2008 Ekim Anneleri

hayırlısı olsun özlemcim belki oğlunun dönmemesi senin için daha hayırlıdır.bildiği bişey vardır bebişlerimizin.

GÜNAYDIN,

Kıslar maalesef dün giremedim siteye acayip yoğundum ondan zamanım daraldı haftaya pzt yarım gün ve bayram sonrası cuma günü yokum kalan işlerimi toparlamam lazım bayramdan sonra 1 hft daha geleceğim sonra ev izni başlayacak doğuma kadar tabii oğluş bi arıza çıkarmazsa :Saruboceq:nolur odası felan bitsin işlerimi yolun akoyayımda öyle gelsin:ecrin_bebek:CELEN' im merakta edermiş beni:1hug:Sen şimdi yarın kocişin gelince dönüp yüzümüze bakmazsın ya :mymeka:Kociş yok sabahın köründe gelmiş kocişi gelsin uğramaz buralara neyse bakalım gelsinde hayırlısıyla sen gelme idare ederiz biz...DESTİNA' m demek oğluşun gelme günü okeylendi ya ne güzel benimki bana bişey demiyo deli ediyo ya beni 16 ekimde kaç hafta kaç gün oluyosun sen tam olarak???Eğer seni ziyaret durumum olursa mutlaka gelmek isterim.Koşuyolundaki MEDİPOL dü değil mi???MERAN ayyyyyyy cnm ya haklısın ama dualarımız seninle olacak gününü bilince de böyle işte ama insanın kendini hazır etmesi lazım ondan bilmeli ya...PHATOSH şafak 2 THEMİS belki yarın belki yarından da yakın hele bi git bakalım ne diyecek dr.Ayyyyyyy kıslar ALLAH önce size sonra sıramız gelince hepimize yardım etsin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Ya bu takvimlere noluyo ben 34+4 üm bugün ya 1 gün geriden gidiyodu şimdi 2 güne çıkmış fark sinir oldumfisfisfis

:çok üzgünüm: yaa kızlar yarın kontrolüm vardı. randevu almak için aradım. ama doktorum arefe gününe kadar yokmuş. offf yarın gününü sölicekti. son haftalarımdayım. daha 5 gün var o arada kızım doğmaya kalkarsa doktorumda yok. keyfim kaçtı. yarın ona göre tüm hazırlıklarımı yapacaktım. ve birkaç gündür çok kötüyüm yatamıyom ağrılarım var bide gribim veee şimdiye kadar çatlamamıştım. dün çatlakların oluşmaya başladığını farkettim senağlamaufff

sorma olcaycım benimkide geriden geliyo 1 gün..
destinanın günü mü belli olmuş?16 ekimmi?geçmişi okuyamadım ki..zamanımda yok.dün evim temizlendi..bugün de ben temizleneyimyerimseniben inat ettim kendim yapıcam...ama nasıl olcek hala düşünüyom:uhm:koca bi ayna koyayım karşıma.artık 3 saatmi sürer 5 saatmi fisfisfis neyse vakit kaybetmiyim de başlıyım yavaş yavaş..şimdilik hepinizi öpüyorummmŞeniz

hee allah izin verirse kocacımın geldiği günden itibaren tanımiyeceeeem sizi:dilcikar: ula siz kim oliisiniz diiceem:dilcikar:
len manyak karılar ben artık sizsiz durabilirmiyim:mymeka: evet sıklığı azalır ama kocamın gelmesinden dolyı deil işlein coğalmasından zamanın azalmasından dolayı olur.e malum tek basımayım ve hiç birsey yapamıorum.o gelince halılar gidicek bayram ve doğum temizliği için kadın tutulucak ev temizlenicek.gidemediğim kuaförüme gidicem(arabaylan gidiliodaa) ama mutlaka tüm bunların içinde burayada ayırıcak vaktim olucak:mymeka:
siz onu girmeyenlere hatta bebişşi olunca hi.ç uğramayacak olanlara sööleyin:dilcikar:
heleki sen olcay hanım.senn evinde bide net yok:mymeka:

merancım hadi hayırlısı canım son günün yarın o koca göbüşün olmaycak ama kucağında dünyalar tatlısı kuzucun olacak tehmis seninki de olur belki yarın kız
phatosh yarın girersin heralde yarın da senin son günün
celen kız ben çok sevmiştim seni kocacaın gelince senin sohbetlerinden mahrum mu kalcez

merancım hadi hayırlısı canım son günün yarın o koca göbüşün olmaycak ama kucağında dünyalar tatlısı kuzucun olacak :ecrin_bebek: tehmis seninki de olur belki yarın kız
phatosh yarın girersin heralde yarın da senin son günün

celen kız ben çok sevmiştim seni kocacacın gelince senin sohbetlerinden mahrum mu kalcez laelaelaelaelae

günaydınnnn kızlarrrhihoyyyt
Merancım Şafak Doğan güneşşşş.....a.s.
ınan senın yerınde olmak ısterdım canım.
bol bol dua et dinlen bugün kendını yorma canım.hamıeliğinin son gunun keyfını cıkar ve son fotoğraflarını cekıll:ecrin_bebek:
phatoş ve themis sizlerde oyle kızlarrr..
nısanurcum saol canım yınede araştırdığın ıcın denk gelırse yıne aklında olayım olur muugamyoncuiremsu
kajocum senınle aynıyız heralde biz.bu ara bende kotuyum senın gıbı ve bır an once kurtulmak ıstıyorum..
doktrunu arayıp sorsan olmaz mı şu gun belırleme işini.
bu arada acıl bişi olursa soktorunu ararsan gelmez mi ki,niye sıkıntı yaptın?

