2008 Ekim Anneleri

selam ben de geldim valla bende dökülen ekim annelerindenim herhalde kaç gündür bi başağrısı bi uyuzluk var üstümde aslında 1-2 girip okumaya çalışıyom ama yazmaya hiç takatim olmuyodu senağlama
merancım themiscim phatoshcum ne güzel büyük gün gelmiş çatmış inşallah sağsalim alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza :Saruboceq: ne güzel çifte bayram yapıcaksınız bu bayram:teytey:
bende bayramda doğurmuş olmayı çok istiyom hem gelen gidenle uğraşmam bu halde:jeyyar: üfff ne fenayım dii mikötükedihüso ama daha erken 36+1 gelmez herhalde oğluşum
geceleri uyuyamama problemi bende de var hortlak gibin dolanıyom ortalarda uyuduğum zamanda abuk subuk rüyalar filan görüyom geçen gece bütün çocukluk aşklarımı gördüm rüyamda ben böyle karnı burnunda filan onlara bebişimi nlıyom ne alakaysa:roflol:aman kocacım duymasınkaydirigubbakcemile3

merancığım Allah sana hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah canım.şimdi senin için kıpır kıpırdır:senin yerine koydum da birden kendimi.hayırlısıyla doğur ve bebişinin fotosunu yolla bize olur mu canım.

destinam şekerim.16 ekim haa.inşallah seninki de bi son dakka sürprizi yapmaz.şimdi senin patlıcan doğana kadar 3 kilo olur demi?epidural olmadığına ben de sevindim.boşver.genel anestezi daha iyi.ama doğduğu anı görmek de başkadır tabi

tünaydınnnnn canlarımmmmmm.ay merancım themiscim fatoşcum rabbim kolaylıklar nasip eder inşallahhhhh.bize de dua edin noluurr.destinacım canımsın Allah razı olsun dualarına senin de o güzel yüreğine göre olsun herşey inşallah.
denedim bacak bacak üstüne aymayı zar zor atabiliyom ozaman 2 değilde bi 3-4 günüm vardır demii.

ayyy nisam canım ya.sen bitanesin.tabiki yaşayacak yavrun.Allah onu senin kucağında görmeni de nasip edecek inşallah.yeterki sen üzülme canımın içi Şeniz

bu arada kızlar yavaş yavaş toplamaya başladık evi.Allah izin verirse ekime taşınırız.tabi doğurmadan.bizimkiler biraz ağır vasıta.ama napalım.doğurmadan taşırız herhalde evi.bana kalsa şimdiye çoktaaaann taşınırdık ya neysse.ya bu taşınmak çok zor be kızlar.napcaz bilmiyom.valla sizin sürpriz doğumları görünce de tırsıyom ne yalan söyleyim.daha hastane çantam bile hazır değil.bugün sancım tutsa Allah korusun hastaneye hiçbişi hazırlamadım.taşınınca evde hallederim diye.üffff içimi sıkıntılar bastı yav.bayram da geliyo.herhalde bayramda mnillet bol bol gezer (misal destina,celenin de kocişi geliyo. oda gezer.nisam gezemez.nisanurum gezer ama ,merancım o da bebişine sarılır uyur o da gezemez,edhak gezer,olcay muamma,phatosh gezemez bebişimi yolda doğurmayım diye)biz de ev toplarız herhal.daha vitrindeki bardaklar,yatak odaları,elbiseler hepsi toplanacak.hiç bişi yapmadık.işte bugün kayınvalidemler temizliğe gittiler.bakalım ya hayırlısı olsun.ama ben bu bayram bol bol gezip tatlı yemek istiyodummmmmmsenağlama

destinaaa bacak bacak üstüne atamıyooommmmm lennnnn:dance:
vallahı de atamıyorum kızlar,,doğurcam mı yoksammhihoyyyt

doğur kıs zaten 38 haftalık olmuşun hem senin kızın kilosuda iyiydi...
çiçekjlere bakım yap biraz birazda nisanurun taktik eğilerek yer sil sonra celenin taktik çömmeli wc kullan:roflol:

