bana hemen bir akıl verin bakam.şimdik yarın gece teyzem gelicek almanyadan.ben onu almaya gidicem.gece 3 te gelio.öteki teyzemlerde cuma sabahına didimden yer ayırtmıslar pazar aksamına kadar.bana sende gel dediler.eğer gitmezsem burda kimse kalmıo.içimde gidio acıkcası.hiç suya girmedim bu sene( ben 1 saatlik otobanda kullanıcam.geri kalan 3 saati teyzem alıcak.ya o surn deilde acaba gitsemmi?denize girsem bu satten sonra zararı olurmu?yaa akıl verin noluuurrrr????almanyadakide dio sen gelmezsen olmaz anca beraber kanca beraber.ozaman bizde gitmeyiz.
git kısım tatil yap yaa..ben hala giriyom denize nolcek oğlum bişi olmaz ama tel aç doktoruna sor bi istersenkaydirigubbakcemile
bencede doktoruna danış ve giiittt değişiklik olur
peki ne giydiniz.benm mayom yok.e bikiniyle hiç girmem bu halimle.kocacımın sortunu aliim diyorum ama??fikir verin bakem?
peki ne giydiniz.benm mayom yok.e bikiniyle hiç girmem bu halimle.kocacımın sortunu aliim diyorum ama??fikir verin bakem?
olcay var yaaaa demeyim diyorum ama çatlattın beni hee, bak senin kocana ettiklerini nerdeyse kocam da bana yapıyordu ilk evlendiğimiz zamanlar , hatta ilk zamanlar olsa neyse evliliğimizin 3 . yılında ..................canımdan bıkmıştım ha, yanındaki kimdi , neden yanına oturuyor da uzağa oturmuyor, e niye sen elin adamıyla sigara içiyordun........yanımızdan geçen adam arabanın içine baktı, p..venk sana mı baktı, o bluzun yakası açık, bu pantalon dar, şu kazağın boyu kısa , makyaj yapmasan nolur ki ,vs.vs.vs........................bana bak dedimmmmm ben kıskançlık filan çekemem , ben sıkıntılı kadınım bi yerimi örtersem bi yerimi açarım yoksa daralıyorum , hem beni bu halimle beğendin , şimdi iş çıkarma...............alışması biraz zor oldu, hatta bi ara böyle devam edecekse boşanalım birbirimize hayatı zindan etmeyelim dedim................bilmem anlatabildim mi, allah muhafaza bak adamın canıyla uğraşma bir gün canına tak der, hiç beklemediğin bir anda eeeee yeter der....................aklını başına al, çoluk çocuk değilsiniz artık , anne baba olacaksınız , evcilik oynamıyorsunuz ...................
SELAM,
Leyn ben geldim çok şükür oğluşum iyiymiş teyzoşları.Ultrasona göre tam 1 hafta ilerde...Kafası büyük bu çocuğun ya 2,5 hafta ilerde görünüyo biraz bozulur gb oldum ama dr.um endişe etme kızımın kafası 3 hft ilerdeydi dedi kıyafetlerin yakasını kesip giydiriyodum sonra düzeliyor onlar senin tüm tetkiklerin yapıldı sorun yok dedi hala dönmemiş böyle giderse sezeryan zorunlu olur dedi benimde bir zil takıp oynamadığım kaldı eee zaten ben sezeryan düşünüyorum biliyosunuz dedim bak ya dedi benim dr.normalcide...Sezeryancılarun hep istediği gb oluyoda bende ona kızıyom bebişlerde yardım ediyo he annişlerine dedi...Normal doğum taraftarı benim dr...Bu arada teyzoşları kilo 1769 gr boy da 41 cm nasıl sizce iyimi???[/QUOTE
maşallah iymiş olcaycımm..benim kız kardeşiminde öyleydi bebeğin kafası hep iki hafta büyük çıkıyordu..ama şimdi 1 gün ilerde şuan 37 haftalık hamile oda..hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
SELAM,
Leyn ben geldim çok şükür oğluşum iyiymiş teyzoşları.Ultrasona göre tam 1 hafta ilerde...Kafası büyük bu çocuğun ya 2,5 hafta ilerde görünüyo biraz bozulur gb oldum ama dr.um endişe etme kızımın kafası 3 hft ilerdeydi dedi kıyafetlerin yakasını kesip giydiriyodum sonra düzeliyor onlar senin tüm tetkiklerin yapıldı sorun yok dedi hala dönmemiş böyle giderse sezeryan zorunlu olur dedi benimde bir zil takıp oynamadığım kaldı eee zaten ben sezeryan düşünüyorum biliyosunuz dedim bak ya dedi benim dr.normalcide...Sezeryancılarun hep istediği gb oluyoda bende ona kızıyom bebişlerde yardım ediyo he annişlerine dedi...Normal doğum taraftarı benim dr...Bu arada teyzoşları kilo 1769 gr boy da 41 cm nasıl sizce iyimi???
selam kızlar eylülcüm bende şu an anneme kızgınımkötükedihüso kadın bir haftadır canımı çıkardı -tatlicadiarzu-kış hazırlıkları yapıyoruz salçadır biberdir domates sosudur tarhanadır dolaba konacak kışlıklar ayyyy ben yapmak istemiyom hamileyim kıçımı devirip yatmak istiyorum :1closedeyes:kocacığım bu sene hazır alalım demişti sen git adamdan para al garibim ne bilsin oda lazım heralde de istiyor diye vermiş sen git kasa kasa domatesi çuvalıyla biberi almışta gelmiş emrivaki yaniii
neymiş şimdiye kadar hazır mı yemişiz el emeği baska olurmuş bide fazla almışki seneye çocuklan uğraşıp yapılmazmış iki sene yermişiz yani bitiğim ben bitik
yeşimmervecim annene kızma kızz.boşver kadın da özeniyo işte yazık.zaten sana çok yaptırmaz.valla sen benim yerimde olsan çıldırırsın.biz kayınvalidemlerle yaşıyoz.herkes biliyo.ve hergün misafir var.bıktım artık cidden.ya dün gelen insanları bi de bugün davet ettiler.neymiş efendim dün iyi ağırlanamamış.kızlar ankarada yakınımda olsanız da bari sizi daveet etsek.hiç değilse kafa dengi arkadaşlarla gırgır olur.böyle hep yaş sınırı benden büyük insanlar.hizmet hizmet.bi de çay biter kahve o biter ayran o biter meyve bunlar o ağır yemeklerden sonra düşünün bi de.bize geleen insanların bazen miğde fesatı geçireceklerini düşünüyorum.off.şimdi hamurla uğraş işin yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?