2008 Ekim Anneleri

canım benim yaaa son zamanlarda acaip sulugöz oldum zaten bugun her yazdığını okuyunca içim kaynıyor ağlamaktan .iyi dileklerin için çok tşk ederim inşallah yaramaz oğluşum döner tabiki rabbim izin verirse normal olacak hepimiz için ne hayırlıysa o olsun inşallah.sen bugün yerine sığamazsın şimdi heyecan dorukta allahın izniyle yarın hepsi bitecek ve cennet kokunu bizden önce koklamış olacaksın:)
rabbim bu yollarda kimseleri koymasın allah hepimize hayırlı doğumlar,yuvalarımızda mutlulukla büyüteceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
sanada mübarek günlerde kolay doğumlar arkadaşım.bayram şekerinle beraber mutlu bayramlaraa.s.

böhööööösenağlamasenağlamasenağlama
leenn sümüklü garılar ne ağlatıyonus len sabah sabahh..
olcaycım aynene valla dün yaprak dökümünde bir ağlamışlım kanalı değiştirdiler susum diyee..ben babam yaşadığı halde o sahneyi yaşayamadım annemin baba evinden gelin çıktımm...şimdide torunlarını görmek istiyormuşş ne yapımm bu saatten sonra babalığını..

themisle merancım almıştırlar heralde kuzucuklarını bi oğlumuz bi kızımız oldu inşallahhh..

ibolya themisin işten arkadaşıydı o bize verir haberlerini heralde...photoshum hadi seninde şafak doğan güneş heee..ya bitti işte darısı başımızaa canımmŞeniz

slm kıslar themis ve meran doğurdumu azaldık destinam bende pek sulugöz oldum :senaglama: bu günlerde...
destina seninde 29 ekimdi dimi doğum tarihi...galiba ikimiz aynı gün doğurcaktık tabi benimki döndüyse normal doğum olacak dönmediyse sezaryen olcam korkuyorum valla sezaryenden...

destina bişi sorcam seninde bebeğinin hareketleri çok mu benim ki kıpır kıpır içimde valla..bazen kasıklarıma doğru bi ağrı giriyo sanki oraya girmeye çabalıyomuş gibi sizdede oluyomu acaba?

sezencim biz 16 ekime aldık sezeryan tarihinii..
evet benimkide çok hareketli bazen otururken öyle sert tekmeler atıyoki canımın acısından kalkmak zorunda kalıyorumm..dışardan bile okadar bariz belliki oynadığı herkesin gözü karnımda işte oynuyo falan diyyeee..çıkmak istiyolar heraldehihoyyyt

slmmmmmm naptınız kıslarrrrr yaaaaaa öldüm ağlamaktansenağlamazaten bi bahane arıyom ağlamak için.fatoşcum yaa canımsın yaa ben de çok mutluyum sizi tanımaktan va canım benim yarın büyük gün ve de kadir gecesi rabbim yardımcın olsun.merancım içinde bu dileklerim geçerli.ayyy themiscim rabbim yardımcın olsun.olcayım canım benim aynen valla annemi aklımdan geçirdiğim an ağlamaya başlıyorummmmm.anne olacaz diye mi nedirsenağlama

bizde bayramdan sonra 6 ekimde kontrole gidicez bakalım doğum planı yapılcak..bide nst ye gircem offf çok heyecanlıyım kıslar ya....az kaldı

fatoşcum Allah yardımcın olsun kadir gecesi bize dua etmeyi unutma...bebişini de bir an önce al kucağına hayırlı haberlerini bakliyoruz....

:sm_cool:evet sayıca epey azalıyoz artık doğuran anneler yazışmaya başlar merancım ve themiscim meleklerini kokluyodur şimdi fatoşçum hadi hayırlısıyla sen de yarın bu vakitler alcan kucağına meleğini :1hug:
ağlamayın len noluyo ne güzel mutlu sonlar geiliyo hepimiz için sırayla benim kızım artık doğum kanalına indi kesin sabah ilk işim kitabımı açıp baktım ilk doğumda doğumdan 1-2 hafta önce bebiş aşağı iner diyo demek 1-2 haftamız kaldı kaydirigubbakcemile5eşim sabahsancın başlarsa haber ver diyo :mymeka:yok dedim ben sana süpriz yapacam gelince kucaıma alıp karşılayacaz kızımla seni:lepi:

selammyerimseniben
anlaşılan herkes ya dün akşam ya da bu sabah gözyaşı dökmüş..
bende akşam yaprak dokumunu ızlerken ağlayanlardanımsenağlama
themis ve meran mis gibi bebişlerini kokluyorlar şu an...ne mutlu onlara..
bende doktora gittim.dün boğazımda hafıf yanma vardı,bu sabah kalktığımda baya acıyordu. doğum ustu daha da ağırlaşmadan gıdeyım dedım.
baya kotu olmuş..dr antıbıyotık verdi,içsem mi içmesem mı bılmıyorum:sm_confused:
elma sırkesıyle gargara yap ağzını dedi.iyi gelırmiş.aklınızda bulunsun sizinde.:1rolleyes:
nisanur ne 42. hafta ya benim 40 hafta bıle beklemeye tahamullüm yok:1closedeyes:
bayram gelene kadar bi doğursambenneyaptımki

