2008 Ekim Anneleri

2 dakkada evinde otur destişim.kızım bize nispet mi yapıyon?klava:evden dışarı çıkmıyoz.bunaldım valla.1 ay sonra doğum var.1 sene zati dışarı çıkamayacaz:iyice bunalacaz.valla iyisini yapıyon.gez.acısını sonradan çekme.biz hem şimdi gezemiyoz.hem de doğurunca gezemeyecez.zati havalar da soğudu senağlama

bu arada herkeslere selam.kızlar valla bu sayfaya her girdiğimde acaba biri daha doğurdu mu heyecanını yaşıyorum.ya valla yukardada söyledim.benim canım çok sıkılıyo.üfffffffff.ağdam da geldi.4 gün sonra randevum var.inşallah tıp fakültesi olur.hormonlarım azdı.daha 1 hafta önce bacaklarımı aldım.yine çıktı.bunalttı iyice.şimdi bi hamama gidiyim de tabi gidebilirsem.ama mecbur.koca göbüşümden altımı göremiyom.ayna da bi yere kadar işe yarıyo.hamamda 10 dakkada hallettiririm.neyse görüşürüz kızlar

çakılll geldııiiii
şükürler olsun
mınık kızımla evdeyız demiş..
canımm benım cok tatlı bebişi yaa..

celencim suluk adı üstünade su falan veriyon işte rezen neyim içiriyolar bebişlere ben satıcıya sordum daha almana gerek yok ilk 6 ay su verilmiyo verirsen de kaşıkla verirsin demişti ben de almadım

suluk işte yaa, su vermek için kaydirigubbakcemile2
aslında ilk 6 ay su vermeyi düşünmüyorum ama nolur nolmaz diye aldım ve hastane çantasına koydum.
anam sizde beni kör cahil ettiniz haa.ya biliyorum suluğuda ilk aylarda ne işe yarıo die sordum.bebeğe verilecek suyu onun içinde mi muhafaza edicez.zaten ilk zamanlar kasıkla verilecek.deneyimli annelerden duyduğumn kadarıyla emzirmeden sonra bir kasık yani bir damla kadar su veriolarmıs ağzına.süt kalıntısını temizlesin pamukcuk olmasın die??

Selam arkadaşlar çakılım gelmiş bize yazmış çok duygulandım .bizimdebebek odamız geldi gidip gidip odaya ona bakıyorum.salı günü gibide yerleştirmeye başlayacağım.Sırayla herkes bebeklerine kavuşmaya başladı darısı zamanı gelince bizim başımıza inşallah.

oy anaamm karşı komşumun düdüklüsü patladıkafamçokkarıştıbomba patladı sandık valla.kadının mutfağında yer gök mercimek içindeydi.yardıma gittim.kızıda hamile korkudan baygınlık geçirdi zavallım..bi kaç saattir yoktum..yeni geldim..siteye giremedim yine..ama girer girmez çakılımın başlığı görünce bi heyecan yaptımkii...hihoyyythihoyyytAllah'ım nazarlardan korusun ne kadar tatlı Özge'miz..maşallaahhhçok duygulandım yaa
Allah'ım şu bi haftada geçsin bende bebişimi kucağıma almak istiyom artık:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

PHATOSH hadi bitanem sıra sende artık hepimiz seni bekliyoruz.ALLAH' ım senide, hepimizide bebişlerimize sağlıkla kavuştursun onlarla güzel bir hayat nasip etsin hepimize...Haftaya bugünde bu saatlerde senden güzel haberler almış olacağız inşallah...Siteye girilmiyordu haklısın bende çok dellendim saatlerdir...Nihayet girdikte yazıyos çok şükür...

fulyacım resimleri koysana odanın..
photosum valla az kaldı bak zaman nası geçiyoo ..anam çok duygulandım ben kıs bu özgemin hikayesine doğurdu len garı senağlama

