2008 Ekim Anneleri

canım öle he zaman açamıyorum ben..arada bi gelip bakıorum kim doğurmuş,kim neler yaşamış geçmişi okuyorum falan..herşeyden haberim olsun istiorum:)allah izin verirse kendi doğum hikayemide paylaşacağım...çok heyecanlıyım çookkkk...ve de artık sabrım kalmadı..tırsmak falan yok yanii.sadece kucağıma alıp öpüp okşamak sevgiyle bakışmak istiyorumm .....allah hepimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin..

slm kızlar hastaneye gittim nst ye girdim.yine sancı çıkmış.üffffff ben bunları niye hissetmiyorum anlamıyom yani.3 30 da randevum var dokturumla bakalım nolcek.ya benim yatakta çok kalın geldi.park yatak benimki ama ilk 3 ay öyle yatar sonra indiririm alt katta yatar.ince yatakla değiştireyim dedim sonra alt katta çok ince olacak.sanırım park yatakların sorunu bu.
celencim hadi gözün aydınn.bu arada heparini sormuşsun ben de kullanıyorum.neyse bugün doğuran olmadı sanırım.gerçi bugün benden bi vukuat çıkar mı bilmem.:sm_confused:

kıslar bi sorum olacaktı size.bu konuları nasıl açıyorsunuz..ben çözemedim de ..sanırım bilgisayar konusunda pek iyi değilim

tünaydınlarthemiscim hayırlı olsun aldğın beşik çok güzel de yatak bencede kalın netten standart yatak kalınlıklarına baksana mutlaka inceleri vardır yada aldığınız yerden daha derin bi beişk varsa ona bakın çünkü büyüyebilen almışızn kızın hep onda yatacak ayaklanmaya başlayınca tehlikeli olablir
çtırcım ve celencim aralık annelerinde mi temmuzdakilerde mi ne çok güzel bi uyku seti görmüştüm park yatağa monte etmişlerdi durun bulabilirsem resmini koyıyım ama ben uğraşmıycam uyku seti falan gereksiz bence park yataklar için bebeiğin elini falan sıkıştıracağı yer yokki :ecrin_bebek:

nisacım nstde sancın en yüksek hangi değere çıkıyo yazar mısın dünkinde benim 6ya çıkmıştı dr. normal dedi
eylülcüm nstde bebişi göremiyosun şekerim sadece at koşuyo gibi ses duyuyosun zaten 2 aydır girdiğim ultrasondada bebeğin neresi nerde hiç. anlamıyom :)

kıslar bi sorum olacaktı size.bu konuları nasıl açıyorsunuz..ben çözemedim de ..sanırım bilgisayar konusunda pek iyi değilim

canım ekim annelerini tıkladıktan sonra en üstte solda
Forumda bulunan Konular, Forum Başlığı : Ekim Anneleri
bu başlık var onun hemen üstünde solda da yeni mesaj başlığı var orayı tıkla konu açabilirsin

sorunun cevabı budur umarım

aa demek sende heparin kullanıosun:1shok:hiç bilmiodum nisacım.
ozaman hemen sorulara basliim.
nezaman basladın?
ne kullanıosun ve kaclık?
hergün vuruluosun dimi?
doktorun ne zaman kesicek iğneyi?
iğneyi kestikten sonra ne kadar bekliycek doğum için?
benm doktorum bu ctesi kesicek.yani 36+4 hafta olucam.ondan sonra en fazla 2 hafta bekletio.ben yanında coraspin falan alıorum.sen alıomusun?iğneyi baslatmasındaki sebep sanırım tekrarlayan düşükler dimi?genetik bi bozukluk rastlanmadı?
bacım bana bunları bi yazıver be:Saruboceq:
ctesi kesicek iğneyi sonra 2 hafta nasıl gecicek bnm için bilmiorum.acaip tırsıyorum.allaha emanet:çok üzgünüm::Saruboceq:

kızlar hamileyken dolgum düşmüştü bebişe zarar verir diye gitmemiştim dişçiye şimdi gittim kanal tedavisi yaptı ağzım uyuşuk dudaklarımı hissetmiom baya oyulmuş 3ayda emziriorum bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedi yarn da tam doldurcak Allahtan evin altında diş polikliniği Arda Kerem uyurken iniverdim. Doktor şaşırdı bu kadar oyuk diş nasıl ağrımaz diye tekrar tekrar soruo ağrı yapmıo mu die ağrı eşiğim baya yüksek galibasositososito

