2008 Ekim Anneleri

bana hemen bir akıl verin bakam.şimdik yarın gece teyzem gelicek almanyadan.ben onu almaya gidicem.gece 3 te gelio.öteki teyzemlerde cuma sabahına didimden yer ayırtmıslar pazar aksamına kadar.bana sende gel dediler.eğer gitmezsem burda kimse kalmıo.içimde gidio acıkcası.hiç suya girmedim bu sene( ben 1 saatlik otobanda kullanıcam.geri kalan 3 saati teyzem alıcak.ya o surn deilde acaba gitsemmi?denize girsem bu satten sonra zararı olurmu?yaa akıl verin noluuurrrr????almanyadakide dio sen gelmezsen olmaz anca beraber kanca beraber.ozaman bizde gitmeyiz.

git kısım tatil yap yaa..ben hala giriyom denize nolcek oğlum bişi olmaz ama tel aç doktoruna sor bi istersenkaydirigubbakcemile

kıslara öğle rehaveti çöktü herhal kimsecikler yok,celencim eğer yol seni yormayacaksa bence git,hem bi değişiklik olur,hemde vakit geçer,ben 32 haftalıkken gittim havuza bişi olmadı valla,bu sene bende suya girememiştim bi gün bile nasıl iyi geldi,gerçi göbeğimi kaldırmaya suyun kaldırma kuvveti yetmedi ama:lepi: yinede suya girmek bi başka iyi geliyo insana

benim doktorum son aya kadar denize girebilirsin demişti ama bana kısmet olmadı bir türlü. fakat bazı doktorlar sınırı daha erkene çekebiliyorlar. Yol yormazsa, sıcaktan da bunalmam diyorsan git bizim yerimize de yüz celencim.

işte duymak istediğim cvplarŞeniz ya aslında suya girmek deil derdim.sorunum yol.33. haftada 4 saatlik yol sorun yapmaz dimi:uhm:
destinacım doktorumu aramam o gitme der cünkü:mymeka: azıcık kılllığı vardaa:1rolleyes:

peki ne giydiniz.benm mayom yok.e bikiniyle hiç girmem bu halimle.kocacımın sortunu aliim diyorum ama??fikir verin bakem?

ben kaçanzi.gidem bi teyzemlen konusam??güneş sütü alam.kaç faktör alsam?bide son ay lekelenmeyim kız allah korusun??siz yazın bunların cvbını eklemek istediklerinizi.ben aksam gelince okuyim.haden cok öptük len sizi..

slmm uzun ve yorucu günden sonra mrb...cuma izne ayrılıyorum diye işler baya yoğun..kızlar okuyamadım ama inşallah iyisinizdirrr celencim bencede doktora danış be güzelimm

peki ne giydiniz.benm mayom yok.e bikiniyle hiç girmem bu halimle.kocacımın sortunu aliim diyorum ama??fikir verin bakem?

valla ben bi gün diye mayo almadım bikiniyle girdimhihoyyyt koca göbemi sallaya sallayakaydirigubbakcemile2 üstüme penye elbisem vardı suya girerken çıkardım,zaten suya girince de görünmüyosun:CüvCüv:

celencim bende geçen hafta boyunca günde 2 kere gittim denize.her fırsatta bol bol yüzdüm.inan öyle iyi geldiki.denizin temiz olması önemli ki didim denizini çok iyi bilirim.gayet temiz.ege ve akdenizden zarar gelmez.önemli olan yol sanırım.benim gitiiğim yol da 4.5 saatti.dr.uma sordum.arada bi dinlenerek gitmemde problem olmayacağını söyledi.ama tabiki herkesin durumu farklı olabilir.sen bilirsin yinede.güneş sütünü en az 25-30 faktör al canım.yüzüne de bol bol sür.hamilelerin bikini ile güneşlenmesinin zararı olduğunu duymuştum.fetus da yanabiliyomuş içerdesırnaşık şeyamele yanığı yapmayın bebişlerimizi..olmadı uyduruktan büyük bi mayo al..ucuzundan..a.s.

