2008 Ekim Anneleri

sen normal mi düşünüyordun sezerayan mi
şu son doğumlardan dolayı sezeryan olanlara özenir oldum günleri belli ne güzel bide 38. haftada falan yavrularına kavuşuyorlar dur bakalım biz normal diyenler ne olacak arkadşım 40. haftasında hala bekliyo ben de öyle olmak istemiyom ya keşke 38e girer girmez olsa

beyazzambakcım öyle deme cnm ya normal doğum gibisi yok...evet günümüz belli ama doga bu olayı 40 hafta civarında tamamlıyor.herşeyin en doğalı güzel olanı.fiziksel ve ruhsal açıdan normal dogum yapılamayacaksa,sezeryana karşıyım ben.

günaydınlar herkesee.
son günler yaklaştıkça millet heyecandan uyuyamaz.beni de bi uyku bastı sormayın.sürekli uyumak istiyorum.ama uyumamak için direniyorum resmen.yoksa naparım bebiş gelincekafamçokkarıştı havalardan da olabilir belki..hep kapalı,yağmurlu..bu sabaha karşı amma soğuktu istanbul yaa..dondum dondummm..5 günlük hava tahminine baktım az önce.26 sında da hava gökgürültülü ve yağmurlu olacakmışş..oğluşum bereketiyle gelcek inşallahh:Saruboceq:

ağda işini ben kendim halletmeye çalışcam..hayatımda hiç başkasına yaptırmadım ki.utanırım.aynayı koyacam karşıma...geçen seferde öyle yapmıştım ama göbüş daha küçüktü..artık koca gün uğraşırım:çok üzgünüm:

bu arada şafakkk=4laelaelaelaelae

günaydın lennn:içelim:
phatosh hadi bitti sayılır kız ay çok az kaldı..hihoyyyt,
evet istanbul çok soğuk kızımmın burnu akmaya başladı bilee:çok üzgünüm:

günaydın millet.ne mutlu safaklar artık azaldı.allah sağsalim kurtarsın sizleri-bizleri.
ya acaip moralim bozuk haa( kocacım bilet almamıs.dün aksamdan beri tutusmus bir sekilde netten bilet arıoruz.cumaya heryer dolu!!ona gitmeden dedim cumaya ayırt biletini die.dinlemedi öküz.şimdi sıkıstık.cuma günü gelmesi gerek.ctesi öölen kontrol var.ve buyuk ihtimal doğumdan önceki son kontrol.az önce havayalou şirketlerini aradım.istanbuldan izmire 200 ytl ye getirio izair.pegasus un var 59 ytl ye ama o da cuma sabah 7 de.izin alamıo!!ben bööle işin varyaaa taaa!!!!!!!!!!!!!

günaydın güzel annişler ve bebekleri,
evet hava burdada kapalı ve insana bi miskinlik geliyo,hiç bişi yapasım yok,iş yerindede son haftam bu haftadan sonra evimdeyim artık,dışarıda çıkamam napacam bilmiyorum evde,
phatosh hadi azalttın günleri darısı başımıza,ama ben şu bayramı çıkarayım istiyorum eşim her nekadar sen bayramda doğuracan desede....

günaydın herkese :teytey:
35. haftamızı bitirdik :sm_cool:

phatosh ne güzel işte kız uyuki iyice dinlen güç topla şunun şurasında ne kaldı ki

destina günaydın kzından sana da buşlaşmasın dikkat et kızına da geçmiş olsun fazla ağırlaşmadan geçer inşallah :1hug:
hepinizi öptük prensesimle

len trenle gelsinn..
yada yakın bi mesafeden aktarma yapsınnkaydirigubbakcemile5

adam 5 te mesaiden cıksa atıorum 6da trene binse heralde 2 gün sonra burda olur:mymeka: o da dedi bulamazsam hareme giderim aktarmalı gelirim dedi ama:uhm:

izaire bak sen yaa..abartmış olayı..canım benden sana bi tavsiye acentalardan alma uçak biletini.acayip fark alıyo.havalimanında şirketlerin kendi bilet satışları varya.oralarda daha uygun oluyo..7 ayda değişmediyse öyleydi yanii..atatürk havalimanından gelcek dimii..du bi bende bakayım..cuma günü herhangi bi saat uyuyomuu?

celen bacım valla aynı dertten muzdaripmişiz kocamın en nefret ettiğim huyu bilet gibi önceden ayırttırılması gereken şey için hadi hadi demekten bıkarım o da ısrarla buluruz acelesi yok yok der sonra her defasında rezil oluruz sinir oluyorum ya erkekler biraz sorumsuz oluyo galiba böyle konularda
mecbur bir şekilde gelecek canım sen hiç kafanı yorma bırak sıkıntıyı o çeksin anparsa yapsın sen kafanı bozma gelince klava: halledersin

yok sabiha gökcenden gelcek phatoshum.aksam 5 ten sonra herhangi bi saat işte.tatlım ne o gidebilir alana ne ben gidebilirim.mecbur netten kendi sayfalarından baktım.hatta pegasusu ayırtıım dedim 59 ytl lik bilet 110 ytl ye cıktı zımbırtılarıylakötükedihüso

hımmmmm:uhm:haklısın canım nasıl çıkıp alcaksın...bayram için bindirmişler de biraz fiyatlara.ben yinede bakayım bişey bulursam yazarım canım.sıkıntı yapma bi şekilde gelir

