aferin bööle beni gör rüyanda işte ben leventi gördümde noldu elde var sıfır: bugece bende rüyamda edhakı doğurtmaya gidiodum.yanlız dikkat ederseniz kimse kendini doğurtmuo millet tuttuğunu götürüo doğuma sonra bana diolar ki onun oğluna koyduğu ismi deiştirin allahın isimlerinden sabır anlamına gelen varmıs onu koyun :sm_confused: hangisi acaba?esma-ül hüsnayı bilen varsa bi baksın lo sabır anlamına geleni koycakmısız oğluna
bencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.
yuksek bır yerden mı atlasam
yere çöm ve ıkınyerimseniben kocam gelsin ben denemeyi düşünüyorum.sen bi dene bakem.sende işe yararsa bende yaparımsositosositobencede mantıklı olan erken alınması..senın doktorda var hakket bişi olcaycıjm..
bu bebeğin erken doğması için ne yapabılırım.akıl verın bakimm.
yuksek bır yerden mı atlasam
len sana hazır rüya gördüm anlamınıda sen kendin cıkarmısın işte.daha ne cicek sulaması:mymeka:kıs celen hayrolsun da bi el atsan doğurtsan ne sevaba girersin valla
ama oğluşumun isminin nesi var :uhm: bak aklıma soktun araştırdım allahın isimlerinde 'sabur' sabır anlamına geliyomuşCADIARZU ama biz oğluşumun ismine çok önceden karar vermiştik ERAY ımız minik prensimiz bizim
acaba bana mesaj mı bu daha sabretmem gerektiği bebişimin geç geliceği filan:uhm::çok üzgünüm:
çıtırcım dükkanları yeniden aç bacım:roflol: erken doğumu tetikliyomuş diyolardı ya valla ben düşünüyom bu gece denesem bi yarına doğurur muyum
olcaycım evet koşuyolu medipol benim hastanee..
ama senin için şunu söyleyebilirim hamilelik şekeri çıkan ne kadar tanıdığım varsa hep 37 ve 38 .haftalarda sezeryan oldular bence senin doktorda sezeryan yapar çünkü bebek ne kadar karnında kalırsa kilosu şekere bağlı olarak artıcak ve solunum problemi çıkabilir..normal doğurcanı sanmıyorum ben senin ama en iyisini doktorun bilir..daha haftan erken ya ondan bişiy dememiştir ..
çıtırcım sende atlama işlerini boşver söyledik ya kızım işte çiçek sula çiçekkkaydirigubbakcemile3
DESTİNA'm,ÇITIR'ım,CELEN' im çok tşk ederim ilgiendiniz çok mersi...Bence de sizce kesin sezeryan istediğimi söyledim zaten tepkili yaklaşsada tamam son karar tabiki senin dedi kabul etti gb görünüyoda ne bileyim tedirginim işte...DESTİNA' m mümkün olursa mutlaka geleceğim hastaneye seni ve oğluşu görmeye hayırlısıyla sen bi doğurda inşallah...
sen doktoruna "ben kendimi bu doğum seklinde rahat hissedicem o yuzden kararım sezeryandan yana" diyerek resti cek bence.sonucta bu doğum seklide onun işi.ve sen ne dersen oa.s
EDHAKKKKKKKKK
Ne çiçek sulaması bak gelirsem orayaklava:bizdeki çiçekler kurudu sulamıyos biz jübile yaptık tamam tık yok 2 haftadır neyim Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu-
ıkınıyom ıkınıyom gelmıyo len:icecream:
çok kmık bır haldeyim vallananiknanik
kıs çıtır benimde dükkan daha kapanmadı ama korkuyom valla normal doğuma işe yarıyoda ulen ben sezeryan olcam kapatım artık barim yapim bende jübilemii
merancım bide ne zaman fırsat bulursun bilmiyorum canım ama sağlıkla al inşallah bebişini kucağına ağrısız sızısız bi doğumun olur inşallah iyi haberlerle gellŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?