2008 Ekim Anneleri

selam kızlar, akşamüzeri themisten mesaj geldi, minik kızı Ece Naz sultan 3 kilo 180 gram doğmuş, cıyak cıyak da ağlıyomuş, hepsinin çok mutlu olduğundan sevinç gözyaşları döktüklerinden bahsetmiş mesajında, ayrıca hala dayı teyze amca olduğumuz için de bizi çok çok tebrik ediyo, :1rolleyes: inşallah bizde böyle güzel bi bırtlatma yaşarız :dance:

şekerim allah sana da kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin inşalllah, dualarım seninle, hayırlısıyla bebişin de sende kurtulun inşallah :Saruboceq:

maşallah bebeişlerinizee...hayırlı olsun darısı bizlerin başınaa...kızlar bildiğiniz gibi geçen hafta sertleşme nedeniyle acile gitmiştim çatı muaynesi faln yapılmıştı onun ardından 2 gün kahverengi akıntım olmuştu katı bir şekilde...ayrıca bebek için akciğer gelişimi için iğne falan olmuştum. çarşamba yine gittim doktora sancı falan çıkmadı doktorum iyi dedi ama dünden bu yana akıntım fazlalaştı rengi hafif kahverengi ve çok katı olmaya başladı doktorumuda arayamadım ne olur bilen varsa yardım etsin

iyi gceler yadecim geçmiş olsun bişeycik yoktur korkma o kahverengi akıntılardan ne çektim ben ilk aylarda çok olduydu hatırlarsan geçenlerde de oldu drum içerdeki kanamnın pıhtılaşmış halde çıktığın doğuma kadar devam edebileceğini söyledi kahverengi kanama ardından hemen su gelirmiş eğer doğum başlıyacaksa bana suyun falan geldimi dedi yok dedim o zaman hiç bişey yoktur dediydi senin de o eski kanamanın kalıntıları geliyodur jkafana takma için rahat etmezse de yarın gene gidersin doktoruna

ibolyacım teşekkür edeeriz haberin için yeğenler bir bir gözlerini açıyor maşallah themisin de yavrusuna
fatoşcum dualarımız seninle ne uzun bi gecedir senin için Allah yardımcın olsun
eylül hadi buldun sonunda doğuracak bi yer işallah doğumdan önce kolayca halledersin şu taşınma olayını yeni eve yeni bebek ne güzel olur

çıtır pıtır ...............................8 ekim
suuuuuuuuu..........................10 ekim
yağmur ankara.....................17 ekim
nisa 77................................17 ekim
nisanur................................18 ekim
niva.....................................19 ekim
tuğba ..................................20 ekim
edhak...................................21 ekim
beyazzambak.......................27 ekim
zeynepözdil..........................29ekim
ibolya...................................31 ekim
hadi bakallım normal doğumcular sırayı bozmak yok bozanı klava:
ben hariç:jeyyar:

kızlar gece gece aklıma geldi bizim seadenizimiz nerdeki uzun süredir girmiyo yav siteye doğurdu mu acep?

kıslar herkese merhaba. dün yazamadım themis dün 13,50 de Ece Naz a epidural sezeryan ile doğum yaptı. annede bebekde çok iyi. kızımız birazcık aç tı ciyaklıyordu. Maşallah çok güzel emiyor. en kısa zamanda sütünün gelmesi dileklerimizle. bebiş 3180 gr doğdu. annesinin minyatürü. ikisine de maşallah. beyaz tenli ve upuzun siyah saçları var. annesinin göğsünü bulamadığı için kolundaki serumu tuttu çekti kanattı kızın elini. anlıyacağınız cadı azıcık..

günaydınnnn ekim anaları kalkın ne güzel haberler alıyoruz
drydeniss teşekkürler haber verdiğin için
maşallah themiscim allah ecenazımızı analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin

günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
drydeniss ve ıbolya tesekkür edıyoruz bızlerı merkta bırakmadığınız için..
Yaramaz Ece Nazımızda hosgeldi dünyayaaa:ecrin_bebek:
merandan haber yok mu kızlarr,hanı bu ınternete gırerım mırerım dıyordu nldu kii???:uhm:

anaammm ılk sıra benimmm
sırayı bozmamam lazım
dur ben bugun bıraz daha calişiim kaydirigubbakcemile3

