2008 Ekim Anneleri

destina alırken acelemi ediyonuz yoksa arastırmadan falan mı alıyosunuz benim kocişle anlaşamadığımız bir noktadır buda bende bişi alırken kılıkırk yararım nerdeyse çoookkkk zor karar verip alırım benimkide hemen bişi alır araştırmaz sonradanda pişman olur:mymeka:

hareketleri ne durumda çıtırımm..
valla git gör kızını yaahiç diilse açılman varmı yokmu ona bakar çünkü suyun gelmeyebilir hatta sancında olmayabilir 3-4 cm e kadra hiç diilse durumunu öğrenirsin bekleme çarşambayıı..madem bayram sonuna kadar gelir demişş..hem son muaynelerede ücret vermiyoruz bildiğim kadarıyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yeşimcim ben aceleciyimdir evet bişeyi istiyosam hemen olup bitsin isterim ama herüf öyle deildir oda araştırır sorar herkese ama böyle iştee:CüvCüv:

canım LG marka aldık 10 ay taksitli fiyatı 1250ye geldi şimdik nette baktıyom aşağı yukaı aynı teknoloji böyle bugün alıyosun yarın indirime giriyo insan sinir oluyo resmen
ya benim abbim blgisayar öğretmeniadam dedi acele etmeyin pazartesiye ben toptancıdan falan sorarım netten indrimere bakarım alrız ama bnim herüfe bi haller oldu alcam da alcam diye inat etti ayn senini gibi destina o da bi şeyi kafaya koyunca tamam yandık yani
asıl bebek arabası da aldık dün o çk pahalma geldi ona sinir oldum arkadaş bi dükkan tavsiye etmşti oraya bi bakalım dediydik ben bason düşünodum başından beri hafif falan diye ama onlar da çok rahatsız gibi geldi şöyle oturakl modeler de aynı diğerleri gibi ağırdı neyse pierre cardnde kampanya varmış yılın arbası seçilen bi odel gösterdikadın 430dan 300e indirdik 1000tane getirdik 400 kaldı faln dedi herüf tutturd alalım diye benim de hoşuma gitti açkcası aldık au da şimdi nette bakıyom bisürü daha uygun fiyatlı arabalar var gerçibu modelin de ucuzu yoktu ama neyse ayy çok uzattım k

iyi günlerde kullanın laptopunuzu nisanurcum bizimde kontrol pazartesi senle günlerimiz nerdeyse aynı galiba benim sata göre doğum 17 ekim senin durumun nasıl sancı kasılma falan oluyomu

teşekkür ederim canım benim de 18 ekim son bakalım benim sancım falan yok tabi yorulduğumda karnımda kasılma oluyo belimde de sancılanma bazen oluo ama doğum belirtisi falan değil imdilik hayırlsı artık bekliyoz

merhaba kızlar...sizleri unutmadım ama oğluşum kızışım derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.2-3 saatte bir emişiyoruz oğluşumla adı TAMER ama ben ona KENE diyorum nerdeyse 24 saat emecek...kızımda hiç sütüm olmamıştı,gögüs uçlarım yara olmuştu çabuk vazgeçmiştim.ama bu sefer ben galip oldum Allahıma çok şükür emiyor sütümde var nasıl mutluyum anlatamam.geceleri biraz zor oluyor kalkmak uykusuzluk falan ama kokusunu içime çekinceee dünyalar benim oluyor.yoksa beni hiiççbir kuvvet uykumdan uyandıramazdı.size hala doğum hikayemi yazamadım zamanım nerdeyse yok üzgünüm...sezeryandan sonra mutlaka yanınızda birisi olmalı cünkü kalkmak çok büyük problem yan yatamıyorsunuz.yan yatamadıgınız içinde kalkamıyorsunuz.doguma gitmeden 2 gün önce kayısı yemeye başlamıştım yoksa halim haraptı kabızlık büyük problem aklınızda olsun.hepinizi öpüyorum...

