2008 Ekim Anneleri

Çıtırım valla haftasonu görüşek dedik ama olmadı yinede siz görüşün Celen Destina ve sen bakalım bende gelebilirsem gelirim sizi görmek için

merhaba hamiş arkadaşlar..aranıza yeni katıldım...aslında geç ble bulmuşum bu siteyi:)allah kısmet ederse ekim 5 gibi bi kızımız dünyaya gelecek inşallah..sizleri tanımak isterim.

Prize hoşgeldin canım fazla da geç kalmış sayılmazsın zararın neresinden dönersen kardır derler, ben de birkaç haftadır burdayım, iyi oluyor valla böyle hamilelik-doktor-hazırlıklar-doğum vs. hakkında hatta görüyorsun bebişlerimizin isimleri hakkında fikir alışverişi oluyo :enbuyukkk:

Çıtırım valla haftasonu görüşek dedik ama olmadı yinede siz görüşün Celen Destina ve sen bakalım bende gelebilirsem gelirim sizi görmek için

Git kıs BIZDIK' ım bak DESTİNA sabahleyin bizi çekiştirecekti acımadan öyle dediydi gitte engel ol çekiştirmesin bisi ayyyy keşke bende orda olsaydım harbi hepiciğinizi merak ediyom aslında

merhaba hamiş arkadaşlar..aranıza yeni katıldım...aslında geç ble bulmuşum bu siteyi:)allah kısmet ederse ekim 5 gibi bi kızımız dünyaya gelecek inşallah..sizleri tanımak isterim.

Hoşgeldinnnnn bizler çok alıştık birbirimize teklifsiz konuşuruz hep birbirimizle öyle alınganlık felan yok yanim anlaştık a.s.

Canım o zaman iki isim değil üç olsun ama sen koyacağın üçüncüyü kullan o da eşinin ve senin istediğin bir isim olsun ne olacak sadece biraz uzun olacak üçüncü kısa olsun

walla sizin işiniz epey bi zormuş...ama bence eşin ile senin bulmuş olduğunuz yeni isim tercih edin...yoksa bi tarafın gönlü kırılacak gibime geliyor.ama vefat etmiş kişilerin ismini yeni doğmuş bebeklerimize vermemizde ayrıca hiç hoş değil kanımca..sonuçta onlara sesleneceğiz..bence eşinle beraber oturup yeni bir isim bulun ve bu kararınızı ailenize yansıtın.umarım herşey yolunda gider...allah yardım etsin .

şu isim takma konusunu hala anlayamıyorum ya HERKES KENDİ BEBEĞİNE KENDİ BEĞENDİĞİ İSMİ KOYSUN!!!!!!!!!! bu ne ya oldu bide doğurup bebekleri amcaya dayıya halaya annaneye babaneye dedeye verelim onlar baksın büyütsün, gerçi hoş bunu yapanlar bile var çok kayınvalideler biliyorum torununa kendi bebeği gibi sahip çıkan

Aahhhhhhh cnm ya senin durumun benden de beter görüyomusundurum çözümsüz gb ya ben hep karşı çıkmışımdır biliyomusun bu vefat edenlerin ismini çocuğa koymaya istemem yani benimde babam vefat etti mesela ama hiç düşünmedim ismini koymayı ben hep şöyle düşünürüm yeri gelir kızacaksındır çocuğuna ama babanın ismidir bağıramazsın nitekim halamın öyle oldu deminde dedimya halam tek oğlu olandı bizim sülalede herkesin kızı var.Babamlar 24-25 yaşlarında erkek kardeşlerini kaybetmişler ben erkek olsaymışım babam benim adımı koyacakmış bende kız olunca bari O harfiyle başlasın demiş halam koydu oğlunun adını amcamın ismini ve hiç kızamadı ona çocukken halada kızamaz zaten annesinin bi tanesi oldu hep!!!Bu arada amcamın ismi ORHAN mış.Bu yüzden ben hiç düşünmedim babamın ismini koymayı bak istersen eğer durumu aile büyüklerine bu şekilde izah edebilirsin böylece hem onları kırmamış olursun hemde eşin madem kestirip atmış ikinizin ortak kararı bir ismi koymuş olursunuz bebişinize

teşekkür ederim hoşbuldum gerçekten...hoş bir siteymiş.erken gelseydim daha iyi olacaktı sankim..bizde de isim soırunu var herkeste olduğu gibi tabi ..şevval ya da elif düşünüyoruz..bi de ecrin var listede ama ama onda da r harfi olduğu için biraz zor gibi.eşimin r takıntısı varda biraz ..r siz isimler bulmaya çalışıyoruz malum

eger isi oluruna birakirsan.....olaya gercekci yaklastigimizda,sonucta olan su olacak esinin babasinin adini ve birde kendi sectiginiz ismi vereceksiniz.baskilar ve yonlerdimeler dogrultusunda.
sonucta sizde alternatif var yani kardesin ama esininde yokmus.
bana kalsa ikisinide koymam.
esinle cozebileceginiz bir konu.kolayliklar diliyorum.

iclal, sude, minel,
şevval de güzel evet ecrin söylemesi banada hep zor gelmiştir r takıntım olmamasına rağmen
kızım olsaydı ayşe minel koycektim ama bizimkisi erkeçşakkıdı

He bi de bigün ne demişti biliyonus mu nasılsa nüfus kağıdını ben çıkaracağım benneyaptımki:1no2:

anam bu erkekler hep aynı heralde benimkide demişti. bu arada olcaycım kelin merhemi olsa misali benim kızında adını netleştiremedik. heralde bilge olucak o arada başka isim bulamazsak.
ama bana bi arkadaş kız için ılgın erkek için ılgar ismini önermişti. fena gelmemişti.
ILGAR: Dizginleri koyuverilmiş atın dörtnala koşması.
ILGIN: Akdeniz bölgesinde yetişen bir ağaç veya ağaççık cinsi

bu arada nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz...ayy ben bi türlü karar veremedim.epidural olsun diyorum ama ondada millette hep bi korku var..yok felç olursun işöle olur böle olur..tırstırdılar benide iyice...tüm psikolojim alt üst oldu sayelerinde...hamileliğin güzelliklerini yaşıyamıyorsun bu stres yüzünden ne acı...((

saolun canlarım moral oldunuz bende aile tarafım bişi derse eşim tek oğlanken kendi babasının ismini koymazken ben benim babamın ismini koy desem yakışık alırmı dicem belki basta kırılırlar ama zamanla unuturlar diye düşünüyorum bi ara üç isim koymayı düşünmüştük ibrahim kamil yiğit ama çocuğa yazık değilmi sınavlarda resmi işlemlerde yaz yaz bitmez onu kırmayalım bunu kırmayalım diye çocuğa işkence gibi isim koymayalım dedik şimdilik yiğit kızımın adıda yeşim ya aynı harfle baslamış oluyo

Bizimkinde de s sıkıntısı var yine de Esma diye tutturmuş yaaaaa:roflol:

epiduralle hiç felç olan duymadım
ben kendimi doktorumun güzel ellerine bırakıcam artık çok düşünmüyorum sağlıklı bi şekilde olsun da nasıl olursa olsun, etrafa çok takılma ağzı olan konuşur herkesin doğum hikayesi de farklıdır bunu unutma biri çok rahat normal doğum yaparken bir başkası ölme derecesine gelebiliyor o yüzden doktorundan memnunsan ona bırak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…