2008 Ekim Anneleri

themis unutmuşum seni canım sanada hayırlı doğumlar dua edin heeeeeee bizede
darısı bizlerinde başına inşallah
dualarımız sizlerle

hoşgeldin arzucum...bebişinde sende iyisin ya çok şükür.off ya hala ağrın olmasına cok üzüldüm cnm umarım en kısa zamanda acıların diner.sütün bugun geldi ha...sende sağıp verirsin canım ememiyorsa stres yapıp canını sıkma sağmakta iyi bir yöntem.aceba acıdan sütün gelmemiş olabilir mi diye düşündüm.Allah analı babalı abili büyütsün...

hoşgeldin arzucum rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin minik kuşuna.
fatoşcum merancım vee themiscim oh ne güzel günleriniz belli oldu hayırlısıyla doğum haberlerinizi okur ve melekelerinzin resimlerini de görürüz inşallahh:Saruboceq:

herkes doğurdu mu ya epeydür kimse yok çok sıkıldım ukurken bile vakit geçiyodu ama kimse yoooooooooooooooook

dizi falan mı var desem o da değil

a.s. hoşgeldiniz arzucum. çok geçmiş olsun ve gözün aydın. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
yaaa kıssslar ben artık internete fırsat bulup giremiomm. kardeşim gelmişdi. bilgisayar akşama kadar açık. ya kociş giriyoo ya kardeşim. hatta bide bilgisayar yüzünden kavga ediyolar. bende napiim onların arasında 3. kişi olarak bilgisayar kavgası etmek istemiomm. kafayı yedirticekler bana. kötükedihüso. sesimi çıkarmıyom oturuyom kenarda. onların bilgisayar kavgası beni bunalttı. aslında evde iki tane bilgisayar var ama malesef internet girişi bi tane. acil bi çözüm bulmam lazım bu işe.
anacım bilgisayar bi kıymetli olduki sormayın. ara ara evde bi koşturmaca başlıyoo anlıyomki o arada bilgisayarı kim önce kapıcak diyee koşuyolar. hatta nerdeyse bilgisayar kapılacak diye wc ye gitmiyolar. :roflol: kızım bunların arasında napcak bilmiom. onlarada diomm zatii. benim kız dünyaya gelcek evde 3 kişi ama ikisi deli :roflol: allahım ben nereye geldim babamda teyzemde kafayı yemişler dicek benim minik kızım :ecrin_bebek:.

iyi geceler kızlar..kajocum senin işin zor .. benim her zman elimin altında kimi zmaan yattığım yerden okuyup yazıyorum kimi zman oturarak:)) bu günleri çok arayacağımı biliyorum:))
.pazartesi kontrolum var içim kıpır kıpır.. yarın nasıl geçecek bilmiyorum biz park yatak alacağız ama hala içimize sinen bişey bulamadık bugün de baktık eşimle almadan geldik eve..
artık son eksiklerimizi bir an önce tamamlamalıyız... ne olur ne olmaz baksanıza bayram geçmeden 6-7 bebeğimiz olacak:))
bakalım biz ne zaman doğuracağız???
int

günaydın :sm_cool: :sm_cool:

kajo biz de sırayla giriyoruz kocamla sıraya bağladık laelaelaelaelae tabi benim sürem daha kısa kızıma zarar verir diye korkuyo

meran demek son dört ha kız son günler daha zor geçer vakit geçmek bilmez keşek benim de günüm belli olsa da gün saysam

phatosh kız sana da 5 gün kaldı kalk artık kaydirigubbakcemile

good morn,nnng.naparsınız bakam?anacım evde yanlız olduğuma kajonun msjından sonra biraz sevindim hee.allah kolaylık versin kajocuum:)
benm kızın ayaklarını birazdan aşagıdan cıkarsa hiç sasırmayın emi!!!!!!!!!!!!!

