mübarek günde günaha girme,lahana sarmasıymışşşşşşşş:mymeka:
istemezz:dilcikar:
kızlarr benım sancım var bıraz.adet olmuşum gibi..:ecrin_bebek:
istemezz:dilcikar:
kızlarr benım sancım var bıraz.adet olmuşum gibi..:ecrin_bebek:
kızlar doktorum bugün nidilatı kesti artık istiyorsa doğabilir dedi 37 deyiz heyecan var ki sormayın hepinizin kandili mübarek olsun
kızlar yüce mevlam şu mübarek kadir gecesinde hepinizin açmış olduğu yüreğinizdeki dileklerinizi kabul etsin inşallah.şu mübarek günde o kadar üzgünüm ki anlatamam.insanların iki yüzlülüğü artık tak dedirtti.inanın ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.sizin samimiyetinize çok inandığım için içimi dökmek istedim.ama söylenemeyen o kadar çok şey var ki anlatamam.Allah'ım bana öyle bir çocuk yetiştirmeyi nasip etsin ki yalandan,dolandan,riyadan,ikiyüzlülükten uzak tutsun benim eylülümü.Allah bana öyle bir eş verdi ki hergün yüce Allah'ıma şükür ediyorum.Allah'ım şu mübarek günde hepinizin dualarını kabul etsin.bebişlerini kucağına alanlara sağlıklı bir şekilde büyütmeyi;kucağına alacaklara da hayırlı bir doğum ve hayırlı birer evlat versin inşallah.hepinizi çok seviyorum.
eylülüm nodu canım taşınma işleri demii..muhtemelen görümcenla kaynananla ters düştün boş ver be gülüm ne güsel bak eşin senin yanındsa ya gerisini salla gitsin ...
len celen denyosu bunlarda özel mesaja koyamadığım smileylarrlülülülülülü:mymeka::roflol::dilcikar:a.s.
len bak cok kusmuğum var getirme beni orayaaakafamçokkarıştı
bu ne be bir boğaz yanması aman allahım.sanki bir bidon tursu yemişim gibikafamçokkarıştı ayy neler oluooo??bu mu mi,de yanması dediğiniizzkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?