2008 Ekim Anneleri

ee hadi gözünaydın diyelim merancım o zamann..kaydirigubbakcemile5
sırasıyla sen phatosh ve ilkimcim önümüzdeki hafta alıcaksınız bebişleri kucağınıza inşallahh:Saruboceq:

merancım gözünaydın:)acaba gün almak daha mı iiii?yoksa daha mı kötü??hani heyecan stres bakımından?

iyi akşamlar ne güzel çakılım kızına kavuştu hayırlısıyla Rabbim bize de nasip etsin celencim neden kötü olsun günün tam belli oluyo ona göre hazırlığını falan yaparsın tabi biraz heyecan olcak ama o heyecan normal doğum beklerken de oluyo bende başladı bilem ama ne zaman olacağı sürpriz çarşıda pazarda suyun gelmesi hiç hoş olmaz herhalde ben son 2 hafta hiç dışarı çıkamam herhalde
bu arada fulyacım odanız hayırlı olsun koy resmini de bi bakak hele

merancım gözünaydın:)acaba gün almak daha mı iiii?yoksa daha mı kötü??hani heyecan stres bakımından?
sğl celenim az çok belliydi 1 aydır bugunlerde olacagı ama son günler geçmior ve stres yapıorsun ister istemez.keşke doktoruma söyleseydim 2 gün kala haber verseydi diyorum içimden...hadi bugunde bitti nasıl geçecek bu 5 gün

kızlar benim 2 - 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor gece bile uykumdan uyandırıyor beni korkuyorum ya sizdedde oluyomu olağan bişeymi buuuCADIARZUfisfisfis

canım eskiden bende senin gibi düşünüyodum hatta sırf bu yüzden ikinci bir bebeği düşünmüyordum ama yıllar biraz geçince insan biraz daha olgulaşıyor sonradan da sırf kızım için bile ikinci bir bebek istedim allah nasip etti inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip eder artık biliyorum ki ikisinede eşit sevgim ve ilgim olacak çünkü ikisininde annesi benim biz anneler bunlarında üstesinden geleceğiz merak etmeyin:1hug:

kızlar benim 2 - 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor gece bile uykumdan uyandırıyor beni korkuyorum ya sizdedde oluyomu olağan bişeymi buuuCADIARZUfisfisfis

evet canım benimde yaklaşık 15 gündür ara ara oluyo ama uykumda değil genelde uyanıkken düzensiz bir şekilde bazen belimden bazen kasıklarımdan sancı ve kramp tarzı ağrılarım oluyor doktor normal yalancı sancı bunlar dedi

kızlar çakılın bebişi çok tatlı ya baktıkça bakasım geliyo bakarken de içimden okudum nazar değmesin diye
meran seninde gözün aydın meranla ilkimcim hafatya doğurunca siz de bebişilerinizin resmini koyun emi çok heyecan verici

Slm Kızlar hihoyyyt
Nabersiniz nasılsınız :CüvCüv:Çakılıma çook sevindim :sm_cool:darısı hepimizin başına ben geçmişi okuyamıyorum kimsenin bir sorunu yok değil mi herkese slmlr hepinizi öpüyorumŞeniz

günaydınnn:sm_cool:
kıslar yarın çıkıcaktık ama bugün gitmeye karar verdikk ..ben istanbula gidiyorum oğluşumla dönücem evime artıkın inşallah..
fırsat bulduğum zaman tekrar yazarım kendinize ve bebeklerinize iyi bakınŞeniz

günaydına.s.
destina hayırlı yolculuklarŞeniz artıkın dinlenerek falan gidin varıncada en azından ben istanbuldayım diye haber ver merakta bırakma bizi mesafe ne kadardı hatırlamıyorum ama baya vardı gali,ba mola vererek gidin siz genede :a015:

otobüsle 8 satat ama biz kendi arbamızla 6 saatte giderdik ama şimdi yürüyüş molaları vermem lazım kaç saat sürer bilmiyorum yazarım ben gidincekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…