önemli olan o değer değil nisanurcum hani zigzaglar varya onlar arada böle baya yükseliyo eğer o yükselişler düzenli bi şekildeyse sancı olmuş oluyo.sağolsun benim sancılar pek bi düzenli geliyo.bu arada hastanede emzirmeyle ilgili broşürler verdiler bunları incele dediler.ayyyyy içim bi tuhaf olduuu.
eylul.b nisa yaa valla bize nispet yapıyon haaaa.kızım senden çok bebeğini gören yok.
eylülcüm inan görsem bile daha hiç bişey anlamıyom.belli belirsiz bişeyler görüyom valla.sadece nst de kalp seslerini dinleyince rahatlıyom çok şükür yaşıyo yavrum diyomm..
destinaaa bacak bacak üstüne atamıyooommmmm lennnnn:dance:
vallahı de atamıyorum kızlar,,doğurcam mı yoksammhihoyyyt
aferin bööle beni gör rüyanda işte:teselli: ben leventi gördümde noldu elde var sıfır:dilcikar: bugece bende rüyamda edhakı doğurtmaya gidiodum.yanlız dikkat ederseniz kimse kendini doğurtmuo:roflol: millet tuttuğunu götürüo doğuma:roflol: sonra bana diolar ki onun oğluna koyduğu ismi deiştirin allahın isimlerinden sabır anlamına gelen varmıs onu koyun :sm_confused: hangisi acaba?esma-ül hüsnayı bilen varsa bi baksın lo:uhm: sabır anlamına geleni koycakmısız oğluna:uhm:bu arada saçma sapan rüya olayını kimseye kaptırmam ben birinciyimmm:kıs celen beynimde yer etmişşsin kocanla seni gördüm rüyamda seni hastaneye götürüyoduk doğur diye sen önce bu doğursun diyodun..rüyamda bile kıllık yapıyon
nisacım senin kuzunada maşallahh:bütün bebekler kıymetli tabi ama senin ve ceklenin durumları biraz farklı her gece yatarken ikinizide dua ediyorum allahım sağ salim alsınlar kuzucuklarını diye..allah çektiklerinizin mükafatını versinn:
ay çıtırım sanada bi tüyo doğuma iki gün kala falan bacak bacak üstüne atamazmışsın dene sen hjergün:
tünaydınnnnn canlarımmmmmm.ay merancım themiscim fatoşcum rabbim kolaylıklar nasip eder inşallahhhhh.bize de dua edin noluurr.destinacım canımsın Allah razı olsun dualarına senin de o güzel yüreğine göre olsun herşey inşallah.
denedim bacak bacak üstüne aymayı zar zor atabiliyom ozaman 2 değilde bi 3-4 günüm vardır demii:
doğur kıs zaten 38 haftalık olmuşun hem senin kızın kilosuda iyiydi...
çiçekjlere bakım yap biraz birazda nisanurun taktik eğilerek yer sil sonra celenin taktik çömmeli wc kullan:roflol:
eylülcüm bende 3 kilo olumu dedim doktora benim için önemli olan bu haftada 2.500 olması dedi ..bu kiloyu biz normal kabul ediyos dedi ama 20 gün var 500 gr alır heralde..
ya son anda kandırırmıyım bilmeme ama eşim hiç istemiyo epidurali korkutmuşlar onu felç kalma riski var falan diyo anlatamıyomki ben doğurcam sana noluyo diyomm:dilcikar:
hehe bu arada evlilik yıldönümü doğumdan sonra olacağına göre iki hediyem olur demi ..
kıslar ne aldırcanız adamlara kıs fikir verin benimki sen ne istersen onu alim dedii..
makul bişeyler iste ama demeedende geçemedi alık sanki yat istiycem çiçek almaqz biliyom rajona ters durumlarıda bi yüzük falan aldırıverim demi..:teytey:
olcayım ben önceden yani bebiş yaniyken hep tabiki normal doğum diyip güya efelik yapıyodum ama yumurta gelip dayanınca dr um sezeryan desin diye ağzının içine bakıyom ama demiyoÇok üzgünüm çoookpztesi çatı muayenesi yapacak eğer sorun yoksa normal doğum yönünde dvam edecez dedi.o anda normal derim sezeryana dönüşebilir dedi.yani adam beni çatır çatır doğurtacak galiba:1no2:
hep destek tam destek:enbuyukkk::lepi:aslında hediye falan işin esprisi valla oğlumdan güsel hediyemi var ama bunlara böyle günlerde aldırmasssan sonra seneler içinde unuturlar evlilik yıldönümüydü..doğum günüydü yani taze tuttmak lazım bu heyecanı demii..
eğitim ömür boyu:lepi:
DESTİNA' m ya benim dr.bana dediki bebek ne kadar durursa o kadar iyi sana göre38+2 ya da dr'nun hs.göre38+4 ise 18 ekim bende 38.haftanın bitimi ben diyabetliyim ya bebekte solunum sorunu olabiliyomuş onun için acele ettirme beni dedi bi de hayır benim dr.normal doğumcu bende de maalesef biliyonus o höt maalesf yok şimdi diyom bu beni sallıyo normale mi götürüyo acep var mı bi bilgin bu konuda diyabetlinin bebeği geçmi alınmalı ya???Ben bebişimi terazi istiyom,normal doğumdan korkuyomBi bilgisi olan varsa bi diyiversin hele???NİSA77 sen normal mi istiyodun ki sende diyabetlisin ya şekerler şekeri...DESTİNA KOŞUYOLUNDAKİ MEDİPOL müydü kıs???hastanen...Ay bugün bi felaketim kendimi berbat hissediyom çok yorgunuım çokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?