2008 Ekim Anneleri

herkese iyi pazarlar..
kocişi kpss sınavına gönderdim şimdi.ne var ne yok diye bi bakayım dedim..anam güya çakılım 1.ben 2.sıradaydım doğumda. sanki hesaplanan günde doğmak zorundaymışlar gibi saf saf hesap yapıyoruz haakaydirigubbakcemile3 bebiş bu günmü bekler.bak çatır çatır geliyolar vallaa..ulen oğlum bari sen dur durduğun yerde.şurda hazır 5 günümüz varken..ben şimdi o güne adapte oldum..süpriz falan istemiyom kafamçokkarıştı
kız meran napcan süpriz doğumu..annen yanındayken olsun işte daha iyi değilmii.:sm_confused:.kadıncağız da destek olur yanında.
Allah'ım nisacıma yardım etsin.kolay bi doğum olur inşallah:Saruboceq: tabi eğer doğum başlıyosa..
neyse azcık işlerim var onlara bakayım bari.arada bi nisadan haber varmı diye gelirim
şimdilik öpüyorumŞeniz

ben geldim....
doğurmadan hemiiideee :)
evımdeyım artıkın dün sabah gıdıp gece dondum.artık benımkı tesrıf edebılırler isterlerse:)
destina gıttıınn miiii???
nısa dan baska bır gelışme var mıı?
bı okiim geçmiişi en iisi yaf.

neden bilmiorum ama bi kaç gündür her siteyi acısımda sanki nisanurdan doğum hbri alıcakmısım gibi gelio:uhm:
ya nisaur kızma ama sankim sen bu garılardan önce doğuracan içime ööle doğuyo:sm_confused:
umarım yanılıyorumdurbenneyaptımki ama neden bi başkası deilde nisanur o da var:uhm:

merhaba kızlar a.s.

nisa77 geçmiş olsun, dikkatli ol kendini yorma sakın..

bana da sanki yavrum hep karnımda duracak, hiç doğmayacak gibi geliyo kaydirigubbakcemile3 karnım çok yüksek zaten, bebeğin poposu çeneme değiyo nerdeyse :CüvCüv:
ya kızlar şu ağda olayını ne yapacaz nasıl yapacaz yaw ben de çok utanırım ama çözüm bulamıyorum jilet işini beceremem ki :sm_confused: siz ne yapmayı düşünüyosunuz :uhm:

sositosositocelen ne diyon kıı
doğurcakmıyım sence de olsun be doğuralım artık nolcek
bilmem bişey yok bende şimdilki ama ne olcağı da belli olmaz tabigamyoncuiremsu

dbestcim ağdayı geçen hafta yaptıydım ben aynayla zor oluyo ama temiz oluyo ağda olunca bayramdan sonra bi kuaföre giderim herhalde çoğukişi kocasına yaptırıyomuş traşı ama ben jilet vurmak istemiyom

Arzucum hoşgeldin ağrılarının olması normal 1hafta kadar iyileşme sürecin devam edebiliyor süt olayına gelince benim de ilk doğumda 3.cü gün gelmişti sütüm sezaryan da olabiliyor.Ama hiç merak etme gün geçtikçe daha iyi olacaksın çok geçmiş olsun.Kızını öpüyorum oğlun kardşini görünce ne yaptı? Bakalım biz kız ne yapacak.

dbestcim ben gittiğim kızı bulamadım baya bi süre.mecbur jilet kullandım.ama cıktığımda bi tarafı olmus diğer tarafı olmamıs gibiydi.cok komikti.birdahaki dusta eşime rica ettim ama cok utandım.görmediği sey deil tamam ama bööle bi işte eşimi kullanmak güç oldu şimdi kızı buldum bayramdan önce gitmeyi düşünüyorum.veya bayramdan sonra.ama bi sürpriz olursa rezil oldum demektir:bbo:

