2008 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorcam bakın hele
şimdi bu yünlüleri yıkayacazda siz ne yaptınız deyin hele bozulmalarından korkuyom yünlü programınamı atsam siz naptınız

yünlüler için sıvı deterjan var.aynı zamanda narinler içinde kullanıyor.elde yıkama bölümünde veya hassas program vs. bölümlerde yıka.ben hacısakirin tozunu aldığım için pişmanım.keske pervol alsaymısım.hiç bir kalıntı bırakma riski yok..

iyi akşamlar kısslar
neredeyse 1 haftadır yokum. sizi çok özledim ama işlerim çoktu. temizlikle uğraşıyodum, o arada tayinim çıktı bide üstüne az kalsın taşınıyoduk (son anda vazgeçtik) bi nefes alıp siteye giremedim ama yorgunluktan ölüyooom-tatlicadiarzu-. bu arada yarın zonguldağa gitmem lazım ilişki kesmek için. ondan sonrada kociş beni 2 günlüğüne hafta sonu için tatile götürücek kaydirigubbakcemile3 inşallah oralarda doğurmam.
anlayacağınız ben bi 3-4 gün daha ortalarda olmayacam. inşallah o arada doğuran falan olmamıştır. ben yokken neler oldu bakem sitede olan biri anlatsın. geçmişi okuyabileceğimi heyç sanmıyom çünkü çok birikmiş.

nolcak :mymeka: seni merak ettik kevseri merak ettik-ediyoruz..bugunku badireyi cok şükür sağsalim atlattık.önemli bi gelişme yok.cakılm safak sayıyo.sanırım şafak 18.olcay bunalım.nisanur action destinayı gec lülülülülülü onun bamyasını yiyicem laf aramızdaa:jeyyar: diğerlerini yazmıorum çünkü hepsi temizlik ve esya yıkanma derdine düştü.sende bidaha bukadar gec yazmaÇok üzgünüm çoook son aylar.sii merak ederken bizz doğuracaz burdaklava:

haklısın hayatım aslında aklıma geldi merak etmişlerdir diyee ama bende toptan bi temizlik vardı. o yüzden p tesi ve salı günü bilgisayar tamamen iptaldi. kablolarını falan herşeyi çıkartmıştık. çarşambadadan sonrada zaman bulamadım. son aylar olunca herkes daha çok meraklanıyoo. tek okuyabilddiğim nisacığımın durumu. bişey çıkmamasına çok sevindim.

ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee rahatladım valla bişey yokmuş yyaaaaaa.valla kıslar bişey olduğunda bbirbirimizi habersiz bırakmayalım.nisanur çok sevindim tatlımmm....

kısslar dün başıma neler geldi bi an doğurucam sandım.
3 gündür kadın almıştım ve onunla temizlik yapıyodum akşam son temizliği bitirdim ve kadını göderdim. eşim geldi ve taziyeye gitmemiz gerektiğini söyledi. bi arkadaşının annesi vefat etmiş ve aşim geç öğrenmiş ayıp olu gidip gelelim dedi. yorgunluktan ölüyodum ama ok dedim ve iki aile gidik. ben gittiğimiz yeri tanımıyom. arabadan indik bahçe içinde triblex şato gibi bi ev ama kapının önünde kocaman bi kangal köpeği. biz köpeği görünce bahça kapısından girmedik. adamlar ısrarlar gelin köpek bağlı dioo. eşim önden geçiyodu bi anda kaçtı ve yanımızdaki diğer karı kocada kaçtı. ben hala bahçe dışındayım ama allah allah bunlar niye kaçıyoki köpek bağlıymış diyom içimden ve hala bekliom orda. bi baktım köpek kapının yanından bahçeye doğru geçiyoo. aklımca bide espri yapıyomm bu ne uzun ipi varmış diee. ama bunların hepsi saniyelik. meğerse köpek ipini koparmış havlayarak üstüme geliyo ben çığlık çığlığayım ama ne fayda koca göbekten kaçamıyomkii. benim kocişde sonradan ayıkdı. önce kaçan adam sonra bi baktım beni kurtarmaya geliyo. elimdeki çantayı falan fırlattım. en son köpekle burun buruna geldik ve o anda sahibi köpeği yakalamayı başardı. elim ayağım buz kesti resmen eve girdik. evin hanımı kusura bakmayın hiç hoş bi karşılama olmadı falan diye ezik büzük duruyolar. onlarda çok üzüldü ama ben o sinirle evet hiç hoş olmadı falan diomm. neyse terasa geçtik ama ben hala şokta. en son dayanamadım ve içeri mutfağa geçtim hüngür hüngür ağladım korkumdan bi on dk rahat ağlamışımdırsenağlama. ama köpeğin saldırdığı andan itibaren yaklaşık yarım saat falan karnımda kasıklarımda kramplar hissettim. benim kocişde çok korktu. ben ağlarken beraber geldiğimiz diğer kadın güya beni teselli edioo hayatım niye okadar korktun biz yanındayız diyince. döndüm baktım ve "hııı dedim eşim dahil hepiniz kaçtınız koca göbeğimle bi başıma kaldım sonrada dionki biz yanındayızzz"
sonrasında anlatırken güldükte falan ama o an çok kötüydü
kısslarr anlayacağınız dün akşam doğurmadıysam daha kolay kolay doğurmam