kız meran maşalah bebeişin çook tatlı Allah kolaylıkversin si nerdeyse 40 ını çıkarcanız biz daha çıkaramadık sütünün gelmeiçokiyi olmuş kayısıyı aklımda tutcam ben şimdiden başlıyım

kızlar bu arada biz kızımızın adını ELİF BEYZA koymaya karar verdik bebek şekerlerimize de yazdık izce nasıl geç ben hala tek isim taraftarıyım ama

merhabalar..merancım bebişin çok tatlı..aman nazar değmesinnbenimde sütüm ilk günden beri geliyo Allah'a şükür..ama ben sezaryenden sonra yan yatabildim.hatta bebeğimi hep yan yatarak emzirdim.alışkanlık oldu hala öyle devam ediyorum.ama birinin yanında olması gerektiği doğru.yardıma ihtiyaç oluyo mutlaka.birde bana hastanede ertesi günü hemşireler fitil verdi.kabızlık yaşamadım.evde 1-2 gün problem oldu ama çok şükür oda geçti.bol sıvı-yürüyüş biraz iyi geliyor.

bu arada herkesi çok özledim.arada girip bişeyler yazmak istiyorum ama ne zaman akşam oluyo farkına bile varmıyorum.pek vaktim yok şu aralar..umarım herkes çok iyidir.sabırsızlıkla doğum anını bekliyosunuzdur...Allah hepinizin yardımcısı olsun:Saruboceq: ama size tek tavsiyem hangi doğum şekline karar verdiyseniz,doğuma gittiğinizde ve hatta o ana çok yaklaştığınızda bile olaya konsantre olmaya çalışın.paniklemeyin.güçlü olmak ne demekmiş ben bunu yeni öğrendim.o anın tadını doyasıya yaşayın kızlar.içimde fırtınalar koparken bile öyle sakin görünüyormuşum ki eşim bile hala inanamıyor..sürekli olarak ameliyat anında bile beni bayıltmak istediler.eşim ve anestezi dr.um uyutalım dediler.dayanamam diye.ama ben buna dayanabilirim dedim.bebişimi görmek uğruna..ve pes etmek istemedim.geriye dönüp bakınca salya sümük olmadığım için de daha bi mutluyum..ayrıca daha çabuk toparlanıyosunuz.şimdilik çıkmam gerek.bebişim acıktı:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorumma.s.

merancım fatoşcum bebişleriniz çok tatlı allah nazarlardan saklasın mis kokuluları
allahım bizede bir an önce nasip etsin:Saruboceq:

fatoşcum bu sıkışık günlerinde bizi de yalnız bırakmadığın için teşekkür ederiz csur olmak çok önemli ve ben çok merak dşyorum o an nasıl olcam acaba?

oy oy yerim ben onları ekimin erken açan gülleri:ecrin_bebek:
gelmiş bizim doğum yapan hatunlar çakılım fatoşcum merancım allah bebeklerinizi nazarlardan saklasın
üfffffffffffff ben de hala doğurmadım işte
dün gece yanlış alarma geçtik akşam 8 gibi beyaz sümüksü bi akıntım oldu anneme söledim herkesin farklıdır belki seninki kansız gelmiştir dedi ama ben kanlı olması konusunda ısrarcıydım neyse..
gece saat 3 e kadar sancılarım kasılmalarım ve bel ağrım durmadı sanki karnım patlayacak mesanem yerinden fırlıcak gibiydi ama dayanılmaz ağrım yoktu sabaha bekleyelim geçmezse giderim dedim nerdesüprizzzzz
bizim evdekiler benden evhamlı bi yandan kociş bi yandan annem tutturdular hastaneye diye gece 3 buçukta hastanedeydik
ilk defa o doğum masasına oturdum alt anadan doğma öyle iki seksen bacak açmak çok utandım valla:asigim: daha beteri ebenin kolunun yarısını içime sokması oldu kafamçokkarıştı
dedim doğmayacağı varsa da kesin ebe patlattı bizim keseyi ama :1no2: açılma yokmuşmuş tıpış tıpış döndük eve
tırstı benim gariban oğluşum herhalde sabaha kadar bi daha tepiklemedi anneciğini neyseki şimdi iyiyiz
ama ders oldu bi daha dayanılmaz ağrım olmadan kesin işaret gelmeden sölemicem hiçbireine onların tuzu kuru olan oğluşumla bana oluyo vallaklava:

