2008 Ekim Anneleri

:sm_cool: :sm_cool: günaydın herkese :sm_cool: :sm_cool:
zaman azalıyor herkes bir gün daha yaklaştı bebişini kucaklayıp koklamaya

hadi bakalım meran ve phatosh sırayı kimseye kaptırmayın :lepi:

a.s. destina hayırlı yolculuklar canım kendine ve bebişine iyi bak a.s.

Son düzenleme:
meran ve phatosh, bebişleri kucağınıza almaya çok az kaldı hayırlısıyla şu 5-6 gün de geçer inşallah ayy ben de heyecanlanıyorum siz geri sayıma başlayınca hihoyyyt

destina iyi yolculuklar

iki gündür çakılın kızının resmine bakıyorum yaa ne kadar tatlı bi bebek maşallah bizimkiler de böyle güzel olur mu ki :Saruboceq:

herkese merhabalarrrr:sm_cool:
merancım çoktan uyandım ama gece annemlerde kaldığım için anca gelebildim eve..aramızda 1 gün oynuyo ya ne kadar güzel...
ama bu son günler çok heyecanlı oluyomuş beeebenneyaptımki bazen aşırı mutlu,bazen aşırı stresli,bazende tepkisiz bi bitki gibiyim gün içinde..anlık değişiyorum.ama elimden geldiğince sakinliğimi korumaya çalışıyorum.a.s

sağsalim gidin çoğalarak gelin inşallahŞeniz allaha emanet olun..orda da bu kadar rahat nete girebilcen dimi?

Selam kızlarkaydirigubbakcemile2 artık hayat iyice zorlaştı uyku da kalmadı ve biran önce bebeğimi kucaklamak istiyorum bugün rüyamda gördüm kendisini emziriyodum rüyası bile mükemmeldi :CüvCüv:

İyi yolculuklar destina.

kızlar dün kontrolümüz vardı, haftaya cuma sabah 7:30 da gel dedi doktorum. yani 6 gün sonra minik prensesime kavuşacağım inşallah. çok heyecanlıyım yaa. bugün sabahtan aç karnına kan verdim. bi takım tahliller istedi. kan değerine, karaciğer enzimlerine, kanın koyuluğuna falan bakacakmış, perşembe sonuçları göstereceğim, cuma günü de sezaryen olacağım. Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

oooo maşalah yaa haftaya persembe-cuma patlama yapıoruz haa:teytey: bakalım sizlerden önce aceleci cıkıcakmı:uhm:

ah canım beniimm..aynı gün kesecekler bizi deseneekaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun hakkımızda..ben de 7.30 da hastanede olcam.bu ilk alınacağız anlamına geliyo.aynı saatlerde bırtlatcaz inşallah..birbirimize dua ederiz artık dimisenağlama

bayram şekerleri geliyooo savuluuunnn:sm_cool:

destinacım iyi yolculuklar...sensiz buralar nasıl olur bilmem
themis sende 26 sında dogum yapcan demek.oh ne güzel ya ekim anneleri oldu eylül anneleri,galiba ekimde kimse kalmıcak burda.
25 eylül meran 07.30
26 eylül phatosh 07.30
26 eylül themis 07.30
haydi kızlar doğumaaa

evet yaa, aynı zamanda bırtlatacağız.
tabi dua ederim canım, sende bana dua et.

selamlar themis senin de günn belli oldu ha hadi hayırlısı olsun fatoş meran ve themis şimdiden hayırlı doğumlar diliyelim sizlere sıranızı bozmadan güzel güzel alın bebişleri kucağınıza sizlere 3 gün mühlet veriyoz sonra resimleriyle beraber doğum hikayelerinizi sabırsızlıklan bekliyoz:1hug:
destinacım sana da hayırlı yolculuklar a.s.minik oğluşun kucağında döncen işallah evine:ecrin_bebek:

phatosh ve meran hayırlı doğumlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah bayram şekeri geliyo 2 adet
destinama hayırlı yolculuklar
bebişlerini bekleyen bütün annişlerede allahım yardımcı olsun çünkü artık baya ağırlaştık

3 adet 3:teytey: themisle aynı gün bırtlatcaz:sm_cool:

kıslar ne güzel inş hayırlısıyla bebişlerinize kavuşuyosunuz ya ben napiiim bu kezde ultrason 3 kasımı vermiş doğum tarihi olarak senağlamanormal sat 21 ekim kafayı yiyecem ben heralde böyle giderse yılbaşında doğuracağım töbe töbe:1shok:-tatlicadiarzu-

themis hadi hayırlısı bakim :ecrin_bebek:

ya ekimde doğuracak olan yok mu ne bu aceleniz ekim anneliği bu kadar kötü mü herkes arka arkaya eylülde doğuruyo lülülülülülü

Son düzenleme:
merhaba güzel ekim anneleri...
biz evimize geldik kızımla birlikte...
kısa ve öz olarak çok şükür iyiyiz.doğum hikayemi kızımdan ve oğlumdan fırsat bulursam en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. ama sunu söyleyeyim kesinlikle eğer normal doğurma sansınız varsa kızlar normal doğurun derim. ben herikisinide denemiş biri olarak normal doğumu tercih etmenizi isterim...(suan bile bu msj ben söylüyorum kardeşim yazıyor) kıpırdayamıyorum yerimden.sütüm daha bugün geldi ama kızım beni emmiyor...neyse kızlar hepinizi çok öpüyoruz.hayır dualarınız için çok teşekkürler...

hoşgeldiiiniiizzzŞeniz iiyisiniz cok şükür.kardeşline tskr etmiştik ama bide senn aracılığınla ediim ben.saolsun haberini hemen ucurdu bize.
gelişmeleri detayları yaz arzucum.bide bebişin fotosunu eklemeyi unutma emiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…