eylülcüm bende 3 kilo olumu dedim doktora benim için önemli olan bu haftada 2.500 olması dedi ..bu kiloyu biz normal kabul ediyos dedi ama 20 gün var 500 gr alır heralde..
ya son anda kandırırmıyım bilmeme ama eşim hiç istemiyo epidurali korkutmuşlar onu felç kalma riski var falan diyo anlatamıyomki ben doğurcam sana noluyo diyomm:dilcikar:
hehe bu arada evlilik yıldönümü doğumdan sonra olacağına göre iki hediyem olur demi ..
kıslar ne aldırcanız adamlara kıs fikir verin benimki sen ne istersen onu alim dedii..
makul bişeyler iste ama demeedende geçemedi alık sanki yat istiycem çiçek almaqz biliyom rajona ters durumlarıda bi yüzük falan aldırıverim demi..:teytey:

aferin bööle beni gör rüyanda işte:teselli: ben leventi gördümde noldu elde var sıfır:dilcikar: bugece bende rüyamda edhakı doğurtmaya gidiodum.yanlız dikkat ederseniz kimse kendini doğurtmuo:roflol: millet tuttuğunu götürüo doğuma:roflol: sonra bana diolar ki onun oğluna koyduğu ismi deiştirin allahın isimlerinden sabır anlamına gelen varmıs onu koyun :sm_confused: hangisi acaba?esma-ül hüsnayı bilen varsa bi baksın lo:uhm: sabır anlamına geleni koycakmısız oğluna:uhm:
canımın içi dualrın içinde cok saol.allah sennde burdaki tüm ii kalpli canlarımında gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

ben bu bacak bacak üstüne atma işlemini son 1 aydır yapamıorum aldığım kilolardan dolayıcokacimcoook ama hala doğurmadım.amman cumaya kadar sabretsinde.babamız basımızdayken ne istiosa yapabilir zilliŞeniz

ya bende bunu sorucaktım.benmki bilmez ööle hediye falan.angut bi ci,cek alır gelir.o da alırsa.napcam ciceği dötüme mi sokcam:mymeka: nasıl yolunu yaparım?ööle diyememde bana hediye al veya alcanmı?tadı cıkmaz:dilcikar:
komsunun kuzeni doğurdu gecen hafta kocası 10 tane bilezik yapmıs karıyakafamçokkarıştı ne kocalar var dimi:mymeka:

10 tane bilezikmi-tatlicadiarzu-abartsaymışş leenn
valla bilezik falan istemem takmıyom üyle şeylerr..ama künye olabilir yüzük olabilir..
ben görümceme dedim valla bu bişey seçemez sen gidersin diye heralde faydası olur:jeyyar:
aslında hediye falan işin esprisi valla oğlumdan güsel hediyemi var ama bunlara böyle günlerde aldırmasssan sonra seneler içinde unuturlar evlilik yıldönümüydü..doğum günüydü yani taze tuttmak lazım bu heyecanı demii..
eğitim ömür boyu:lepi:

biz geldiikk..çok şükür ağda işide bitti nihayetsositososito1 saati geçti ve heryerim tutulduu.oğluşumu çok sıkıştırdım vallakafamçokkarıştı

kıss eylül bayramda tabi gezemiycem..ama bebişimi yolda doğurmıyım diye değil..bebişimi(Allah izin verirse) zaten doğurmuş olacağım için:sm_cool: bayram şekerimi yalıyo ve ya ısırıyo olabilirim o günlerde

destinacım hayırlısı olsun.aylar önce ben genel diyodum,sen epidural..şimdi seninki genele döndü benimki epiduralekaydirigubbakcemile3 benim epidural işinede kocişle dr.karar verdi.ama ben kendimi hazır hissediyorum.doğumdan sonra fırsat bulduğumda nasıl geçtiğini anlatırım canım..

