2008 Ekim Anneleri

sezencim bebiş rızkıyla gelirmiş sıkma canını bi kapı açlır bi kapı kapanır dua et hep

Kızlar selam biz de kızlarımla dün Akçay'dan döndük tereddütlü gitmiştim ama iyi ki de gitmişiz çok iyi geldi ayaklarımın şişi bayağı indi tansiyonda fena değil yarın veya Cuma günü de doktorumuza gidicez inşallah iyi haberlerle döneriz.Yaa kızlar bu bebiş benim canımı çok acıtmaya başladı sanki sancım var gibi oluyorum siz de de böyle şeyler oluyor mu?Ben bayağı bir ağarlaştım bu hafta.

olcay var yaaaa demeyim diyorum ama çatlattın beni hee, bak senin kocana ettiklerini nerdeyse kocam da bana yapıyordu ilk evlendiğimiz zamanlar , hatta ilk zamanlar olsa neyse evliliğimizin 3 . yılında ..................canımdan bıkmıştım ha, yanındaki kimdi , neden yanına oturuyor da uzağa oturmuyor, e niye sen elin adamıyla sigara içiyordun........yanımızdan geçen adam arabanın içine baktı, p..venk sana mı baktı, o bluzun yakası açık, bu pantalon dar, şu kazağın boyu kısa , makyaj yapmasan nolur ki ,vs.vs.vs........................bana bak dedimmmmm ben kıskançlık filan çekemem , ben sıkıntılı kadınım bi yerimi örtersem bi yerimi açarım yoksa daralıyorum , hem beni bu halimle beğendin , şimdi iş çıkarma...............alışması biraz zor oldu, hatta bi ara böyle devam edecekse boşanalım birbirimize hayatı zindan etmeyelim dedim................bilmem anlatabildim mi, allah muhafaza bak adamın canıyla uğraşma bir gün canına tak der, hiç beklemediğin bir anda eeeee yeter der....................aklını başına al, çoluk çocuk değilsiniz artık , anne baba olacaksınız , evcilik oynamıyorsunuz ...................

hoşgeldin ilkimcima.s. tatilin iyi geçmesine sevindim..canımcım aynı şeyleri bende yaşıyorum.bazen ciddi anlamda bağırıyorum vurduğunda.dün eşimle dışarıdayken ikibüklüm oldum valla.evet bi hafta öncesiyle bu hafta arasında bende de çok değişiklik oldu.karnım kocaman oldu bi anda.ve daha zorlanıyorum

hoş geldin ilkimcimmŞenizdoğum iznindesin sen demi şimdii..
oluyo güselim tabi ee artık aşa doğru dönüyolar yavaş yavaş büyüdüde sıpalar yerde yokk acıtıyolar amannn en acı can caısı böyle olsun be:asigim:

Yok güzelim senelik iznimdeyim 8 Eylül'de işe başlıyacağım sonra 11'i gibi 37 hafta doğum iznine çıkacağım.

ilkimcim hoşgeldin, can acısını bana sorrrr, dün bi ara acaba karnımın içini ısırıyor olabilir mi diye düşündüm :) eşim de güldü bana , ama canım yanıyo napıyım ......................destinanın dediği acısın da bu yüzden acısın canımız , katlanırız ..............................bunu da söylerken kıymeti bilinir mi onu da bilmiyorum ama ( bebişlerimiz büyüyünce umarım bizlerin kıymetini bilirler )

Kızlar kesinlikle haklısınız analık böyle birşey işte hep fedakarlık onlar iyi olsun da biz katlanırız herhalde erkeklere bu yüzden allah böyle bir özellik vermemiş yoksa 9 ay yatakatan çıkmazlardı.