benm zilli kızım hadisenn şarkısına bayılıyooohihoyyyt uykusundan uyanıp kıpırdanmaya baslıo.son 3 hafta denedim bunu ve sadece bu sarkıya dikkat ceki-ci bir şeklde tepki veriosositososito
hadi deli oğlan
hadi belime dolan
hele bi öp bakalımklava:
kızı dudağındaaaannnnnsositososito

selam kızlarhihoyyyt
zorlu bi yolculuktu ev gezmeleride başladı burda ilk fırsatım bu oldu nete girmek için..
daha doğuran yok ama nisacımda problemmi var anayamadım ule özetlen bakemmkafamçokkarıştı

anam siz bana cevap yazana kadar okudum bitirdimm bilee..hee doğuran yok rahatladımmhihoyyyt
photoshum merancım ve themiscim size hayırlı doğumlar sağlıkla alın meleklerinizi kucağınıza..
ben fırsat buldukça gireceğğim öptüm hepücünüzüüüŞeniz

yine 12 tane bebek ölmüş yaaa((
buseferde izmirde!!!türkiyenn 3 buyuk ilinde yasanan manzara!!yazıklar olsun!!!

he gı korktum yazık valla ben de çok üzüldüm prematüreymiş

allah kimsenin bebeğine zarar vermesin önceden olsa belkim bu kadar etkilenmezdim

Benim oglumun dogumuna 2-3 hafta kaldi..yani bende ekim annesi olacagim Allah nasip ederse.Oglumun adina actim sayfami..Kocadan hayir yok,herseyi kendim yapiyorum burada..Allahtan eltilerim ve gorumcelerim var yakinimda..Normal dogum olarak dusunuyorum bir mani cikmazsa..Anne adaylari hamilelikle ilgili sorularinizi yazabilirsiniz bana da ,malum dogum olmadi daha :) kendinize iyi bakin..sevgiler:CüvCüv:

emir zahir hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoz:)
gene mi ölmüş bebişler zaten geçenki olayı da örtbas ettiler hiç bi bebeğin annesi babası çıkıp da hesap sormadı ya bu nasıl memleket her ay 10larca insan öldürüyolar gerekçesi nedeni özrü yok off canım sıkıldı bee
kocam da maç izlemeye gitti bizi bırakıp (

nisanurrrrrrr.yavrummmmmmmmmmmmm.kocişine söle sizi yalnız bırakmasın anacım.valla ona de ki bizim ekim bebişleri biraz aceleci oluyolar bak bizi bırakıp gitme de.valla her an yüreğim ağzımda.şu ekim girse de biz de kurtulsak,bebişler de.

ayrıcaneeeeeeeee bugün gittim genel bi temizlik yaptırdım.valla hamama gittim en sonunda.napim.korkuttunuz iyice.inşallah böle aksilikler olmaz ama her zaman tedbir elde olsun demi.ooohhhhhh çok rahatladım.bu arada salı günü kontrolüm var.ya günler geçmek bilmedi bi türlü.siz biliyosunuz günleri saya saya bitirdim.ama yine de daha 2 gün var yaaa. neredeyse 1.5 aydır kontrole falan gitmedim.bebişimin durumu nasıl bilmiyorum.çok merak ettim sormayın yaniiiiiiiiiiii Şeniz

eylül nası dayandın be 1.5 ay bebişini görmemeye ben utanamasm hergün gidecem doktor 20 gün sonra gel dese ben 15 gün sonra gidiyom meraktan çatlıyom valla

bazen diyomki keşke şu ultrason cihazı ucuz bişey olsa da eve de alsak hergün her saat kızıma baksak diyoz babasıyla

emirzahir hoşgeldin burda ekim annesi olmayı hesaplayan çok ama bizimkiler pek ekim anası değilde eylül anası olacak gibi bakalım seninki nası olacak

ya sorma zambakçığım.valla şu an 2 günün nasıl geçeceğini düşünüyorum.ya öyle uzun geliyo ki anlatamam.valla elimde olsa randevuyu şimdiye aldırır.şu gece yarısı hiç üşenmem giderim.çok özledim.inşallah 2 gün sonra renkli ultrasona gireceğim.bi aksilik olmazsa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…