hayırlısı olsun özlemcim belki oğlunun dönmemesi senin için daha hayırlıdır.bildiği bişey vardır bebişlerimizin.allahım önce sizleri sonrada bizleri bir avazda kurtarsın inşallah.öncelikle ikinizden benim için dua etmenizi rica ediyorum nolur dönsün şu oğluşum:))rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sonrada bizim.
günaydın kıslar,kıs celen sabahın köründe giriyon şimdi foruma yarın kocan gelince arazi olursun:mymeka:neyse gelsinde biz görmezden geliverelim artıkın
merancım hadi gözün aydın sende yarın kucağına alacan bebişini yani hamile olarak son günün ne güzel:
bugün photosh doğuma gidecekti galiba değilmi yarında themis:
GÜNAYDIN,
Kıslar maalesef dün giremedim siteye acayip yoğundum ondan zamanım daraldı haftaya pzt yarım gün ve bayram sonrası cuma günü yokum kalan işlerimi toparlamam lazım bayramdan sonra 1 hft daha geleceğim sonra ev izni başlayacak doğuma kadar tabii oğluş bi arıza çıkarmazsa nolur odası felan bitsin işlerimi yolun akoyayımda öyle gelsinCELEN' im merakta edermiş beni:Sen şimdi yarın kocişin gelince dönüp yüzümüze bakmazsın ya :mymeka:Kociş yok sabahın köründe gelmiş kocişi gelsin uğramaz buralara neyse bakalım gelsinde hayırlısıyla sen gelme idare ederiz biz...DESTİNA' m demek oğluşun gelme günü okeylendi ya ne güzel benimki bana bişey demiyo deli ediyo ya beni 16 ekimde kaç hafta kaç gün oluyosun sen tam olarak???Eğer seni ziyaret durumum olursa mutlaka gelmek isterim.Koşuyolundaki MEDİPOL dü değil mi???MERAN ayyyyyyy cnm ya haklısın ama dualarımız seninle olacak gününü bilince de böyle işte ama insanın kendini hazır etmesi lazım ondan bilmeli ya...PHATOSH şafak 2 THEMİS belki yarın belki yarından da yakın hele bi git bakalım ne diyecek dr.Ayyyyyyy kıslar ALLAH önce size sonra sıramız gelince hepimize yardım etsin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Ya bu takvimlere noluyo ben 34+4 üm bugün ya 1 gün geriden gidiyodu şimdi 2 güne çıkmış fark sinir oldumfisfisfis
selamun helloo:teytey:
napıyonuss lenn oku oku bitmrdi aradada zaten database error diyo-tatlicadiarzu-
bamyam patlıcan olmuş kızlarrr:lepi:2500gr gelişim geriliği gözlenmedi yani kızım kadar sıska doğmuycakk
20 ekim istiyodum ben ama eşim onun doğum günü diye bizim evlilik ,yıldönümüz kaynar gider hep dedi onun telaşesine biz evlilik yıldönümünü hiç kutlayamayız dedeii:dilcikar::dilcikar:nityekim 16 ekimde karar kıldıkk:ecrin_bebek:
ve eşim zati istemiyodu dokteorda genel anestezi daha iyi hiç bi avantajı olmayacak lokal anestesinin falan dedei ee benümküde ben zaten istemiyorum dede:dilcikar:gene onun dediği oldu genel anestezi olacamm
neyse sağ salim kucağıma alimde bamyamıı:Saruboceq:nasıl olduğunun önemi yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?