canım benimm çok teşekkür ederimŞeniz
umarım öyle olur..ben de yarın doğuma girerken hepiniz için dua edeceğim emin olabilirsiniz.inşallah oğluşunda en kısa zamanda dönsün:Saruboceq:
evet kadir gecesine denk gelmesini çok istemiştim..içimden geçen olacak inşallah..
bu arada sen ve diğer tüm ekim anneleri de "süper anneler"olacaksınız.çünkü onları daha şimdiden bu güne getirebilmek için ne savaşlar verdik hepberaber.senağlama.tüm sevinçlerimizi ve sıkıntılı anlarımızı buradan paylaştık.hepimiz bebişlerimiz için uykusuz kalıp dualar ettik..dediğim gibi daha şimdiden...asıl herşey bundan sonra başlıyor.gerçek anneliğe geçtiğimizde onlar için bu dünyada yapamayacağımız şey olacağını sanmıyorum ben..yüzlerini görüp,mis kokularını kokladığımızda bu dünyadaki herşeyin ne kadar da anlamsız olduğunu düşüneceğiz...kendi adıma konuşmam gerekirse nasıl bi hamilelik geçireceğimi bile bilmezken,birazda korkarken sizlerinde aynı şeyleri yaşadığını,aynı korkuları duyduğunuzu görmek hep bi adım daha yaklaştırdı beni buraya ve sizlere.biçok şeye gülüp geçmeyi öğrendim sayenizdea.shamileliğimin tadını doyasıya çıkardım...
iyiki varsınız ve iyiki (sanalda da olsa) tanımışım sizlerii
hepinizi çok seviyorum:içelim:
selammyerimseniben
anlaşılan herkes ya dün akşam ya da bu sabah gözyaşı dökmüş..
bende akşam yaprak dokumunu ızlerken ağlayanlardanımsenağlama
themis ve meran mis gibi bebişlerini kokluyorlar şu an...ne mutlu onlara..
bende doktora gittim.dün boğazımda hafıf yanma vardı,bu sabah kalktığımda baya acıyordu. doğum ustu daha da ağırlaşmadan gıdeyım dedım.
baya kotu olmuş..dr antıbıyotık verdi,içsem mi içmesem mı bılmıyorum:sm_confused:
elma sırkesıyle gargara yap ağzını dedi.iyi gelırmiş.aklınızda bulunsun sizinde.:1rolleyes:
nisanur ne 42. hafta ya benim 40 hafta bıle beklemeye tahamullüm yok:1closedeyes:
bayram gelene kadar bi doğursambenneyaptımki
selam kızlar, topice çok uğramıyorum, size bi haber vermeye geldim, 1 saat kadar önce themisle telefonda konuştum ve yarım saat sonra sezaryene alacaklarını söyledi, epidural anestezi yapcaklarmış, birazdan bebişini kucağına almış olur, belki de kucağına almıştır bile, sesi biraz soluk geliyodu, heyecanlı olduğu belliydi, ben de heyecanlanmadım desem yalan olur, konuşurken elim ayağım titredi, bu aralar bebişini doğurmuştur herhalde, birazdan da kucağına verirler minik prensesini, allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, görüşmek üzere
saol ibolyacım akşamüstü bidaha ararsın kaç kilo doğmuş durumlar nasılmışş paylaşırsın gene ..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?