2008 Ekim Anneleri

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza merak ettim canım ultrasonda ne çıkmıştı prensesimizin kilosu?

ohhh idil hanımda gelmiş hoş gelmişş..gözünaydın ilkimcimmm..küçük ablanın tepkilerinide yazarsan sevinirimmŞeniz

hheeeeyyyttt savulun uleenn ben geldiimm ösledim beeŞeniz2 gün giremedim hala kimsede tık yok:mymeka: azıcık ıkının ulen.bende daha doğuramadım ama eli kulağında sankim.gerci ne kaldı ki
ŞAFAK 4:sm_cool::sm_cool:
ilkimcim hayırlısı olsun canım.allah analı babalı büyütsün.hep mutlu ve basarılı olsun minik prensesŞeniz
buarada dün herüflen kavga ettük cok pis:mymeka: şimdik konusmuyoz:dilcikar: yarın aksamda anası gelioÇok üzgünüm çoook

selam kızlar çok aktif olmadığım için yoklama da ben de anılmamışım hiiççç mühim diill...
sabahtan nstem vardı benim yine... allaha şükür herşeey yolunda suyum az ama oltrasonda bakan doktor içimi çok rahatlattıı...
normal doğum için bi sakıncası olmadığını,suyundan çok nstnin önemli olduğunu söyledi..
benden daha sonraki haftalarda olan hamişlerde bile sancı çkarken ben de tık yok.. artık bekliyo insan aslında ama daha zamanı gelmemiş demek ki..başı da daha tam yerleşmemiş rahimağzına...yani bizimki zamanını dolduracak anlaşılan hiiçç acelesi yok...

ben geldim kızlar biliyorum sizi ihmal ettiğimi düşünüyorsunuz ama inanın öyle değil , özge hanım sarılık oldu, ve 15 gündür mücadele ediyoruz , küvezlerde kaldık , ilaç tedavileri aldık da nihayet dün yapılan tahlili iyi çıktı ama salı günü doktor amcası görmek istiyor , uzamış sarılıklarda yapılması gereken karaciğer ve guatr testlerivar , onları yapalım dedi ..........................çok yorucu günler geçirdik üstelik ben lohusa psikolojisine girdim , hem bebişime üzülüyorum , hem sinirlerim haşat inanın ağlamaktan gözlerim balon gibi , doktor bile üzüldü halime , bebeğin sağlıklı tadını çıkarsana neden hüzünlüsün bu kadar diyor adamcağız ama ah gönül dinlese ........................
bu arada emmek konusunda da özge hanımın inadını kıramadık henüz , kimilerine öre sarılık yüzünden ememez miş ama emziğini sakız gibi çiğniyor velet , bana gelince naz yapıyor , çok ağlatmak istemediğim için de fazla zorlayamıyorum sağıp kaşıkla içiriyorum ( biberona alışırsa hç emmez dedikleri için kaşıkla veriyorum ) .....................işin esası bu da çok feci halde ağırıma gidiyor bacak kadar sıpa inadını yürütüyor, halimizi bir görseniz sanki emmesi için meme vermiyorum da etinden et kopartıyorum öyle ağlıyor , ben de hırsımdan ağlıyorum tabii ......................zavallı anacım aramızda kaldı bana kıyamıyor da torununa da hiiiçççç kıyamıyor , bu gidişle biz kırkımız çıkınca mamaya başlarız eeeee sağa sağa süt de azalır diyorlar ..........................

geçmişi de okuyamadım ki sizlerden haberim yok , şimdi şöle bi özet alıyım ara ara sayfalara bakınarak , umarım salı günü de hayırlı haberler verir doktorumuz da bundan sonra rahat ederim, siteye de uğrayabilirim az da olsa ............................

zilli kızımla birlikte öptük hepinizi

çakıltaşım hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun valla arkandan dedik kızını kucakladı bizi unuttu diye ama bütün bunlardan haberimiz yoktu tabi inşallah tamamen sarılığı atlatmıştır minik özgemiz ve sen kararlı ol meme vermekte bıraktınmı bir daha almıyor vede sağarak zamanla azalıyor sütün benim kızdan deneyimliyim 56 gün kadar senin gibi sağarak veya zorla az az emdirebiliyodum öylede çok zor oluyor biliyorum şimdi keşke daha fazla katlanıp daha fazla emzirebilseydim diyorum umarım kısa zamanda alışır emmeye özgeyide senide öpüyorum canımŞeniz

