ya sorma zambakçığım.valla şu an 2 günün nasıl geçeceğini düşünüyorum.ya öyle uzun geliyo ki anlatamam.valla elimde olsa randevuyu şimdiye aldırır.şu gece yarısı hiç üşenmem giderim.çok özledim.inşallah 2 gün sonra renkli ultrasona gireceğim.bi aksilik olmazsa tabii
len trenle gelsinn..
yada yakın bi mesafeden aktarma yapsınnkaydirigubbakcemile5
günaydın millet.ne mutlu safaklar artık azaldı.allah sağsalim kurtarsın sizleri-bizleri.
ya acaip moralim bozuk haa( kocacım bilet almamıs.dün aksamdan beri tutusmus bir sekilde netten bilet arıoruz.cumaya heryer dolu!!ona gitmeden dedim cumaya ayırt biletini die.dinlemedi öküz.şimdi sıkıstık.cuma günü gelmesi gerek.ctesi öölen kontrol var.ve buyuk ihtimal doğumdan önceki son kontrol.az önce havayalou şirketlerini aradım.istanbuldan izmire 200 ytl ye getirio izair.pegasus un var 59 ytl ye ama o da cuma sabah 7 de.izin alamıo!!ben bööle işin varyaaa taaa!!!!!!!!!!!!!
günaydın millet.ne mutlu safaklar artık azaldı.allah sağsalim kurtarsın sizleri-bizleri.
ya acaip moralim bozuk haa( kocacım bilet almamıs.dün aksamdan beri tutusmus bir sekilde netten bilet arıoruz.cumaya heryer dolu!!ona gitmeden dedim cumaya ayırt biletini die.dinlemedi öküz.şimdi sıkıstık.cuma günü gelmesi gerek.ctesi öölen kontrol var.ve buyuk ihtimal doğumdan önceki son kontrol.az önce havayalou şirketlerini aradım.istanbuldan izmire 200 ytl ye getirio izair.pegasus un var 59 ytl ye ama o da cuma sabah 7 de.izin alamıo!!ben bööle işin varyaaa taaa!!!!!!!!!!!!!
izaire bak sen yaa..abartmış olayı..canım benden sana bi tavsiye acentalardan alma uçak biletini.acayip fark alıyo.havalimanında şirketlerin kendi bilet satışları varya.oralarda daha uygun oluyo..7 ayda değişmediyse öyleydi yanii..atatürk havalimanından gelcek dimii..du bi bende bakayım..cuma günü herhangi bi saat uyuyomuu?
yok sabiha gökcenden gelcek phatoshum.aksam 5 ten sonra herhangi bi saat işte.tatlım ne o gidebilir alana ne ben gidebilirim.mecbur netten kendi sayfalarından baktım.hatta pegasusu ayırtıım dedim 59 ytl lik bilet 110 ytl ye cıktı zımbırtılarıylakötükedihüso
celencim aynen dediğin gibi hep 200 ytl lik biletler kalmış..139-149 falan diyo ama yakıt bedeli falan yok onlarda.200 ü bulurlar yani..ama o kadar çok otobüs firması varki.muhakkak birinde yer bulur canımcım.Şeniz
beyazzambakcım uyumamaya çalışıyorum çünkü öyle alışırsam bebiş doğunca zorluk çekerim.hep uyumak isterim.bi şekilde daha az uyumaya alıştırıyom bünyemiyerimseniben yoksam tüm gün uyucammirmirmirmir
günaydınn
napıyonuz bakalım görüşmeyeli 2 gündür giremiyodum kocacımla bayram temizliğine girmiştik bi de bi de akşamları hep misafirliğe gittik giremedim valla ösledim sizi:çok üzgünüm:
ama çok sayfa birikmiş gözüm korktu:1shok: okuyamıcam nladığım kadarıyla doğuran yok oh rahat bi nefes aldım naniknanik
bugün bende de bi kırıklık var sanırsam iş yaparken şifayı kaptım birazsenağlama
bi de üç gündür dikkat ediyom günde 5-6 kez filan adet oluyomuşum gibi ağrı geliyo hı diyom kan geliyo herhald gidiyom bakıyom bişey yok
tırsıyom artıkım burdaki o kadar aksiyondan sonra:
celencim istanbuldan izmire hızlı tren(mavi tren) yokmu ben eskişehirden izmire öyle geliyodum öğrenciyken otobüsle 2 saat kadar fark oluyodu sadece bi de bana tren yolculukları daha rahat gelir hep kocaman koltuklar filana.s
sende beklersin hem basmanede tren gelir hoş gelir diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?