2008 Ekim Anneleri

celen ben girdim mayo üstüne ince penye elbise giydim hemen çıkınca soydum ıslak kalmasın diye ama acayip ayak krampı girdi bana normalde pek girmezdi halbuki ben 3 gün önce 8 saatlik yoldan geldim ama ayaklarım çok şişti bol mola ver

eylüllllllllll ne sabır var kızsende anam allah yardımcın olsun bu halinle bile yaptırıyomu inanmıyom ya
allah analarımıza sağlık versin 3 gündür burdayım suyu bile ayağıma getiriyo kurban olurum ben onu verene kızlar yaa

İLKİM' cim hoşgeldin biraz geç oldu ama hoşgörün bugünlerde gündemim yoğun...CELEN gı nereye gidiyon gene bak ya ayaklandı kız kocişine sordun mu gı valla adam tepelemesin seni rızasını almayı unutma bak bizden rıza aldın ama bi de zahmet olacak ama dr.sorsan gerçi bence yol uzun değil biz burda anadolu yakasından avrupa yakasına geçelim derken yani 1 günde hiç inmeden o kadar saat arabada kalabiliyoruz ama sen yine de mola vererek git ooooooooo gir denize eğlen keyfine bak sefan olsun

gözün aydın olcaycım maşallah oğluşumuza için rahat etmiştir ya bu benim doktor hiç bu bilgileri vermiyor bana geçen gittiğimde sordum bazı bebekler haftası ile uyumlu olmayabiliyormuş geride veya önde olabiliyormuş bizimki nasıl diye haftası ile uyumlu öyle bişi olsa söylerdim size dedi sadece kötükedihüso ne var yani daha fazla bilgi versekötükedihüso

olcay nisa iyiki ilerde benimki geçen ölçümde 8 gün gerdie idi ağla ağla bi hal oldum varmı benim gibi rahatlatın kız azcık beni

Kafasının büyük olması endişelendiriyo beni YAĞMUR' cum dr.rahatlattı ama ben yinede endişeliyim ALLAH korusun beyin kafatasının içinde korktum ne biliyim bana amniyosentezde yapıldı tetkikler tamam ama yinede emanetleri yüce RABBİM' e...ALLAH hiçbirimize acılar yaşatmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...Senin durumuna gelince bebekler böyle gerileme gösterebiliyomuş endişe etme birde ultrasonda hata payı olabliyomuş aynı durum benim ultrason içinde geçerli ama anlıyorum seni fena endişeleniyor insan.Yapabileceğimiz tek şey var o da :Saruboceq:etmek...Ve sağlıkla kucağımıza alabilmek için RABBİM' ize yalvarıp yakarmak...

olcay gözün aydın canım , kafasını dert etme eğer sorun olsaydı doktorun o kadar rahat olmazdı, endişelenirdi sen de hissederdin, demek rahat olduğuna göre merak edilecek bişey yok, benimki de 4 gün ilerde çıkıyor, dr evhamlı olduğumu biliyor ya, sen şimdi bunu takarsın kafana ama merak etme herşeyi normal dedi

neyse kimseler kalmamış galiba, ben de çokkkkkk yorgunum , bisürü iş yaptık bugün , kadın şimdi gitti, bi duş alıp uzanıyım dinleniyim .............sonra gelirim , görüşürüz..............bye

Slm Millet !
Biz geldik doktorumuza gittik geldik. kaydirigubbakcemile2Bebişin duruşu tersmiş kafa hala yukarda yani. Durumumuz iyiymiş Olcaycım hangimiz kafamıza takalım benimkinin de vücuduna göre kafası minyon dedi yine doktor üzüleyim mi Allah sağlık sıhhat ve akıl versin zeki olsunlarda inşallah :Saruboceq: kilosu 2042 gr imiş sizce nasıl boyunu bilmiyorum ama uzun olacağını biliyorum ha bu arada kordon kanı da iyiymiş doktor sigarayı azaltmışın dedi oysaa tam tersiydikafamçokkarıştı neyse inşallah bidaha içmicez demi Olcay doğum tarihimi sordum 2 ay gibi var dedi nasıl olur dedim şuan için sezeryan dedi ters yaaa Hayırlısı artık Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizi öptüm görüşmek üzereeeeee:a015:

