sezencim bebiş rızkıyla gelirmiş sıkma canını bi kapı açlır bi kapı kapanır dua et hepgünaydın kıslarkaydirigubbakcemile3 çakıltaşı doğum günün kutlu olsunhihoyyyt moralim bozuk kaç gündür :çok üzgünüm:eşimin çalıştığı yer kapatılıyor ve eşim işsiz kalacak mobilya ustası eşim işin kötüsü sektör çok durgun ve kışa geliyoruz kimse işçi aramıyor..bebişte olcak ben bu hafta izne çıkcaktım bi ay daha çalışcam nolur nolmaz aynı firmada çalışıyoz belki mağazada kapanır...:Saruboceq: dua etmekten başka çare yok sizde dua edinde bi an önce iş bulsun kocişim...
Kızlar selam biz de kızlarımla dün Akçay'dan döndük tereddütlü gitmiştim ama iyi ki de gitmişiz çok iyi geldi ayaklarımın şişi bayağı indi tansiyonda fena değil yarın veya Cuma günü de doktorumuza gidicez inşallah iyi haberlerle döneriz.Yaa kızlar bu bebiş benim canımı çok acıtmaya başladı sanki sancım var gibi oluyorum siz de de böyle şeyler oluyor mu?Ben bayağı bir ağarlaştım bu hafta.
Kızlar selam biz de kızlarımla dün Akçay'dan döndük tereddütlü gitmiştim ama iyi ki de gitmişiz çok iyi geldi ayaklarımın şişi bayağı indi tansiyonda fena değil yarın veya Cuma günü de doktorumuza gidicez inşallah iyi haberlerle döneriz.Yaa kızlar bu bebiş benim canımı çok acıtmaya başladı sanki sancım var gibi oluyorum siz de de böyle şeyler oluyor mu?Ben bayağı bir ağarlaştım bu hafta.
Ya NİSA77 bişedy sorcam sana şu şeker illetim varya benim hep sabahları yüksek çıkıyor bi türlü düşüremedim şu sabah şekerimi ya niye böyle oluyo sende de böyle bi sorun varmı ya sinir oluyorum bu sabah açlık 88 di sevindim ama kahvaltıdan 1 saat sonra yine çıktı 158 sinir oluyorum ya...Bi de sen 1 saat tokluk mu 2 saat tokluk mu bakıyosun???[/QU
slmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmmm.bugün idrar tahlili verdim son idrar tahlilimde bol lokosit görülmüştü.ilaç yazmamıştı dr um.bol suyla halletmişiz çok şükür bişey kalmamış.1-2 lokosit yazıyodu.2 hafta çalışabilir raporu aldım bugün.
gelelim olcayım soruna ben sabah açlık ölçüyorum bir de yedikten 1 saat sonrasını.açlığım benim de 80lerde falan sabah 1 saat tokluğum da normal.benim akşam tokluğum yüksek çıkıyodu.bir de daha önce yazmıştım normal reçel falan yeme diyabetik hastalar için helva ve reçel var canın çok isterse onlardan al.hiç şeker yok.ekmeği de az ye.genelde o yükseltiyo canım.Şeniz
sezencim dualarım seninle tatlımm dilerim rabbim daha iyi bi kapı açar bebişiniz uğurlu gelsin inşallahhhh:Saruboceq:
Yok güzelim senelik iznimdeyim 8 Eylül'de işe başlıyacağım sonra 11'i gibi 37 hafta doğum iznine çıkacağım.hoş geldin ilkimcimmŞenizdoğum iznindesin sen demi şimdii..
oluyo güselim tabi ee artık aşa doğru dönüyolar yavaş yavaş büyüdüde sıpalar yerde yokk acıtıyolar amannn en acı can caısı böyle olsun be:asigim:
nereye gittiniz beaa?göbüşümü koydum baken de bi yorum yapen bakem..:dilcikar:
Kizlar merhaba moralim cok bozuk ben cok karisik ruyalar gormeye basladim hepsini tam hatirlayamiyorum ama cok rahatsiz oluyorum bu gece de hastanedemisim ameliyata giriyorum sonra ayiliyorum ama hala hamileyim geniz eti icinmis keske diyorum cocuguda alsalarmis sonra oglum da ameliyattaymis oda cikiyor baygin oyle uyandim sinirlerim bayagi zayifladi galiba sorunda yok ama devamli agliyorum icim daraliyor kimseyede birsey anlatmadim sizinle paylasayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?