BEYAZ ZAMBAK ve NİSA77 ben güzel haberi verdikten sonra gelmiş zaten ÇAKILIM' ız bişey değil cnm ya yapabileceğim bi şeyler varsa etrafımdakiler için yapmak isterim zaten her zaman keşke elimizi uzattığımız ölçüde çözebilsek sorunlarımızı ve hiç sorunumuz kalmasa...

amiinnnn canım benim sağol.valla ben de mübarek cuma günü hem kendime hemde hepinize dua ettim bugün.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilelim diye..:Saruboceq:

fulyacım hayırlı olsun bebek odanız.güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah..

benim kociş nöbetçi..bende ufak ufak annemlere gideyim.bikaç yere de uğrayacağım.zaten kaplumbağa gibiyim anca giderimkaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz

KISLARRRR

Artık ben çıkayım malumunuz yarım saatim kaldı önümdeki işleri toplamam lazım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Hepinizi çok öptük oğluşla...a.s.a.s

Kızlar ben Çakılın doğumuyla bir tuhaf oldum git gide hepimiz sona yaklaşıyoruz hepimiz iyi kötü burda birçok şey paylaştık.Allah hepimizin yüzünü zamanı geldikçe güldürsün.Biz de bugün doktorumuzdaydık 3300 olmuşuz Çarşamba günü tekrar çağırdı belki Cuma günü de alabilirim sezaryana en geç 3 Ekim dedi.Dün akşam hiç uyuyamadım stresten tabiiki bugün de tansiyon 14-9'du.Şu tansiyon bir iş açmadan halletseydik şu doğumu hayırlısıyla.

al bendende o kadar ilkimcim.cakılın yazdıklarını okuyunca ve özgemin resmini görünce bi tuhaf oldum.hala kendimde deilim.sanki o resimdeki bnm kızım gibi geldi:))
buarada ilkimcim az kalmıs .inşallah tansiyon doğum sırasında sorun cıkarmaz.biraz relax ol diicem ama kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş:)

Valla düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hafta sonu paso gezmeyi düşünüyorum yoksa gelecek bana gelenler.İlk kızımda o kadar rahattım ki bilmemek çok iyiymiş.

Valla düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hafta sonu paso gezmeyi düşünüyorum yoksa gelecek bana gelenler.İlk kızımda o kadar rahattım ki bilmemek çok iyiymiş.

bizlerede bilmemek kötü gelior.neyle karsılacağımız muamma:sm_confused: hele ikinci doğumarından korkan sizleri dinledkce daha bi tedirgnm ben:1no2:

Aslında tedirgin olacak hiçbirşey yok sezaryanda uyuyorsun ve uyanınca bebişin yanında hiçbirşey hissetmiyorsun ikinci doğumda insan biraz da ilk çocuğu için herhalde endişe ediyor.Sanki birdaha uyanamıyacakmışım gibi geliyor biliyorum şaçmalık böyle birşey olacak değil.Genellikle ikinci kez anne olacaklarla konuştuğumda muhabbet aynı şeylerle geçiyor.Yoksa normalini bilemem ama sezaryan da gerçekten korkulacak bir durum yok.

NASIL KATILIYORUM SANA KELİMELER YETMEZ..
9 ay nası geçti midemmi bulandı tekmemi attı testmi vardı doğurdummu hiç bişey anlamadım ben kısımda bilmemek daha iyiymişş..
şimdi başıma geleni bildiğim için korkuyorum biras ne yalan söylimm...
iki çocukla başedebilicekmiyim kızıma haksızlık etmede ikisinede eşit ilgi gösterebilicekmiyim bunlar beni çokk düşündürüyoo:1no2:

merhaba kızlar sonunda çakıltaşımdan haber gelmiş ohh nasıl rahatladık...çok şeker maşallah maşallah...bende doktordan geldim bebeşin başı iyice aşagı inmiş,kilomuzda iyi.anestezi uzmanıylada görüştük o ana kadar bir aksilik olmazsa spinal anestezi ile PERŞEMBE GÜNÜ sabah 07.30da sezeryana alcaklar...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…