SELAM,

Leyn ben geldim çok şükür oğluşum iyiymiş teyzoşları.Ultrasona göre tam 1 hafta ilerde...Kafası büyük bu çocuğun ya 2,5 hafta ilerde görünüyo biraz bozulur gb oldum ama dr.um endişe etme kızımın kafası 3 hft ilerdeydi dedi kıyafetlerin yakasını kesip giydiriyodum sonra düzeliyor onlar senin tüm tetkiklerin yapıldı sorun yok dedi hala dönmemiş böyle giderse sezeryan zorunlu olur dedi benimde bir zil takıp oynamadığım kaldı eee zaten ben sezeryan düşünüyorum biliyosunuz dedim bak ya dedi benim dr.normalcide...Sezeryancılarun hep istediği gb oluyoda bende ona kızıyom bebişlerde yardım ediyo he annişlerine dedi...Normal doğum taraftarı benim dr...Bu arada teyzoşları kilo 1769 gr boy da 41 cm nasıl sizce iyimi???

Canım ben daha bu hafta denizdeydim ve bikiniyle girdim sende girebilirsin.Ayrıca canım didim izmirden 2 saat 20 dakika diye biliyom 4 saat sürmez.

Kız ÇAKILIM haklısın tamam evcilik oynamıyosda dellendim napıyım tamam işte siz hamişlerin duasıyla düzelcez işte beaaaaaaa kıs benimkide bana karşı felaketti nişanlıyken felan ama şimdi hiç kıskanmıyo bşey demiyo biz rolleri değiştik anlayacağın bence beni o da geriyo...E bi yandan da hamilelik...Eskiden çiçek alırdı sık sık o kadar uzun zaman oldu ki onuda almıyosenağlamaBende delleniyom işte inatta yapıyo olabilir tabii ben ona çektiriyom ya

NİSA 77

gelelim olcayım soruna ben sabah açlık ölçüyorum bir de yedikten 1 saat sonrasını.açlığım benim de 80lerde falan sabah 1 saat tokluğum da normal.benim akşam tokluğum yüksek çıkıyodu.bir de daha önce yazmıştım normal reçel falan yeme diyabetik hastalar için helva ve reçel var canın çok isterse onlardan al.hiç şeker yok.ekmeği de az ye.genelde o yükseltiyo canım.Şeniz

Benim akşam şekerim gayet iyi çıkıyo derim hep sabahları reçel meçel yemiyorum hiç ekmekte sabah kahvaltıda sadece 1 dilim harbi anlamıyorum neden böyle oluyor.Ama şu varki çok şükür 2 haftadır gr almadım.Hep böyle gidermi acaba zaten toplam 12,5 kg almış vaziyetteyim artık almamam lazım...Tşk cnm...

hadi gözün aydın,maşallah canım boyu da kilosu da gayet iyiiçin rahatlamıştır artık..üzme kendinia.s.

olcayım bebişinin iyi olmasına sevindim.benimkinin de göbüşü büyük şişko göbekli kızım olcak inşallahh.benim de canım çok sıkılmıştı bu duruma dr un normale döner dedi ama ne bilem işte.rabbime emanet bütün bebişlerrr.Allahım korusunn meleklerimizi:Saruboceq:

Ya bu büyükler neden bööle yaparlar annem yaşarken ben evdeyim diye hep h.sonu temizlik yapacağı tutardı sanki h.içi torbaya girmiş gb bi de dolap felan dökerdi rahmetli şimdi bende dolap dökme döküntü kaldırma fobi oldu delleniyom hemen...Şimdi oğluşun odasını bi görseniz tam bir harman dalı misafirim gelecek diye eşyalarını yıkayıp kaldırayım dedim her yer her yerde sabret güzelim almış bi kere ama yorma kendini madem aldı yapacaktır kendisi sana kıyamaz merak etme bizede gönderin gı madem fazla almış :roflol:

Ayyyy valla sende de ne sabır varmış EYLÜL' cüm ya süpersin ne diyim valla tebrik edilecek kadınsın helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…