2008 Ekim Anneleri

gülşen cim sen niye durup dururken evhamlandın ki böyle,bizim günlerimizde aynı biliyosun dana 19 gün var iner bacum,benimde ağzımdan çıkacak gibi duruyo bebiş kaburgamı kırcak nerdeyse ama,34 haftalıkken doktor çocuk nerdeyse kanala yerleşmiş dediydi,hatta fazla ayakta durma artık doğuruverirsin dediydi daha hala tık yok

kendimi en tembel ekim annesi ilan ediyorum dolaba koyduğum tek bir poşet bile olmadığından, turşu ,reçel v.s yapmadığımdan hatta kıcamın bulaşığın pisliğini almasına rağmen makineye dizmekten aciz olduğumdan kendimi en tembel ekim annesi ilan ediyorum :tomato:

aman gı ben böle değildim hamilelikten beri böyle oldum ya kızım bu halime çekerse kafamçokkarıştı

ben tam tersi daha bır hamarat oldum vallahi..benım dolaba attığım poşetlerın hattı hesabı yok..sositososito
3 kavonoz salca yapmıştım.bu son derken edremıtten aldım cmt gunu yıne bıber.bıde acı kırmızı bıberlerden aldım içine karıştırmak için. yaptım bugun bır kavonoz daha.acı oldu bu sefer...hımmmcokacimcoook
kocam da dalga gecıo ne bulsa atıyo bu dondurucuya die.kaydirigubbakcemile3
yağmur başladı izmirde..sevınıyorum ama üzülüyorum bır yandan da.. camlar yenı sılınmişti ya mahvoldu yıne

benimkisi başaşağı duruyo zaten haftalardır, aklıma takıldı dr geçen kotrolde bol bol yürü aşağı insin dedi nebilem işte insanın aklına geliyo inmese bile doğum sancıları neyim geldiğinde iniverir heralde mantıken dimi kıs testina anlat gerçi sen sezeryan oldun galibe ama bilirsin yinede sen

haklısın nisanurcum ya..yatıp dinlensem daha iyi olcak.ama ben hala ev işleriyle uğrşıyorum.bıraksam dakikada uyurum..zaten ben oldum olası sonbaharda hep uyumak isterim..bide hamilelik eklenince tam oldu..
hadi hayırlı haberlerle gel canımm

benim de dondurucum ağzına kadar doldu:teytey:ne bulsam koydum valla..çok işimize yarıcak zamanı gelince..hadi ben kaçıyom kızlar..öpüyorum hepiniziŞeniz

heralde benim tembelliğim annem ve kayınvalidemden geliyor domates salçası biber salçası turşu raçel bilmem ne kışlık ne lazımsa yapıp gönderiyorlar eeeee bana da yan gelip yatmak kalıyo napim suç benim mi :jeyyar:

celencim canını sıkma ek sefer falan kokarlar otobüs firamaları ee bayram ne kadar yolcu götürürlerse o kadar kar ayrıca netten daha son muayne olur mu ben 10güne bir gidiyom sana da 1-2 defa daha gel diyebilir
ya son kontrol olur die tahmin ediorum.ctesi gidicem.araya bayram tatili girio.en son konusmamızda ekimin 8i veya 10 u gibi doğum yaparız dedi.e oda bayramdan sonraki hafta:Saruboceq: belki tatilin son ctesi de cağırır.yani işte tas catlasın sondan 1 önce:1rolleyes:

hakkat valla o ne derse o:lepi:

yağmur başladı izmirde..sevınıyorum ama üzülüyorum bır yandan da.. camlar yenı sılınmişti ya mahvoldu yıne
hee tam uyunmalık hava len.bende şimdi bıcı bıcı yapıp mamiş yiyip yatıcam:ecrin_bebek: yat len sende:mymeka: zaten gökte gürüldüo:1shok:yoksa karnımdan gelen ses mi kiCADIARZU

bende temizlikle uğraşıyorum. dün annem yaptı evimin temizliğini. eşim rahatsızdı yatıyordu yatak odasını temizleyememiştik o yüzden. bende yatak odasını temizledim bugün. ütü yaptım. mobilyaları geldi kızımın. akşam babam ve eşim onları kuracak. bizde dolabını falan yerleştireceğiz ve hala uyku seti almadım, yarın veya çarşamba günü uyku setini almamız lazım. çok yorulmuşum yaa. oturunca anladım valla.