Ben kaçıyorum kızlarımla kuaföre gidiyoruz malum kıl tüy muhabbetleri.Görüşmek üzere.

ya ben bu konuda biraz duygusallaşıyorum.bakın biz de anne oluyoruz.acaba zamanından beri annelerimizin kıymetini bildik mi ya da hala daha biliyo muyuz?valla benim annem benim için o kadar çok şeye katlandı ki ve hala katlanıyo içim acıyo kızlar.annem benim her şeyim.ama yeteri kadar ilgili olamıyorum.arıyorum,soruyorum,yanına gidiyorum ama sanki yetersiz gibi geliyo.Allah annemden 1000 lerce kez razı olsun

Kizlar merhaba moralim cok bozuk ben cok karisik ruyalar gormeye basladim hepsini tam hatirlayamiyorum ama cok rahatsiz oluyorum bu gece de hastanedemisim ameliyata giriyorum sonra ayiliyorum ama hala hamileyim geniz eti icinmis keske diyorum cocuguda alsalarmis sonra oglum da ameliyattaymis oda cikiyor baygin oyle uyandim sinirlerim bayagi zayifladi galiba sorunda yok ama devamli agliyorum icim daraliyor kimseyede birsey anlatmadim sizinle paylasayim dedim

ee bide sen kayınvalidenle yaşıyosun ya onunda etkisi vardır hamilesin duygusalsın eşinin annesini kendi annenden çok görüyosunn yaa..
doğurun 3-4 ay sonra normale döncek hormanlarımız ama hayattayken kıymetini bilin kalbini kırmayın üzmeyinnkaydirigubbakcemile3

kısım kendimi güzin abla gibi hissediyom ulee-tatlicadiarzu-

sarilalcim senin ikinci hamilelik canım tecrübelisin biliyosun son aylar hamileler hayatlarının en saçma sapan rüyalarını görürler..
yatmadan 3-4 saat öncesine kadar yeme faslını bitir bi ılık duş al ve ılık sütünü içip yat..
oda çok sıcak olmasın..
biliyosun lohusalıkta bu can sıkıntısı birazdaha artacak bunların geçeçeğini düşünkaydirigubbakcemile3

selam kızlar eylülcüm bende şu an anneme kızgınımkötükedihüso kadın bir haftadır canımı çıkardı -tatlicadiarzu-kış hazırlıkları yapıyoruz salçadır biberdir domates sosudur tarhanadır dolaba konacak kışlıklar ayyyy ben yapmak istemiyom hamileyim kıçımı devirip yatmak istiyorum :1closedeyes:kocacığım bu sene hazır alalım demişti sen git adamdan para al garibim ne bilsin oda lazım heralde de istiyor diye vermiş sen git kasa kasa domatesi çuvalıyla biberi almışta gelmiş emrivaki yaniii
neymiş şimdiye kadar hazır mı yemişiz el emeği baska olurmuş bide fazla almışki seneye çocuklan uğraşıp yapılmazmış iki sene yermişiz yani bitiğim ben bitik

yeşimmervecim annene kızma kızz.boşver kadın da özeniyo işte yazık.zaten sana çok yaptırmaz.valla sen benim yerimde olsan çıldırırsın.biz kayınvalidemlerle yaşıyoz.herkes biliyo.ve hergün misafir var.bıktım artık cidden.ya dün gelen insanları bi de bugün davet ettiler.neymiş efendim dün iyi ağırlanamamış.kızlar ankarada yakınımda olsanız da bari sizi daveet etsek.hiç değilse kafa dengi arkadaşlarla gırgır olur.böyle hep yaş sınırı benden büyük insanlar.hizmet hizmet.bi de çay biter kahve o biter ayran o biter meyve bunlar o ağır yemeklerden sonra düşünün bi de.bize geleen insanların bazen miğde fesatı geçireceklerini düşünüyorum.off.şimdi hamurla uğraş işin yoksa...

neyse ben gider.çok yazmayın okumak zor oluyo.yarın görüşürüz.zati hergün saat 8 de kalkıyom karga bokunu yemeden.kocişimle aşağıda kahvaltı faslı yapıyoz.sonra gün başlıyo işte.hadi öptüm sizi byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…