celencim suluk adı üstünade su falan veriyon işte rezen neyim içiriyolar bebişlere ben satıcıya sordum daha almana gerek yok ilk 6 ay su verilmiyo verirsen de kaşıkla verirsin demişti ben de almadım
anam sizde beni kör cahil ettiniz haa.ya biliyorum suluğuda ilk aylarda ne işe yarıo die sordum.bebeğe verilecek suyu onun içinde mi muhafaza edicez.zaten ilk zamanlar kasıkla verilecek.deneyimli annelerden duyduğumn kadarıyla emzirmeden sonra bir kasık yani bir damla kadar su veriolarmıs ağzına.süt kalıntısını temizlesin pamukcuk olmasın die??
suluk işte yaa, su vermek için kaydirigubbakcemile2
aslında ilk 6 ay su vermeyi düşünmüyorum ama nolur nolmaz diye aldım ve hastane çantasına koydum.
PHATOSH hadi bitanem sıra sende artık hepimiz seni bekliyoruz.ALLAH' ım senide, hepimizide bebişlerimize sağlıkla kavuştursun onlarla güzel bir hayat nasip etsin hepimize...Haftaya bugünde bu saatlerde senden güzel haberler almış olacağız inşallah...Siteye girilmiyordu haklısın bende çok dellendim saatlerdir...Nihayet girdikte yazıyos çok şükür...
Valla düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hafta sonu paso gezmeyi düşünüyorum yoksa gelecek bana gelenler.İlk kızımda o kadar rahattım ki bilmemek çok iyiymiş.
Valla düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hafta sonu paso gezmeyi düşünüyorum yoksa gelecek bana gelenler.İlk kızımda o kadar rahattım ki bilmemek çok iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?