İlkimcimm gözün aydın bebişini kucağına almışsın.:1hug:.
Darısı başımıza artık ne dıyelim...
en kısa zamanda bebikimizin fotosunu ve doğum hıkayenızı beklıyoruz canım..
kılosuda baya iyiymiş vallahi...ben hiç kendımden okdar br bebk cıkacağnı sanmıyorum nıyeyseCADIARZU
biz doğuramdık hala baksana yaa halımız harappsenağlama
cakılım geçmiş olsun,,sızın zıllı baya zılliymiş yaf.inşallah testler guzel cıkar da rahat bır oh cekersın. kendını sıkma canım yok emmedi yok ağlıyor dıye..lohusa lohusa hastalanırsın sonra:çok üzgünüm:

phatoşumuzdan da doğum hıkayesi gelmiş..
sonraaa
kilcikızı da doğurmuşş,bebişine maşşallahh...
bizde burda göbüş resımlerını koymaya devam edelımsenağlama

selam kıslarrrhihoyyyt

çıtır sen yallah kasım anneleri topiğine anacım sen kasım başı doğurr:dilcikar:

celen kıs deli ne kızdırıyon adamı anası gelmeden şimdi anacığı gelince hepten havalanırr burda ense smileyları tavan yapar mesajlarında:mymeka::dance:

çakılıcım ay bizi unuttu diyodum canım ya geçmiş olsunn..haklısın inatlar çünkü onları ağlatmaya kıyamıyoruz onlarda her istediklerini yaprırıyolarr..canım pes etme sen verebildiğin kadar kaşıkla sağarak nasıl olursa olsun sütünü ver...inşallah emer canım yaa..öptük kızımızıŞeniz

gidiyorum işteeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

selamlar kızlar bz geldik aldık evimize laptopumuzu oturdum başına çatladımresmen tatil boyunca biraz aceleci davrandık amma işaalllah kazık yememişizdr
neyse çakılm geçmişler olsun canını sıkma asl o yüzden sütün azalır mutlak emecektir pes etme çok zor bi drum ama Allah kolaylıklar versin en azından sarılığı düzelmiş özge hanımın

pazartesiye bizim de kontrolümüz var bklım ne durumdayız artık çatlıycam meraktan yavv

kaça aldınız nisacım markası ne..
bu kazık yeme konusunda kocamla benden şanssızı yopktur heralde..
kameralı teller yeni eni çıkmıştı herüfe doğum günü hediyesi gittim aldım 1 tane 1 hafta sonra yeni modeli çıktı diye benim aldığım yarı fiyatına düşmüştü nerdeyse..
bizim kız tv yi düşürdü gittik plazma aldık hiç abartmıyorum 1 ay sonra kampanyayla nerdeyse oda yarı fiyatına düştü..en son lap tobu 1300 dolara aldık sonra netten aynı markayıo elektonik markette 800 dolara gördük..çok şanssısızdır biz bu alışveriş konularındaÇok üzgünüm çoook

iyi günlerde kullanın laptopunuzu nisanurcum bizimde kontrol pazartesi senle günlerimiz nerdeyse aynı galiba benim sata göre doğum 17 ekim senin durumun nasıl sancı kasılma falan oluyomu

destınam ya
sezaryen olunca cok farklı,,vaktı zamanını bılıyorsun.
normal dooğumda beklerken her an umutla beklıyorsun..
son ıkı haftadır fılan evdekı hareketlerımde cok değişti..
mesela bugun camasırlar kurudu diyelım..yorgunsam yarın utulerım deyıp gecıyordum..
şimdi ise
olmazz hemen yapmalıyım..ya anıden sancılar gelırsee dıyorum.a.s
bu sadece bır ornek buna benzer artık sız düşünün..
her an evden valızı alıp cıkcakmış gıbı bır panık hali..anlatılması zor..
rahat olmasına rahatım da cok sabırsızlanıyorum..
bırde gununu gececek gelmeyecek,sezaryen olmak zorunda kalıcam endişesi sarıyor.:bbo:
neyse burda ısın gırgırındayız tabi..
nasıl ve ne zaman gelıceğini tabıkı o bılıyor..Allahım "doğ"dıyecek ve o an doğacak meleğim inş..
benım en son 26 eylulde gıtmiştim doktora.doktor ıyıce yerleşmiş artık bayramın sonunda doğum olur dedi.artık haber verırsın fılan diye konuştuk.yanı bırdaha kontrolüm yok.ama çarşamba 40 haftam doluyor.hala gelmemiş olursa miniğim ozaman tabi gıdeceğim kontrole mecburen.suyu vs.. ne durumda dıye..
inş gerek kalmaz bakalım..
nisanur laptopunuz hayırlı olsun hayatım..bol bol gırersın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…