themis park yatak mı senın ki?
günaydın kıslar
merancım hadi gözün aydın 2 gün sonra bebişin :ecrin_bebek: kollarında ne güzel
celen kocişin geliyomuş hihoyyytseninde gözün aydın artık bilmem:jeyyar: ne zaman gelirsin foruma....Şeniz
günaydın hatunlar.
kızlar yaa bişiy sorcam yine ben size.
dün kızımın yatağı geldi. kuruldu. ortopedik yatağını koyduk içine. Kuş kadar yer kaldı. şimdi içine uyku seti falan yerleştirince nasıl duracak bilmiyorum. Fotolarını koyuyorum. acaba sizin aldığınız yataklarda da böyle bi sorun oldu mu ?? sadece bizimkinde böyle bi sorun varsa yaylı yatağın incelerinden varsa incesiyle değiştirmeyi düşünüyoruz.
arkadaşım yataklar hep tek tip yüksekliği falan aynı aslında ama seninkisi gerçekten yüksek duruyor.ben uykusetini bağlama yerlerinden bağladım sonrada aşağıya doğru çekince yerine oturdular sorun olmadı dene bir bakalım.sağlıkla kullansın inşallah.
günaydın hatunlar.
dün kızımın yatağı geldi. kuruldu. ortopedik yatağını koyduk içine. Kuş kadar yer kaldı. şimdi içine uyku seti falan yerleştirince nasıl duracak bilmiyorum. Fotolarını koyuyorum. acaba sizin aldığınız yataklarda da böyle bi sorun oldu mu ?? sadece bizimkinde böyle bi sorun varsa yaylı yatağın incelerinden varsa incesiyle değiştirmeyi düşünüyoruz.
Fotoları direk yükleyemedim. böyle yükledim artık. gözüküyor mu kii??
evet canım gorülüyor sımdı resımler.
benımkı park yatak ama
senınle aynı dertteyız canım.
2. kata koyunca seninki kadar yer kalıyor belkı daha az...
uyku setının kenarları bağlanamaz bu durumda..
ben almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım.
kenarları bağlamasak ne olur ki?
themiscim cok yuksek olmus hakkaten.ilk 3 ay sorun olmaz ama ilerleyen zamanlarda kullanamazsın.allah korusun ayağa kalkmaya yeltenicek:1no2: daha inceleri yokmu bu ortopediklerin?
günaydın hatunlar.
arkadaşım yataklar hep tek tip yüksekliği falan aynı aslında ama seninkisi gerçekten yüksek duruyor.ben uykusetini bağlama yerlerinden bağladım sonrada aşağıya doğru çekince yerine oturdular sorun olmadı dene bir bakalım.sağlıkla kullansın inşallah.
Daha uyku setini de almadım. Yarın alacağız. aslında uyku seti olsaydı dener ona göre hareket ederdik. Offf. 2 gün sonra doğuracam hala hazırlıklar bitmedi.
hıı bu arada benim ufaklığı cuma günü alacaklardı, ancak perşembe günü de alınabilir. yarın kontrole gideceğim o zaman belli olacak.
themıs ınternette satılan uyku setlerının boyutlarına bakıp elıne metreyı alıp yatağına nasıl olacak dıye bakıcaksın tek care bu..
yataklar standart oluyor sanırsamm:uhm:
dahaınce olarak şilte alabılırısınız anca..:ecrin_bebek:
kızlar 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum.sizin de böyle bi probleminiz var mı?
ara ara benimde kaşıntılarım oluyor ama öyle rahatsızlık verecek kadar değil.
sürekli bebe yağı sürüyorum ben. belki onun faydası vardır. yumuşatıyor sonuçta.
ara ara benimde kaşıntılarım oluyor ama öyle rahatsızlık verecek kadar değil.
sürekli bebe yağı sürüyorum ben. belki onun faydası vardır. yumuşatıyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?