2008 Ekim Anneleri

selam kıslarrrr:dance:
ece nazımız hoş gelimiş haber veren arkadaşlara çok teşekkürlerra.s.
ay photoshumda almıştır kucağına oğluşunuu..ya kıslar site benim mesaj kutumu silmiş yeni farkettim bende nasısa burda yazıyo diye ayrı bi yere kaydetmedim telleri hepsi gitti anlıycanızz..meranında fatoşunda teli yazıyodu:çok üzgünüm:
benüm herüfün teli faturalı diye onu kullanıyodum hep dün kontör aldım kendime yükleyim diye baya uzun olmuş anlaşılan hattım iptal olmuşşş yani onlarda bana haber veremiyucekk-tatlicadiarzu-
üstüme gelmeyin hee:tomato:üzüldüm vallaaasenağlama
bu arada mübarek kadir geceniz kutlu olsun benim için ayrıca önemli bugünn geçen yılki kadir gecesinde dilemiştim oğluşumu rabbimden çok şükür bedenime gönderdi kucağımada almayı nasip eder inşallahh:Saruboceq:

bizde dualarımızı ett,k kuranımız okuduk geldiiik:) allah kabul eder i,nşallah.kızımda duysun die sesli okudum.uyudu zilli:)) rahatladı sanırım prensesim.allahım bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı dini bütün imanı tam analı-babalı büyütebileceğmiz başarılı adaletli ve atatürkcü cocuklar nasip etsin.allahım bu yolda kimseyi oyalamasın."bir evlat" diye ellerini göğe acmıs herkesin dualarını kabul etsin(bilirim cok zordur )
herkesin kadir gecesi mubarek olsun:)

slm kızlar.
geçen kadir gecesin de ağlayarak yaptığım dualarım aklıma geldi.öyle canım yanarak istedimki,diledimki uyuyup gecenin bir vaktinde uyanıp namaz kılıp o secdede döktüğüm gözyaşlarımı sadece rabbim biliyor ve şimdi de siz.çok şükür okadar büyükki kullarını hiç boş çevirirmi rabbim. acaba seneye kadir gecesinde de böyle mi olacağım diye de düşünmüştüm.şimdi benimle meleğim senağlamahamdolsun rabbim. nefes aldıkça aldığı nefesi içini yakan özlemle meleğini bekleyen meleğine kavuşmayı özleyen herkese nasip et allahım bu mübarek gecede dualarını kabul et rabbim.bizim gibi meleğini kucağına almayı bekleyen herkese de sağlıklı kolay doğumlar nasip et.şuan meleklerini kucaklarında olanlara da hayırlı uzun ömürlr nasip et Allahımmmm.sen ki rabbim vereceğin zaman istemeyi nasip edersin isteklerimizi kabul et amiinnnn:Saruboceq:senağlamaay senağlama

ay yaaaaaaa çok duygulandımm yaa rabbim kuzucuklarımızla evimizde eksik olan o sesleri ,durağanlıkları onun gelmesiyle yerini telaşa,koşuşturmaya ve neşeye bırakacak çok şükür Allahımmmm.herkese nasip etsin rabbim.aman yaa kızlarr valla noldu bana anlamadım sabahtan beri böyleyim.ecenazımız da doğmuş.fatoşcum merancım naptı acaba onlar da kokluyodur miniklerini şimdi.kalkayım ben de bişeyler okuyayım.celencim Allah kabul etsin kızlar bu gece birbirimize dua edelim.bizi bizden başkası anlayamaz ki okadar şeyi paylaştık birlikte demiŞenizdualarım hepimiz için:Saruboceq:

ya azönce komsum geldi fitreleri sordu?verdinizmi die?yok daha vermedik eşim gelsin ööle.bebeğin fitresinide verin unutmayın dedi.ben ilk defa doğdum.ama o daha doğmöadıki dedim.olsun o da artık bi canlı dedi??sizin bu konuda fikriniz varmı?bi el atın su konuya??