ama sen bugun siteye girmişin:uhm:

anam hafiye gibi karıı girdim haber veriim diee ama ana sayfalar açıldı mesaj kısımları açılmadıı. 2-3 defa denedim olmadıı. bende site yine kafı yemiş dedim ve çıktım.
anam anam korkulur qıı bunlardan

:1shok:kajocummmmmmmm yaaaaaa film gibi gözümün önünde canlandı anlattıklarınn.çok geçmiş olsun tatlımm.amaniinn Rabbim korumuş valla....

canlarım yünlüler konusundaki yardımlar için sağolun biz bebişin ve benim cicileri yıkadık ütüledik bi yünlüler kaldı

ya yağmurcum bende sana soriim.peluş battaniye yıkadınmı?ben yıkıycam ama bozulur die korkuyorum.o yumusaklığı gidicek die?

haa ona göre ensendeyizsengözlerimebaksanab

:1shok:kajocummmmmmmm yaaaaaa film gibi gözümün önünde canlandı anlattıklarınn.çok geçmiş olsun tatlımm.amaniinn Rabbim korumuş valla....

saol hayatım. verilmiş sadakam varmış anacım bide ısırsa ne halt edrdim acep :uhm:

geçmiş olsun canımmm..Şeniz
kocanıda taktir ettim yalnız çok cesurmuşş:mymeka:

hııı sorma okadar cesurmuşkii en öne o kaçtı :roflol: sonradan geri dönmekle az buçuk telafi etsede napiim o cesurlığu köpek burnumun dibinde sahibide tutmuştu zatii

kajocum cok gecmiş olsun.allah bebeği korumus.o panikle ii doğurmamısın

:roflol:
allah sizi ne etmesin. sonunda dayanamayıp açtıkları topic e bak. cinsel hayatınız ne durumda :roflol:

KISSLAR BEN ÇIKIYOM. BU ARADA 3-4 GÜN OLMAYACAM ÖNCE TAYİN İÇİN İLİŞKİ KESMEYE ORADAN KOCİŞLE 2 GÜNLÜĞÜNE DENİZ KAÇAMAĞINA. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ.. BENİ MERAK ETMEYİN. KENDİNİZE VE BEBİŞLERE İİ BAKIN. YAAA BİŞEY DAHA BEN BUGÜN SİTEYE GİRİNCE DAHA ÇOK FARKETTİM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİMMMMMMM.
a.s.

biraz konu dısı olucak ama bi konuda yardıma ihtiyacım var.şimdik bizim kapının önünde kına var.orda bi müzik caldılar.cıırrr cıngırdak die bişi??bilenişniz varmı*bunun adı ne?telefonuma müsik yapıcamdaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…