2008 Ekim Anneleri

iğneyi bugün bıraktırdı daha kullanma dedi.doğum şeklini sordum hala daha bişey demiyo.pazaresi tekrar gidecem muayene edecekmiş beni.sanırım çatı muayenesi.üffffffff yyaa.valla ne yalan söylimm sezeryan dese çook sevinecektim.artık döt korkusu basınca normal nasıl yapacam diye düşünmeye başladım vallaa.ama normal olur derse de sezeryan yap beni demiycem sanırım zorunlu olursa amenna. suyun yarım çay bardağı kadar gelirse hemen gel dedi.bu arada 3.200 olmuş kıslarrrgördüğüm hiçbiyerini bişeye benzetemedim valla.

destinacım hayırlı olsun d.tarıhınız belli olmuşş:ecrin_bebek: bebişine de maşallah diyelımm
sezaryen olacakların en cok bu tarıhın belli olması kısmını sevıyorum.yerimseniben
gercı n. doğumda da sürpriz her an olabılır heyecanı başka tabiikaydirigubbakcemile3
dr ağrıların başlar artık demişti ama ağrı sızı nerdeeee,hiç yok valla:uhm:
ama çok ağırlaştım ben artık vallahi ,eğilmeye üşeniyorum kalkmak zor gelıyor vallahi.iyiki işlerimi bukadar ağırlaşmadan bıtırmişim..
bu daha once bahsettiğim kasıklardakı kemıklerde olan ağrılar gece azıyor. yatakta dönmeye bıle zorlanıyorum. ayağa kalkıp wc ye gıderken oluyorum sanıyorum..
artık doğurmak ıstıyorummmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile
Nisanurcumm vallahi resmi bulursan cok sevnırım gercekten.

hadi gözün aydın.hem bebiş iiymiş hem iğneleri kesmiş:teytey: off darısı bnm basıma artık:çok üzgünüm: subattan beri hergün iğne vurulmaktan bıktım ama buna şükür.azönce yine vuruldum.allahım ömür boyu kullanmak zorunda olanlara kolaylık ve de sabır versin:Saruboceq:
e peki riskten falan bahsettimi?yada sen evham yapmadan durabilecekmisinbenneyaptımki
ben bi istemiyorum bi de iğneleri kesersek allah korusun ya bişe olursa diyorumsenağlama

destina senin bamya patlıcan olmuş demek :roflol:

e hadi hayırlısı bakalım gün saymaya başla senle hemen hemen aynıyız umarım ben 16sına kalmadan doğururum bamyana öpücükler :ecrin_bebek:

Slm Kızlar naber nasılsınız biz iyiyiz kızımla 2672 gr olmuş nasıl kızlar bana zayıf geldi ben hiç kilo almamışım sizler nasılsınız neler oldu sanırım 4 kişiden başka doğuran yok allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin
Hepinizi öpüyorum

iyi geceler kızlar destinam gözün aydın maşşalh oğlun kilo almış baya eee sen de mi benden önce doğurcan yaaa 16sıymış:mymeka:bu gidişle benim doğum sancıları başlayınca kimseyi bulamıycam :1no2:
çıtırcım öğlen yarım saat aradım bulamadım kıı hatırlayanıyorumda ama bakıyorum genekaydirigubbakcemile5

bızdıkcım sen de kafana takma şimdi kilo falan benim dr. 2500dan sonra kiloyu hiç söylemedi tutmuyomuş usgyle gerçek kilo bak çakılımın kızı 4 kilo üstü doğdu

ha bi de çıtırcım ya beni de öldürüyo bu kemik ağrısı ne dönebiliyom ne yürüyebiliyom bu gün çok kötüydü sbah gözümü açar açmaz eşime diyorum ne zaman geçecek dayanamıyorum diye o da doğurunca az kaldı diyo off Allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla doğuralım çıtr bu ağrı bbeğin kanala girmesiyle mialakalı dediydin?
nisacım çatı muayenesi mi yapcak haftaya dr. ben bayram dönüşü gitcem ama bana öyle bişey demedi genede hazırlıklı omak lazım desene

günaydın ekim şekerleri biz kızımla erkenciyiz bugün sağolsun kızım 6da uyandırdı beni uyumak ne mümkün gerçi kızımda haklı küçücük yere sığamıyor kızım
hadi bakalım ekim annişleri bugün bebişlerinizle mutluluklar................

günaydın kızlar...bugün SON GÜNüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin.sabahı sabah ettim 40 kere kalktım herhalde sabaha kadar uyku tutmadı.uyudugum zamanda acaip rüyalar gördüm.oğluşumun adı TAMER olacak ama rüyamda tamert koyalım diorum hem tamer hem mert olur die.ay ne komik ya...yarın sabah 7.30 nasıl olcak bakalım...

günaydın kızlar...bugün SON GÜNüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin.sabahı sabah ettim 40 kere kalktım herhalde sabaha kadar uyku tutmadı.uyudugum zamanda acaip rüyalar gördüm.oğluşumun adı TAMER olacak ama rüyamda tamert koyalım diorum hem tamer hem mert olur die.ay ne komik ya...yarın sabah 7.30 nasıl olcak bakalım...

good morning len ekim anaları ve bebişleri.
merancım haklısın valla.sanırım son gün dahada stres olur insan.allah senn ve hepimizin yardımcısı olsun.yarın biri daha doğurucaktı kimdi yav?cumaydıda yarına alındı hani?

amin celenim Allah hepimizin yardımcısı olsun.themisti galiba perşembede olabilir diyordu.bugun kontrole gidecekti.hayırlısı olsun

evet canım, benim bugün 13:20 de kontrolüm var.
bende senin gibiyim. sabaha kadar dönüp durdum. sabah 7:30 da uyandım. uyuyamıyorum bi türlü. kötü kötü rüyalar görüyorum uyuduğumda da. sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

günaydın kıslar,kıs celen sabahın köründe giriyon şimdi foruma yarın kocan gelince arazi olursun:mymeka:neyse gelsinde biz görmezden geliverelim artıkınkaydirigubbakcemile5
merancım hadi gözün aydın sende yarın kucağına alacan bebişini yani hamile olarak son günün ne güzel:CüvCüv:
bugün photosh doğuma gidecekti galiba değilmi yarında themis:lepi:

canım benimki bugün belli olacak. yarın veya cuma günü gideceğim doğuma.
Phatoshunki cuma günüydü. Yarın Meran07 doğuma gidecek.

allahım önce sizleri sonrada bizleri bir avazda kurtarsın inşallah.öncelikle ikinizden benim için dua etmenizi rica ediyorum nolur dönsün şu oğluşum:))rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sonrada bizim.

herkese günaydınlarrrrrrr:sm_cool:
umarım herkes çok iyidir.dün evime son temizlik yapıldı.halılarım da serildi çok şükür.ev eve benzedi:)ben bişey yapmasamda temizliğin başında olduğum için giremedim dün hiç.doğuran falan olmadı dimii?ya bi gün bile girmeyince çok özlüyorum ben sizi doğumdan sonra napcaz bakalım:uhm:

ya son 2 günüm.acayip bi heyecan var.durduğum yerde duramıyorum.geceleri türlü türlü rüyalar görüyorum.genelde her gece dişli bi bebek doğurduğumu görüyorumkaydirigubbakcemile3ne demeksee...
merancımm son günün dimi canım..Dualarımız seninle merak etme..:Saruboceq:Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…