2008 Ekim Anneleri

Valla bende gazsız olsur inşallah diyorum ama ben çok gazlıyım şu anda hamileliğin başından beri hamde bebğimde öyle olur diye çok korkuyorum şöyle yedirsek içirsek altını temizlesek alsak sevsek ağlamasalar gülseler hep ne güsel olur değil mi???

CELEN' im gelir güselim takma kafanı zaten bu kocişler yok mu bi dediğimizi dinleseler olmaz söyleyince karın ayırt işte biletini ya sonra böyle oluyo işte hayret bişey ya neyse sesetme şimdi gelinceklava:Korkma rahat ol gelir bi şekilde

tünaydınlar arkideşşlerr:ecrin_bebek:
benım bu evın temızlıği bılmemnesı bıtmıo valla ya..mutfağa bı gırdım sabah kahvaltıdan sonra anca cıkabıldım uğraşmaktan..
bı bakıyım dedim sizlere naptınız die.
celen senın de derdın cılen bıtmio ki anacım:icecream:
kızlar edremıtre gittim ya hani..muhabbet açıldı görümcemle eşim doğumu burda yapsana falan dediler.
hem özelde olur daha uygun olur burda fıyatlar dediler.
bana ılk once mantıklı geldı.kendı doktorunu aradı boyle boyle dr bey dedi özelde yaptırabılır mısınız siz doğumunu fılan dedi. adamda telde hallederiz tamam tamam fılan demiş.
bızde gıdıp bı konuşalım fılan dedik ozaman randevu aldık.
neyse dosyam yanımdaydı ınceledı fılan muayenenın en sonunda adam demez mi çalıştığım hastanede (devlet hast.)
yaparız doğumu özelde yaptıramam demesin mi!!!klava:
ee ben ne anladım o işten..
devlette yapacaksam burda da yaparım annem,tum aılem yanımda olur en azından.ben burdakı ozeller cok pahalı orda ozelde uygun fıyata gelcek dıe kabul etmiştim.
sonra çıkınca konuştuk eşimle benım kafama yatmadı tabi,vazgectım.
gıderım ızmırde devlette yaparım dedim.o özelde yapayım ıstıyordu bılıyorsunuz,neyse..
konu boylece kapanmış oldu.
ben kızımı görmüiş oldumm bu aradaakaydirigubbakcemile3
kuzucum benım.1 once kendı drum 2.660 demişti bu doktorda 2.995 olmuş dedi.CADIARZU
muayene etti artık ıyıce yerleşmiş ağrıların başlayabılır artık dedi.
işte böylee..şakkıdı
dün çok gergındım su hast. belırsızliği yuzunden. eşimle yıne konuştuk ozele okadar para vermesını ıstemıyorum buca ssk da yapayım hem drun çalıştığı hast. arar bır sekılde ılgılenılmesını ıster. babamın arkadasının eşi de orda hemsıreymiş.tanıdık fılan var yni.
ayrıca drumun dediğine gore izmirde devltte yapacaksan yapacağın en ıyı yer buca diyor. gercektende yapanlar memnun...
oraya beş kuruş vermeden cıkalım işte dedım,o ayrıdığımız parayı da kızımızın adına hesap acıp bırıktırelım dedm.kabul etti sankım.bakalım...kafamçokkarıştı

adam 5 te mesaiden cıksa atıorum 6da trene binse heralde 2 gün sonra burda olur:mymeka: o da dedi bulamazsam hareme giderim aktarmalı gelirim dedi ama:uhm:

ne iki günü lenn manyak:mymeka:doğu ekspresinemi bincekkk:1closedeyes:
hem otobüsten kısa sürer hemde asker oldğu için sanırım >%50 indirimli..

