kaça aldınız nisacım markası ne..
bu kazık yeme konusunda kocamla benden şanssızı yopktur heralde..
kameralı teller yeni eni çıkmıştı herüfe doğum günü hediyesi gittim aldım 1 tane 1 hafta sonra yeni modeli çıktı diye benim aldığım yarı fiyatına düşmüştü nerdeyse..
bizim kız tv yi düşürdü gittik plazma aldık hiç abartmıyorum 1 ay sonra kampanyayla nerdeyse oda yarı fiyatına düştü..en son lap tobu 1300 dolara aldık sonra netten aynı markayıo elektonik markette 800 dolara gördük..çok şanssısızdır biz bu alışveriş konularındaÇok üzgünüm çoook
kaça aldınız nisacım markası ne..
bu kazık yeme konusunda kocamla benden şanssızı yopktur heralde..
kameralı teller yeni eni çıkmıştı herüfe doğum günü hediyesi gittim aldım 1 tane 1 hafta sonra yeni modeli çıktı diye benim aldığım yarı fiyatına düşmüştü nerdeyse..
bizim kız tv yi düşürdü gittik plazma aldık hiç abartmıyorum 1 ay sonra kampanyayla nerdeyse oda yarı fiyatına düştü..en son lap tobu 1300 dolara aldık sonra netten aynı markayıo elektonik markette 800 dolara gördük..çok şanssısızdır biz bu alışveriş konularındaÇok üzgünüm çoook
iyi günlerde kullanın laptopunuzu nisanurcum bizimde kontrol pazartesi senle günlerimiz nerdeyse aynı galiba benim sata göre doğum 17 ekim senin durumun nasıl sancı kasılma falan oluyomu
Canım çok geçmiş olsun ya böyle ebenin el sokması falan normal mi acaba ya ben korkmuyodum çok fazla doğumdan ama ciddi ciddi tırsmaya başladım hani dışardan anlaşılmıyor muki bu açıklık valla o zaman iyice sancım olana kadar gitmicem ben bu gidişle dr.oy oy yerim ben onları ekimin erken açan gülleri:ecrin_bebek:
gelmiş bizim doğum yapan hatunlar çakılım fatoşcum merancım allah bebeklerinizi nazarlardansaklasın
üfffffffffffff ben de hala doğurmadım işte
dün gece yanlış alarma geçtik akşam 8 gibi beyaz sümüksü bi akıntım oldu anneme söledim herkesin farklıdır belki seninki kansız gelmiştir dedi ama ben kanlı olması konusunda ısrarcıydım neyse..
gece saat 3 e kadar sancılarım kasılmalarım ve bel ağrım durmadı sanki karnım patlayacak mesanem yerinden fırlıcak gibiydi ama dayanılmaz ağrım yoktu sabaha bekleyelim geçmezse giderim dedim nerdesüprizzzzz
bizim evdekiler benden evhamlı bi yandan kociş bi yandan annem tutturdular hastaneye diye gece 3 buçukta hastanedeydik
ilk defa o doğum masasına oturdum alt anadan doğma öyle iki seksen bacak açmak çok utandım valla:asigim: daha beteri ebenin kolunun yarısını içime sokması oldu kafamçokkarıştı
dedim doğmayacağı varsa da kesin ebe patlattı bizim keseyi ama :1no2: açılma yokmuşmuş tıpış tıpış döndük eve
tırstı benim gariban oğluşum herhalde sabaha kadar bi daha tepiklemedi anneciğini neyseki şimdi iyiyiz
ama ders oldu bi daha dayanılmaz ağrım olmadan kesin işaret gelmeden sölemicem hiçbireine onların tuzu kuru olan oğluşumla bana oluyo vallaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?