2008 Ekim Anneleri

ben de varım canım aynı dertten muzdarip erken doğurma yolunu arayan

çıtır bu arad geçmiş olsun canımerken doğyrayım derken hasta mı oldun kız

bu ne ya doğuran doğurana ben de bunun için ağlıcam valla ağlasam erken gelirmisin oğluşumsenağlama
sezaryenciler erkenden bırtlatıp özendiriyolar normal doğumcular hadi bizde liste yapalım önce kim doğurcak
şimdilik bildiğim normal doğumcular:hooray:
nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
beyazzambak
ben....başka var mı arttıran :uhm

nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
beyazzambak
yağmur ankara
tuğba
ben....
vay be baya da varmışız aslında ekimin cesur hatunları:hooray: hadi artırann:icecream:
bu listeen bakalım önce kim bırtlatcak ıkınmanıza kuvvet:roflol::roflol:

Ben çıkıyorum kıslar bugün hiç tadım tuzum yok zırlak hallerdeyim kalıpta sizide daha kötü etmiyim herkes kendine iyi baksın.PHATOSH cnmmmmmmmm sanada hayırlı doğumlar yarın haber alalım senden olur mu bi şekilde ulaştır bize haber dualarım seninle sende dualarından bizleri eksik etme hayırlı doğumlar,hayırlı haberler inşallah seni çok öpüyorum...

çıtır pıtır ...............................8 ekim
yağmur ankara.....................17 ekim
nisa 77................................17 ekim
nisanur................................18 ekim
tuğba ..................................20 ekim
beyazzambak.......................27 ekim
zeynepözdil..........................29ekim
ibolya...................................31 ekim
edhak...................................?

edhakcım senin tarihi bulamadım doldurursun artık bakalım sıra tutacak mı inşallah bu tarihlere kalmaz da bir an önce doğurup kavuşuruz yavrularımıza :dance:

21 ekim canım ama o güne kalmaz inşallahh:çok üzgünüm::Saruboceq:

edhakcım valla bana bıraksa şu dr um hemen sezeryan yap derim nerdeeeeeee o cesurluk ama demezse de normalll yaparım inşallah.rabbim mutlaka bi kolaylığını verir.eskiden millet tarlada bırtlatıp alıp eve gidiyomuş demi kızlar korkmayalım demi yaaaaaaa ben çooookk korkuyoommmm:1no2:

ben hiiç korkmuyom ya bir an önce olsun da artık hem çok yoruldum hem de kızımı çok özledim tek isteğim bir an önce kızıma kavuşmak

gel teskere gel teskere :teytey: :teytey: :teytey:

ben de her doktora gittiğimde ya sancı çıksa da doğursam ya da sezeryan dese diye dua ediyom ama 40 haftayı bekleyecem diye de korkuyom

kızlar beni de ekleyin normal gözüküyor şu an 19 ekim dedi en son. benim gebelik şekerim var ve kasılmalarım da başladı. günde 4 defa insülin vuruluyorum 6 defa da ilaç alıyorum. hayırlısı bakalım.

arkadaslar size birsey sorucam bugun doktora gittim, tartildim ve 5 kilo daha almisim toplamda 20 kilo aldim ve daha 5 haftam var yani 25 i kesin bulur hatta gecebilir aranizda benim kadar alan varmi ya yoksa normalde benmi abartiyorum

nivacım benim de gebelik şekerim var ama seninki yüksekmiş demekki insülin kullanıyosun.kaç çıkmıştı şekerin.bebişin kaç kilo

arkadaslar size birsey sorucam bugun doktora gittim, tartildim ve 5 kilo daha almisim toplamda 20 kilo aldim ve daha 5 haftam var yani 25 i kesin bulur hatta gecebilir aranizda benim kadar alan varmi ya yoksa normalde benmi abartiyorum

gülşencim ben 11 klo aldım ama şekerim olduğu için hep diyet uyguladım onun için az yoksa emin ol ben de dikkat etmeden önce 3er 5 er alıyodum kiloları.sonra diyetle kontrol altına aldım ama şu aralar pek dikkat etmiyorum ne yalan söylimm.söylemesi ayıp hep canım istiyodu ve yiyemiyodum uzun zaman aradan sonra kova 1 dilim yaş pasta yedim.sonra biraz vicdanım sızladı ama napiimm kaçamak yapmalı demi amaaaacokacimcoook

ben şu çıtırla yağmurun arasına girivereyim bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
kızlarrr bugün doktora gittim.hastane buldum yani.dediğim gibi ankara tıp fakültesinde doğuracam Allah izin verirse.
doğum tarihim verildi.12 ile 15 ekim arası bişi.ama muhtemelen 15 ekim olacak.
2400 olmuş kilosu.
olcaycım canımın içi.doktor sen ameliyatlısın ama ameliyatın normal doğuma engel teşkil etmiyo dedi.ben de olsun ben sezeryan istiyorum dedim.artrık normalle sezeryan arasında bi fark olmadığını insanlar kabul ettiler.altta dikiş olacağına üstte dikiş oluyo dedi.ve bunu söyleyen kadın profösör artı bölüm başkanı.yani bunu bir defa daha kanıtlamış olduk.sen doktoruna sezeryan olmak istiyorum de.o senin dediğini yapmak zorunda canım.Şeniz

herkese iyi geceler...
bugün gelen giden çok oldu..öğleden sonra girmeye fırsat bulamadım..kayınvalidemlerde geldi.yarın sabah hep birlikte 7.30 da hastanede olcaz...sizlere herşey için birkez daha teşekkür ediyorum..ama tabiki daha bitmedi.bundan sonra da paylaşacağımız çok şey olacak inşallah..yarın ameliyathaneye girdiğimde hepiniz için dua edeceğim kızlar:Saruboceq:...sizlerde bu kutsal günde edeceğiniz dualarınızda beni ve oğluşumuda unutmazsanız çok sevinirim..en kısa zamanda sizlere haber uçurmaya çalışacağım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..hepinizi çok seviyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…