2008 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar
az önce burada gezinirken gebelik forumuna bakiyim dedim.çok değişik birşey buldum belki sizlerde incelemişsinizdir 1.sayfasındaydı az önce başlıkta şöyle
arkadaşlar normal doğum videosu buldum. bende fazla meraklıyımdır açtım izledim çok uzun sürmüyor zaten herşeyiyle göstermiş normal doğumu.eğer benim gibiyseniz yani fazla meraklı izleyin ama doğumuna az kalıpta normalden korkanlar izlemesin belki etkilenebilirler.kocaman çocuk nasılda çıkıyor hayret ettim valla!!!

günaydın hatunlar.
kızlar yaa bişiy sorcam yine ben size.
dün kızımın yatağı geldi. kuruldu. ortopedik yatağını koyduk içine. Kuş kadar yer kaldı. şimdi içine uyku seti falan yerleştirince nasıl duracak bilmiyorum. Fotolarını koyuyorum. acaba sizin aldığınız yataklarda da böyle bi sorun oldu mu ?? sadece bizimkinde böyle bi sorun varsa yaylı yatağın incelerinden varsa incesiyle değiştirmeyi düşünüyoruz.

Fotoları direk yükleyemedim. böyle yükledim artık. gözüküyor mu kii??

Son düzenleme:
günaydın kıslar
merancım hadi gözün aydın 2 gün sonra bebişin :ecrin_bebek: kollarında ne güzel
celen kocişin geliyomuş hihoyyytseninde gözün aydın artık bilmem:jeyyar: ne zaman gelirsin foruma....Şeniz

themis park yatak mı senın ki?
foto olmamış gozukmuyor.

Son düzenleme:

he kıı gelio valla cok şükür gerci daha var.cuma gece gelicek allah nasip ederse:Saruboceq:
ya sezencim heparin iğne kullanan senmiydin?

evet canım gorülüyor sımdı resımler.
benımkı park yatak ama
senınle aynı dertteyız canım.
2. kata koyunca seninki kadar yer kalıyor belkı daha az...
uyku setının kenarları bağlanamaz bu durumda..
ben almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım.
kenarları bağlamasak ne olur ki?

themiscim cok yuksek olmus hakkaten.ilk 3 ay sorun olmaz ama ilerleyen zamanlarda kullanamazsın.allah korusun ayağa kalkmaya yeltenicek:1no2: daha inceleri yokmu bu ortopediklerin?

park yataklara uyku seti oluomu??kenarlıkları nasıl bağlıycaz?

valla ben benımkıne birşerkilde bağlarım ya o kolay..
ama karasızım yınede..

themiscim cok yuksek olmus hakkaten.ilk 3 ay sorun olmaz ama ilerleyen zamanlarda kullanamazsın.allah korusun ayağa kalkmaya yeltenicek:1no2: daha inceleri yokmu bu ortopediklerin?

evet yaa çok yüksek oldu.
eşim bugün aldığımız yerle görüşecek bakalım. daha inceleri varsa ortopedik yatağın onunla değiştirmeyi düşünüyoruz.

themıs ınternette satılan uyku setlerının boyutlarına bakıp elıne metreyı alıp yatağına nasıl olacak dıye bakıcaksın tek care bu..
yataklar standart oluyor sanırsamm:uhm:
dahaınce olarak şilte alabılırısınız anca..:ecrin_bebek:

çıtırcığım teşekkür ederim yaa.
bak bu hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile5
ben gideyim de ölçümlere başlayayım.
ama bi de uyku seti olsa bile ufaklık hareketlenince düşme olasılığı çok yüksek.
galiba şilte alacağım.
neyse kocişden bi haber gelsin bakalım. belki aldığımız yerdeki adam bi fikir verir bize.

kızlar 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum.sizin de böyle bi probleminiz var mı?

benim kaşıntılar arar ara sürekli oluyo ama bazen felaket durumda oluyorum yine son 3 gündür inanılmaz derecede karnım kaşınıyor sırf kaşıntıdan uyuyamıyorum ya heralde karnımız büyürken kaşınıyor dedrimizin gerilmesinden dolayı olabilir belki ama çok kötü ya dışarda bile kaşınıyorum bazen tuhaf tuhaf bakıyorlar -tatlicadiarzu-

ara ara benimde kaşıntılarım oluyor ama öyle rahatsızlık verecek kadar değil.
sürekli bebe yağı sürüyorum ben. belki onun faydası vardır. yumuşatıyor sonuçta.

sürekli bebe yağı sürüyorum ben. belki onun faydası vardır. yumuşatıyor sonuçta.

ah canım benim keşke bana faydası olsa sadece 1 saat sürüyo ondan sonra ya kaşınmaya devam ya da tekrar sürüyom dün 4 defa sürdüm sadece akşam hamde gece bile kalkıp sürüyom kocama bırak ben pis olayım diyom duş alınca çünkü felaket kaşınıyorum ama kesin büyümekten kaynaklanıyo son günlerde karnım acaip büyüyo :CüvCüv::CüvCüv:

ayy canım benim senin ne kadar az kalmış doğumuna:1shok:hadi bir an önce git al yatağının ölçülerinide uyku seti işini çöz.bana kalırsa sakın şilte alma çünkü bu yatak beşik değilki sonra bebişte içinde büyüyecek canım benim.ama yatağı bir sorun isterseniz hani belki yüksekliği farklı olanı vardır.allah kolaylık versin sana canım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…