günaydınnn:sm_cool:
kıslar yarın çıkıcaktık ama bugün gitmeye karar verdikk ..ben istanbula gidiyorum oğluşumla dönücem evime artıkın inşallah..
fırsat bulduğum zaman tekrar yazarım kendinize ve bebeklerinize iyi bakınŞeniz
İyi yolculuklar destina.
kızlar dün kontrolümüz vardı, haftaya cuma sabah 7:30 da gel dedi doktorum. yani 6 gün sonra minik prensesime kavuşacağım inşallah. çok heyecanlıyım yaa. bugün sabahtan aç karnına kan verdim. bi takım tahliller istedi. kan değerine, karaciğer enzimlerine, kanın koyuluğuna falan bakacakmış, perşembe sonuçları göstereceğim, cuma günü de sezaryen olacağım. Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
İyi yolculuklar destina.
kızlar dün kontrolümüz vardı, haftaya cuma sabah 7:30 da gel dedi doktorum. yani 6 gün sonra minik prensesime kavuşacağım inşallah. çok heyecanlıyım yaa. bugün sabahtan aç karnına kan verdim. bi takım tahliller istedi. kan değerine, karaciğer enzimlerine, kanın koyuluğuna falan bakacakmış, perşembe sonuçları göstereceğim, cuma günü de sezaryen olacağım. Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
ah canım beniimm..aynı gün kesecekler bizi deseneekaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun hakkımızda..ben de 7.30 da hastanede olcam.bu ilk alınacağız anlamına geliyo.aynı saatlerde bırtlatcaz inşallah..birbirimize dua ederiz artık dimisenağlama
bayram şekerleri geliyooo savuluuunnn:sm_cool:
phatosh ve meran hayırlı doğumlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah bayram şekeri geliyo 2 adet
destinama hayırlı yolculuklar
bebişlerini bekleyen bütün annişlerede allahım yardımcı olsun çünkü artık baya ağırlaştık
merhaba güzel ekim anneleri...
biz evimize geldik kızımla birlikte...
kısa ve öz olarak çok şükür iyiyiz.doğum hikayemi kızımdan ve oğlumdan fırsat bulursam en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. ama sunu söyleyeyim kesinlikle eğer normal doğurma sansınız varsa kızlar normal doğurun derim. ben herikisinide denemiş biri olarak normal doğumu tercih etmenizi isterim...(suan bile bu msj ben söylüyorum kardeşim yazıyor) kıpırdayamıyorum yerimden.sütüm daha bugün geldi ama kızım beni emmiyor...neyse kızlar hepinizi çok öpüyoruz.hayır dualarınız için çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?