canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza merak ettim canım ultrasonda ne çıkmıştı prensesimizin kilosu?Kızlar selam ne zamandır siteye giremiyordum çünkü İdil hanım biraz erken geldi.Pazar gecesi aniden suyum geldi ve arife günü sabahı beni sezaryene aldılar çok şükür ikimiz de iyiyiz birtek süt sıkıntımız kaldı şu anda sağarak veriyorum çünkü bizim zilli biraz inat çıktı kızım 3700kg doğdu dedikleri gibi ultrason değerleri yanıltıcı oluyor doğuma girerken hepiniz için dua ettim ben muradıma erdim darısı sizlerin başına.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
O gece gittiğimizde 3450kg idi.canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza merak ettim canım ultrasonda ne çıkmıştı prensesimizin kilosu?
oy severim ben onuu kızımız hemen kilo almış yani:)) kocaman öp onu annesi benimde oğluşum bi gelseydi yaw merak ediyorum iyice:)O gece gittiğimizde 3450kg idi.
gidiyorum işteeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
selamlar kızlar bz geldik aldık evimize laptopumuzu oturdum başına çatladımresmen tatil boyunca biraz aceleci davrandık amma işaalllah kazık yememişizdr
neyse çakılm geçmişler olsun canını sıkma asl o yüzden sütün azalır mutlak emecektir pes etme çok zor bi drum ama Allah kolaylıklar versin en azından sarılığı düzelmiş özge hanımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?