iyide canım ne kadar alışırsan alış o öyle bir ağlayıp uynadıracak ki seni
gerçi benim fazla bir tecrübem yok ama yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla bir saat bile uyumak için fırsat aryacaz inşallah gazsız bebek olur da rahat edersiniz yoksa vay halimize
adam 5 te mesaiden cıksa atıorum 6da trene binse heralde 2 gün sonra burda olur:mymeka: o da dedi bulamazsam hareme giderim aktarmalı gelirim dedi ama:uhm:
Herkeşe günaydınkaydirigubbakcemile3 gece uyurkene aklıma bişi takıldı şimdi 38. haftada olmama rağmen bebeğim hala aşağı inmedi acaba normal doğum için aşağı inmesi şartmı yoksa doğum geldiğinde nası olsa o kendiliğinden inermi yoksa aşağı inmedi diye sezeryanmı olmam gerek:uhm:
ne iki günü lenn manyak:mymeka:doğu ekspresinemi bincekkk:1closedeyes:
hem otobüsten kısa sürer hemde asker oldğu için sanırım >%50 indirimli..
ya bi cevap verin şu fukarayasenağlama
kendi kendime alıntı yapıyom töbeler olsunnaniknanik
karının yapmadığı konserve kalmadı valla. o yazdıkca benimde yapasım gelioo. hayatımda heyç bukadar konserve yapmamıştım. kociş soruyoo ne oldu sana bu sene diye. dedim napiim ekim anaları yaptıkça benimde yapasım geliyo. oda dediki: "bu ekim anaları hamilelikle ilgili sanıyodum. yemeklerlemi ilgili bi site "kafamçokkarıştıkajocum kesin doğum haberi beklediğin nisalardan önce haber alacağın nisa benim bence.ama nisanur doğurursa da ya konserve yaparken ya temizlik ya da ütü yaparken olacak.heeyy nisanurcum bak işi gücü bırak önce sen doğurursun ha.kızların da içine doğuyo valla.ben sadece yemek yapıyorum ev berbat halde eşim süprsün ütüsünü de yapsın bi zahmet demi yani.tabi ben kendi kendime böyle söylayip duruyom ama ütüler halaaaaaaa duruyooo.ooff offf
sen normal mi düşünüyordun sezerayan mi
şu son doğumlardan dolayı sezeryan olanlara özenir oldum günleri belli ne güzel bide 38. haftada falan yavrularına kavuşuyorlar dur bakalım biz normal diyenler ne olacak arkadşım 40. haftasında hala bekliyo ben de öyle olmak istemiyom ya keşke 38e girer girmez olsa
karının yapmadığı konserve kalmadı valla. o yazdıkca benimde yapasım gelioo. hayatımda heyç bukadar konserve yapmamıştım. kociş soruyoo ne oldu sana bu sene diye. dedim napiim ekim anaları yaptıkça benimde yapasım geliyo. oda dediki: "bu ekim anaları hamilelikle ilgili sanıyodum. yemeklerlemi ilgili bi site "kafamçokkarıştı
siteyi bu hale getiran nisanurrr. tüü sana. karı hamilelikten çok yemekten bahsedioo ne yapalım
ben gidiyom kızlar biraz domates alcam deeeerrrrmişimmmm yok yok bitti o işler artık
önce bankaya ordan kzımın şekerleri için kurdelem eksik kaldı onu alcam aordan da dokturuma hadin akşama görüşürük iyi muhabbetler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?