2008 Ekim Anneleri

merancım allah yar ve yardımcın olsun canım yarın bu vakitler kuzucuğun kolllarında olcak ne güzell:1hug:
themisten ses çıkmamış bugün kontrole gitcekti sezaryan gününü alcaktı hayırlısı olsun onun için de
fatoşcum bravo koca karınla 1 saatte hallettin ya ne diyema.s ben kara kara düşünüyom hala
olcaycım niye strese giriyon ya bişeycik olmaz dr. risk almak da istemez sen istedikten sonra doğrayıverir nolcek 2 dklık işkaydirigubbakcemile2ablam da da şeker vardı hatırlıyosun bebişimiz 40. haftayı doldurduğu gün doğdu ve 4 kiloydu hiç öyle bi sorunu da olmadı çok şükür
çıtır napıyon kız manyadın mı:mymeka:ne ıkınması dur bakim 42. haftanın sonuna kadar zaman var yasakkelime

celen ve destina ben kaç aydır düşünüyom bu doğum hediyesi meselesini valla söylüyom eşime şunu mu alsak bunu mu alsak diye ben pek güvenemem de zevkine özellikle mezuniyetm için aldığı altın kolyeden sonra çok güzel bişey ama ucunda fil var tamam uğur bereket falan da filll işte şimdide inek falan alır Allah korusun:)) o yüzden bu aralar beraberce gidip bişeyler bakacaz ben baktım aslında şu üçlü setler varya kolye ucu yüzük küpe onlardan düşünüyorum kızıma da bi künye alırız belkim

kızlar bu arada kızım bugün aşağı indi artık oturuken kaburgama batmıyo kendileri ve acayip yürüyorum bacak aramın nasıl ağrıdığını tarif edemem bi de hareketleri de sakinleşti sank hafif hafif vuruyo artık biraz şüpheelndim ama yavaşlama normalmiş araştırdım eşim de karnımın aşağı indiğini söylediydi dün ben pek inanmadıydım şimdi nolur bayramda doğurma diye yalvarıyo niye biliyonu mu kendi 5 günlük baba iznini kullanamayacakmış bayramda olursa tembel kocişim

:1shok:ah ah gecenin bu saati oldu deli danalar gibi evde dolanıyom benim kız azıttı tekmeleri geçtim lunapark zannetti karnımı taklalar atıyo içerde galiba sabah 6da uyandım ve hala uyutmuyo yaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar.
Dün telaştan fırsat bulupta haber veremedim.
Bugün 9 da hastanede olacağım ve inşallah bebişime kavuşacağım.
Sizlere arkadaşım vasıtasıyla haber göndermeye çalışırım.
Gece uyuyamadım hiç. Kötü kötü rüyalar gördüm. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
Dua edin benim için. Bende sizler için dua edeceğim.

themiscim canım allah bir nefeste kurtarsın inşallah kızını da seni de
senin ve meranın güzel haberlerini bekliyoruz müsait olduğunuzda
bugün dualarımız hep sizinle...

ya bu arada ben bu saatte ayaktayım:1shok: uyanın lennnnnnnnnnnnnnklava:
millet doğğuruyo hadi tembel karılar ben uyuyamıyom artık siiz nasıl uyuyonuz yaaaaaa:mymeka:

günaydın len şişko karılar. edhak haklı kalkın bakemhihoyyyt millet catır catır doğurmaya gitti siz hala keyif yapın:mymeka:
merancım themiscim allahım sağsalim kurtarsın ikinizide.dularımız sizinle.yarında phatoshlaa:jeyyar:

günaydınlar herkeseee:sm_cool:

themiscim Allah yardımcın olsun.kolay doğumlar..dualarımız seninle ve meranla bugün..gece ona da dua ettim hep..umarım bugün ikinizde meleklerinizi kucağınıza alıp,en kısa zamanda güzel haberler uçurursunuz buraya..

benimde şafak=1 hihoyyytsenağlama:dance::a015::uhm:
duygularımı anlatacak kelimeler bulamıyorum..bu ifadelerden anlarsınız...aslında eşimde sezaryen esnasında yanımda olacağı için heyecanlanmam falan diyodum ama hepsi hikayeymiş ...dün meranın anlattıkları gibi bazı şeyleri özlemek de var.en çok da içimde hareket edişini..bide yakınlarımın 9 ay boyunca göbüşümü okşayıp uzun uzun konuşmalarını özliycem.eşim bile"vay be 9 ay boyunca bi göbekle konuştum hergün"diyo:roflol:artık kimseler dönüp bakmıcek:çok üzgünüm:
ama bi yandanda oğluşuma kavuşcam diye içim kıpır kıpırrrrrrr:sm_cool: Allah'ım inşallah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.:Saruboceq:ve umarım oğluşuma iyi bi anne olabilirim

Canim,cok kolay olur insallah.Saglikla al kucagina.Bizimde dualarimiz seninnle.

