herkese iyi geceler...
bugün gelen giden çok oldu..öğleden sonra girmeye fırsat bulamadım..kayınvalidemlerde geldi.yarın sabah hep birlikte 7.30 da hastanede olcaz...sizlere herşey için birkez daha teşekkür ediyorum..ama tabiki daha bitmedi.bundan sonra da paylaşacağımız çok şey olacak inşallah..yarın ameliyathaneye girdiğimde hepiniz için dua edeceğim kızlar:Saruboceq:...sizlerde bu kutsal günde edeceğiniz dualarınızda beni ve oğluşumuda unutmazsanız çok sevinirim..en kısa zamanda sizlere haber uçurmaya çalışacağım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..hepinizi çok seviyoruma.s.
çıtır pıtır ...............................8 ekim
suuuuuuuuu..........................10 ekim
yağmur ankara.....................17 ekim
nisa 77................................17 ekim
nisanur................................18 ekim
niva.....................................19 ekim
tuğba ..................................20 ekim
edhak...................................21 ekim
beyazzambak.......................27 ekim
zeynepözdil..........................29ekim
ibolya...................................31 ekim
hadi bakallım normal doğumcular sırayı bozmak yok bozanıklava:
ben hariç:jeyyar:
len gülşen hosgeldin bacım yanımaa:1hug:bende 20 kilo aldım bacım.hemide bnmde sekerim vardı ve diet yapıodum.napalım :dilcikar: ama derrt etme.belli bi haftadan sonra k,lo alımın duruo.sanırım son 3 veya 4 haftadır 20 kiloda kaldım.ne alıyorum ne veriorum:sm_confused:arkadaslar size birsey sorucam bugun doktora gittim, tartildim ve 5 kilo daha almisim toplamda 20 kilo aldim ve daha 5 haftam var yani 25 i kesin bulur hatta gecebilir aranizda benim kadar alan varmi ya yoksa normalde benmi abartiyorum
anaammm ılk sıra benimmm
sırayı bozmamam lazım
dur ben bugun bıraz daha calişiim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?