2008 Ekim Anneleri

kızlar az önce beni arı soktu,nasıl oldu anlamadım saçıma konmuş,elimi saçıma atmamla sokması bir oldu,metal falan sürdük ama parmağım şişti ve yanıyo,bişey olurmu bilginiz varmı zehirlenirim diye dahası bebeğe bişey olur diye korkuyorum

gecmiş olsun .doktorunu ara sor hemen canım. allah korusun alerjın fılan vardır belkı.

nisanurcum nstda sancı 4 çıkıyo demişsin doğumun yakın olması için sancının kaç olması gerekiyo biliyomusun çok merak ettim ya biliyosan bi yazsana

canım tam geldim doğum hikayemi paylaşacaktım ki senin yazını gördüm...
arıya karşı alerjin var mı? bennide oğluma hamileyken arı sokmuştu. annem hemen bi kesmee şekeri hafif ıslatıp soktuğu kısma koyup biraz bekletmişti.hem zehiri alırmış hemde şişmesini önlermiş..ama yinede dra muhakkak danış derim..nolur nolmaz.
geçmiş olsun

nisanurcum nstda sancı 4 çıkıyo demişsin doğumun yakın olması için sancının kaç olması gerekiyo biliyomusun çok merak ettim ya biliyosan bi yazsana

melsacım endişelenmene gerek yok. bişi olmazmış...yeterki alerjik bi durum olmasın..şimdi dr bi arkadaşa sordum o söyledi

melsacım endişelenmene gerek yok. bişi olmazmış...yeterki alerjik bi durum olmasın..şimdi dr bi arkadaşa sordum o söyledi

sağol canım daha önce hiç arı sokmadığı için bilmiyordum bişi olur mu olmaz mı ama 1 saate yakın oldu,bişeyim yok sanırım alerjim yok sadece parmapım acıyo okadar

napıyonus lennn:CüvCüv:
gülşencimmm bazı bebeklker doğum sancısıyla kanala girer yani senin bebeğin 40. haftaya kadar yolu var dönmeyee..

melsacım hiç bişi olmas tatlım alerjin varsa bile ne reaksişyon gösterişyosan sana olu bebişi pasenta koruyo bu tür geçişlereyerimseniben
he bide arı soktuğunda yanmanın geçmesi için amonyak sürmek gerekir eğer amonyak yoksa vucudumuzun ürettiği amonyakta iyi gelirhihoyyytsidik yani işeyeceksiniz yani arının soktuğu yere-tatlicadiarzu-denenmiştir ayrıca

sağol destinacıma.s.,belki iyi gelirse diye amonyak sürmüştüm sonra netten okudum iyi olurmuş,bebeğe bişi olursa diye korkmuştum daha çok, ona geçmemesi sevindirdi beni

kıa doğurdunda geldin anatsana bebişini uyuyomu geceleri gaz varmı..kaydirigubbakcemile2

hee bacım doğurdum da geldim..şimdi taslak olarak yazıyorum doğum hikayemi.bitince paylaşacagım.şimdilik gaz sorunumuz yok ama 2. haftadan sonra baş gösterirmiş gaz sorunu.kızımı bugüne kadar biberonla besledim ve çok şükrki bugün göğsümü emmeye başladı.biraz çektik, çektirdik ama sonunda zafer benim oldu :lepi::hooray: çok korkuyodum emmiyecek beni diye...geceleride uykumuz gayet güzel bakalım.daha küçük ya teyzesi pek uyanık kalmıyo sürekli uyuyo...
bide ilkimcim mrk etmiş abisi ne tepki gösterdi diye...
abisi başından ayrılmıyo, kızımı görmeye gelenleri hadi bakın çıkın hemen kardeşim rahatsız olmasın diyo..kıskanmayacak sanırım kaydirigubbakcemile3

çok sevindim arzucum pes etmeyin kıslar sakın bu meme konusunda sizi emmesi çok önemli...

kıslar ben bi kızıma bakim ayrıca kajocum kızım benden beter bilmiş tir derler ya dinsizin hakkında imansız gelir diyee kök söktürüyoo banaa-tatlicadiarzu-

arzucum iyi haberlerini almak çok güzel cnm ya...tam kadınlar kulubune baglısın yani hemen haberlerini alıverdik bizi merakta bırakmadıgın için tesekkür ayrıca.benimde !!ŞAFAK 3!!.Kızımda inşallah kıskanmaz kardeşini senin oğluşun gibi...bebişinide güzel abisinide öpüyorum...

arzucum valla yazdıkca dahada bi heveslenioruz yaa:)) allahım hepimöize bööle gzl hbrler vermeyi nsp etysin inşallah.
buarada hatırlamıorum kimdi ama biri kevseri merak etmiş ahanda kevserin son aktivitesi!!
kevsererduran
Menekşe

Mesaj gönder Kullanıcı Listesi Son Aktivite: 18-09-2008 22:21

sen hafiyeliği bırak bakim buldunmu kocana bilet kısss..
kocamda kocam diye ağlarsın bayramda yoksamm koca delisi seniinaniknanik
ulen duyanda yeni evli sanır bunları hee sahii gıı kaç sen eoldu sen adamın başını yakalısırnaşık şey
bu arada yarın 2 de minik erkeğimle randevumuz varr..bu ara acayip oynuyo valla canumıda acıtıyo sıpa bakalım memnunmu yerindehihoyyyt

heralde olum zaten tavan yaptı arpiem ayy doyamam ben ona.allahta doyurmasın ne beni ne onu:Saruboceq: biz bu ayın basında 6 yı bitirdik 7 ye girdik allahım kem gözlerden sakıya:Saruboceq:
bulamadım len bilet:çok üzgünüm: 2-3 tane accenta mıdır ne zıkkımsa onların sahipleri varmıs tanıdık onlar kendilerine ayırıolarmıs bööle zamanlarda ama onlarda da bulamadıksenağlama annaaaammm kaldımmı kız kocasızzzzsenağlama vay basıma geleennnleerrsenağlama

heeeeyyyooooooooo:sm_cool: evimin direği gözümün nuruuu cocuğumun babasııı bitanecik erkeğiimm şişko kocam hayatımın hem öküzü hem anlamı olan zat-ı muhterem aradı şindikkŞeniz oooyy ben öleeemmŞeniz gurban olam onu vereneeeŞeniz
az önce yanlıs aldığı biletin iptali için kamil koç a gitti.orda sormus cuma aksama yer varmı die.angut kız yok demiş.canımın içi de siz bakıverin bi demiş.meğer cuma aksam 5 te kalkıcak otobusten biri rezervesini iptal ettirmiş.bu alığın hbri, yok.ahanda kocam gelio leeennnnnn:sm_cool:
hadi bakalım hepberaber ne diyoruuuzz
yar gelecek yar gelecek
dünya celene dar geleceeekkk:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…