gül-şen cım zamanın geldiğinde hala ınmemişse sezaryene alırlar doktorlar. başa aşağı dönmezse normal doğuramazsın yani..
ama bazı veletler tam doğum anı dönüp doğumu başlatıyorlar.hıc bellı olmaz yanı anıden donebılır.
yer daralıyor donmez falan deselerde donuyor ben teyzemden bılıyorum ıkızlerı olmasına rağmen bebekler dönmüş doğumu başlatmış..canını sıkma.
hayırlısı olsun canım..
:mymeka:bizile ne uğraşıyonuz yaa nisacımla ben ekim anası olcaz işallah diyom ya nstde doğru düzgün bi sancı yok korkumeyin len beni:bbo:
gülşencim benimde karnım inmedi şekerim bebek hala kabugalarıma baskı yapıyo gebelik boyunca ters durup doğum sırasında dönen bebişler bilem varmış boşver böyle şeyleri nlar ne yapacaklarını bilirler:1hug:
destina sen ne zaman gitcen kontrole bu sefer sen de gününü alırdın herhalde
ha bi de fatoşşş ne diyon niye uyumuyon bak benim çok güzel bi hamileleik bebek kitabım var orda diyoki hamilelik süresince anne adayları çok uyurlar bu vücut içn gereklidir doğum sonrası geçirecekleri uykusuz geceler için vücut dinlenmeye alır kendini o yüzden bırak vücudun nasıl istiyosa öyle davran bebek doğunca otomatik olarak uyanıyomuşun zatenkaydirigubbakcemile5
ya son kontrol olur die tahmin ediorum.ctesi gidicem.araya bayram tatili girio.en son konusmamızda ekimin 8i veya 10 u gibi doğum yaparız dedi.e oda bayramdan sonraki hafta:Saruboceq: belki tatilin son ctesi de cağırır.yani işte tas catlasın sondan 1 önce:1rolleyes:celencim canını sıkma ek sefer falan kokarlar otobüs firamaları ee bayram ne kadar yolcu götürürlerse o kadar kar ayrıca netten daha son muayne olur mu ben 10güne bir gidiyom sana da 1-2 defa daha gel diyebilir
hakkat valla o ne derse o:lepi:::
Celen kıı benim düşündüğümü destina dedi. adam sanki vandan istanbula gidiyoo. :uhm: 2 günmüşş. :roflol:
% 50 sini bilmiom. bu destinanın bilmediği kendine küsmüş. bukadar çok şeyde bilinirmi qıı. her şeyden bildiği bişey var. destina bacım senin kız sana benziyosa çok bilmiş bişeydir herhalde.
hee tam uyunmalık hava len.bende şimdi bıcı bıcı yapıp mamiş yiyip yatıcam:ecrin_bebek: yat len sende:mymeka: zaten gökte gürüldüo:1shok:yoksa karnımdan gelen ses mi kiCADIARZU
yağmur başladı izmirde..sevınıyorum ama üzülüyorum bır yandan da.. camlar yenı sılınmişti ya mahvoldu yıne
edhakcım moralini bozmak gibi olmasın ama sende büyük ihtimalle şifayı kaptın. salgın var. ben nerdeyse 4-5 gündür cebelleşiyom. ne uyku kaldı ne bişi. hatta okadar öksürüyomki sanki kızım öksürmemden doğacakamış gibi gelioo.
:roflol: kızzlar yaw şu smileları eklerken şunu gördüm :canım hakve istediii gidip bi kahve içimm yaaa
ahh gül-şen ahh.. bende baş aşağı donmedı sandım.. doğum başlayınca kanala gırıyor tabıkı...ya amma soruymuş hakket vallaklava:
he vallaa celen yatayım bende zaten bugun basım donuyor nıe kı acep:uhm:
sonra gorusurus hadı kaçtım bendee
eylülcüm doktorun çatının dar mı geniş mi olduğunu anlaması için alttan yoklaması lazım bilemem anlatabiliyom mu başuna işgüzarlık yapma zaten ameliyat olalı çok az zaman oldu normal doğuramazsın bi de orayı boşuna parmaklattırma bence:))
ahh gül-şen ahh.. bende baş aşağı donmedı sandım.. doğum başlayınca kanala gırıyor tabıkı...ya amma soruymuş hakket vallaklava:
he vallaa celen yatayım bende zaten bugun basım donuyor nıe kı acep:uhm:
sonra gorusurus hadı kaçtım bendee
olcay sus bakimm kajo haklı aynı fıkırdeyım yemek konusunda:)
eylül süt olmaz canım mama verıolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?