Kıslar oğluş acıktı ben bir yemeğe ineyim.Ö.sonrada baya bi yoğunum ama ben sizlersiz yapamam gelirim yine şimdilik bycokacimcoook:a015:

selam kızlar biz nstye girdik de geldik kızımla drum ameliyata girmiş yetişemedik ben sonuçlarıma baktım sancı enyüksek 4ü gösteriyo galiba doğum yakın değil:))dün gece fena belim ağrıdı yatamadım artık tuvalet falan temizlemiycem ütü mütü derken belimi ağrıtmışım
celencim canını sıkma ek sefer falan kokarlar otobüs firamaları ee bayram ne kadar yolcu götürürlerse o kadar kar ayrıca netten daha son muayne olur mu ben 10güne bir gidiyom sana da 1-2 defa daha gel diyebilir
destina buralar da soğudu kızına dikkat et sana da bulaşır falan kızlar aman ayakları çorapsız bırakmayalım soğuk ayaktan gelir
çıtırcım bence de en mantıklısı devlette yapman gibi görünüyo bizim burda özellerde normal 300 sezeryan da 400 ama daha fazla olsaydı ben de gözümü karartım devlette yada üniversite hastanesinde yaptırırdım sonuçta normal doğum ne yapacaksan sen yapacaksın doktor gelip 2 dk bebeği çıkarıp dikiş atacak bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun

edhakcım moralini bozmak gibi olmasın ama sende büyük ihtimalle şifayı kaptın. salgın var. ben nerdeyse 4-5 gündür cebelleşiyom. ne uyku kaldı ne bişi. hatta okadar öksürüyomki sanki kızım öksürmemden doğacakamış gibi gelioo.

ya bu arada bende aynen celen gibi düşünüyom niyeyse. sanki ya nisanurun yada nisa 77 nin her an doığum haberini duycam gibi gelioo. kısslar kızmayın ama biz sizi sonunda doğurtcaz heralde. :sm_confused:
anam phatosun ŞAFAK 4 sositosositohihoyyyt
kısslarr bende cuma gününü bekliom. doğum için günü sölicek. sanki cuma gelmicek gibi geliyoo. heycan bastı. acaba perşembedenmi gitsem. dayanamıycam beklemeye.
OLCAYYYYYYY kıı ne zaman internete girsen senin yazdığın yazı şu oluyoo " biz yemeğe gidiyozz." dünyayı yedin doymadın lennn. kaydirigubbakcemile:icecream:

:roflol: kızzlar yaw şu smileları eklerken şunu gördüm : canım hakve istediii gidip bi kahve içimm yaaa

ya bi cevap verin şu fukarayasenağlama
kendi kendime alıntı yapıyom töbeler olsunnaniknanik

ne iki günü lenn manyak:mymeka:doğu ekspresinemi bincekkk:1closedeyes:
hem otobüsten kısa sürer hemde asker oldğu için sanırım >%50 indirimli..

:roflol::roflol:
yaw ben bu destinaya çok gülüyomm.
Celen kıı benim düşündüğümü destina dedi. adam sanki vandan istanbula gidiyoo. :uhm: 2 günmüşş. :roflol:
% 50 sini bilmiom. bu destinanın bilmediği kendine küsmüş. bukadar çok şeyde bilinirmi qıı. her şeyden bildiği bişey var. destina bacım senin kız sana benziyosa çok bilmiş bişeydir herhalde.

kajocum kesin doğum haberi beklediğin nisalardan önce haber alacağın nisa benim bence.ama nisanur doğurursa da ya konserve yaparken ya temizlik ya da ütü yaparken olacak.heeyy nisanurcum bak işi gücü bırak önce sen doğurursun ha.kızların da içine doğuyo valla.ben sadece yemek yapıyorum ev berbat halde eşim süprsün ütüsünü de yapsın bi zahmet demi yani.tabi ben kendi kendime böyle söylayip duruyom ama ütüler halaaaaaaa duruyooo.ooff offf

ya bi cevap verin şu fukarayasenağlama
kendi kendime alıntı yapıyom töbeler olsunnaniknanik

kıss ben bu yazıyı okudumda. içimden dedimki nerden aklına getirdi bu soruyu. CADIARZU. nebiliim bu konuda bi fikrim yok ama mantıklı düşünürsek bebeğin duruş pozisyonu normalse zamanı geldiğinde doğum kanalına girecektir ve normal olacaktır.
bişey bildiğimden değil mantık yürüterek yazıomm. nerden buluyonuzz qıı böyle soruları. gele gele aklına bumu geldi :roflol:
sen deneyimli ana destinaya sor yinede. O HER ŞEYİ BİLİR.