THEMİS ve MERAN canlarım ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah dualarınızdan bizleri esirgemeyin bizimde dualarımız sizinle...PHATOSH ya kızım ben zaten kapı gıcırtısına ağlar hale glmişim sabah sabah döktürdün gene göz yaşlarımı bu ne duygusallık valla kızlar acayip zırlak oldum dün akşam iftarda görümcemlerdeydik yaprak dökümü bahanesiyle ne ağladım ne ağladım bir görseniz hep babamı ve annemi düşündüm seyrederken hele o babanın kızları ile olan ilişkileri kocişin ailesi bir kalabalık ki sormayın 3 abisi 1 ablası var ve onlarında eşleri çocukları düşünün artık...Baba-kız ilişkisi çok özlüyorum ya kızlar annemi ve babamı ay neyse yinesenağlamabiraz hava alayım ben

canım benimm çok teşekkür ederimŞeniz
umarım öyle olur..ben de yarın doğuma girerken hepiniz için dua edeceğim emin olabilirsiniz.inşallah oğluşunda en kısa zamanda dönsün:Saruboceq:
evet kadir gecesine denk gelmesini çok istemiştim..içimden geçen olacak inşallah..

bu arada sen ve diğer tüm ekim anneleri de "süper anneler"olacaksınız.çünkü onları daha şimdiden bu güne getirebilmek için ne savaşlar verdik hepberaber.senağlama.tüm sevinçlerimizi ve sıkıntılı anlarımızı buradan paylaştık.hepimiz bebişlerimiz için uykusuz kalıp dualar ettik..dediğim gibi daha şimdiden...asıl herşey bundan sonra başlıyor.gerçek anneliğe geçtiğimizde onlar için bu dünyada yapamayacağımız şey olacağını sanmıyorum ben..yüzlerini görüp,mis kokularını kokladığımızda bu dünyadaki herşeyin ne kadar da anlamsız olduğunu düşüneceğiz...kendi adıma konuşmam gerekirse nasıl bi hamilelik geçireceğimi bile bilmezken,birazda korkarken sizlerinde aynı şeyleri yaşadığını,aynı korkuları duyduğunuzu görmek hep bi adım daha yaklaştırdı beni buraya ve sizlere.biçok şeye gülüp geçmeyi öğrendim sayenizdea.shamileliğimin tadını doyasıya çıkardım...
iyiki varsınız ve iyiki (sanalda da olsa) tanımışım sizlerii
hepinizi çok seviyorum:içelim:

canım anne ve baba özlenmezmi...ağlamakta da çok haklısın.e birazda hamişliğin verdiği duygusallık var..ama bak eşinin ailesi sana da aile olmuş..herşeyi bırak asıl şimdi sen gerçek bi ailenin en önemli parçası olacaksın..bebeğinin annesia.s şimdi gözyaşlarını sil,bebişine karşı nasıl güçlü bi anne olcağının hayalini kur:teselli:

gerçekten bugün biraz duygusalım galibasenağlama bıraksalar destan gibi yazacam da yazacam yaniii..çenem düştü..son gün sendromu mudur nedir?
neyse kalkayım biraz bişeyler yapayım.zaman geçmiyo böyle:CüvCüv:

Canımsın ya çok teşekkür ederim.Hayat değişik zamanlarda değişik zorluklarla insanın karşısına çıkıyor.Önemli olan zorluklara göğüs germek geriyoruz germesine de zor oluyor bazen yaşam arızalı olarak yaşanıyor günler, geceler kimi zaman ne yapalım bundan sonra herşey güzel olur inşallah ALLAH' ım seninde yarın yanında olsun yardımcın olsun bizleride unutma emi dualarında olalımŞeniz

themiscim doğumdamı şimdi allahım yardımcısı olsun dualarımız onunla
sanırım yarında phatosh ve meranla olcak allahım hepinizin hepimizin yardımcısı olsunnnnn canlarım benim

themiscim doğumdamı şimdi allahım yardımcısı olsun dualarımız onunla
sanırım yarında phatosh ve meranla olcak allahım hepinizin hepimizin yardımcısı olsunnnnn canlarım benim

amiin canım..ama meranda bugün doğumda..hatta büyük ihtimalle bitmiştir bile.sabahtan gidecekti.

sanırım yarınki tek kurban benimbenneyaptımki

amiin canım..ama meranda bugün doğumda..hatta büyük ihtimalle bitmiştir bile.sabahtan gidecekti.

sanırım yarınki tek kurban benimbenneyaptımki
ay canım haberim yok benim annem geldi temizlikteyiz giremiyom pek 2si kurtuldular şu saatlerde darısı senin başına ilk sonra hepimizinnnnnnnnnnna.s.:Saruboceq:

Yaaaa ne oluyor kizlar yaaa,sabahtan beri goz yaslarimi kurutmadiniz valla..Sabahin korunde oglum krese giderken agliyor o gidincede pesinden ben,
sonrada Cinar evine donuyor bugun diye agladim,arkasindan Phatosh,Meran ve termis bebeklerine kavusuyor diye,daha sonra Olcay ve Yaprak dokumu etkilesimine...
simdide kendime,bisey
olsa yan komsumla bile ayni dili konusmuyorum.
doguma annemler gelecekmi gelemeyecek mi belli degil.vizede surekli problem cikariyorlar.

Heralde yalnizlik en cok bu zamanlarda zor...
Biraz daha yazaarsam size kizarken beni aglatiyorsunuz diye ,ben sizi aglaticam....aamaaaaaaaannnn hepsi gelir gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…