bugunun tarihini bi yere not edin kızlar:teytey: bu karının bilmediği bişe varmıs:sm_cool:hehe bundan bende anlamıyorum iştesırnaşık şey
ama bende 4 kişilik veririz diye düşünmüştüm diyanet açıkladımıki fitre miktarını..biz zaten hep açıklananda bi miktar fazla veriyoruz daha kesin olsun diyee..öğrenirsen yaz celen benimde bilgim olsun..Şeniz
ya celencim zaten 6 mı 7 mi ne fitre.tabi biz daha fazla verdik ama bebeğimiz için de diye düşünmedik.yine de fazlasıyla verildiği için ona da geçmiştir diye düşünüyorum.bebek daha doğmadıki.fitre günlük yediğin yemek miktarı kadar fakire yardımdır.daha bizim minik yemeye bize harcama yaptırmaya başlamadı.onun için sadaka verdim ben sadaka belaları defeder diye.ama verilse daha iyi olur yine de.onlar için herşey feda
ya azönce komsum geldi fitreleri sordu?verdinizmi die?yok daha vermedik eşim gelsin ööle.bebeğin fitresinide verin unutmayın dedi.ben ilk defa doğdum.ama o daha doğmöadıki dedim.olsun o da artık bi canlı dedi??sizin bu konuda fikriniz varmı?bi el atın su konuya??
Ya kıslar ne oluyo bize böyle 2 gündür anlamadım bi sulugözlülüktür gidiyo ...Nasıl işim var anlatamam sizlere okuyorum yazdıklarınızı ama maalesef yazamıyorum.Ama gireyim de bir kandil mübarekleyim dedim.Bizdeki imsakiye bizi yanılttı biz kadiri yarın biliyorduk bi de iftara misafir çağırdım bugün.Neyse napalım artık daha sevap olur ne güzel CELEN' im NİSA' m ALLAH dualarınızı kabul eylesin okumuşssunuz ben de oğluşumla ALLAH' ın izniyle gece okurum artık RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinse sağlıkla kucağımıza almayı güle güle sağlıkla büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi nasip eylesin RABBİM bu geceler yüzügözü hürmetine hepinizin duaları kabul,kandili mübarek olsun canlarım...DESTİNA bu arada ben seni arayayım numaramı kaydet diyeceğim ama nereyi arayacağımı bilemiyom şimdi ya kardeşinin tlf.ver ya da ne bileyim yap bişey işte sen varyaklava:çok Hadi özelime bırak bakalım kimi arayacaksak bir tel ya da git bi hazır kart neyim al seni var ya:tomato:Hadi bekliyommmmmmmmmm
ya azönce komsum geldi fitreleri sordu?verdinizmi die?yok daha vermedik eşim gelsin ööle.bebeğin fitresinide verin unutmayın dedi.ben ilk defa doğdum.ama o daha doğmöadıki dedim.olsun o da artık bi canlı dedi??sizin bu konuda fikriniz varmı?bi el atın su konuya??
celenim fitre bayram sabahına kadar verilir.google dan gir fitre nedir yaz orda yazıyo.çocuk bayram dan önce doğarsa vermek gerekiyo yazıyo.şimdi buraya kopyalardım ama belki yasaktır hani dini içerik olduğundan.6 ytl bu senenin fitresi.imsakiyelere öyle yazıyo.amaç ramazanda ihtiyacı olana yiyecekte verilir hani ramazan paketleri gibi yada bayrama hazırlık yapılsın diye para yardımı yapmak.
e bizim bayramdan önce doğmuo?:uhm:
selam kızlar.Brenim yaklaşık iki üç gündür adet sancısı şeklinde ağrılarım var bayaıda fazla.Ayrıca birde belim kopacak gibi ağrıyo sizlerde durum nasıl yarın doktora gidecem ama işte böyle ağrı olunca hareketlerim çok kısıtlandı.
Sual: Doğmamış anne karnındaki çocuğun fitresini vermek gerekir mi?
CEVAP
Verilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?