2008 Ekim Anneleri

ooooo celen cim hadi iyisin şekerim..gözün aydın..:dance:
benim kocışte eylül ayında o ülke benim bu ülke benim dolaştı.hala yanımda değil..sezeryan tarihinide onun geliş gününe göre ayarladık..bakalımmhayırlısı...29 eylül de kucağımızda olacak kızımıs inş.ama şu an eşim yanımda olsun isterdim..ister istemez gergin oluyorumm.huzursuz oluyorum.çocuk gibiyim yani ve de sulugöz oldum çıktım..özlem var hasret var.way anam way.ahh anneci çekiyo işte beni saolsun oda olmasa zatibenneyaptımki

celencim gözünaydın...Allah mutluluğunu daim etsin...nazarlardan korusun Allahım sevginizi

kızlar doğurunca lazım olacak bikaç şeyi paylaşmak istedim şimdiden bulundurun evinizde rezene çayı 2.haftadan sonra gaz sorunu oluo çoğu bebekte oluomuş.. anne de bebek de içebilio humana nın hazır eczanelerde var aktardan alınıp kaynatılarak da yapılır ama bunun yapımı kolay

birde LANSİNOH göğüs ucu kremini tavsiye ederim göğüs ucu illaki çatlıo ve çok acı verio bu kremi 1-2kez sürmemle geçti çok etkili 21ytl ye kayınvalidem eczaneden almıştı internetten baktım 16ytl bence şimdiden alın bulunsun şimdi arada sürüom çok rahat göğüs ucum..

özlemcim paylaşımın için teşekkür ederim.hayırlısıyla doğursaydık biz de senin gibi kucağımıza alsaydıkbebişlerimizi çookk mutlu olurduk.

arzucum ve özlemcim bizi bu meşgul günlerinizde dahi habersiz ve tavsiyesiz bırakmadığınız için teşekkür ederiz
celen hadin gözün aydın demek 7 yıl ya maşşalah Allah birbirinize bağlılığınızı daim etsin
prize nerelerdesin kıı bi geldin daha haber alamadık senden iyi sende eylül annelerine katılmışın ne diyelim doğum gününüz kutlu olsun şimdiden

celennnnnnnnnnnnnnn.kızzzzzzzzzzzzzzz.gözün aydın yavrummmmmmmmmm.kocişin de geliyomuş iyi valla uğramazsında sen şimdi buralara.kız bak adamı ilk akşamdan rahat bırak karışmam klava:bak zati doğuran doğurana.bize sürpriz neyim yapıyım demeŞeniz

bu arada doktora gösterttim sonucumu dediki mükemmel bi nstymişyani bu haftalarda tansiyon ve şeker hastalarının nstdeki sancıları tutarsız çıkar seninki iyi dedi biri sormuş doğum sancusı için kaç çıkması lazım diye ama tam bilemiyorum şimdi benim alttaki sancı çizgisinde fazla b hareket yok eğer zigzaglar artarsa sancıyı gösteriyomuş şimdilik yok bakalım hayırlısı celen sen de m benden önce doğurcan yaa Çok üzgünüm çoookne hainsinz şu sezeryanı kısıtlamak lazım artıkyasakkelime
ben bayramdan sonra pazartesi gidip 37 hfatlık iznim alcam sonrada haftada 1 gtcekmişim doktur öööle dedi:teselli:

olcay sus bakimm kajo haklı aynı fıkırdeyım yemek konusunda:)
eylül süt olmaz canım mama verıolar.

çıtırım ben biberonla süt verdiklerini zannediyodum.demek biberonla mama veriyolar.peki bu zaman zarfında ben hergün mememi yine de verecem mi?alışsın diye.sütüm 2 gün sonra kesin gelir ama demi?sütüm gelince mi memeyi ağzına verecem yoksa.ya valla kızlar bu konu hakkında bişi bilmiyorum.:1no2:

oyy oyyoy ben de kocası yanında olmayan ekim annesi bi benim zannediyodum içim rahatladı (( ne fenayım :)
ama hakkaten insan daha bi stres oluyo o yokken bişey olursa diye.. sonuçta yalnız yapmadık bizz bu bebeişeri doğururken de yanımızda olmalarını istememiz en doğal hakkımız.. sabah kontrole geldi benim kociş de benimle iyi haberlerini alınca gönül rahatlığıyla gitti edirne ye yine...(geçen haftada ordaydı cumartesi yerine cumadan gelip sürpriz yaptı:)
yine cuma gelcek inşallah ama yarın kayınvalidem geliyo bana yoldaş olmaya çok şükür bu geceyi de yalnız atlatayım da:)))
iyi ki siz varsınız kızlar..

