2008 Ekim Anneleri

ben geldimmmmmm valla bugün çok gezenti gördüm kendimi yarına doğurmazsam erken doğum yapmıcam demektir boşuna uğraşmıyımm:roflol::roflol:
pazardan geliyom şimdi de ya canım kaç gündür bol yoğurtlu bir etli lahana dolması ki sormayın çekiyodu
eh lahanasını aldık şimdi sıra o lahanayı saracak babayiğidi bulmaktaCADIARZU
üff akşamda yemeğe gezmedeyiz akşama kocama öğretir sardırırdım ne güzel şimdik yarına kaldı neyse....
celencim sen sorunun cevabını almışsın gerçi ama bende dğmamış çocuk için verilmez diye biliyorum
b arada okuyanlara da allah kabul etsin diyorum bende gece okurum artık :Saruboceq:
çok yoruldum biraz uzanıımmmsırnaşık şey

mübarek günde günaha girme,lahana sarmasıymışşşşşşşş:mymeka:

istemezz:dilcikar:

kızlarr benım sancım var bıraz.adet olmuşum gibi..
:ecrin_bebek:

istemezz:dilcikar:

kızlarr benım sancım var bıraz.adet olmuşum gibi..
:ecrin_bebek:

sen bekle anacım 42.haftayı bitirecen daha:teytey:

ya biraz önce doktorum aradı 16 ekim sabah 9 a aldım ameliyathane randevusunu dedii..
bi başladım ağlamaya yani tırdığım için değilde ben böyle hep hamile kalacakmışım gibi geliyoduu uleenn doğuruyom artık yumurta kapıya dayandı ya bi tuhaf oldummsenağlama

gözün aydın destina.ben de dün söyledim doğum tarihimi.muhtemelen 15 ekim.Allah hayırlıca kucaklarımıza almayı nasip etsin o melekleri

kızlar doktorum bugün nidilatı kesti artık istiyorsa doğabilir dedi 37 deyiz heyecan var ki sormayın hepinizin kandili mübarek olsun

kızlar yüce mevlam şu mübarek kadir gecesinde hepinizin açmış olduğu yüreğinizdeki dileklerinizi kabul etsin inşallah.şu mübarek günde o kadar üzgünüm ki anlatamam.insanların iki yüzlülüğü artık tak dedirtti.inanın ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.sizin samimiyetinize çok inandığım için içimi dökmek istedim.ama söylenemeyen o kadar çok şey var ki anlatamam.Allah'ım bana öyle bir çocuk yetiştirmeyi nasip etsin ki yalandan,dolandan,riyadan,ikiyüzlülükten uzak tutsun benim eylülümü.Allah bana öyle bir eş verdi ki hergün yüce Allah'ıma şükür ediyorum.Allah'ım şu mübarek günde hepinizin dualarını kabul etsin.bebişlerini kucağına alanlara sağlıklı bir şekilde büyütmeyi;kucağına alacaklara da hayırlı bir doğum ve hayırlı birer evlat versin inşallah.hepinizi çok seviyorum.

ev konusumu eylülüm:çok üzgünüm:

eylülüm nodu canım taşınma işleri demii..muhtemelen görümcenla kaynananla ters düştün boş ver be gülüm ne güsel bak eşin senin yanındsa ya gerisini salla gitsin ...

len celen denyosu bunlarda özel mesaja koyamadığım smileylarrlülülülülülü:mymeka::roflol::dilcikar:a.s.

len bak cok kusmuğum var getirme beni orayaaakafamçokkarıştı
bu ne be bir boğaz yanması aman allahım.sanki bir bidon tursu yemişim gibikafamçokkarıştı ayy neler oluooo??bu mu mi,de yanması dediğiniizzkafamçokkarıştı

Kızlar hepinize iyi akşamlar..
Mübarek Kadir gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını, dualarımızın kabul olmasını, kolaycacık ve zamanında sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi dilerim yüce Mevlamdan. Rabbim evlat diye dua edenlerin kucaklarını boş koymasın, ben de geçen sene bu zamanlar avuç açıp dua edenlerdenim, bu özlemin başka hiçbir şeye benzemediğini çok iyi biliyorum. İnşallah yavrusuna kavuşmayı bekleyen bizlerin evladımızı kucağımıza almayı ve güzzel günlerini görmeyi de nasip eder Allahım.

Kızlar hepinize iyi akşamlar..
Mübarek Kadir gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını, dualarımızın kabul olmasını, kolaycacık ve zamanında sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi dilerim yüce Mevlamdan. Rabbim evlat diye dua edenlerin kucaklarını boş koymasın, ben de geçen sene bu zamanlar avuç açıp dua edenlerdenim, bu özlemin başka hiçbir şeye benzemediğini çok iyi biliyorum. İnşallah yavrusuna kavuşmayı bekleyen bizlerin evladımızı kucağımıza almayı ve güzzel günlerini görmeyi de nasip eder Allahım.

len o evet yanına yarım bardak soğuk süt al..yandıkça iki yudum iç yerine koy bi süreliğine kesiyoo:ecrin_bebek:
bidem soğan sarımsak tetikliyo bide az yiycen doldurmıycan mideyii..naniknanik

merhaba kızlar.. dün ve bugünün geçmişini okuyup geldim.. herkesin neşesi yerindedir umarım..

benim bugün işte son günümdü :lepi: sonunda ben de dinlenebileceğim yaw artık yürümek bile gözümde büyüyordu kafamçokkarıştı kendimi çok yorgun hissediyorum ama malesef evde yapılacak bi sürü iş var mirmirmirmir

doğuracam ama hala bulantılar devam ediyor.. zaten karnım çok yüksek olduğu için bulantım olmasa yanmam oluyor senağlama inşallah hayırlısıyla artık yavaş yavaş bebişim aşağı iner de ben de rahalarım :Saruboceq:

hayırlı geceler hepinize mübarek kadir geceniz kutlu olsun dilerim bütün müslüman kardeşlerimizle beraber hepinizin dilekleri kabul olur rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara da borçlarını ödemeyi nasip etsin. bize de bunlarla beraber sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin. hepimiz birbirimize dua edelim bugün kızlar hepinizi öptüm................

hayırlı mübarek gecelr diliyorum herkese dualarımızı ettik allah kabul ederse sizleri de eksik etmedik tabi
çıtırcım hadi başardın yani hayırlısı olur işallah sağlıklı bişekilde kurtuluruz hepimiz
celencim fitre zaten 6 ytlymiş biz de fakir bi öğrencimize verdik sadakamız da olsun diyefazla fazla verdik Allah'ım kabul etsin dinde zorluk yoktur şekerim sen de içinden geldiği gibi yap zaten doğmamış bebeğin de fitresi olmazki
lahana sarması demişsin edhakcım bugün pazarda lahanalara baktım baktım içimi çektim ve geri döndüm oturamıyomki uzun süre o d eksik olsun dedik(bu arada benim turşular oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…