kızlar bişey sorcam bakın hele
şimdi bu yünlüleri yıkayacazda siz ne yaptınız deyin hele bozulmalarından korkuyom yünlü programınamı atsam siz naptınız
iyi akşamlar kısslar
neredeyse 1 haftadır yokum. sizi çok özledim ama işlerim çoktu. temizlikle uğraşıyodum, o arada tayinim çıktı bide üstüne az kalsın taşınıyoduk (son anda vazgeçtik) bi nefes alıp siteye giremedim ama yorgunluktan ölüyooom-tatlicadiarzu-. bu arada yarın zonguldağa gitmem lazım ilişki kesmek için. ondan sonrada kociş beni 2 günlüğüne hafta sonu için tatile götürücek kaydirigubbakcemile3 inşallah oralarda doğurmam.
anlayacağınız ben bi 3-4 gün daha ortalarda olmayacam. inşallah o arada doğuran falan olmamıştır. ben yokken neler oldu bakem sitede olan biri anlatsın. geçmişi okuyabileceğimi heyç sanmıyom çünkü çok birikmiş.
kajo
Nilüfer
User Lists Son Aktivitesi: Bugün 13:37
kevsererduran
Menekşe
Mesaj gönder User Lists Son Aktivitesi: 14-08-2008 18:10
ama sen bugun siteye girmişin:uhm:
canlarım yünlüler konusundaki yardımlar için sağolun biz bebişin ve benim cicileri yıkadık ütüledik bi yünlüler kaldı
anam hafiye gibi karıı girdim haber veriim diee ama ana sayfalar açıldı mesaj kısımları açılmadıı. 2-3 defa denedim olmadıı. bende site yine kafı yemiş dedim ve çıktım.
anam anam korkulur qıı bunlardan
:1shok:kajocummmmmmmm yaaaaaa film gibi gözümün önünde canlandı anlattıklarınn.çok geçmiş olsun tatlımm.amaniinn Rabbim korumuş valla....
geçmiş olsun canımmm..Şeniz
kocanıda taktir ettim yalnız çok cesurmuşş:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?