2008 Ekim Anneleri

yaa kızlar tam yemek mevzusunun arasına girecem ama biraz önce geçmişi okudum hastane çantasına biberon koyduğunuzu yazdınız ya.şimdi soru şu kaynatıp mı koydunuz bir de kaynattıysanız o dışındaki ambalaj kutusuna mı koyup çantaya koydunuz.bir de emzik koydunuz mu.

kim ben mi hainim?niye ki:1shok:
nisacım emzikle biberonun ucunu kaynatcakmışız 5 dk. biberonu da sabunlu suda yıkayacakmışız üsünde yazıyodu da ben de temizledikten sonra neyin içine koysam diye düşünüyom off ya koymıycam onları işte lazım olursa eşim evden alır gelir ev hastaneye 2 dk.:lepi:

:mymeka:len ben sana ne diyimki..he bacum kaynatıyon emziğide biberonuda sonra kurulayıp streç filme sararsınn..Şeniz

ben biberonu, suluğunu kaynattım. çantanın içinde ısı yalıtımlı bi bölüm var oraya koydum.

haınsın tabı ..benneyaptımki
kocandan el kadar salcayı saklıyorsun haaaklava:

nisanur kız şu çemen tarifini ben okumadım ne zaman yazmışsınız bulamadım ben çok severim sen yazsan onun tarifini hazırlarını kocacım yedirmiyo sağlıksız diye yapam da kızımla yeriz

:mymeka:len ben sana ne diyimki..he bacum kaynatıyon emziğide biberonuda sonra kurulayıp streç filme sararsınn..Şeniz

hee strec film he:uhm: ulan hiç aklıma gelmemişti bee:mymeka: ben emziği kaynatmadım.kullanma klavuzunda yazıodu kaynamıs suda bekletin die.onu ve saklama kutusu aldım bide onu ööle beklettim.emziği onun içinde ama biberonu kendi kabına geri koydum sanırsam::uhm:

desticim acemilükk kıı napimm valla süper fikirmiş :lepi:ee boş yere bu karıya ben aspirin demiyom her derde deva.-yetiş bacım destina- vallaŞeniz

doğurunda bak siz nasıl oluyonuzz..ben kısıma yaptığım çorbaları bi anlatsam ooo doktor aferüm valla çok azimlisin senin tariflerden diğer annelerede veriyim diyoduu..şakkıdı

doğurunda bak siz nasıl oluyonuzz..ben kısıma yaptığım çorbaları bi anlatsam ooo doktor aferüm valla çok azimlisin senin tariflerden diğer annelerede veriyim diyoduu..şakkıdı

ozaman tarif versene len:mymeka:
ya bnm göğüslerim acaip ağrıo:uhm: bööle kolum değmesin yandan niekii:sm_confused:

nisanur kız şu çemen tarifini ben okumadım ne zaman yazmışsınız bulamadım ben çok severim sen yazsan onun tarifini hazırlarını kocacım yedirmiyo sağlıksız diye yapam da kızımla yeriz

canım ben yazmadıydık zaten tarifi aslında tam çemen tadı yok çemen istiyoasn çemen otuyla yapman lazım o da çok pis kokuyo yatak yorgan ne bilem tuvalet anlıycan evde kokmadık yer kalmıyo benim de canım çok çekiyodu o yüzden almıyodum
şimdik ben evde çektiğim ve kaynattığım kırmızı biberlerin içine 1-2 tane de domates çekip kaynattım ikisi bi koyulaştı sarımsak ceviz içi fındık zeytin yağı tuz sonra da istedğin baharatı içine koy(ben karabiber kekik sumak koydum)cevizle fındığı robotta çok çekme benim dalgınlığıma gelmiş aslına şöyle dişe gelecek cokacimcoook bilmem tadı hoşuna gider mi ama ben sevdim bu çemeni adıyamanlı bi arkadaşta yemiştim

ebru şallı yeni programa başlıyomuş celencim sabahları plates yaptırcekmişşş sonrasında da bebek yemekleri tarif edcekmiş bakalım destinanınkiler mi ebrununkiler mi daha iyi ver bakalım tarifleri

celencim suluk adı üstünade su falan veriyon işte rezen neyim içiriyolar bebişlere ben satıcıya sordum daha almana gerek yok ilk 6 ay su verilmiyo verirsen de kaşıkla verirsin demişti ben de almadım

:dilcikar:vermiyom len gidin ebru şallıdan alınn..
zaten beni benzetirlerde dublörün olimm ebruu:roflol:

ozaman tarif versene len:mymeka:
ya bnm göğüslerim acaip ağrıo:uhm: bööle kolum değmesin yandan niekii:sm_confused:

benimnkide aynı n çünküm süt üretmeye başlıyler yavrumm doğumun yaklaştı ya ondan masaj yap nan uçlarına krem sür alıştır..yerimseniben

fisfisfisben de yok ağrı falan ay bi de memeler mı ağrıycak yaniCADIARZU
çıtırcım napim benim herüfe az bilem yapıyom bana dün ne dedi biliyon musenağlamaDENİZANASI gibi olmuşum sonra da yani çok güzelleşmin etli butlu olmuşum diyoki yanlış kelime kullandım ama güzellştin ardından önce neydin öyle çubuk gibi yüzüne bakılır hale geldin falan düşünsene adam bana moral veriyo bu adama yedirdiğim pişirdiğim yemekler bilem fazla:mymeka: tabi şaka benim herüf iltifatı bilmez yapiyım derken bozar ama ben onu çok seviyom:asigim:adam 1 hafatadır gece kabus görüyomuş bebekle doğumla alakalı benden çok strese fisfisfis

kıslar malum pazar yolcuyum ben komşularla bi helaleşme turu yapim
akşam üzerine anca dönerimm..
öptüm hepücünüzüŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…