bu ne ya doğuran doğurana ben de bunun için ağlıcam valla ağlasam erken gelirmisin oğluşumsenağlama
sezaryenciler erkenden bırtlatıp özendiriyolar normal doğumcular hadi bizde liste yapalım önce kim doğurcak
şimdilik bildiğim normal doğumcular:hooray:
nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
ben....başka var mı arttıran :uhm:
bu ne ya doğuran doğurana ben de bunun için ağlıcam valla ağlasam erken gelirmisin oğluşumsenağlama
sezaryenciler erkenden bırtlatıp özendiriyolar normal doğumcular hadi bizde liste yapalım önce kim doğurcak
şimdilik bildiğim normal doğumcular:hooray:
nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
ben....başka var mı arttıran :uhm:[/
aynen katılıyorum sana doğuran doğurana:))sanki ekim değil eylülcülermiş gibi herkes doğuruyor.ben korktum valla ekim 20 ydi ama heran herşey olabilir:)))bende normal doğum düşünüyorum son anda bi sorun çıkmazsa tabi...
çıtır pıtır ...............................8 ekim
yağmur ankara.....................17 ekim
nisa 77................................17 ekim
nisanur................................18 ekim
tuğba ..................................20 ekim
beyazzambak.......................27 ekim
zeynepözdil..........................29ekim
ibolya...................................31 ekim
edhak...................................?
edhakcım senin tarihi bulamadım doldurursun artık bakalım sıra tutacak mı inşallah bu tarihlere kalmaz da bir an önce doğurup kavuşuruz yavrularımıza :dance:
nisa77
nisanur
zeynepözdil
çıtırcım
beyazzambak
yağmur ankara
tuğba
ben....
vay be baya da varmışız aslında ekimin cesur hatunları:hooray: hadi artırann:icecream:
bu listeen bakalım önce kim bırtlatcak ıkınmanıza kuvvet:roflol::roflol:
arkadaslar size birsey sorucam bugun doktora gittim, tartildim ve 5 kilo daha almisim toplamda 20 kilo aldim ve daha 5 haftam var yani 25 i kesin bulur hatta gecebilir aranizda benim kadar alan varmi ya yoksa normalde benmi abartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?