hehe bundan bende anlamıyorum iştesırnaşık şey
ama bende 4 kişilik veririz diye düşünmüştüm diyanet açıkladımıki fitre miktarını..biz zaten hep açıklananda bi miktar fazla veriyoruz daha kesin olsun diyee..öğrenirsen yaz celen benimde bilgim olsun..Şeniz

ya celencim zaten 6 mı 7 mi ne fitre.tabi biz daha fazla verdik ama bebeğimiz için de diye düşünmedik.yine de fazlasıyla verildiği için ona da geçmiştir diye düşünüyorum.bebek daha doğmadıki.fitre günlük yediğin yemek miktarı kadar fakire yardımdır.daha bizim minik yemeye bize harcama yaptırmaya başlamadı.onun için sadaka verdim ben sadaka belaları defeder diye.ama verilse daha iyi olur yine de.onlar için herşey feda

bugunun tarihini bi yere not edin kızlar:teytey: bu karının bilmediği bişe varmıs:sm_cool:

fitre o seneki vücüdunun sadakası deilmi yaw:uhm: ama gelecek seneninmi yoksa yasadığımız bitirdiğimiz seneninömi onu bilmiorum.eğer gelecek seneninkiyse bebişlerede verilcek.gecmiş seneninkiyse verilmiycek.ozaman nisacım gibi sadaka verilir.off iice karıstım ben:uhm: kime sorsak?ööle nette arastırma yapsak googledan ne yazıcaz?

Ya kıslar ne oluyo bize böyle 2 gündür anlamadım bi sulugözlülüktür gidiyo ...Nasıl işim var anlatamam sizlere okuyorum yazdıklarınızı ama maalesef yazamıyorum.Ama gireyim de bir kandil mübarekleyim dedim.Bizdeki imsakiye bizi yanılttı biz kadiri yarın biliyorduk bi de iftara misafir çağırdım bugün.Neyse napalım artık daha sevap olur ne güzel CELEN' im NİSA' m ALLAH dualarınızı kabul eylesin okumuşssunuz ben de oğluşumla ALLAH' ın izniyle gece okurum artık RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinse sağlıkla kucağımıza almayı güle güle sağlıkla büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi nasip eylesin RABBİM bu geceler yüzügözü hürmetine hepinizin duaları kabul,kandili mübarek olsun canlarım...DESTİNA bu arada ben seni arayayım numaramı kaydet diyeceğim ama nereyi arayacağımı bilemiyom şimdi ya kardeşinin tlf.ver ya da ne bileyim yap bişey işte sen varya klava:çok Hadi özelime bırak bakalım kimi arayacaksak bir tel ya da git bi hazır kart neyim al seni var ya:tomato:Hadi bekliyommmmmmmmmm

Canim ayni soru benimde kafami kurcaliyordu televizyonda birkac farkli hocaya soruldu bu soru hepsi ayni cevabi verdi.Eger bayram sabahina kadar dogarsa fitresi verilir bayram ve sonrasi dogarsa verilmez dediler.Diyanet en az 6 lira diye acikladi.Bende daha fazla verdim ama esim oglum ve kendim icin verdim kizim icin vermedim.Bu arada mubarek Kadir gecemiz kutlu olsun bu gece butun dualar kabul olurmus.Dualar hepimiz icin evlatlarimiz icin kabul olur insallah.Bende simdi hastane cantami hazirliyorum ozellikle bu gune biraktim bitince yazarim eksiklerimi tamamlarsiniz

olcayım allah sennde dularını kabul etsin.allah sağsalim kucağında-kucağımzda göstersin.sennde kandilin mubareketen kutlu olsun.a.s.
len destina karısı olcayımın hatırlatması ii oldu.şimdi bu gönderdiğin numaraları sileiimmi?sonu 7968 olan?bu iptalse gönder bacım yeni no yu:içelim:

canım bizde vericez bebiş içinde çünkü oda bir canlı birçok kişi dedi bizede vercez yani

celenim fitre bayram sabahına kadar verilir.google dan gir fitre nedir yaz orda yazıyo.çocuk bayram dan önce doğarsa vermek gerekiyo yazıyo.şimdi buraya kopyalardım ama belki yasaktır hani dini içerik olduğundan.6 ytl bu senenin fitresi.imsakiyelere öyle yazıyo.amaç ramazanda ihtiyacı olana yiyecekte verilir hani ramazan paketleri gibi yada bayrama hazırlık yapılsın diye para yardımı yapmak.

e bizim bayramdan önce doğmuo?:uhm:

selam kızlar.Brenim yaklaşık iki üç gündür adet sancısı şeklinde ağrılarım var bayaıda fazla.Ayrıca birde belim kopacak gibi ağrıyo sizlerde durum nasıl yarın doktora gidecem ama işte böyle ağrı olunca hareketlerim çok kısıtlandı.

Sual: Doğmamış anne karnındaki çocuğun fitresini vermek gerekir mi?
CEVAP
Verilmez.

fulyacım aynen bir külçe gibi oturdum kaldım ben de.vinç lazım valla beni kaldırsın.kapı çalıyo 5 saatte gidip açıyom.benim de belim bir de popom ağrıyo nedendir bilmem valla.popoya sancı vuruyo.dööött korkusu ağrıya sebep oluyo galiba.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…