amannnnn siteye girmek kabus oldu hee, site düzeldi derken de elektrikler gitti kötükedihüso
Yaaaaa kıslar bu isim konusunda bende dertliyim aslında DERİN diyorum ben oğluşuma ama babada tık yok bilenler DERİN bebek kesinleştimi diye soruyolar yine cevabı ben veriyorum ben çok istiyom bu ismi nedense benimle pek bi özdeşleşiyo...Ben sevincimi de hüznümü de çokkkkkkk derinlerde yaşarım.Geçen benimküne sorayım dedim bana cevabı daha iyi bişi bulamazsak o olur dedi ya hödük insan öyle mi der ya bu arada daha iyi bişide aramıyoruz maalesef...yanim benimkide tam bişi demiyo ne desem sizce bu konuda kesinleştirmek istiyom artık bu ismi ben he BIZDIK,CELEN,DESTİNA,YADE,ÇAKIL ,KAJO,PHATOSH ve de ismini sayamadığım güsel ekim annişleri hadin bir fikir verin bana... Ne şekilde sorayım ki kocişe ismi kesinleştirip oğluma öyle seslenmek istiyommmmmmmm artıkkkkkkkkkkkk
ee bızdıkcım küççük bi şaka yaıyoz gene huylanıyosunn..napakk :CüvCüv:
He bi de bigün ne demişti biliyonus mu nasılsa nüfus kağıdını ben çıkaracağım benneyaptımki:1no2:
Yaaaaa kıslar bu isim konusunda bende dertliyim aslında DERİN diyorum ben oğluşuma ama babada tık yok bilenler DERİN bebek kesinleştimi diye soruyolar yine cevabı ben veriyorum ben çok istiyom bu ismi nedense benimle pek bi özdeşleşiyo...Ben sevincimi de hüznümü de çokkkkkkk derinlerde yaşarım.Geçen benimküne sorayım dedim bana cevabı daha iyi bişi bulamazsak o olur dedi ya hödük insan öyle mi der ya bu arada daha iyi bişide aramıyoruz maalesef...yanim benimkide tam bişi demiyo ne desem sizce bu konuda kesinleştirmek istiyom artık bu ismi ben he BIZDIK,CELEN,DESTİNA,YADE,ÇAKIL ,KAJO,PHATOSH ve de ismini sayamadığım güsel ekim annişleri hadin bir fikir verin bana... Ne şekilde sorayım ki kocişe ismi kesinleştirip oğluma öyle seslenmek istiyommmmmmmm artıkkkkkkkkkkkk
geldimmmmmm.valla olcayım aynı lafı ben de eşittim vallahhhh:mymeka:
işin aslı ne biliyor musunuz, benim eşim de sizinkiler gibi tepki verdiği için çözdüm olayı, eşlerimiz bizim gibi sesli düşünmüyorlar , bizimki de ilgilenmiyo gibi görünür ama mutlaka ilgilidir, bu şimdiye kadar herşeyde böyle olmuştur, takma kafanı olcayım ikinizin de içine sinecek ortak bişey bulursunuz
Peki ÇAKILIM siz özge de nasıl karar kıldınız ben çok severim bu ismi erkekte de var aslında özge anlamı ne bu arada
Olcayım bende can ismini sevmem bak zaten soyadında varmış iki tane can can arkaarkaya hoş değil bence vazgeç birde can çocuklarada yetişkinlere de yakışmıyor bence birde bunlar sadece bebek yada çocuk kalmayacak yetişkin olduklarında üzerlerine oturacak bir isim olsun ama demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?