Ya bu takvimlere noluyo ben 34+4 üm bugün ya 1 gün geriden gidiyodu şimdi 2 güne çıkmış fark sinir oldumfisfisfis

olcaycım benim tarihde sabah açtığımda kafayı yemişti geriden geliyordu siteyi tamamen kapatıp tekrar açtım düzeldi sende bir dene istersen belki olur

Bakalım düzelecek mi takvimim BEYAZZAMBAK yaptım dediğini He bu arada CELEN hn int.bağlantısı yaptım eve müjde size ama laptop yok oda olur inşallah mevcut bilg.çok eski artık idare etcez napalım hiç yoktan iyidir...

evet ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ...ay çok heyecanlı ya çıtırımpıtırım...napcamı hiç bilmiyorum.ağlamak istiorum.sen 37+6 sın,bende bugun tam 38+0.cnm duan kabul olurmuş sende sabah kendini 07.30 da hastanede bulurmuşsun.ben bugun bol bol fotograf çektirdim.yalnız bişe farketttim sürekli eşim çektigi için fotoları onunla birkaç tane var fotografımız.hep kızım oğluşum ben fotograflarda...birazdan kızımı almaya gitcem,ordan kuaföre,eşim işten erken çıkacak bugun onuda işten alcam,koca göbişimle arabadan inince millet şöyle bi bakıordu bugun son kez baksınlar bakalım:)ay kızlar dogum yaptıktan sonra hamileyken özledigimiz şeyleri yazalım.mesela ben markette bana sıra verilmesini,sandayelere benden önce sağlam mı die eşimin oturmasını,denizde sırt üstü yüzerken göbişimin top gibi suyun üzerinde durmasını,kızımın benim resmimi yaptıgında kocamaaaaan bir göbek deligi ve içinde kardeşini çizmesini,gitmek için sabırsızlandıgım doktor kontrollerini,her defasında kalbinin pıt pıt sesin duyana kadar kaskatı kesildigim zamanları,kavanoz kavanoz yedigim biberiye turşularını(hayatta acı sevmeyen ben) çooook özlicem ya ben bunları...iyisiyle kötüsüyle geçti işte 9 ay...ama hep iyi düşünmek istiyorum.yarında eşime,kızıma,oğluşuma(umarım yarın bu saatlerde kucagımda olacak)herkese tebessümle bakmak istiyorum...umarım yarın size güzel haberlerimizi veririz...hepinizi çok seviyorum.annelik çok özel ve güzeldir...

günaydınn:sm_cool:
ya ne güzel böyla yarın kim doğuruyodu soruları falan demii ay bugünleride gördük şükürr
bu arada saçma sapan rüya olayını kimseye kaptırmam ben birinciyimmm:lepi:kıs celen beynimde yer etmişşsin kocanla seni gördüm rüyamda seni hastaneye götürüyoduk doğur diye sen önce bu doğursun diyodun..rüyamda bile kıllık yapıyon:mymeka:

merancım tamert olayınada gülüyorum okuduğumdan beri değişik bi isim olur cidden:roflol:

photoshum bende aynaylan kendim yaptım ama ben sir ağda kullanıyorum sanırım ondan oldu yanlış yönbemi çektim bilmiyorum her yerim sivilce dolduu-tatlicadiarzu-yardım alcağın biri varsa iyi olurr...

nisacım senin kuzunada maşallahhbütün bebekler kıymetli tabi ama senin ve ceklenin durumları biraz farklı her gece yatarken ikinizide dua ediyorum allahım sağ salim alsınlar kuzucuklarını diye..allah çektiklerinizin mükafatını versinn:Saruboceq:

ay pek bi uzun oldu yazı hadi bakarım bi ara gene öptüm hepücünüzüü..
he bu arada olcaycım oğluşum benim hasabımla 38+2 doktorun hesabıyla 38+4 oluyo 16 ekimde sanada söylemeden geçemiycem çok uzattın bu çalışma olayını valla bankalarda doğurcan çocuğuu..
ay çıtırım sanada bi tüyo doğuma iki gün kala falan bacak bacak üstüne atamazmışsın dene sen hjergün:dance:

Canim hadi hayirlisi benimde kesin tarih 15 ekim senden bir gun once ama sen siddetle epidural istiyordun bu konuda dr nasil fikrini degistirdi bende bir turlu karar veremedim nasil olacagina sende bir fikir ver delirecegim

sarılaqlcim evet ben epidurali çok istiyordumm..halada istiyorum ama eşimle doktorum eleele verdiler direnemiyorumm..
eşim korkuyo belimden iğne olacağım için risk falan diyo doktorumda hiç bi avantajı olmuyacak dedi hatta genel anesteside daha çobuk ayaklanacaksın epidural olursa bacaklarındaki uyuşukluk hissi daha fazla sürecek falan dedi vazgeçirtti yanii..genel anestezi olucam kısmet ...

tünaydın kızlar hadi son gün ne heyecanlı dimi asıl bu gece uyuyamayacaksınız kıı ondan sonra da hergecehihoyyyt

tünaydın kızlar hadi son gün ne heyecanlı dimi asıl bu gece uyuyamayacaksınız kıı ondan sonra da hergecehihoyyyt
bacak bacak atma meselesini ben de biliyom bacğınızı üst üste atamazsanız 2 gün içinde bırtlatacanız demek oluyomuş ama aslı yok uzun boylularda uymuyo ablama yaptırdıydım doğumdan önce attıydı bacak bacak üstüne şutarafagitti

destinaaa bacak bacak üstüne atamıyooommmmm lennnnn:dance:
vallahı de atamıyorum kızlar,,doğurcam mı yoksammhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…