bu arada o kadar rahat bacak bacak üstüne atabiliyom ki şaştım valla:uhm:benim tembel oğlum 40 haftayı da geçer normali beklesek demekki:ecrin_bebek:
ben yine kaçıyom kızlar..fırsat bulursam gelirim yine.uafk tefek işlerim var.yarında kayınvalidemler gelcek.yapamam..hepinizi çok sefiyommmmŞeniz

merhabalar:teytey:
meran ,themis ve fatoş allah sağsalim bebişlrinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: destina ne güzel seninde tarih belli olmuş aaayyyy ben ne zaman doğuracam yaaaCADIARZU
benim kocişte doğur bir an öncede bayram şekerimizi bayramdan önce alalım diyo bende tabii baska bir arzunuz doğurmak benim elimde canım ne zaman isterse ozaman doğururum :mymeka:kurbana kadar tutcam işte çıkarmıcam diyom:roflol: şaka bir yana bende bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum:ecrin_bebek:

DESTİNA' m ya benim dr.bana dediki bebek ne kadar durursa o kadar iyi sana göre38+2 ya da dr'nun hs.göre38+4 ise 18 ekim bende 38.haftanın bitimi ben diyabetliyim ya bebekte solunum sorunu olabiliyomuş onun için acele ettirme beni dedi bi de hayır benim dr.normal doğumcu bende de maalesef biliyonus o höt maalesf yok şimdi diyom bu beni sallıyo normale mi götürüyo acep var mı bi bilgin bu konuda diyabetlinin bebeği geçmi alınmalı ya???Ben bebişimi terazi istiyom,normal doğumdan korkuyomBi bilgisi olan varsa bi diyiversin hele???NİSA77 sen normal mi istiyodun ki sende diyabetlisin ya şekerler şekeri...DESTİNA KOŞUYOLUNDAKİ MEDİPOL müydü kıs???hastanen...Ay bugün bi felaketim kendimi berbat hissediyom çok yorgunuım çokkkkkkkkk

olcayım ben önceden yani bebiş yaniyken hep tabiki normal doğum diyip güya efelik yapıyodum ama yumurta gelip dayanınca dr um sezeryan desin diye ağzının içine bakıyom ama demiyoÇok üzgünüm çoookpztesi çatı muayenesi yapacak eğer sorun yoksa normal doğum yönünde dvam edecez dedi.o anda normal derim sezeryana dönüşebilir dedi.yani adam beni çatır çatır doğurtacak galiba:1no2:

Merhaba kızlar nasılsınız biz bebeğimle iyiyiz Allaha şükür.Eşyalarını hazırlamaya devam son hızla.

NİSA' m işte sorun burda benimde içimi bi kuşkudur aldı benimkininde sesi hiç çıkmıyor bende korkmaya başladım valla benide mi normale götürüyo ne???Ya ben çok korkuyoırum ve de istemiyorum normali bakalıom seninki ne diyecek gün verecek mi bi git bakalım ne diyelim ALLAH gönlümüze göre versin hayırlısı inşallah gönlümüzdeki gb olur...

hep destek tam destek:enbuyukkk::lepi:

olcayım gecen hafta kontrole gittiğimde benden önceki kadının doğum tarihini konusuyorlardı.benden 1 hafta küçüktü gebeliği ama bu hafta alıcaklardı bebeği.belki doğmustur:sm_confused: neden dedim erken lalınıo?hamilelik sekeri var o bayanın dedi sekreter.e dedim bnmde var alınsın ozaman.onunki benmkinden cok yuksekmiş.yani o gün öörendiğim bu.şeker yuksek olduğu için işi daha fazla riske atmıodu doktor?istersen bi arastıryerimseniben

bencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.
yuksek bır yerden mı atlasam

bencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.:uhm:
yuksek bır yerden mı atlasam.??ne yapsam
bayramdan once doğurmak ıstıyorum bendeee

CELEN' im ÇITIR' ım valla kafam karıştı aman ya ne bilem...İnşallah gönlümden geçen gb sezeryana karar kılınır ve hayırlısıyla beeğimi problemsiz kucağıma alırım oğluşum sorunsuz nefes almayı başarır solunum problemi felan olmaz tek dileğim bütün annelerin sağlıkla bebişlerine kavuşmaları...

olcaycım ozel doktorun değil mi bu senin??
ve özel hastanede yapmayacak mısın?
eğer oyleyse sen nasıl ıstersen doğumu öyle yapmak durumunda..
sezaryen ıstediğini açıkca belırt bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…