Sağolasın ÇAKILIM ya ettim etmesine sorun ama benim kızımda öyleydi diyince dr.um rahatladım valla ne diyim ben onun kızışını gördüm kendisinin kopyası nasıl güzel bişi ben geçen sene polip ameliyatı olmuştum da ameliyat sonrası gidip akşama beni ziyarete gelmişti kızıyla çıtı pıtı dünya tatlısı bişeydi bence de bişey olsa endişelenirdi bende anlardım de mi oyyyyyyyyy çok sefiyom dr.mu ya aman benim herüfün sülaleside koca kafalı zati valla bak gülme soyaçekim olmuştur bi benimkinin kafası normal gerçi şimdi zayıfladıda ondan kafasıda normal bu da kiloluyken koca kafalıydı:roflol:

BIZDIK' ım cnm hoşgeldin...Demek dr.gittin.Kız biz senle hep aynı şeyleri yapar olduk dr aynı zamanda gidiyos,kocayla aynı zamanda tartışıyos...Demek kafası minyonmuş seninkininde kocişinin kafasına bak bakıyım minyon mu az önce ÇAKIL' a cvp verdimde benimkinin sülalesi koca kafalı diye:roflol:Oyyyyyyyy sigara konusunu hiç açma kıs bende söylesemmi acaba h.sonu yaptığımı diye gittim ama oğluşun iyi olduğunu duyunca demedim sigara içtiğimi anlamadı dr...Benimkide ters duruyomuş dönmemiş ondan sezeryan dedi banada aman zaten öyle istiyoduk BIZDIK' ım benim bir zil takıp oynamadığım kaldı zaten dr.kızdı normal doğumcuda kendileri...ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canımcım...

Kızlar bende kaçıyorum kendinize çok iyi bakın...Yarın görüşmek üzere...

olcay nisa iyiki ilerde benimki geçen ölçümde 8 gün gerdie idi ağla ağla bi hal oldum varmı benim gibi rahatlatın kız azcık beni

yağmurcum benimde karın ölçüsü nerdeyse 2 hafta ilerde ben korkudan internetin altını üstüne getirdim vallaa.ama bişey bulamadım.senin kafa mı karın ölçüsümü ilerde.bir de banim bi arkadaşım vardı dru kafası olduğundan daha büyük demişti ama maşallah hiçte öle doğmadı zayıftı bilee.rabbime emanet meleklerimiz canımızı sıkıyoz meleklerimiz sıkıntıdan şişiyo vallaaaaaaaalaelaelaelaelae

nisam gerideydi ilerde değil 4 eylülde randevum var inşallah herşey yolundadır allah hepimizin bebişlerini korusun
içimi rahatlatan şey farklı bi ultarson aleti ve dr farklıydydı normal dedi ama bilemiyom işte

bızdıkcım gözün aydın seninde..bugün hep güzel bebiş haberleri alıyoz ne güzel..inşallah hepimizin bebişleri sonuna kadar böyle gider.bu arada bu gelişme olayına bu kadar takılmayın kızlar ya.bunlar tam olarak gerçek değerleri yansıtmıyo..benim dr. doğru dürüst boy kilo bile söylemiyo.kerpetenle alıyom ağzından.çünkü herseferinde gerçek değerleri yansıtmadığını ama haftasına göre iyi olduğunu söylüyo bende gerisini takmıyorum artık.ekim bebişleri hepsi cin gibi olcak inşallahh

kızlarrrrrrrrrrrr valla misafirler daha gelmedi ben de odama kaçtım.gerçi herşey hazır ama.bi sofra kurarız olur biter.olcaycım gözün aydın canım bebişin sağlıklıymış.ya bişi soracam.şimdi ben dışarda kaldım ya.hastane olarak.gaziyi araştırıyorum inşallah orası olur.ama en son gittiyimde doktor bana karın,baş bilgisi vermedi.sizinkiler vermiş.nasıl olacak?yani şimdi merak etti.daha perşembe doktordaydım ama bana öyle bi bilgi vermedi.destinam sen benden önce (salı)gitmiştin.sana doktorun böle şeyler hakkında bilgi verdi mi?

eylülcüm her doktor farklı tabi ama bilgilendirmesi lasım senii..benimki söylüyo zaten her gittiğimde bi döküman veriyo bana hepsi yazıyo onda..
ama benimde bebek geriden geliyo 1 hafta :çok üzgünüm:baksana hanfendiler önde gidiyo diye üzülüyolarr..

olcaycım ve bızdıkcımm gözünüzaydınnŞenizmaşallah ikisininde kilosu çok iyi maşallahh

ya bunların kilolarının yanında benmki bıdıcık kaldı haa( 31+4 te gittik 1575gr cıktı.buarada maşallah bebişlere hep ii haberler alıoruz cok şüğkür

destinam seninkidemi 1 hafta geriden bak rahatladım şimdi edremitteki dr dedi 1 hafta geriden diye ağla ağla öldüm kaç kişiye sordum normaldir deyince rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…