gül-şen cım zamanın geldiğinde hala ınmemişse sezaryene alırlar doktorlar. başa aşağı dönmezse normal doğuramazsın yani..
ama bazı veletler tam doğum anı dönüp doğumu başlatıyorlar.hıc bellı olmaz yanı anıden donebılır.
yer daralıyor donmez falan deselerde donuyor ben teyzemden bılıyorum ıkızlerı olmasına rağmen bebekler dönmüş doğumu başlatmış..canını sıkma.
hayırlısı olsun canım..

:mymeka:bizile ne uğraşıyonuz yaa nisacımla ben ekim anası olcaz işallah diyom ya nstde doğru düzgün bi sancı yok korkumeyin len beni:bbo:
gülşencim benimde karnım inmedi şekerim bebek hala kabugalarıma baskı yapıyo gebelik boyunca ters durup doğum sırasında dönen bebişler bilem varmış boşver böyle şeyleri nlar ne yapacaklarını bilirler:1hug:
destina sen ne zaman gitcen kontrole bu sefer sen de gününü alırdın herhalde
ha bi de fatoşşş ne diyon niye uyumuyon bak benim çok güzel bi hamileleik bebek kitabım var orda diyoki hamilelik süresince anne adayları çok uyurlar bu vücut içn gereklidir doğum sonrası geçirecekleri uykusuz geceler için vücut dinlenmeye alır kendini o yüzden bırak vücudun nasıl istiyosa öyle davran bebek doğunca otomatik olarak uyanıyomuşun zatenkaydirigubbakcemile5

karının yapmadığı konserve kalmadı valla. o yazdıkca benimde yapasım gelioo. hayatımda heyç bukadar konserve yapmamıştım. kociş soruyoo ne oldu sana bu sene diye. dedim napiim ekim anaları yaptıkça benimde yapasım geliyo. oda dediki: "bu ekim anaları hamilelikle ilgili sanıyodum. yemeklerlemi ilgili bi site "kafamçokkarıştı
siteyi bu hale getiran nisanurrr. tüü sana. karı hamilelikten çok yemekten bahsedioo ne yapalım

zambakçığım benim mecburen sezeryan olacak.çünkü ben hamileyken yumurtalığım alındı.sen sonradan geldiğin için bilmiyosun canım.ama genetik olur mu bilmem ama annem kardeşimle beni sezeryan doğurmuş.çatı darlığı varmış.acaba bende de öyle bişi varmıydı.yarın gidince bi sorayım.eğer ameliyatlı olmasaydım normal mi sezeryan mi görünüyo diye sorarım doktora.:1hug:

bakın bana dua edeceksiniz len düşünün gece bebiş uyutmamış ev darma duman orayı topla uyu falan derken koanız geliyo siz de kurt gibi acıkmışınz ve bebek de hala alıyo uyumak bilmiyo eee napceniz bana dua ederekten konservenin birini açp ocağa afiyetle yiyceniz

eylülcüm doktorun çatının dar mı geniş mi olduğunu anlaması için alttan yoklaması lazım bilemem anlatabiliyom mu başuna işgüzarlık yapma zaten ameliyat olalı çok az zaman oldu normal doğuramazsın bi de orayı boşuna parmaklattırma bence:))

aynen valla nisanur anlatıyo ben ertesi gün soluğu domates almak için pazarda alıyom.eşim de yaa sen böle şeylerle uğramazdın noldu sana adam şok tabi.saol nisanurum valla kendümü böle cidden annem gibi hissettim.kadın habire turşu reçel...ciddenn ana oluyoz kıslarr her anlamda

ben gidiyom kızlar biraz domates alcam deeeerrrrmişimmmm yok yok bitti o işler artık
önce bankaya ordan kzımın şekerleri için kurdelem eksik kaldı onu alcam aordan da dokturuma hadin akşama görüşürük iyi muhabbetler size

hadi canım hayrlı haberlerle gel inşallahhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…