- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
günaydınlar herkeseee:sm_cool:
themiscim Allah yardımcın olsun.kolay doğumlar..dualarımız seninle ve meranla bugün..gece ona da dua ettim hep..umarım bugün ikinizde meleklerinizi kucağınıza alıp,en kısa zamanda güzel haberler uçurursunuz buraya..
benimde şafak=1
duygularımı anlatacak kelimeler bulamıyorum..bu ifadelerden anlarsınız...aslında eşimde sezaryen esnasında yanımda olacağı için heyecanlanmam falan diyodum ama hepsi hikayeymiş ...dün meranın anlattıkları gibi bazı şeyleri özlemek de var.en çok da içimde hareket edişini..bide yakınlarımın 9 ay boyunca göbüşümü okşayıp uzun uzun konuşmalarını özliycem.eşim bile"vay be 9 ay boyunca bi göbekle konuştum hergün"diyo:roflol:artık kimseler dönüp bakmıcek:çok üzgünüm:
ama bi yandanda oğluşuma kavuşcam diye içim kıpır kıpırrrrrrr:sm_cool: Allah'ım inşallah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.:Saruboceq:ve umarım oğluşuma iyi bi anne olabilirim
ayy canım gözlerim doldu bir anda ve şimdi ağlıyorum.çok haklısın göbüşümüzdeki hallerini çok özleyeceğiz herkes onları öyle sevdi ve bize hep onların sayesinde özel değerler verildi ve hep onunla göbeğimizden konuşup dertleştik yeri geldi sevdik.ama herşeyin sonu var çok şükür ki mutlu bir son ve ne mutlu sana ki sen buna yaklaşıp oğluşunu alıyorsun kucağına sana şeker gibi bir bayram geliyor:)
sen çok iyi bir anne olacağına emin ol çünkü gerçektende öylesin.dualarımız hepinize sende bizlere etmeyi unutma canım benim oğluşumda tez günde dönsün inşallah.ne mutlu sana ki bin aydan hayırlı bir gecede bebişini doğuracaksın allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:
günaydın kızlar.
Dün telaştan fırsat bulupta haber veremedim.
Bugün 9 da hastanede olacağım ve inşallah bebişime kavuşacağım.
Sizlere arkadaşım vasıtasıyla haber göndermeye çalışırım.
Gece uyuyamadım hiç. Kötü kötü rüyalar gördüm. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
Dua edin benim için. Bende sizler için dua edeceğim.
ayy canım gözlerim doldu bir anda ve şimdi ağlıyorum.çok haklısın göbüşümüzdeki hallerini çok özleyeceğiz herkes onları öyle sevdi ve bize hep onların sayesinde özel değerler verildi ve hep onunla göbeğimizden konuşup dertleştik yeri geldi sevdik.ama herşeyin sonu var çok şükür ki mutlu bir son ve ne mutlu sana ki sen buna yaklaşıp oğluşunu alıyorsun kucağına sana şeker gibi bir bayram geliyor:)
sen çok iyi bir anne olacağına emin ol çünkü gerçektende öylesin.dualarımız hepinize sende bizlere etmeyi unutma canım benim oğluşumda tez günde dönsün inşallah.ne mutlu sana ki bin aydan hayırlı bir gecede bebişini doğuracaksın allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:
THEMİS ve MERAN canlarım ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah dualarınızdan bizleri esirgemeyin bizimde dualarımız sizinle...PHATOSH ya kızım ben zaten kapı gıcırtısına ağlar hale glmişim sabah sabah döktürdün gene göz yaşlarımı bu ne duygusallık valla kızlar acayip zırlak oldum dün akşam iftarda görümcemlerdeydik yaprak dökümü bahanesiyle ne ağladım ne ağladım bir görseniz hep babamı ve annemi düşündüm seyrederken hele o babanın kızları ile olan ilişkileri kocişin ailesi bir kalabalık ki sormayın 3 abisi 1 ablası var ve onlarında eşleri çocukları düşünün artık...Baba-kız ilişkisi çok özlüyorum ya kızlar annemi ve babamı ay neyse yinesenağlamabiraz hava alayım ben
canım anne ve baba özlenmezmi...ağlamakta da çok haklısın.e birazda hamişliğin verdiği duygusallık var..ama bak eşinin ailesi sana da aile olmuş..herşeyi bırak asıl şimdi sen gerçek bi ailenin en önemli parçası olacaksın..bebeğinin annesia.s şimdi gözyaşlarını sil,bebişine karşı nasıl güçlü bi anne olcağının hayalini kur:teselli:
gerçekten bugün biraz duygusalım galibasenağlama bıraksalar destan gibi yazacam da yazacam yaniii..çenem düştü..son gün sendromu mudur nedir?
neyse kalkayım biraz bişeyler yapayım.zaman geçmiyo böyle:CüvCüv:
themiscim doğumdamı şimdi allahım yardımcısı olsun dualarımız onunla
sanırım yarında phatosh ve meranla olcak allahım hepinizin hepimizin yardımcısı olsunnnnn canlarım benim
ay canım haberim yok benim annem geldi temizlikteyiz giremiyom pek 2si kurtuldular şu saatlerde darısı senin başına ilk sonra hepimizinnnnnnnnnnnamiin canım..ama meranda bugün doğumda..hatta büyük ihtimalle bitmiştir bile.sabahtan gidecekti.
sanırım yarınki tek kurban benimbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?