canım fragmin 2500 kullanıyorum,hergün.hamile kaldığım andan itibaren başladım.yanında iğneyle alakalı bişey almıyorm.diğer hamileliklerde babyprin kullanmıştım.tekrarlayan düşüklerim olduğu için kullanıyorum.genetik bozukluk rastlanmadı,zaten 5 düşüğümde de araştırmalarda da bi problem çıkmadı.hatta pıhtılaşma falan da yoktu.ama önlem olarak iğneyle başladık.bugün rndevum var o zmaan soracam iğneyi kesip kesmeyeceğini.çünkü 7 tane iğnem kaldı.eğer devam etceksem yazdıracam çünkü bayrama rastlıyo.bitince sevk alamam belki.sanırım hepücüne cvp verdim dimi unuttuğum bişey varsa soruver bacum.bu arada elevit,kan şurubu ve magnezyuma devam.-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar doğum iznime ayrıldım annem geldi temizlik yapıyoz nstye girdim sancı yokmuş haftaya alttan muayene varmış yandım alllah tırsyom kızımız minyonmuş öyle dedi drumuz siz napıyonuz kızlar

önemli olan o değer değil nisanurcum hani zigzaglar varya onlar arada böle baya yükseliyo eğer o yükselişler düzenli bi şekildeyse sancı olmuş oluyo.sağolsun benim sancılar pek bi düzenli geliyo.bu arada hastanede emzirmeyle ilgili broşürler verdiler bunları incele dediler.ayyyyy içim bi tuhaf olduuu.

eylul.b nisa yaa valla bize nispet yapıyon haaaa.kızım senden çok bebeğini gören yok.

eylülcüm inan görsem bile daha hiç bişey anlamıyom.belli belirsiz bişeyler görüyom valla.sadece nst de kalp seslerini dinleyince rahatlıyom çok şükür yaşıyo yavrum diyomm..

selamun helloo:teytey:
napıyonuss lenn oku oku bitmrdi aradada zaten database error diyo-tatlicadiarzu-
bamyam patlıcan olmuş kızlarrr:lepi:2500gr gelişim geriliği gözlenmedi yani kızım kadar sıska doğmuycakk
20 ekim istiyodum ben ama eşim onun doğum günü diye bizim evlilik ,yıldönümüz kaynar gider hep dedi onun telaşesine biz evlilik yıldönümünü hiç kutlayamayız dedeii:dilcikar::dilcikar:nityekim 16 ekimde karar kıldıkk:ecrin_bebek:
ve eşim zati istemiyodu dokteorda genel anestezi daha iyi hiç bi avantajı olmayacak lokal anestesinin falan dedei ee benümküde ben zaten istemiyorum dede:dilcikar:gene onun dediği oldu genel anestezi olacamm
neyse sağ salim kucağıma alimde bamyamıı:Saruboceq:nasıl olduğunun önemi yokk..

celen gözün aydın kısss... şanslı garı seniii..
nice 17 ler 27 ler görün canım benimm...ama heyecanını takdir eediyorum yani maşallahhhözlemcim geçmiş olsun canım benimde 20liklerimin 2 si cerrahi operasyonla ikisi normal çekimle alınıcaktı doktorumla bi takvi hazırladık ilkini ameliyatla aldılar onun iyileşmesini beklerken oğluşum geldi takvim yattıhihoyyytama binlerce şükür olsun hiç ağrı sızı çekmedim hamileliğim boyunca..hatta bugün hastanede dokrorumla karşılaştım nasıl ağrımaz dedii biri çok vahim durumda çünküü....artık bende doğunca yaptırıcam heralde ama oda bi dert üff ne sorunnlu garıyım ben yaaa..

saol nisacım.randevundan sonra bana mutlaka yaz cvbı ok?
ama daha devam ettiriceni sanmıorum.zaten 37 nin sonundasın.kestikten sonra en fazla 2 hafta bekletio doktorlar.en azda 4 gün falan.buarada bu iğneleri kullananlara normal doğum yapılamıyor maalesef.kan sulandırıcı olduğu ve kanama riskininde arttığından dolayı müdahale sansı sezeryanda daha fazla.ama sen bana yaz bak bekliom.
hayırlı hbrlerle dönŞeniz

ahanda kim gelmişŞeniz maşallah yiğit efeye allah onu nazarlardan sakınsın sennde az kalmıs len destina karısıkaydirigubbakcemile5 sende artık yavastan şafak saymaya baslasan ii oluryerimseniben
ya buarada olcayım nirdeki?bızdık gelmioo??cakıl zaten satısta:mymeka:fulya yook:sm_confused: ulan daha doğurmadan döküldük heekötükedihüso

selam kızlar valla yerden göğe haklısınız.Ben eve gelince daha çok yazarım dedim ama evde kızımın eşyaları ev işleri derken girmeyi unutuyorum.lütfen affedin.
Böyle işte umarım herkesler iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…