Herkeşe günaydınkaydirigubbakcemile3 gece uyurkene aklıma bişi takıldı şimdi 38. haftada olmama rağmen bebeğim hala aşağı inmedi acaba normal doğum için aşağı inmesi şartmı yoksa doğum geldiğinde nası olsa o kendiliğinden inermi yoksa aşağı inmedi diye sezeryanmı olmam gerek:uhm:

celencim aynen dediğin gibi hep 200 ytl lik biletler kalmış..139-149 falan diyo ama yakıt bedeli falan yok onlarda.200 ü bulurlar yani..ama o kadar çok otobüs firması varki.muhakkak birinde yer bulur canımcım.Şeniz

beyazzambakcım uyumamaya çalışıyorum çünkü öyle alışırsam bebiş doğunca zorluk çekerim.hep uyumak isterim.bi şekilde daha az uyumaya alıştırıyom bünyemiyerimseniben yoksam tüm gün uyucammirmirmirmir

GÜNAYDIN

Kıslar neyse geçmişi okudum doğuran yoktur bu iyi haber.Amma doğuracaklar sırada hadin bakalımPHATOSH ve THEMİS bakıyorum bebişler sözleşmiş hihoyyytkaydirigubbakcemile3Hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler de dualarınızda bizleri unutmayın.MERAN sen bu haftanın ilk doğumunu yapacaksın cnm ya ne heyecandır şimdi sizdeki olaylar insan ne hisseder ya ne garip bir duygudur kimbilr.DESTİNA' m geldin mi bacım yolculuk zordu demişssin valla iyi cesaret ettin nasıl ama hava çok soğudu dikkat et kıza sana da geçmesin.ARZU' cum ya demek öyle şiddetle normal doğum diyosun ay kıyamam sana ama ben çok ürküyorum sezeryan diye diretiyorum dr.normal diyo çekişip duruyoruz dr.la.Bakalım kim kazanacak.İnşallah benim dediğim olur çünkü ben çok planlı programlı bir insanım ısrarla gün vermiyo bakıcaz diyip duruyo ama bak herkes gününü öğrendi bende bilmek istiyorum artık günümü inşallah bayramdan sonra söyler ya:Saruboceq:ediyorum ya gününü bilmek istiyorum artıkkkkkkkkkk.ALLAH ' tan sana acil şifalar diliyorum

günaydınn güzellerr.bugün bi aksiyonum olmaz dileğiyle başlıyorum inşallah kimsenin olmaz tabi.fatoşcumm ay canım ya çok az kaldı meleğine kavuşmana heyecan bastı valla.celencim inşallah hallolur ya.sıkıntı etme kendine.desticim geçmiş olsun minik kuşuna.
ya gece geçmişi okurken aklıma geldi kevser nerde kızlar girmiyo dimi daha.acaba doğurdu mu ki:uhm:

günaydınn
napıyonuz bakalım görüşmeyeli 2 gündür giremiyodum kocacımla bayram temizliğine girmiştik bi de bi de akşamları hep misafirliğe gittik giremedim valla ösledim sizi:çok üzgünüm:
ama çok sayfa birikmiş gözüm korktu:1shok: okuyamıcam nladığım kadarıyla doğuran yok oh rahat bi nefes aldım naniknanik
bugün bende de bi kırıklık var sanırsam iş yaparken şifayı kaptım birazsenağlama
bi de üç gündür dikkat ediyom günde 5-6 kez filan adet oluyomuşum gibi ağrı geliyo hı diyom kan geliyo herhald gidiyom bakıyom bişey yok
tırsıyom artıkım burdaki o kadar aksiyondan sonra:Saruboceq:

celencim istanbuldan izmire hızlı tren(mavi tren) yokmu ben eskişehirden izmire öyle geliyodum öğrenciyken otobüsle 2 saat kadar fark oluyodu sadece bi de bana tren yolculukları daha rahat gelir hep kocaman koltuklar filana.s
sende beklersin hem basmanede tren gelir hoş gelir diyee:teytey::teytey:

iyide canım ne kadar alışırsan alış o öyle bir ağlayıp uynadıracak ki seni
gerçi benim fazla bir tecrübem yok ama yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla bir saat bile uyumak için fırsat aryacaz inşallah gazsız bebek olur da rahat edersiniz yoksa vay halimize

bu sabah 7 bucukta apar topar tuvalete klopstum bende ahanda dedim regl oluorum(uyku sersemliği işte)sonra kendime gelince ahanda dedim doğuruyom.ayy naparım sabah sabah kocacımda yoksenağlama neler gecio o minnacık zamanda insanın aklındansenağlamasuara benmde cok sıklastı bu regl ağrıları.1 hafta daha sıksam dişimi sonra salacam artık(herüf gelsinşutarafagitti)
valla tren olayını hiç konusmadık latif babadan sasmam ben kızım.otururum yere yinede yar gelecek yar geleck türküsünü çığırırım:teytey:
büyüksün latif babaaaaaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…