SELAM,
Leyn ben geldim çok şükür oğluşum iyiymiş teyzoşları.Ultrasona göre tam 1 hafta ilerde...Kafası büyük bu çocuğun ya 2,5 hafta ilerde görünüyo biraz bozulur gb oldum ama dr.um endişe etme kızımın kafası 3 hft ilerdeydi dedi kıyafetlerin yakasını kesip giydiriyodum sonra düzeliyor onlar senin tüm tetkiklerin yapıldı sorun yok dedi hala dönmemiş böyle giderse sezeryan zorunlu olur dedi benimde bir zil takıp oynamadığım kaldı eee zaten ben sezeryan düşünüyorum biliyosunuz dedim bak ya dedi benim dr.normalcide...Sezeryancılarun hep istediği gb oluyoda bende ona kızıyom bebişlerde yardım ediyo he annişlerine dedi...Normal doğum taraftarı benim dr...Bu arada teyzoşları kilo 1769 gr boy da 41 cm nasıl sizce iyimi???[/QUOTE
maşallah iymiş olcaycımm..benim kız kardeşiminde öyleydi bebeğin kafası hep iki hafta büyük çıkıyordu..ama şimdi 1 gün ilerde şuan 37 haftalık hamile oda..hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ya gerçekten mi sonra arayı kapatabiliyorlar yani valla bozuldum ne yalan söylüyüm son 3 seferdir her kontroümüzde biraz daha ilerde gidiyo oğluşumun kafası inşallah bişeyi yoktur yavrumun endişeleniyom valla
SELAM,
Leyn ben geldim çok şükür oğluşum iyiymiş teyzoşları.Ultrasona göre tam 1 hafta ilerde...Kafası büyük bu çocuğun ya 2,5 hafta ilerde görünüyo biraz bozulur gb oldum ama dr.um endişe etme kızımın kafası 3 hft ilerdeydi dedi kıyafetlerin yakasını kesip giydiriyodum sonra düzeliyor onlar senin tüm tetkiklerin yapıldı sorun yok dedi hala dönmemiş böyle giderse sezeryan zorunlu olur dedi benimde bir zil takıp oynamadığım kaldı eee zaten ben sezeryan düşünüyorum biliyosunuz dedim bak ya dedi benim dr.normalcide...Sezeryancılarun hep istediği gb oluyoda bende ona kızıyom bebişlerde yardım ediyo he annişlerine dedi...Normal doğum taraftarı benim dr...Bu arada teyzoşları kilo 1769 gr boy da 41 cm nasıl sizce iyimi???
olcay nisa iyiki ilerde benimki geçen ölçümde 8 gün gerdie idi ağla ağla bi hal oldum varmı benim gibi rahatlatın kız azcık beni
olcay gözün aydın canım , kafasını dert etme eğer sorun olsaydı doktorun o kadar rahat olmazdı, endişelenirdi sen de hissederdin, demek rahat olduğuna göre merak edilecek bişey yok, benimki de 4 gün ilerde çıkıyor, dr evhamlı olduğumu biliyor ya, sen şimdi bunu takarsın kafana ama merak etme herşeyi normal dedi
Slm Millet !
Biz geldik doktorumuza gittik geldik. kaydirigubbakcemile2Bebişin duruşu tersmiş kafa hala yukarda yani. Durumumuz iyiymiş Olcaycım hangimiz kafamıza takalım benimkinin de vücuduna göre kafası minyon dedi yine doktor üzüleyim mi Allah sağlık sıhhat ve akıl versin zeki olsunlarda inşallah :Saruboceq: kilosu 2042 gr imiş sizce nasıl boyunu bilmiyorum ama uzun olacağını biliyorum ha bu arada kordon kanı da iyiymiş doktor sigarayı azaltmışın dedi oysaa tam tersiydikafamçokkarıştı neyse inşallah bidaha içmicez demi Olcay doğum tarihimi sordum 2 ay gibi var dedi nasıl olur dedim şuan için sezeryan dedi ters yaaa Hayırlısı artık Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizi öptüm görüşmek üzereeeeee:a015:
Ya gerçekten mi sonra arayı kapatabiliyorlar yani valla bozuldum ne yalan söylüyüm son 3 seferdir her kontroümüzde biraz daha ilerde gidiyo oğluşumun kafası inşallah bişeyi yoktur yavrumun endişeleniyom valla
endişelenme be güzelim kardeşimin şimdi erşeyi normal maşallahhh....iki kardeş hamileyizz :)kalbinitemiz tutt vede o sigarayı bırakkkkkkklava: klava:
olcay nisa iyiki ilerde benimki geçen ölçümde 8 gün gerdie idi ağla ağla bi hal oldum varmı benim gibi rahatlatın kız azcık beni
Slm Millet !
Biz geldik doktorumuza gittik geldik. kaydirigubbakcemile2Bebişin duruşu tersmiş kafa hala yukarda yani. Durumumuz iyiymiş Olcaycım hangimiz kafamıza takalım benimkinin de vücuduna göre kafası minyon dedi yine doktor üzüleyim mi Allah sağlık sıhhat ve akıl versin zeki olsunlarda inşallah :Saruboceq: kilosu 2042 gr imiş sizce nasıl boyunu bilmiyorum ama uzun olacağını biliyorum ha bu arada kordon kanı da iyiymiş doktor sigarayı azaltmışın dedi oysaa tam tersiydikafamçokkarıştı neyse inşallah bidaha içmicez demi Olcay doğum tarihimi sordum 2 ay gibi var dedi nasıl olur dedim şuan için sezeryan dedi ters yaaa Hayırlısı artık Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizi öptüm görüşmek üzereeeeee:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?