günaydıııııınnnnhihoyyyt işte benmde büyük günüm buguuunnn:sm_cool:
yar gelecek yar geleceekk:teytey:
buarada bebişlerde gelmiş ne gzzl:1hug: allahım dün doğan yiğenleimize sağlık mutluluk dolu bir yasam kılsın inşallah.
phatoshumada bu mubarek gecenin hürmetine sağlıklı başarılı hayırlı bir evlat versin:1hug:
darısı biz sıradakilerin basına.bakın eylülün cıkmasına az kaldı.ha gayret.koğuslar karıstı zaten.burası ekim anaları deil eylül anaları olceemiş:roflol:

arkadaslar size birsey sorucam bugun doktora gittim, tartildim ve 5 kilo daha almisim toplamda 20 kilo aldim ve daha 5 haftam var yani 25 i kesin bulur hatta gecebilir aranizda benim kadar alan varmi ya yoksa normalde benmi abartiyorum
len gülşen hosgeldin bacım yanımaa:1hug:bende 20 kilo aldım bacım.hemide bnmde sekerim vardı ve diet yapıodum.napalım :dilcikar: ama derrt etme.belli bi haftadan sonra k,lo alımın duruo.sanırım son 3 veya 4 haftadır 20 kiloda kaldım.ne alıyorum ne veriorum:sm_confused:

butun eve temizliğe girişicem şimdi celn:mymeka:
Benımde bugün buyuk günnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
kızımı görücem bugun teyzeleriihihoyyyt
akşam 19:30 da randevumuz.:ecrin_bebek:
belkıde ultrason ıle onu son görüşüm:çok üzgünüm:
.bayram gırıyor araya ve hemen sonrasında zaten ben doğurucam inş.:sm_cool:
günler yaklaştıkca heyecan basıyor Allahımmmmmmmmm:sm_cool:

seadeniz nirde acaba hakket..

kızlar aklıma takılan bişi var
şimdik ben normal doğum yapacağım ya hastaneye elbıseyle mı gıtsem daha ıyı olur?
yoksa devlet ve ozel hastanelerde
sezaryenlılere gıydırdıklerı gıbı kıyafet gıydırıyorlar mı acaba??
altında pantolan ,esofman tarzı bişi varsa onu çıkarıp alt taraf cıplak mı kalıyor sancı cekerken ?
süreklı bakıyorlar açılma var mı yok mu dıye sonucta..
nasıl oluyor bılen var mı?:uhm:

günaydın bugün niyeyse erken uyandım ya herkese hayırlı cumalar diliyorum ve mübarek kadir gecenizi kutluyorum:Saruboceq:
çıtırcım ne kadar uğraşsan da nafile kızın istediği zaman gelecek naniknaniko yüzden kendini boşuna zorlama soruna gelince canım geceliği almamın sebebi sancı çekerken giyecek olmam şekerim hastaneye gidince odanda üzerini değişiyosun alta rahat bi etek tarzı bişey de giyebilirsin be geceliğimi giycem dediğin gibi sürekli alttan muayene ediyolar ben şimdi bile giyemiyorum eşofmanlarımı falan o zaman hiç uğraşamam

canlarım hepinizin kadir gecesi mubarek olsun bebişlerimiz sağlıkı sıhhatli hayırlı evlat olsun. hepimizide bir avazda kurtarsın cümlesinede bu güzel duyguyu nasip eylesin amin

günaydınhihoyyyt maşallah bana bugün de erkenciyim valla sabah kalktım dışarda işlerim vardı adliyeye gittim geldim ama bugün herkescikler bi yere kaçışmış herhalde yada millet doğurdukça sayımız azalıyo ondan mı bu kadar azız acep:uhm:
çıtırcım aynı soruyu bende düşünüyodum acaba hastaneye geceliğimi giyip de mi gitsem diye ama orda değiştiriyomuş zati herhald doğuma girerken o hastane kıyafetlerinden giydircekler ben daha hastane olaylarına el atmadım dr bayramdan sonra çağırdı o zaman gittiğimde doğumhaneyi filan da gezcem
şimdiden ortamla kaynaşayım da yabancılık çekmeyim dii mi:roflol:
bu arada hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bugün bol bol dua edelim:Saruboceq:
phatosh cum da meleğini kucağına almıştır herhalde şimdiye kadar phatosh kız oğluşunun ismini KADİR mi koycan şimdik sen:uhm::roflol::roflol:

sevgili nisa 77 akşam hemen çıkmıştım şimdi gördüm sorunu iki değerim 200 ün üstündeydi 240- 206 gibi iki ay 2000 kalorilik diyet yaptım doktoru değiştirince yenisi insülin de başladı bugün tam 37-0 ız.ALLAHIM sabır versin yardım etsin hepimize senin nasıldı değerlerin diyetin kaç kalorilik toplam 5 kilo aldım ve öylece kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…