merhaba kızlar sonunda çakıltaşımdan haber gelmiş ohh nasıl rahatladık...çok şeker maşallah maşallah...bende doktordan geldim bebeşin başı iyice aşagı inmiş,kilomuzda iyi.anestezi uzmanıylada görüştük o ana kadar bir aksilik olmazsa spinal anestezi ile PERŞEMBE GÜNÜ sabah 07.30da sezeryana alcaklar...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
sğl celenim az çok belliydi 1 aydır bugunlerde olacagı ama son günler geçmior ve stres yapıorsun ister istemez.keşke doktoruma söyleseydim 2 gün kala haber verseydi diyorum içimden...hadi bugunde bitti nasıl geçecek bu 5 günmerancım gözünaydın:)acaba gün almak daha mı iiii?yoksa daha mı kötü??hani heyecan stres bakımından?
NASIL KATILIYORUM SANA KELİMELER YETMEZ..
9 ay nası geçti midemmi bulandı tekmemi attı testmi vardı doğurdummu hiç bişey anlamadım ben kısımda bilmemek daha iyiymişş..
şimdi başıma geleni bildiğim için korkuyorum biras ne yalan söylimm...
iki çocukla başedebilicekmiyim kızıma haksızlık etmede ikisinede eşit ilgi gösterebilicekmiyim bunlar beni çokk düşündürüyoo:1no2:
kızlar benim 2 - 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor gece bile uykumdan uyandırıyor beni korkuyorum ya sizdedde oluyomu olağan bişeymi buuuCADIARZUfisfisfis
günaydına.s.
destina hayırlı yolculuklarŞeniz artıkın dinlenerek falan gidin varıncada en azından ben istanbuldayım diye haber ver merakta bırakma bizi mesafe ne kadardı hatırlamıyorum ama baya vardı gali,ba mola vererek gidin siz genede :a015:
otobüsle 8 satat ama biz kendi arbamızla 6 saatte giderdik ama şimdi yürüyüş molaları vermem lazım kaç saat sürer bilmiyorum yazarım ben gidincekaydirigubbakcemile3
otobüsle 8 satat ama biz kendi arbamızla 6 saatte giderdik ama şimdi yürüyüş molaları vermem lazım kaç saat sürer bilmiyorum yazarım ben gidincekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?