selam kızlar biz nstye girdik de geldik kızımla drum ameliyata girmiş yetişemedik ben sonuçlarıma baktım sancı enyüksek 4ü gösteriyo galiba doğum yakın değil:))dün gece fena belim ağrıdı yatamadım artık tuvalet falan temizlemiycem ütü mütü derken belimi ağrıtmışım
celencim canını sıkma ek sefer falan kokarlar otobüs firamaları ee bayram ne kadar yolcu götürürlerse o kadar kar ayrıca netten daha son muayne olur mu ben 10güne bir gidiyom sana da 1-2 defa daha gel diyebilir
destina buralar da soğudu kızına dikkat et sana da bulaşır falan kızlar aman ayakları çorapsız bırakmayalım soğuk ayaktan gelir
çıtırcım bence de en mantıklısı devlette yapman gibi görünüyo bizim burda özellerde normal 300 sezeryan da 400 ama daha fazla olsaydı ben de gözümü karartım devlette yada üniversite hastanesinde yaptırırdım sonuçta normal doğum ne yapacaksan sen yapacaksın doktor gelip 2 dk bebeği çıkarıp dikiş atacak bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar az önce beni arı soktu,nasıl oldu anlamadım saçıma konmuş,elimi saçıma atmamla sokması bir oldu,metal falan sürdük ama parmağım şişti ve yanıyo,bişey olurmu bilginiz varmı zehirlenirim diye dahası bebeğe bişey olur diye korkuyorum
selam kızlar biz nstye girdik de geldik kızımla drum ameliyata girmiş yetişemedik ben sonuçlarıma baktım sancı enyüksek 4ü gösteriyo galiba doğum yakın değil:))dün gece fena belim ağrıdı yatamadım artık tuvalet falan temizlemiycem ütü mütü derken belimi ağrıtmışım
celencim canını sıkma ek sefer falan kokarlar otobüs firamaları ee bayram ne kadar yolcu götürürlerse o kadar kar ayrıca netten daha son muayne olur mu ben 10güne bir gidiyom sana da 1-2 defa daha gel diyebilir
destina buralar da soğudu kızına dikkat et sana da bulaşır falan kızlar aman ayakları çorapsız bırakmayalım soğuk ayaktan gelir
çıtırcım bence de en mantıklısı devlette yapman gibi görünüyo bizim burda özellerde normal 300 sezeryan da 400 ama daha fazla olsaydı ben de gözümü karartım devlette yada üniversite hastanesinde yaptırırdım sonuçta normal doğum ne yapacaksan sen yapacaksın doktor gelip 2 dk bebeği çıkarıp dikiş atacak bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun
melsacım endişelenmene gerek yok. bişi olmazmış...yeterki alerjik bi durum olmasın..şimdi dr bi arkadaşa sordum o söyledi
melsacım endişelenmene gerek yok. bişi olmazmış...yeterki alerjik bi durum olmasın..şimdi dr bi arkadaşa sordum o söyledi
napıyonus lennn:CüvCüv:
gülşencimmm bazı bebeklker doğum sancısıyla kanala girer yani senin bebeğin 40. haftaya kadar yolu var dönmeyee..
melsacım hiç bişi olmas tatlım alerjin varsa bile ne reaksişyon gösterişyosan sana olu bebişi pasenta koruyo bu tür geçişlereyerimseniben
he bide arı soktuğunda yanmanın geçmesi için amonyak sürmek gerekir eğer amonyak yoksa vucudumuzun ürettiği amonyakta iyi gelirhihoyyytsidik yani işeyeceksiniz yani arının soktuğu yere-tatlicadiarzu-denenmiştir ayrıca
kıa doğurdunda geldin anatsana bebişini uyuyomu geceleri gaz varmı..kaydirigubbakcemile2
arzucum iyi haberlerini almak çok güzel cnm ya...tam kadınlar kulubune baglısın yani hemen haberlerini alıverdik bizi merakta bırakmadıgın için tesekkür ayrıca.benimde !!ŞAFAK 3!!.Kızımda inşallah kıskanmaz kardeşini senin oğluşun gibi...bebişinide güzel abisinide öpüyorum...hee bacım doğurdum da geldim..şimdi taslak olarak yazıyorum doğum hikayemi.bitince paylaşacagım.şimdilik gaz sorunumuz yok ama 2. haftadan sonra baş gösterirmiş gaz sorunu.kızımı bugüne kadar biberonla besledim ve çok şükrki bugün göğsümü emmeye başladı.biraz çektik, çektirdik ama sonunda zafer benim oldu :lepi::hooray: çok korkuyodum emmiyecek beni diye...geceleride uykumuz gayet güzel bakalım.daha küçük ya teyzesi pek uyanık kalmıyo sürekli uyuyo...
bide ilkimcim mrk etmiş abisi ne tepki gösterdi diye...
abisi başından ayrılmıyo, kızımı görmeye gelenleri hadi bakın çıkın hemen kardeşim rahatsız olmasın diyo..kıskanmayacak sanırım kaydirigubbakcemile3
sen hafiyeliği bırak bakim buldunmu kocana bilet kısss..
kocamda kocam diye ağlarsın bayramda yoksamm koca delisi seniinaniknanik
ulen duyanda yeni evli sanır bunları hee sahii gıı kaç sen eoldu sen adamın başını yakalı
bu arada yarın 2 de minik erkeğimle randevumuz varr..bu ara acayip oynuyo valla canumıda acıtıyo sıpa bakalım memnunmu yerindehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?