Canım çok geçmiş olsun ya böyle ebenin el sokması falan normal mi acaba ya ben korkmuyodum çok fazla doğumdan ama ciddi ciddi tırsmaya başladım hani dışardan anlaşılmıyor muki bu açıklık valla o zaman iyice sancım olana kadar gitmicem ben bu gidişle dr.(

action cum valla parmakladıklarını biliyodum ama bu kadar olduğunu insan başına gelmeden bilemiyoo CADIARZU
rahimde açıklık olup olmadığını öyle anlıyolarmış parmaklarıyla açılma var mı diye bakıyo
ebe o kadar kolunu sokup da bişey olmadıysa valla ilişki de zararlı olmasa gerek burdan çıkardığım ders budur:jeyyar::dance:
ya ben bundan sonra gerçek sancılarımın başladığına inanmadan hayatta gitmem ama yine de normal doğumdan da vazgeçmem:lepi:

selam..iyi pazarlar hepinize..:ecrin_bebek:
meran ve phatoş ne guzel muhabbetler valla ya.bız ne zmaan katılıcaz aranızaasenağlama
edhakcım gecmiş olsun..sancıların gerekten başlamış olsa bıle yıne de parmakla daha cookkkk muayene edıleceksın sonucta..cekınme bosverr

destınacım hreketler aynı bı değişiklik yok normal yani..

günaydın kıızlarr parmak falan düşünmeyelim lütfen başa gelen çekilecek korkunun ecele faydası yokkötükedihüso
benim dün geceden beri belimde tatlıbi ağrı var bazen kasığıma da vuruyo işallah beklediğimiz şeydir bugün son kalan işlerimi de sağ sağlm hallediyim doğuma hazırım demektir.:işlerim şöyle naniknanikağda yapılacak öfff heryanım ağrıycak
bebişin nevrsimleri yıkanıp ütülenecek
fotoğraf makinasının pilleri şarj edilecek
kameranın kaseti kontrol edilip ayarlanacak
ayyy ne çk işim varmış dimi

slm kızlar dün yine sancım vardı yine o iğrenç hastaneye acile gittik nedense oraya yaklaşınca bende bişey kalmıyor stresen olsa gerek neyse yine parmaklandık açılma aynı 1 cm bu defa da sancı çıktı ama doğum için yeterli değilmiş kasık ağrısı için de bebeğin kafası çok aşağı inmiş ondan ağrı yapıyomu ama benim anlamadığım bebeğin kafası çok aşağı inmiş diyo sancı çıkıyo en fazla 2 -3 gün sürer diyo 5 gün oldu tık yok açıklık 1 cmi geçmiyor bu arada benim minik kızızm 3300 olmuş gelişim olarak da 39+2 falan diyo bakalım yarın doktorum geliyo şükür o ne diyecek bakalım yarın akşam randevumuz var bir gelişme olursa yazarım

selamlar kıslarr..
photoscumla merancım fırsat bulup yazmışlar ne güzelll...
edhak ne diyon kızım kol falan öğğğğkkkkkk-tatlicadiarzu-
çıtır doğurmadınmı kız daha :teselli:

zambakcımhadi hayırlısı bakalım bu hafta gelir heralde senin prensess...Şeniz

leennn celen nerdesin şafak 3 lenn:teytey:şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…