özellikle gecelerii... normal demek ki eylüll ... gerim gerim geriliyo göbeğim bi elim ha bire okşayıp kaşıyoo.. korkuyom tahriş etçem diye fazla tırnaklayamıyorum (

kızlar çok kaşımayın çatlıyonuz haberiniz yok krem zeytin yağı vazelin işte ne bulursanız sürün bak ben de kaşınmaya başladım gece gece
bu arada kocam bu akşam bana can alıcı bisoru sordu cevap veremedim doğumdan sonra benle hiç ilgilenemez misin diyo ya bebek olunca uzaklaşırmısın benden diyo aslında bu soruyu sormasına neden olan benim galba kanepeye uzanıp karnımı okşaya okşaya bebişle konuşuyom akşamları o da geliyo ama sıkılıyo napsın ben hissediyom içimde geilp öpmeye neyim uğraşıyo ben bunalıyorum artık darlık geliyo yav napim bi bahane bulup sıvışıyorum öfff napıyımki içimden gelmiyo şimdiden bazende şimdiden böyleyse bebek doğunca hepten uzaklaşacam diye korkuyorum açıkcası((

Günaydıııııınnn kızlarrr.........şafak 2...yarın son günüm inşallah....tırsmaya başladım bakalım nolcekk...ay acaip bişe bu son günler

günaydınn merancım ne güzel 2 gün sonra bebeğin kollarında bide bize bak hiç bişi belli değil öyle bekliyoruz böyle daha zor yaa :sm_confused:

kızlar 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum.sizin de böyle bi probleminiz var mı?

canım hamilelikte hiç sorunum olmadı çok şükür taki şu kaşıntılarım olana kadar.son 1 aya yakın diyebilirim elimde kolonya şişesiyle dolaşıyodum 1-2 gündür iyiyim.doktoruma sordum onunda hamileliğinde olmuş böyle o da hocasına sormuş kalsiyum ilacı alıyorsan kes demiş bende bıraktım sanki biraz faydası oldu gibi.sıcaklarda gidince rahatım çok şükür.bende şimdide sırt ve bel ağrıları başladı inanılmaz tutuluyorum sabahları eşim işe gitmeden masaj yapıyor adamcağız.eee kolay değil içimizdekilerin bütün yükü bizde:)sağ salim dünyaya gelsinlerde inşallah.

:ecrin_bebek:
günaydınlarrr
eylül bazen küvezde kalıyor ya hanı bebkler sarılık fılan oluyorlar..ozaman anneden sütünü sağmasını ıstıyorlar.yıne bıberonla verıyorlar..
neden endişelenıyorsun kı canım sutun gelır merak etme.gelmezse hemşireler ne vereceğin konusunda yonlendırıyorlar zaten.yerimseniben
sağ salım bebeklerımızı alalım da kucağımıza gerısı gelır zaten,boşverr:CüvCüv:
meran bugunu sayma safak 1 dıyelım artık yarın son gününnnnnnn:teytey:
tısma canım rahat ol mumkun olduğunca.ne mutlu sana yaaasenağlama

günaydıııınnnnn:sm_cool: bugun sankm güneş bir baska doğdu yaw izmirdeee:teytey: daha bi parlak bugun izmirr:smiley-cool: nie acaba kocacımın gelişiyle alakalı olabilir mi kii:1rolleyes: ayyyy millet bebişine kavusacağı şafağı sayıyo ben kocacıma kavusacağım şafağı sayıyorum:mymeka: neyse anacım naparsınız bakem.koğus bos bugun??tembel tenekeler uyuyonuz mu leenklava: neyse haftanın anlam ve önemini belirten türkümüzü hepbirağızdan sööleyebiliriz.ses veriyoruum
yar gelecek yar gelecek
dünya celene dar gelecek:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…