herkese iyi pazarlar..
kocişi kpss sınavına gönderdim şimdi.ne var ne yok diye bi bakayım dedim..anam güya çakılım 1.ben 2.sıradaydım doğumda. sanki hesaplanan günde doğmak zorundaymışlar gibi saf saf hesap yapıyoruz haakaydirigubbakcemile3 bebiş bu günmü bekler.bak çatır çatır geliyolar vallaa..ulen oğlum bari sen dur durduğun yerde.şurda hazır 5 günümüz varken..ben şimdi o güne adapte oldum..süpriz falan istemiyom kafamçokkarıştı
kız meran napcan süpriz doğumu..annen yanındayken olsun işte daha iyi değilmii.:sm_confused:.kadıncağız da destek olur yanında.
Allah'ım nisacıma yardım etsin.kolay bi doğum olur inşallah:Saruboceq: tabi eğer doğum başlıyosa..
neyse azcık işlerim var onlara bakayım bari.arada bi nisadan haber varmı diye gelirim
şimdilik öpüyorumŞeniz
neden bilmiorum ama bi kaç gündür her siteyi acısımda sanki nisanurdan doğum hbri alıcakmısım gibi gelio:uhm:
ya nisaur kızma ama sankim sen bu garılardan önce doğuracan içime ööle doğuyo:sm_confused:
umarım yanılıyorumdurbenneyaptımki ama neden bi başkası deilde nisanur o da var:uhm:
merhaba kızlar a.s.
nisa77 geçmiş olsun, dikkatli ol kendini yorma sakın..
bana da sanki yavrum hep karnımda duracak, hiç doğmayacak gibi geliyo kaydirigubbakcemile3 karnım çok yüksek zaten, bebeğin poposu çeneme değiyo nerdeyse :CüvCüv:
ya kızlar şu ağda olayını ne yapacaz nasıl yapacaz yaw ben de çok utanırım ama çözüm bulamıyorum jilet işini beceremem ki :sm_confused: siz ne yapmayı düşünüyosunuz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?