heeeeyyyooooooooo:sm_cool: evimin direği gözümün nuruuu cocuğumun babasııı bitanecik erkeğiimm şişko kocam hayatımın hem öküzü hem anlamı olan zat-ı muhterem aradı şindikkŞeniz oooyy ben öleeemmŞeniz gurban olam onu vereneeeŞeniz
az önce yanlıs aldığı biletin iptali için kamil koç a gitti.orda sormus cuma aksama yer varmı die.angut kız yok demiş.canımın içi de siz bakıverin bi demiş.meğer cuma aksam 5 te kalkıcak otobusten biri rezervesini iptal ettirmiş.bu alığın hbri, yok.ahanda kocam gelio leeennnnnn:sm_cool:
hadi bakalım hepberaber ne diyoruuuzz
yar gelecek yar gelecek
dünya celene dar geleceeekkk:teytey::teytey::teytey:
celencim gözünaydın...Allah mutluluğunu daim etsin...nazarlardan korusun Allahım sevginiziheeeeyyyooooooooo:sm_cool: evimin direği gözümün nuruuu cocuğumun babasııı bitanecik erkeğiimm şişko kocam hayatımın hem öküzü hem anlamı olan zat-ı muhterem aradı şindikkŞeniz oooyy ben öleeemmŞeniz gurban olam onu vereneeeŞeniz
az önce yanlıs aldığı biletin iptali için kamil koç a gitti.orda sormus cuma aksama yer varmı die.angut kız yok demiş.canımın içi de siz bakıverin bi demiş.meğer cuma aksam 5 te kalkıcak otobusten biri rezervesini iptal ettirmiş.bu alığın hbri, yok.ahanda kocam gelio leeennnnnn:sm_cool:
hadi bakalım hepberaber ne diyoruuuzz
yar gelecek yar gelecek
dünya celene dar geleceeekkk:teytey::teytey::teytey:
olcay sus bakimm kajo haklı aynı fıkırdeyım yemek konusunda:)
eylül süt olmaz canım mama verıolar.
kızlar 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum.sizin de böyle bi probleminiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?