celen kız seninkinin ayakları alttan çıksa normal gene ama ben korkuyom benimkinin ayakları ağzımdan çıkacak kafamçokkarıştı

babası da göbeğimden fırlayacağını düşünüyo

nisa77 niin başlığını gördünüzmü CADIARZU

meran senin sırayı nisa77 kapacak galiba

he kız yazdıktan sonra gördüm bende..zaten sıra die bişe yok kalmadı bizdenaniknanik şimdi sayıyoruz ya persembe bir bebek cuma 2 bebek die.du bakalım o güne kadar kac bebek olucak:uhm:

yok Anacım bu ekim bebişleri sabırsız bari başlığı kurtarmak adına bir kaçımız ekimde doğursaydık yahu
buraya girmeye korkuyom he her girdiğimde birii pırtkıycak diye

Günaydın sabırsız ekim bebeklerinin panik atak anaları:ecrin_bebek:
bu site benimde psikolocimi bozmaya başladı he her sabah bugün doğuran ben olurmuyum acaba die uyanıyom:CüvCüv: gerçi şunun şurasında 15-20 günüm kaldı heran herşey olabilir, bu ekim bebeleri bayramı dünyada geçirmek istiyolar bence o yüzden 1 haftaya doğurmayan kisme kalmicak, aman hayırlısı dimi şu vakitten sonra sonra zaten erken doğum olayımız yok inşallah hepsi sağlık sıhhatli olucaktır herkese ağrısız sancısız hayırlı doğumlar

ya kızlar.şu pazar günlerini nedense sevmiyorum.canımın en çok sıkıldığı gün pazar günüdür.hele biş de hava kötüyse sormayın gitsin.siz ne yapıyosunuz pazarları kızlar ya?valla meraktan soruyorum

evet galiba nisa benden önce doğurcak...sezeryandan önce oğluşum gelse die çok dua ediorum ama yok illa beklicek perşembeyi...bugun aksam annem yola çıkacak sabah burda olur ay ne güzel olur diorum o gelene kadar bende doğursam süpriz olsa...

pazar günleri benim için aynı geçior cnm diger günlerden hiiç farkı yok...önceden pazar günleri heryer dolup taşardı antalyada dışarı çıkmak istemezdik şimdi heryer hafta içi hafta sonu bişey anlamıoz.
Bu arada DESTİNAdan bi haber yok muu ben merak ettim

eylülcüm yeni doktorunla randevun ne zamandı?yoksa gecmişmiydi?

merhabalar kızlar arzucum yeni annecimiz hoşgeldin ve geçmişler olsun ilk doğumu normal yapmışın da 2. niye sezeryan olduki?
kajocum Allah sabır versin 2. bilgisayara modemden kablo çekerek bağlantı yapabilirsin eğer çift girişliyse aman boşver şunun şurasında ne kaldı bundan sonra pek bi vaktimiz olmaz kocanla kardeşin bu kez de bebişle kim oynayacak kavgasına girersırnaşık şey
eylülcüm ben sabah kalkıp banyomla tuvaletimi temizleyip çamaşır yıkadım naniknanikee birazdan da yemeğe girecem hava burda da kapalı :sm_confused:
ha kızlar ablam dediki bebek için bi de yelek le çorabı unutmmayacakmışız doğduklarında çok üşüyolarmış ablam temmuzda yaptıydı doğumu yeleğini tulumunun üstünden de çorabını giydirmişler buna rağmen hapşurdu diyo:ecrin_bebek:

celen kı ben cevap veriyim dün galiba 4 günüm kaldı randevuya diyodu ha bi de ağdacıya gidecekti eylül nasıl geçti kıı ben de mi gitsem bayramdan sonra?utanırım da şindi ben
kızlar ben çatırdamaya başladım bu hafta çatlıyıorum ya( kilo alımım çok hızlandı basen bölgemde bacaklarımın ön kısımlarında yeni çatlaklar oluşmuş bi de leğen kemiği üstünde oralara bebe yağı sürmüyodum karnımı da kontrol ediyom şimdiilk bişey yok ama zeytin yağına başlıycam ablam hepsinden iyi geliyo dedi zeytin yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…