ahh gül-şen ahh.. bende baş aşağı donmedı sandım.. doğum başlayınca kanala gırıyor tabıkı...ya amma soruymuş hakket vallaklava:

he vallaa celen yatayım bende zaten bugun basım donuyor nıe kı acep:uhm:
sonra gorusurus hadı kaçtım bendee

kajocum doğrusun valla bende öksürmekten korkuyorum sanki bırtlatıvercekmişim gibi geliyo ama öksürük gelince tutmak daha kötü o yüzden sakın tutma olur mu? zati boğazlarım da ağrıyo kesin şifayı kaptım sanada geçmiş olsun canım hem hamişlik hem hastalık üfff...
havalar da bi garip sizin akyazıda nasıl bilmiyom ama cumartesi sakaryaya gittim orda hava güllük gülistanlıkken gümüşova şakır şakır dı halbuki ne kadar ara var kii

Son düzenleme:

ne kızıyon canhilim işte napıyımsenağlama
doğumda inecekse dursun yukarda bana bi zararı yok oğluşumun

Kıslar ben geldim KAJO kıs sende ben yemeğe inince açıyon o zaman bilgisayarını ne diyim ben sana 12 kg aldım kıs çok sayılmaz şeker bi hatunum ya ben öğünler düzenli olmak zorundaçAz ve sık yiyos...İnanmayacaksın ama az sonra gene bişeyler yicem gitmeden yazayım dedim:lepi:Ay nasıl uykum geldi ya nerdeyse uyucam ya göslerim kapanıyor.Yazın kıslar kendimi çok yalnız hissediyorum...Gideyim bi şeyler cokacimcoook uykum açılsın:roflol:

olcayım valla ekim analarının içinde en ideal kilolu anne sensin.12 kilo süpperr.:lepi:valla doğuma kadar 1_2 kilo daha alırsınŞeniz

valla nisanurum parmaklayınca pek bi acıyo biliyon mu?salak doktorlar hastalığımı anlamadıklarından gelip gidip parmak atmaya çalışıyolardı.valla kızdım.klava:1 defa yaptırdım bidaha da ellettirmedim.bana imza attırdılar bebeğe bişi olursa masuliyet bana ait diye.:lepi:iyi yapmamışmıyım.:icecream:valla şimdi de hiiiiççç niyetim yok.dediğin gibi aman kalıversin.nasılsa benim durumum maluuuuuuummmmmmmm...

ya kızlar sezeryanla doğuran annelerin sütü neden geç geliyo?geç gelince bebeklere ne veriliyo.mama mı?süt mü?

Valla EYLÜL' üm 12 kilo şeker çıkınca sabir kaldı diyebilirim diyetteyiz ya belkide şekerin bana tek faydası kilo alımının önüne geçtiler o oldu diyebilirim yoksa aldım başımı gidiyodum şekere iyi tarafından böyle bakıyorum napayım...Haftada yarım kilo almaya başlamıştım şeker çıkmadan önce durum fenaydı yanim.Şimdi durdu gb bazen oynuyo ama dediğin gb 1-2 kilo daha alırım heralde

olcay sus bakimm kajo haklı aynı fıkırdeyım yemek konusunda:)
eylül süt olmaz canım mama verıolar.

ahhhh ahhhh ne şanslısınız yaaa benimkisi dönmedi ctesi kontrolde doktorla epey konuştuk yer daralınca dönmeside zor ama kısmet inşallah döner dedi.37.haftaya kadar zamanımız varmış yoksa yok dedi doktor mecburen sezeryanmış((
ne olur dua edin banada dönsün arkadaşlar yaaa ben sezeryandan çok korkuyorum çünkü:Saruboceq:

ben çok rahatım ya doğum konusunda allaha şükür korkmuyom bide ne kadar korkarsam o kadar zor olur diye düşünüyom amaaaaaaaaaaaaan kızlar boşverin ya bebişilerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım da sağlıklı olsunlar da bir kaç saat birkaç gün dişimizi sıkıveririz hem bugüne kadar katlandıklarımızı düşünün benim ilk üç ayım çok zor geçmişti 3 kilo vermiştim kaç gece acıdan bulantıdan ağlayarak uyudum şimdi keza öyle ara sıra yoklayan sancılar mide yanmaları bilmem daha neler üstelik kızımın tekmeleri sayesinde böbreğim büyüdü bu gidişle daha sonra ameliyat olacam ama inananın kızının beyninde kist var dediğinde herşeyi unutmuştum allahım kızım sağlıklı olsun da bana ne olursa olsun herşeye katlanırım diye dua etmiştim o yüzden şimdi diyorum da kzım sağlıklı doğsun da normal mi olur sezeryan mi ağrıymış sancıymış vız geliyo

pek bi duygusakllaştım ben ya allahallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…