hoşgeldin arzucum...bebişinde sende iyisin ya çok şükür.off ya hala ağrın olmasına cok üzüldüm cnm umarım en kısa zamanda acıların diner.sütün bugun geldi ha...sende sağıp verirsin canım ememiyorsa stres yapıp canını sıkma sağmakta iyi bir yöntem.aceba acıdan sütün gelmemiş olabilir mi diye düşündüm.Allah analı babalı abili büyütsün...merhaba güzel ekim anneleri...
biz evimize geldik kızımla birlikte...
kısa ve öz olarak çok şükür iyiyiz.doğum hikayemi kızımdan ve oğlumdan fırsat bulursam en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. ama sunu söyleyeyim kesinlikle eğer normal doğurma sansınız varsa kızlar normal doğurun derim. ben herikisinide denemiş biri olarak normal doğumu tercih etmenizi isterim...(suan bile bu msj ben söylüyorum kardeşim yazıyor) kıpırdayamıyorum yerimden.sütüm daha bugün geldi ama kızım beni emmiyor...neyse kızlar hepinizi çok öpüyoruz.hayır dualarınız için çok teşekkürler...
celen kız seninkinin ayakları alttan çıksa normal gene ama ben korkuyom benimkinin ayakları ağzımdan çıkacak kafamçokkarıştı
babası da göbeğimden fırlayacağını düşünüyo
nisa77 niin başlığını gördünüzmü CADIARZU
meran senin sırayı nisa77 kapacak galiba
merhaba güzel ekim anneleri...
biz evimize geldik kızımla birlikte...
kısa ve öz olarak çok şükür iyiyiz.doğum hikayemi kızımdan ve oğlumdan fırsat bulursam en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. ama sunu söyleyeyim kesinlikle eğer normal doğurma sansınız varsa kızlar normal doğurun derim. ben herikisinide denemiş biri olarak normal doğumu tercih etmenizi isterim...(suan bile bu msj ben söylüyorum kardeşim yazıyor) kıpırdayamıyorum yerimden.sütüm daha bugün geldi ama kızım beni emmiyor...neyse kızlar hepinizi çok öpüyoruz.hayır dualarınız için çok teşekkürler..
ilk önce geçmiş olsun sonra da gözün aydın arzucuğum.inan şimdi s4en bizimle duygularını paylaştın ama ben biraz daha tırstım.biliyosun ki ben de sezeryanım.Allah ilk sana acil şifalar versin,bize de hayırlı doğumlar versin.ama neden sütün geç geldi onu anlamadım?sezeryan olduğu için mi acaba?
ya kızlar.şu pazar günlerini nedense sevmiyorum.canımın en çok sıkıldığı gün pazar günüdür.hele biş de hava kötüyse sormayın gitsin.siz ne yapıyosunuz pazarları kızlar ya?valla meraktan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?