2008 Ekim Anneleri

olcaycım evet koşuyolu medipol benim hastanee..
ama senin için şunu söyleyebilirim hamilelik şekeri çıkan ne kadar tanıdığım varsa hep 37 ve 38 .haftalarda sezeryan oldular bence senin doktorda sezeryan yapar çünkü bebek ne kadar karnında kalırsa kilosu şekere bağlı olarak artıcak ve solunum problemi çıkabilir..normal doğurcanı sanmıyorum ben senin ama en iyisini doktorun bilir..daha haftan erken ya ondan bişiy dememiştir ..
çıtırcım sende atlama işlerini boşver söyledik ya kızım işte çiçek sula çiçekkkaydirigubbakcemile3

kıs celen hayrolsun da bi el atsan doğurtsan ne sevaba girersin vallakaydirigubbakcemile3

ama oğluşumun isminin nesi var :uhm: bak aklıma soktun araştırdım allahın isimlerinde 'sabur' sabır anlamına geliyomuşCADIARZU ama biz oğluşumun ismine çok önceden karar vermiştik ERAY ımız minik prensimiz bizim:1hug:
acaba bana mesaj mı bu daha sabretmem gerektiği bebişimin geç geliceği filan:uhm::çok üzgünüm:
bencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.
yuksek bır yerden mı atlasam

çıtırcım dükkanları yeniden aç bacım:roflol: erken doğumu tetikliyomuş diyolardı ya valla ben düşünüyom bu gece denesem bi yarına doğurur muyum

bencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.
yuksek bır yerden mı atlasam
yere çöm ve ıkınyerimseniben kocam gelsin ben denemeyi düşünüyorum.sen bi dene bakem.sende işe yararsa bende yaparımsositososito

len sana hazır rüya gördüm anlamınıda sen kendin cıkarmısın işte.daha ne cicek sulaması:mymeka:
sabır işte sabırşutarafagitti

DESTİNA'm,ÇITIR'ım,CELEN' im çok tşk ederim ilgiendiniz çok mersi...Bence de sizce kesin sezeryan istediğimi söyledim zaten tepkili yaklaşsada tamam son karar tabiki senin dedi kabul etti gb görünüyoda ne bileyim tedirginim işte...DESTİNA' m mümkün olursa mutlaka geleceğim hastaneye seni ve oğluşu görmeye hayırlısıyla sen bi doğurda inşallah...

ben dükkan mükkan kapamamıştım zatennn:mymeka:
ama yınede gelmıyor yaa yok mu fıkrı olanÇok üzgünüm çoook

ananem bile senden daha az şey biliodur kesinsengözlerimebaksanab anam bu ne be?
len sen jinekolog falansında bizi basına bela etmemek içinmi söölemiyon:mymeka:

EDHAKKKKKKKKK

Ne çiçek sulaması bak gelirsem oraya klava:bizdeki çiçekler kurudu sulamıyos biz jübile yaptık tamam tık yok 2 haftadır neyim Çok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu-

sen doktoruna "ben kendimi bu doğum seklinde rahat hissedicem o yuzden kararım sezeryandan yana" diyerek resti cek bence.sonucta bu doğum seklide onun işi.ve sen ne dersen oa.s

ıkınıyom ıkınıyom gelmıyo len:icecream:
çok kmık bır haldeyim vallananiknanik

sen doktoruna "ben kendimi bu doğum seklinde rahat hissedicem o yuzden kararım sezeryandan yana" diyerek resti cek bence.sonucta bu doğum seklide onun işi.ve sen ne dersen oa.s

İşte budur hay yaşa sen CELEN' im yok ben dedim zaten sezeryan istiyorum diye ya herşey yolunndayken neden acaba dedi bende suratımı düşürdüm ben öyle istiyorum dedim tabii senin kararın önemli ben sadece tavsiyede bulunurum ama sen çok ürküyosan ve kesin yaklaşımın buysa sezeryan yapacağız dedi o da ama sanki ertelemek istemesi normal olursa şansını mı denemeyi düşünmesinden diyorum kendimce eee biliyonus serde hafiyelik var umarım senaryo yazıyorumdur ya...Şüpheleniyorum geçen cmt beri acabalar var kafamda...Zaten CMT kontrolüm var yine dur ben bi daha bi daha sorayım sıkıştırayım biraz:1closedeyes:kötükedihüsoa.s

doğurmaya çalişiimm biraz daha:)
kocişim gelir az sonra. öpüyorum sızı.
yarın görüşmek uzere.

kıs çıtır benimde dükkan daha kapanmadı ama korkuyom valla normal doğuma işe yarıyoda ulen ben sezeryan olcam kapatım artık barim yapim bende jübilemii

merancım bide ne zaman fırsat bulursun bilmiyorum canım ama sağlıkla al inşallah bebişini kucağına ağrısız sızısız bi doğumun olur inşallah iyi haberlerle gellŞeniz

EDHAKKKKKKKKK

Ne çiçek sulaması bak gelirsem oraya klava:bizdeki çiçekler kurudu sulamıyos biz jübile yaptık tamam tık yok 2 haftadır neyim Çok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu-

kız kendim için yapıyosam namertimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
herşey oğluşuma biran evvel kavuşmak için:jeyyar:

ıkınıyom ıkınıyom gelmıyo len:icecream:
çok kmık bır haldeyim vallananiknanik

çıtır çatlıcan canım valla neyse doğurabilirsen bana da haber ver sabah akşam ıkınayımkaydirigubbakcemile3

ne:1shok: hala kapatmadınız mı gerçekten ee biz boşu boşuna mı tatile girdikti
istanbulda gittiğim dr artık yasak dediğinden beri biz kapattıydık valla bugün açıcam ha kimse durdurmasın beniklava:

kızlar durun kendinize gelin yaw gaza gelmeyin bakın gece gece biriniz onu bunu deneyim derken doğurmaya kalkarsanız şimdi nöbetçi doktorla falan uğraşmayın

KIZLAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.DUALARIMDA HEPİNİZ OLACAKSINIZ...umarım iyi haberlerimizi ulaştırırız...yeni bir hayat,yeni bir can,yeni bir müjde hepimizi bekliyor.içinizdeki mucizelerinizle hepinize hayırlı doğumlar...

merancım Allah yardımcın olsun canım.dualarım bu gece seninle...işten güçten ancak fırsat bulabildim..malum son 1 günüm kaldı..Umarım herşey senin ve minik meleğin için çok kolay olur ve sağ salim bebeğini kucağına alıp bizlere güzel haberlerle dönersinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…