii isim vardır ve oldu bittiye getirmek istiyodur..benümkide ben koyucam dedi tamam dedim soruyom soruyom söylemiyo bi gümn abisine sayıyoo yıldırım egemen atilla falan diyee ne diyon sen dedim ya hemen görümcemi araya soktum onu kıramaz zatii ikinci isminide kayınvalidem koydu oldu bamyamın adıı YİĞİT EFE:asigim:Şeniz

işin aslı ne biliyor musunuz, benim eşim de sizinkiler gibi tepki verdiği için çözdüm olayı, eşlerimiz bizim gibi sesli düşünmüyorlar , bizimki de ilgilenmiyo gibi görünür ama mutlaka ilgilidir, bu şimdiye kadar herşeyde böyle olmuştur, takma kafanı olcayım ikinizin de içine sinecek ortak bişey bulursunuz

geldimmmmmm.valla olcayım aynı lafı ben de eşittim vallahhhh:mymeka:

Valla gıcık ediyo beni ya NİSA77 hayır ne demekse yani sen istediğin kadar konuş karar benim diyo gb ne demekse hayır bide bizim sülalede herkesin bebeği kız bi halam erkek doğurmuş bi de ben yakaladım işte halam soyadı değişik olduğundan maalesef soy bitti bende de aynı durum var bi de kızlar can ismini sevmem pek ama soyadımda can var çift isim olsun diyip duruyom can takısı olacak zaten yani heralde can derin dediydim ben amm ave lakin yok anacım demiyo bişi

Peki ÇAKILIM siz özge de nasıl karar kıldınız ben çok severim bu ismi erkekte de var aslında özge anlamı ne bu arada

Olcayım bende can ismini sevmem bak zaten soyadında varmış iki tane can can arkaarkaya hoş değil bence vazgeç birde can çocuklarada yetişkinlere de yakışmıyor bence birde bunlar sadece bebek yada çocuk kalmayacak yetişkin olduklarında üzerlerine oturacak bir isim olsun ama demi

Peki ÇAKILIM siz özge de nasıl karar kıldınız ben çok severim bu ismi erkekte de var aslında özge anlamı ne bu arada

osmanlıcada geçen öztürkçe bir sözcükmüş, anlamı, başka , yabancı , iyi güzelmiş canım .....................şöyle karar kıldık : annem beğendi bu ismi, soyisminize çok uygun dedi, benim de içime sindi, kociş beğenmedi pek, yaaaaaa tüüühhh ben de çok beğenmiştim canısımmmm deyince bana da kıyamadı a.s.

neee nereye gidiyozzz,,kım kımmm,, nerdeeee,,,kactaaaa:icecream:

iş güçç misafır ağırlama derken gıremıyorum sıteye yafbenneyaptımki
buhar makınesı benım soğuk ya. zaten soğuk olması gerekıyormuş. sıcak ıyı değilmiş.
alıcaksanız benımkınden alın işte.daha ucuzu yoklaelaelaelaelae

ahhh canlar isim konusunda bende dertliyim ama kocamdan dolayı değil kendi ailemden dolayı şimdi eşiminde benimde babam vefat etti yok ben kayınpederimi zaten hiç görmedim eşimde tek oğlan şimdi bizimde oğlan olacak ya eşimin ailesi kardeşleri enişte teyze hala ne varsa babanın adını koyarsın dediler eşime eşimde babam bana babasının adınımı koymuş benim çocuğumun kendi olacak dedi kestirdi attı gelelim benim tarafa benim babamıda genç yaşta beklenmedik bi şekilde kaybettik evli olan tek çocuğu benim ikide erkek kardeşim var ama biri evlenmeyi düşünmüyo diğeri askerde birde babamdan bize ev ve araba falan kaldı benim baba tarafım babaannemler halamlar amcamlar falan babanın adını koyarsınız diyo eşim ilk basta istersen babalarımızın adını ikisinide koyalım dedi ama istemedik ibrahim kamil olacaktı yani şimdi benim tarafa ben bişi diyemiyorum ne olacak benim bu halim bir akıl verin ammada uzatmışım yaaa:1no2:

merhaba hamiş arkadaşlar..aranıza yeni katıldım...aslında geç ble bulmuşum bu siteyi:)allah kısmet ederse ekim 5 gibi bi kızımız dünyaya gelecek inşallah..sizleri tanımak isterim.

Can can değil kıs güldürdün beni ALLAH iyiliğini versin:roflol:CAN DERİN ossun diyom...Yerim ben seniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…