çıtırım geçmiş olsunn..ama iç antibiyotiklerini..hem doktorunun yazdığı antibiyotikler gebelikte kullanılanlardandır mutlaka hemde bebek ilaçlardan organ gelişimi aşamalarında etkilenir artık bizimkiler organ gelişimini tamamladı kız doğurunca hasta olursan zorlanırsın emzirmeye bakmaya doğurmadan toparla kendini canım iç ilaçlarınıkaydirigubbakcemile3

selam kızlar, topice çok uğramıyorum, size bi haber vermeye geldim, 1 saat kadar önce themisle telefonda konuştum ve yarım saat sonra sezaryene alacaklarını söyledi, epidural anestezi yapcaklarmış, birazdan bebişini kucağına almış olur, belki de kucağına almıştır bile, sesi biraz soluk geliyodu, heyecanlı olduğu belliydi, ben de heyecanlanmadım desem yalan olur, konuşurken elim ayağım titredi, bu aralar bebişini doğurmuştur herhalde, birazdan da kucağına verirler minik prensesini, allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, görüşmek üzere

saol ibolyacım akşamüstü bidaha ararsın kaç kilo doğmuş durumlar nasılmışş paylaşırsın gene ..Şeniz

teşekkür ederiz ibolyacım güzel haber için..:1hug:
destına dr da aynı seyı soledı.alsam ıyı olacak bencedea.s

çıtırcım ilaçlarını ihmal etme mutlaka iç geçmiş olsun
ibolya haberleri bekliyoruz...
ay çok heyecanlanıyorum böle doğumlar sıraya girdi
bitirdik be ne kaldı şurda...

olcaycım aynene valla dün yaprak dökümünde bir ağlamışlım kanalı değiştirdiler susum diyee..ben babam yaşadığı halde o sahneyi yaşayamadım annemin baba evinden gelin çıktımm...şimdide torunlarını görmek istiyormuşş ne yapımm bu saatten sonra babalığını..

Hemde ne ağlamak DESTİNA' m ya yok böyle bişey ben bugünde devam ediyorum insan her zaman duyuyor eksikliklerini ama böyle anlarda daha çok etraf insan kaynıyo ama senin kimsen yok sen teksin ya yok işte ötesi yok eski ailenden kimse yok yanında yalnızsın işte yalnız seni anlıyorum bende hem anasız hem de babasız çıktım oturduğumuz evden zaten şimdide orda oturuyoruz yani yeni ailemle geçirdiğim bugünlerimi geçirdiğim evimizden çıktım gelin yapayalnız komşularım çıkardılar benide yok bugün damardan takılıyoruz maalesef

slmmmmmm naptınız kıslarrrrr yaaaaaa öldüm ağlamaktanzaten bi bahane arıyom ağlamak için.fatoşcum yaa canımsın yaa ben de çok mutluyum sizi tanımaktan va canım benim yarın büyük gün ve de kadir gecesi rabbim yardımcın olsun.merancım içinde bu dileklerim geçerli.ayyy themiscim rabbim yardımcın olsun.olcayım canım benim aynen valla annemi aklımdan geçirdiğim an ağlamaya başlıyorummmmm.anne olacaz diye mi nedir

seninde mi yok anacığım güselim yoksa uzaktamı???Yok yazdıkça ağlıyorum ya yetger istemiyorum ağlamak yeter ya

uzakta olcayım birazönce hemen telefona sarıldım annem de korktu noldu sana diyo.ben de nebilem öyle sesini duymk istedim biraz duygusalım bugün dedim.yazık kadın da yoksa doğurdun mu.sonrada diyoki doğurulur da ağlanır mı amannn aklımı başımdan aldın diye de kızdı bana.canım anam yav.bütün annelere rabbim sağlık huzur nasip etsin

hhehe bende sabahın korunde doktora gıderken aradım annemı. hayırdırrr dıye korkulu ve tedırgın bır ses tonuyla actı telefonu. kahvaltıya gelcem doktodan sonra dedim.
tuh allah dedı korktum bende sancın mancın başladı sandım dedi:)
ohoo dedım boyle heyecanlanacaksan hıc aramayım ben senı dedım:)
vallahı benım yakınımda olmalarına karsın ben yınede öszlüyorum ve duygusallaşıyorum.cok farklı bırsey bu...
neyse!
ben yakınımda olan ozel hastaneye gıdıyorum. fıyatlar hakkında bıraz bılgı alıcam ayrıca gıdıp bır gezeyım nasılmış diee.
gelınce görüşürüs kızlar..

bu ne ya doğuran doğurana ben de bunun için ağlıcam valla ağlasam erken gelirmisin oğluşumsenağlama
sezaryenciler erkenden bırtlatıp özendiriyolar normal doğumcular hadi bizde liste yapalım önce kim doğurcak
şimdilik bildiğim normal doğumcular:hooray:
nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
ben....başka var mı arttıran :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…